Hovedsiden

Liten annonse
  Travel gullnatt for politiet i Bergen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.47)
  branns cuptriumf ble feiret natt til søndag. oslopolitiet roser tilreisende fans. i bergen hadde politiet mer å gjøre. brann vant ullevaal-finalen 2-0 over lillestrøm lørdag. det ble starten på solid feiring både i bergen og oslo. 14 personer ble bortvist fra sentrum og tre måtte tilbringe natten i arresten etter festligheter natt til søndag i bergen, skriver bergensavisen. politiet i byen har hatt noe å henge fingrene i nattetimene. det står i kontrast til natt til fredag. da var det nærmest ikke var noen hendelser å melde om. – det har vært litt mer liv i sentrum i natt ja, sier operasjonsleder i vest politidistrikt, steinar hausvik. han opplyser at det er snakk om 14 bortvisninger, 13 tilfeller av forstyrrelse av natteroen og tre personer i drukkenskapsarresten. i tillegg ble to tatt med i arresten for et tilfelle av kroppskrenkelse og et tilfelle av vold mot politiet. (ntb)

  Kjempeskrell for Bayern – ligagullet i Dortmunds hender

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:20.24)
  bayern münchen tapte 1–3 mot rb leipzig i nest siste serierunde. det kan koste dem seriegullet. serge gnabry sendet bayern oppskriftsmessig i føringen etter 25 minutter, men i andre omgang fikk thomas tuchels mannskap regelrett juling. konrad laimer (64`), christopher nkunku (74) og dominik szoboszlai (85`) sørget for snuoperasjonen. de to sistnevnte scoret på straffespark. borussia dortmund ligger ett poeng bak bayern, men har en kamp til gode på laget som har vunnet de ti siste utgavene av bundesliga. julian ryerson og dortmund møter augsburg borte søndag. siste serierunde avsluttes med dortmund – mainz og köln – bayern lørdag om én uke.

  Giro d`Italia-lag i sorg – 25-årig syklist døde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.49)
  sykkellaget eolo-kometa, som deltar i giro d`italia, sørger over bortgangen til 25 år gamle arturo gravalos. sykkelrytteren fikk påvist en hjernesvulst i fjor. eolo-kometa opplyser om bortgangen til gravalos i en melding på twitter. «det er med dyp sorg og ulidelig smerte eolo-kometa offentliggjør at arturo gravalos gikk bort tidlig denne morgenen», skriver laget. gravalos ble ifølge eget lag operert for en hjernesvulst i november 2021. den skal ha blitt oppdaget noen uker tidligere etter at han følte seg uvel under trening. etter inngrepet skal utviklingen ha vært svært positiv, men syklisten måtte etter hvert gjennom flere operasjoner i et forsøk på å få fjernet hele svulsten. hans siste konkurranse ble giro del medio brenta i 2021. «livet ga ham mange endringer den siste tiden, men han møtte dem alltid, alltid på den beste måten og vant over dem med den største positivitet. han holdt sorgen for seg selv og nektet å la den ta over», skriver eolo-kometa. (©ntb)

  Lucas Moura ferdig i Spurs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:21.32)
  den brasilianske vingen lucas moura bekrefter at han er ferdig i tottenham etter sesongen. – mitt spurs. uansett hvor jeg er, vil hjertet mitt alltid være her. du er klubben min. dette vil alltid være mitt hjem, skriver moura på instagram. 30-åringen ankom london-klubben i januar 2018 og har notert seg med 38 mål og 27 assist på 219 kamper for de liljehvite. brasilianeren huskes nok best for den elleville snuoperasjonen spurs gjorde mot ajax i semifinalen av champions league i 2019. tottenham lå under 0-3 til pause, men moura gjorde hattrick og sikret med det finalebillett på flest bortemål. – vi vil gjerne takke lucas for hans enorme bidrag til klubben vår og ønsker ham det aller beste for fremtiden, skriver klubben i en uttalelse. moura har tidligere spilt for klubber som são paulo og paris saint-germain. det er ikke kjent hvor veien går videre for 30-åringen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »