Hovedsiden

Liten annonse
  everton sikret plassen etter enorm snuoperasjon – stormet banen to ganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:22.48)
  euforiske everton-supportere stormet banen hele to ganger da everton sikret plassen i premier league etter 3-2-seier over crystal palace. når det nærmet seg slutt stod det fremdeles 2-2 på resultattavla, men fem minutter før ordinær tid satte dominic calvert-lewin inn 3-2. da stormet et mindretall av everton-fansen inn på banen – noe prematurt. banestormingen gjorde at det ble lagt til hele syv minutter, men everton holdt unna i sluttminuttene. og da dommeren endelig blåste i fløyta strømmet fansen inn på banen. det var først crystal palace som tok ledelsen i kampen. jean-philippe mateta nikket inn 1-0-målet halvveis inn i første omgang. ikke mange minuttene senere la jordan ayew på til 2-0. snuoperasjonen til everton startet første i andre omgang. michael keane skapte nytt håp da han reduserte til 1-2 etter 54 minutter. richarlison utlignet til 2-2 i det 75. minutt, før da calvert-lewin satte inn seiersmålet like før slutt.

  Herrem må operere – kan miste håndball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:07.07)
  sola-stjernen camilla herrem skal operere akillesen og vil være på sidelinjen i opp til seks måneder. det betyr at em i november står i fare. det opplyser hun selv overfor tv 2 etter onsdagens tap for storhamar i håndballsluttspillets semifinale. – det gjør vondt hver gang jeg går eller springer – egentlig når jeg gjør alt, sier herrem til kanalen. herrem har spilt 17 mesterskap for norge siden em-debuten i 2008. operasjonen kan gjøre at den rekken brytes. – akkurat nå må jeg være realist og tenke at det er vanskelig å nå em. jeg vil heller ikke forhaste meg noe sånn at det går utover videre karriere. jeg har kommet til et punkt der helsen må komme først, sier hun. hun sier imidlertid at hun vil satse mot håndball-vm på hjemmebane i 2023 og ol i paris året etter. (ntb)

  Fiasko for Medvedev i comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. mai 2022 KL:21.54)
  den russiske verdenstoeren daniil medvedev tapte sin første tenniskamp på nesten to måneder. han røk i strake sett for richard gasquet i genève. nederlaget passer medvedev svært dårlig foran årets andre grand slam-turnering. gruskonkurransen i sveits var ment å gi ham kamprytme i oppladningen til roland-garros. gasquet vant tirsdagens oppgjør med settsifrene 6-2, 7-6 (7-5). det var første gang at den franske veteranen slo en topp-to-spiller på verdensrankingen siden triumfen mot roger federer i 2005. medvedev hadde ikke spilt siden kvartfinaletapet på hardcourten i miami open i slutten av mars. etterpå var han gjennom en brokkoperasjon. dermed gikk russeren glipp av de første ukene av grussesongen. (ntb)


  Mickelson dropper PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:11.08)
  golfens eldste majorvinner, phil mickelson (51), kommer ikke til å forsvare sin tittel i pga-mesterskapet i oklahoma i neste uke. det kunngjorde pga of america i sosiale medier sent fredag kveld. det oppgis ikke noen grunn til at mickelson trekker seg. den amerikanske golfstjernen har ikke spilt siden han deltok i en turnering i saudi-arabia i starten av februar. da skapte han oppstandelse ved å kalle pga-touren «grådig», og han har siden fått mye kritikk fordi han ønsker å delta i den nye, saudifinansierte superligaen. etter det har ikke mickelson uttalt seg offentlig, og han har tatt en golfpause som ser ut til å vare en periode til. mickelson ble tidenes eldste majorvinner med sin imponerende seier som 50-åring i pga-mesterskapet i fjor. årets turnering i tulsa, oklahoma starter kommende torsdag med blant andre viktor hovland i feltet. mickelson var påmeldt turneringen, men blir den tredje mesteren i pga-mesterskapets historie som ikke forsvarer tittelen sin. sist det skjedde var da tiger woods måtte trekke seg i 2008 etter en kneoperasjon (ntb)

  VG: Sykehuset brøt loven på flere punkter da Jagge døde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. mai 2022 KL:14.38)
  i en foreløpig rapport skriver statens helsetilsyn at sykehuset brøt ni lovparagrafer i tre ulike lovverk under behandlingen av finn christian jagge. det skriver vg, som har fått tilgang til rapporten. den tidligere alpinisten døde i juli 2020, 54 år gammel. ifølge avisen er hesetilsynets foreløpige konklusjon at helsehjelpen ikke var forsvarlig. de peker også på både svikt i pasientsikkerhet, brudd på egne faglige retningslinjer og forsinket behandling. for drøye to uker siden meldte nrk at norsk pasientskadeerstatning (npe) fastslo at det forelå svikt i behandlingen på gastrokirurgisk avdeling på ullevål sykehus. npe skrev at dødsfallet mest sannsynlig ville vært unngått, dersom pasienten hadde fått effektiv antibiotikabehandling innen kort tid etter andre innleggelse. 54-åringen var sprek og frisk, men fikk i starten av juni 2020 akutte og sterke magesmerter, og ble umiddelbart innlagt ved oslo universitetssykehus (ous), avdeling ullevål. jagge måtte gjennom flere operasjoner og flere runder med antibiotikabehandling. den folkekjære alpinisten, også kjent som «finken», vant ol-gull i slalåm i albertville i 1992, og vant syv verdenscuprenn i slalåm før han la opp som alpinist i 2000. han vant også mesternes mester i 2011.


  Robert Johansson opereres igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 10. mai 2022 KL:11.31)
  skihopper robert johansson ble tirsdag operert for ryggpoblemene som hemmet ham sist sesong. det opplyste landslagssjef clas brede bråthen da hopplandslagene for neste sesong ble presentert i oslo tirsdag. johansson er en av dem som er tatt ut på neste sesongs lag. landslagssjef bråthen sa under tirsdagens pressetreff at johansson skulle gjennom en tilsvarende operasjon som han gjennomgikk i mai i fjor. da ble han operert for en prolaps i ryggen. johansson ble ikke kvitt smertene etter den forrige operasjonen, og sist sesong ble amputert for lillehamringens del. johansson måtte gi seg foran lagkonkurransen under vm i skiflyging på hjemmebane i vikersund i midten av mars, og han var ikke i stand til å fullføre verdenscupsesongen.

  snuoperasjon etter skadeproblem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:19.58)
  Sogndal lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier over Kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn. Jesper Grundt sendte Kongsvinger foran da han satte inn 1-0 bare noen minutter ut i kampen, men innbytter Mathias Blårud utlignet for Sogndal etter 25 minutters spill. Han ble byttet inn kun elleve minutter tidligere, da Per-Egil Flo måtte ut med skade. Andreas Hoven sendte Sogndal i ledelsen ti minutter senere. Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 2-1. Sogndal har vunnet sine tre siste hjemmekamper. Sogndals Valdimar Ingimundarson og Martin Ove Roseth fikk gult kort. For Kongsvinger fikk Sander Marthinussen og Harald Holter gult kort. Etter mandagens kamp er Sogndal på tredjeplass på tabellen med elleve poeng, mens Kongsvinger ligger på ellevteplass med fire poeng.

  snuoperasjon av sogndal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:19.58)
  Sogndal lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier over Kongsvinger i 1. divisjon i fotball for menn. Jesper Grundt sendte Kongsvinger foran da han satte inn 1-0 bare noen minutter ut i kampen, men innbytter Mathias Blårud utlignet for Sogndal etter 25 minutters spill. Han ble byttet inn kun elleve minutter tidligere. Andreas Hoven sendte Sogndal i ledelsen ti minutter senere. Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 2-1. Sogndal har vunnet sine tre siste hjemmekamper. Sogndals Valdimar Ingimundarson og Martin Ove Roseth fikk gult kort. For Kongsvinger fikk Sander Marthinussen og Harald Holter gult kort. Etter mandagens kamp er Sogndal på tredjeplass på tabellen med elleve poeng, mens Kongsvinger ligger på ellevteplass med fire poeng.  sen snuoperasjon sikret verdifull seier for genoa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:23.15)
  leo skiri østigard og genoa så lenge ut til å komme fra serie a-møtet med juventus med null poeng, men en snuoperasjon på tampen sikret 2-1-seier og tre poeng. det så lenge ut til at genoa skulle tape og med det være i umiddelbar fare for nedrykk, men etter 87 minutter dukket albert gudmundsson opp og satte inn 1-1. fem minutter på overtid fikk genoa straffe da kelvin yeboah gikk i bakken, og domenico criscito var sikker til ellevill jubel. med seieren er genoa à poeng med cagliari og poenget bak salernitana på sikker plass. østigards lag har imidlertid en kamp mer spilt enn både salernitana og cagliari. de lagene møtes søndag til en virkelig nedrykksduell. østigard er på lån fra premier league-klubben brighton, og har slitt i bunnen av serie a med genoa denne sesongen. fredagens seier var nummer fire for sesongen. genoa skal møte napoli og bologna i de to siste kampene, og må ha poeng i en av dem for å fortsatt ha håp om spill i toppdivisjonen neste sesong. (ntb)

  tittelkampen lever etter sterk snuoperasjon fra inter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:20.44)
  Inter fikk en marerittstart på kampen mot Empoli da de lå under 0-2 allerede etter halvtimen spilt. Etter selvmål av Simone Romagnoli og en pen scoring av Lautaro Martínez sørget for 2-2 på bare fem minutter. Men Martínez var ikke ferdig, og argentineren sikret tre poeng med å score 3-2 for Inter etter timen spilt. Helt på tampen skulle Alexis Sánchez fjerne all tvil, da han satte inn 4-2 på åpent mål fire minutter på overtid. Seieren mot Empoli betyr at Inter foreløpig leder Serie A, men Milan og Napoli har en kamp til gode, og førstnevnte tar over tabelltoppen med seier mot Hellas Verona.

  Holøs mister ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:13.50)
  norges landslagskaptein jonas holøs (34) blir ikke klar og må stå over årets vm i ishockey. knetrøbbel stopper ham. det forteller han selv til vg. nylig var holøs gjennom en operasjon i hånden, men det er kneproblemer som gjør at backen ikke spiller vm. – jeg har i tillegg til bruddet i hånden, tatt nye bilder av kneet. der må det til en kikkhullsoperasjon. det er for mye brusk igjen etter en tidligere operasjon, så det går i klem inne der. det blir ikke bedre, så når jeg ikke har trent på is på tre og én halv uke, tror jeg ikke jeg har noe å bidra med denne gangen, forklarer holøs. veteranen har spilt 15 vm og tre ol for norge. fra før er det klart at patrick thoresen (38) og alexander bonsaksen (35) står over mesterskapet i finland. (©ntb)

  VM-medaljen glapp for curlingsøsknene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. april 2022 KL:11.50)
  maia og magnus ramsfjell tapte lørdagens bronsekamp i curling-vm blandet lag 5-7 for tyskland. dermed ble det den sure 4.-plassen for søskenparet i vm. ramsfjell-laget bommet med siste stein i forsøket på å berge forlengning, og dermed stjal tyskland ett poeng i siste omgang. det skal sies at det så vrient ut allerede etter to omganger i bronsekampen. da hadde pia-lisa schöll og klaudius harsch stjålet poeng i begge omganger og tatt ledelsen 3-0. sakte, men sikkert startet en norsk snuoperasjon. ramsfjell-søsknene reduserte til 1-3 og 2-3 før de senere tok føringen 5-4 med tre poeng i sjette omgang. tyskerne kontret med en topoenger og skapte ordentlig spenning før siste omgang. schöll og harsch lå noe foran hele veien, og maia ramsfjell bommet hårfint med sin harde sistestein, slik at tyskerne ble liggende med bestestein.


  opprykkshåpet lever for berge etter snuoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. april 2022 KL:22.51)
  Sheffield United vendte 0-1 til 3-1 borte mot Queens Park Rangers med Sander Berge i laget. Klubben har kvalifiseringsspill til Premier League i egne hender. Mål fra Iliman Ndiaye, Jack Robinson og Conor Hourihane etter hvilen ga borteseier på Loftus Road. Den tok Sheffield United opp i 72 poeng og gjør at laget garantert er tabellsekser foran sesongens siste runde i mesterskapsserien. Berge spilte samtlige minutter på Sheffield Uniteds midtbane. Han noterte assist på Hourihanes overtidsmål. QPR brukte Stefan Johansen gjennom hele oppgjøret. (NTB)  Nordtveit må opererast

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. april 2022 KL:12.58)
  håvard nordtveits avskjed med den tyske bundesliga-klubben hoffenheim blei av den triste sorten. ein lårskade tvingar ham til å legge seg på operasjonsbordet. nordtveit kom inn som innbytar for hoffenheim i 2-2-kampen mot jens petter hauges eintracht frankfurt laurdag. rett før full tid måtte han forlate bana med ein skade. onsdag stadfestar hoffenheim at skaden er av det alvorlege slaget. ei avriva sene i låret gjer at nordtveit må gjennom ein operasjon. dermed har rogalendingen spelt sin siste kamp for sin noverande arbeidsgivar. det er for lengst klart at 31-åringen vender heim til noreg når kontrakten hans med hoffenheim går ut i sommar. tre serieomgangar står att i bundesliga.

  Vil ikke utelukke Putin-møte for Bolsjunov

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. april 2022 KL:13.03)
  aleksandr bolsjunov ble først meldt uaktuell til tirsdagens planlagte møte mellom olympiske utøvere og russlands president vladimir putin. skipresident jelena välbe sa det skyldtes en operasjon. nå sier imidlertid bolsjunovs hovedtrener, jurij borodavko, at han ikke vil utelukke et presidentmøte. – når det gjelder prisene, så vil de som var planlagt at skulle delta stille. jeg kan ikke si bolsjunov med 100 prosent sikkerhet. presidentadministrasjonen har visse krav av helsemessige årsaker, sier borodavko til championat. han bekrefter samtidig at verdenscupcinner natalja neprjajeva og de olympiske mesterne aleksej tsjervotkin og denis spitsov vil være til stede. det er vanlig at russlands president møter idrettsutøverne som har utmerket seg internasjonalt og etter olympiske leker. bolsjunov møtte blant annet putin etter ol i pyeongchang i 2018 (bildet). han var også til stede under en markering på åtteårsdagen for krym-annekteringen, der vladimir putin talte til en stor folkemengde på luzjniki stadion i moskva. bolsjunov tok tre gull-, én sølv- og én bronsemedalje under ol.

  sammenligner united-ryddejobb med hjerteoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. april 2022 KL:11.48)
  manchester united-manager ralf rangnick er ikke nådig når han skal sette ord på jobben arvtakeren erik ten hag står overfor. – en av de få gode tingene, er at det er krystallklart. du trenger ikke engang briller for å analysere og se hvor problemene er, sa 63 år gamle rangnick under fredagens preseskonferanse. deretter brukte han en metafor fra medisinens verden. – innen medisin ville du se på dette som en åpen hjerteoperasjon, la han til, ifølge ntb. united møter arsenal til en særdeles viktig kamp om fjerdeplassen i premier league lørdag. oppgjøret kan du følge her fra 13.30..

  Nådeløs

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 23. april 2022 KL:07.53)
  å få orden på manchester united handler ikke om en liten, kosmetisk operasjon, sier ralf rangnick. - innenfor medisinen kan du kalle det for en operasjon der du må åpne brystkassa og operere hjertet, forteller han.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »