Hovedsiden

Liten annonse


  Brann utestenger supporter i 35 kamper – kastet bluss som traff barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:13.37)
  personen som kastet et bluss som traff flere på tribunen under branns seier over bodø/glimt, utestenges i 35 kamper. det opplyser brann i en pressemelding. blusset ble kastet fra øvre del og ble kastet ned mot første rad på brann stadion før pause i søndagens oppgjør. tre barn og to voksne ble truffet. – heldigvis førte dette ikke til personskade, men det kunne gått svært galt. vedkommende ble raskt pekt ut av supporterne på tribunen, han ble tatt hånd om av politiet og ført bort fra stadion. personen har blitt politianmeldt. brann sanksjonerer med utestengelse i 35 kamper, sier branns daglig leder christian kalvenes. (©ntb)

  Niskanen advares av Swix etter raseriutbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:10.31)
  iivo niskanen var rasende etter å ha blitt slått av martin løwstrøm nyenget med mindre enn tre sekunder under helgas 10 kilometer i ruka. etter rennet ble finnen filmet mens han kastet skistavene hardt i bakken. det likte ikke swix, som produserer stavene og sponser niskanen, så godt. oppførselen er et brudd på kontrakten dem imellom, opplyser aki tuovinen, den finske sjefen i swix. – han får en advarsel. det er den mildeste mulige sanksjonen. den typen oppførsel er ikke i tråd med vårt selskaps verdier, sier han til yle. tuovinen understreker at niskanen ellers har oppført seg eksemplarisk og at de er fornøyd med å være hans sponsor.


  Alvorlig skade for Löfwenius - ute i minst ett år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:15.44)
  mimmi löfwenius pådro seg en skade under helgas cupfinale mot rosenborg og måtte forlate banen på båre. i en pressemelding opplyser vålerenga at hun har pådratt seg en alvorlig kneskade, blant annet med skade på korsbåndet, som gjør at hun ikke blir å se på banen på minst ett år. – det er helt sykt kjipt, ikke så mye mer å si enn det. nå ønsker jeg først og fremst å fokusere på rehabiliteringen, å bli bra, så får alt det andre komme senere. jeg skal støtte laget med hele mitt hjerte og sjel fra sidelinja i tiden fremover, sier löfwenius i pressemeldingen. den svensk-norske landslagsspissen skal opereres i løpet av desember.

  Koronautbrudd i den svenske langrennsleiren – Frida Karlsson og to andre stjerner syke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:14.20)
  de svenske langrennsstjernene jonna sundling, frida karlsson og linn svahn har blitt koronasyke og kommer trolig ikke til start i kommende helgs verdenscuprenn i gällivare. det opplyser det svenske skiforbundet tirsdag. – vi er i en situasjon hvor flere i troppen har testet positivt for covid-19 etter verdenscuprennene i ruka. situasjonen er selvsagt uheldig, og vi iverksetter for tiden flere tiltak for å minimere videre smittespredning da mange aktive allerede er på plass i gällivare, sier landslagslege rickard noberius. han sier at løperne må ha god hygiene, og at måltider skal inntas på de respektives rom. jonna sundling stiller ikke i gällivare, men frida karlsson er aktuell for å starte i lørdagens distanseløp. hun har foreløpig ikke symptomer. – frida karlsson har blitt isolert, og vi fortsetter å følge utviklingen rundt mulige infeksjonssymptomer. vi ser om det kommer negative tester i løpet av uken, før vi tar en endelig avgjørelse om konkurransestart, sier noberius. jonna sundling bekrefter sykdomssituasjonen sin på instagram. «det blir dessverre ingen konkurranser i gällivare for meg», skriver hun. i forbindelse med åpningsrennene i ruka sist helg testet også william poromaa positivt for covid. poromaa er ikke tatt ut i svenske troppen til helgens renn. der er blant andre alvar myhlback tatt ut. 17-åringen kan dermed få sin verdenscupdebut på hjemmebane. (ntb)


  Formidabelt OL-prishopp i Paris: Dobler prisene i kollektivtrafikken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:11.14)
  tilreisende under sommerlekene i paris neste år må belage seg på å betale det dobbelte for å komme seg rundt i byen med kollektivtrafikk. borgermester anne hidalgo uttrykte sist uke frykt for at kollektivtilbudet ikke klarer å håndtere de enorme menneskemengdene i hovedstaden til sommeren. tirsdag opplyser myndighetene at et nytt system er på plass før sommerlekene. det medfører blant annet et prishopp. en dagsbilett vil koste 16 euro, mens en ukebillett vil koste opptil 70 euro. en enkeltbillett på t-banen vil redusere lommeboken med fire euro. de som bor i paris og allerede har månedskort eller årlige pass, vil ikke måtte betale dobbel pris. et månedskort koster normalt 84 euro. – vi skal lage et nytt system som vil gi besøkende muligheten til å reise rundt i hele regionen, sier valerie pecresse, som er president i regionen île-de-france, i en melding på x/twitter. ol går fra 26. juli til 11. august, mens paralympics arrangeres fra 28. august til 8. september. (©ntb)

  Premier League-manager freser: – Hva er vitsen med VAR?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:11.13)
  wolves-manager gary o`neil var mektig forbannet etter at det ene poenget mot everton røk på overtid mandag. han fyrte løs mot var. – hva er vitsen med var? spurte wolves-sjefen etter at et sent straffespark ga 2-3-tap. var-dommerne sendte kampleder michael salisbury ut på sidelinjen for å se på situasjonen som resulterte i straffesparket som avgjorde kampen. salisbury bedømte i utgangspunktet ikke episoden til å være en forseelse, men ombestemte seg etter å ha sett reprisen. tidligere i omgangen hadde hvert av lagene fått et straffespark. – jeg synes ikke var har vært til hjelp for fotballen, sa manager o`neil etterpå. – jeg mener dommeren ville ha gjort en bedre jobb på egen hånd. jeg tror ikke var hjalp ham, men det var faktisk til hinder for ham, la han til. han mener kontakten mellom wolves-spiller joao gomes og fulhams harry wilson, som ledet til det siste straffesparket, var minimal og ikke nok til å blåse. o`neil opplyser at han snakket med dommer salisbury etter kampen. der skal sistnevnte ha innrømmet at det første straffesparket trolig ikke burde blitt idømt. – det hjelper ikke meg. det hjelper heller ikke alle supporterne som hadde reist hele denne veien for å se på laget. det hjelper ikke spillerne som føler seg frustrerte igjen, sa o`neil. – jeg har hatt en skikkelig voksensamtale med ham (salisbury), og jeg prøvde å holde meg rolig. jeg er ikke sint på noen, la han til. o`neil er ingen var-tilhenger. – det kan ikke være sånn, med all teknologien som finnes og i den største ligaen i verden, at vi gjør så mange feil. det kan ikke være greit, sa wolves-sjefen. han hevder han hele tiden har vært var-tilhenger, men at det endret seg mandag. (©ntb)

  Fotballprofilen Rune Almenning Jarstein legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:09.16)
  den mangeårige landslagskeeperen rune almenning jarstein avslutter fotballkarrieren. det opplyser han i et innlegg på instagram tirsdag. veteranen har spilt for odd, rosenborg og viking i norsk fotball. i perioden til 2014 til 2023 spilte han hertha berlin. oppholdet i den tyske klubben endte imidlertid i en langvarig arbeidstvist. «dette var ikke en enkel beslutning å ta, og ikke det jeg egentlig ville. men etter to vanskelige år, tror jeg at å legge opp er det rette å gjøre. jeg elsker fotballen så mye», skriver jarstein. «å ha privilegiet av å spille med og mot så mange fantastiske spillere i stadioner som i eliteserien, bundesliga og med landslaget, var utenfor mine villeste drømmer. jeg har mange gode minner jeg aldri vil glemme», legger han til. jarstein har spilt 72 landskamper for norge. nå er det bekreftet at 39-åringen gir seg.

  Zuccarellos trener får sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:05.43)
  nhl-laget minnesota wilds hovedtrener dean evason og lagets assistenttrener bob woods har fått sparken, bekrefter mats zuccarellos klubb. sju tap på rad og en 5-10-4-start på sesongen gjorde at klubbens ledelse fikk nok. minnesota wild-sjef bill guerin bekrefter at evason og woods har fått sparken. – dean gjorde en utmerket innsats med minnesota wild, spesielt som hovedtrener for laget vårt. jeg er svært takknemlig for hans harde arbeid og engasjement for organisasjonen vår. jeg ønsker også å takke bob for hans harde arbeid som assistenttrener for wild. jeg ønsker dean, bob og familiene deres alt vel for framtiden, sier guerin i en pressemelding på nhls nettsted. minnesota wild opplyste natt til tirsdag norsk tid at john hynes overtar som ny hovedtrener. hynes har åtte sesonger bak seg som hovedtrener for new jersey devils fra 2015 til 2019 og for nashville predators fra 2020 til mai i år, da han fikk sparken fra predators. i en melding på x opplyser klubben at guerin og hynes skal holde pressekonferanse tirsdag klokken 15 norsk tid. kunngjøringen om evason og woods` oppsigelser kom et døgn før laget skal spille mot st. louis blues. (©ntb)

  Utsatt utfor-renn flyttet til Val Gardena

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:20.57)
  det ene av de to verdenscuprennene i utfor som ble avlyst i sveitsiske zermatt nylig er flyttet til italienske val gardena. det opplyser det internasjonale ski- og snowboardforbundet mandag. val gardena står allerede oppført med et super-g-renn og et utforrenn 15. og 16. desember. nå blir det en ekstra fartsfest for aleksander aamodt kilde og konkurrentene 14. desember. dermed blir det et tøft førjulsprogram for de mest allsidige alpinistene. på terminlisten står det også storslalåmrenn i alta badia 17. og 18. desember. for andre år på rad ble de fire utforrennene – to for herrene og to for kvinnene – i zermatt-cervinia i midten av november avlyst som følge av uvær. de andre løpene som ble avlyst har ennå ikke fått nye datoer. (nt(

  Dortmund må klare seg uten Süle mot Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.29)
  borussia dortmund reiste uten forsvarsspiller niklas süle til milan foran tirsdagens mesterligaoppgjør. det opplyser klubben i en pressemelding. süle har blitt satt på sidelinjen på grunn av sykdom. men spiss sébastien haller og kantspiller karim adeyemi, som gikk glipp av lørdagens 4-2-seier over borussia mönchengladbach, reiste til italia med troppen mandag morgen. marcel sabitzer, felix nmecha og julien duranville er ute på grunn av skade. dortmund kan ta seg videre fra gruppespillet med seier mot milan. tyskerne topper gruppe f med sju poeng, mens paris saint-germain føler ett poeng bak. milan har fem poeng, mens newcastle ligger sist med fire poeng. (©ntb)


  Røthe står over Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:09.00)
  sjur røthe må dessverre trekke seg fra verdenscupåpningen i ruka på grunn av sykdom. røthe er ikke helt friskmeldt etter sin koronasykdom. jan thomas jenssen, hommelvik il og team elon midt-norge kommer inn for røthe. det opplyser norges skiforbund i en melding tirsdag.  Kvinnenes utforrenn er avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:11.46)
  kvinnenes utforrenn i zermatt-cervina er avlyst grunnet sterk vind. mye vind gjør at alpineliten må vente med å kaste seg ut i utforløypa i zermatt. rennet ble først utsatt til 12.30.det opplyser arrangøren i en melding søndag formiddag. ragnhild mowinckel, kajsa vickhoff lie og inni holm wembstad er norske deltakere i rennet. vickhoff lie imponerte med en sterk tid på torsdagens trening. rennet skulle ha start 11.45. arrangøren skriver at en ny avgjørelse er ventet klokken 11.30 og at rennet uansett ikke starter før 12.30. lørdagens utforrenn ble også avlyst som følge av sterk vind i anlegget. det førte til at heisene ikke kunne gå. sist helg ble begge herrerennene avlyst som følge av mye snø og vind. arrangøren har slitt stort med å gjennomføre treningspassene. (ntb/nrk)


  Raketten til Musk greide det

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:14.14)
  den største og kraftigste raketten noensinne ble i dag skutt opp fra texas. både bæreraketten og romfartøyet eksploderte, men spacex opplyser at oppskytningen likevel var vellykket.


  To fikk fluortest-bot på Beitostølen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:10.18)
  to av utøverne som går på beitostølen i helga har fått bot. årsaken er at de leverte inn skiene for sent til fluortest i forkant av rennet. det opplyser arrangementsansvarlig i skiforbundet erik husby til nrk. – i går hadde vi to stykker som var fire og fem minutter for sen. de endte opp med en bot og et gult kort, forteller han. kommer du over fem minutter for sent til skikontroll får man ikke starte rennet, opplyser husby videre. de to utøverne får begge en bot på 250 chf, som tilsvarer omtrent 3000 kroner.  Overmars får straff for upassende meldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:15.24)
  marc overmars får ikke jobbe i nederlandsk fotball det neste året. han sendte i fjor upassende meldinger til flere av ajax` kvinnelige ansatte. det ble i februar i fjor kjent at overmars var ferdig som sportssjef i ajax for å ha sendt meldingene til kvinnene. meldingene skal ha blitt sendt over en lengre periode, skrev ajax i en pressemelding. overmars forlot klubben umiddelbart. torsdag opplyser disiplinærkomiteen i nederlandsk idrett å utestenge ham fra å drive med fotball i landet i to år, der ett av dem er betinget. «når vi har sett på en passende straff for dette, har komiteen tatt til følge at saken har fått mye publisitet og at det har skadet vedkommende», heter det i uttalelsen. i etterkant av sparkingen i ajax ble overmars teknisk direktør i belgiske royal antwerp. straffen i nederland får ikke betydning for hans arbeid der. (©ntb)

  Glimt-keeper mister NM-finalen – må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:14.59)
  bodø/glimts nikita haikin må gjennom et inngrep for å få bukt med en skulderskade. han mister dermed resten av sesongen. haikin skadet seg i conferenceligaen mot besiktas sist uke, og var ikke på banen da glimt sikret seriegullet mot aalesund i helgen. onsdag opplyser glimt at keeperen må opereres i skulderen og at han mister de siste kampene i årets sesong. – han blir ute en stund. akkurat hvor lang tid det vil ta får vi først vite etter operasjonen, men han er definitivt ferdig for denne sesongen, sier medisinsk ansvarlig i klubben, morten sørgård. (ntb)

  Urs Fischer ferdig som trener i kriserammede Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:10.36)
  bundesligaklubben union berlin har kvittet seg med treneren urs fischer etter svake resultater denne sesongen. laget har ikke vunnet på 14 kamper, og union opplyser på sin hjemmeside at partene avslutter samarbeidet med øyeblikkelig virkning. u19-trener marco grote tar over på midlertidig basis. i årets sesong har det ikke gått helt etter planen for laget. forrige seier kom mot darmstadt 26. august. etter det ble det tolv strake tap i alle turneringer. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »