Hovedsiden

Liten annonse
  EM-vinner Álvaro Morata forlater Atlético Madrid – har signert for Milan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 19. juli 2024 KL:13.04)
  spanske álvaro morata (31) fortsetter en lang og innholdsrik fotballkarriere i milan. veteranen var kaptein på det spanske laget som tok em-gull. milan opplyser om overgangen i egne mediekanaler. spanjolen har signert en fireårsavtale. morata har vært på en rundreise av de sjeldne i løpet av karrieren. i 2014 ble spissen hentet fra real madrid til juventus, men allerede to år senere ble han kjøpt tilbake til den spanske hovedstaden. der var han i ett år før chelsea sikret seg moratas tjenester sommeren 2017. spanjolen ble imidlertid aldri noen suksess på stamford bridge, og halvannet år etter overgangen til london ble han lånt ut til atlético madrid. sistnevnte sikret seg spissen på permanent basis halvannet år senere. det tok imidlertid ikke lang tid før juventus sikret seg morata på en to år lang låneavtale. den ble avsluttet sommeren 2022, og morata har tilbrakt de siste to sesongene i atlético madrid. morata var kaptein på det spanske laget som nylig tok em-gull for fjerde gang. (ntb)

  Schmeichel til Celtic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:21.39)
  den danske keeperen kasper schmeichel har signert for celtic, hvor han blir gjenforent med brendan rodgers. de kjenner hverandre fra sine dager i leicester. – jeg er veldig fornøyd med å få kasper til celtic. han er en kvalitetskeeper og hans egenskaper og personlighet vil være viktig for oss, sa rodgers til celtics hjemmeside. den skotske klubben opplyser på sine nettsider at dansken har signert en ettårskontrakt. schmeichel spilte for anderlecht forrige sesong, men kontrakten gikk ut etter sesongen og ble ikke forlenget. han noterte seg for 32 kamper i belgia

  Mason Greenwood klar for Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:20.26)
  angrepsspiller mason greenwood forlater manchester united til fordel for marseille. engelskmannen har ikke spilt for den engelske klubben siden januar 2022. manchester united opplyser om overgangen i egne mediekanaler. greenwood var i lang tid regnet som et av europas største talenter, men de siste to årene har det stormet rundt den engelske spilleren. i januar 2022 ble greenwood pågrepet av politiet og mistenkt for seksuelt overgrep, vold og dødstrusler mot sin daværende ekskjæreste. manchester united-spilleren ble senere tiltalt for voldtekt og overfall, men saken endte med å bli droppet på grunn av nye opplysninger og at nøkkelvitner trakk sin forklaring. greenwood fikk ikke fortsette karrieren i manchester united, men ble i stedet leid ut til getafe forrige sesong. der scoret han ti mål og hadde seks målgivende pasninger. (ntb)


  Graham Hansen og Syrstad Engens Barcelona svekket – mister stjernespiller til Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.21)
  den engelske landslagsspilleren lucy bronze har skrevet under for chelsea. der blir hun lagvenninne med guro reiten. chelsea opplyser om overgangen i egne mediekanaler. bronze har signert en toårskontrakt. – jeg er veldig spent og gleder meg til å bli en del av en klubb som er kjent for å vinne mange titler, sier bronze. den engelske landslagsspilleren har tilbrakt de siste to sesongene i barcelona, der hun har vært lagvenninne med caroline graham hansen og ingrid syrstad engen. når går turen videre til den engelske hovedstaden. – lucy tar med seg lederevner til klubben. hun er enn allsidig forsvarsspiller, og hun har erfaring som vi er sikker på at passer bra inn i troppen, sier chelsea-topp paul green. chelsea vant nylig sin femte strake tittel i den engelske superligaen. (ntb)

  Elisabeth Terland ferdig i Brighton – klar for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.03)
  den norske landslagsprofilen elisabeth terland (23) har skrevet under for manchester united. jærbuen scoret 13 mål i den engelske superligaen forrige sesong. manchester united opplyser om overgangen i sine mediekanaler. terlands kontrakt med brighton løp ut 30. juni. i slutten av juni skrev bbc at 23-åringen var høyt oppe på de rødkleddes ønskeliste. før norges em-kvalifiseringskamper i mai og juni fortalte landslagssjef gemma grainger til ntb at terland hadde flere alternativer å velge mellom. – hun har jobbet hardt for å komme i denne posisjonen og ha flere alternativer å velge mellom. jeg har tro på at hun gjør det som er best for henne, sa grainger. valget landet til slutt på manchester united. the guardian skrev søndag at partene har kommet til enighet om en toårskontrakt. – forrige sesong viste hun virkelig hva hun kan, og tallene snakker for seg selv. vi har veldig mange spennende offensive spillere, og hun er én av dem, sa grainger til ntb i starten av juli. sist sesong ble rødtrøyene nummer fem i den engelske superligaen. klubben klarte likevel å ta sitt første trofé med seier i fa-cupen. i manchester united blir terland lagvenninne med lisa naalsund. tidligere i sommer forlot den spanske angriperen lucia garcia klubben. det samme har den engelske stjernekeeperen mary earps og kaptein katie zelem gjort. – det blir tøft å fylle tomrommet etter de spillerne. der har klubben en real jobb å gjøre for å si det sånn. mary har reddet oss ved så mange anledninger og zelem har spilt fast i alle årene hun har vært her. jeg skjønner ikke helt hvordan de skal klare å erstatte dem, men jeg håper de klarer det, sa naalsund til ntb nylig. (ntb)

  Ruud klar for Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.48)
  casper ruud er tatt ut på det europeiske laget til laver cup i september. der får han med seg stjerner som carlos alcaraz og rafael nadal. det opplyser arrangøren av turneringen onsdag. det norske tennisesset er glad for nok en sjanse på det europeiske laget. – det er et privilegium å være en del av dette enestående laget og komme tilbake for en ny sjanse til tittelen i berlin. vi har noe ugjort, heter det fra ruud. verdenslaget vant laver cup de to siste sesongene. i tillegg til ruud, alcaraz og nadal skal også daniil medvedev, alexander zverev og stefanos tsitsipas representere det europeiske laget. björn borg er lagkaptein. turneringen spilles i berlin fra 20.–22. september. ruud er denne uken i aksjon i svenske båstad. der spiller han onsdag singlekamp mot brasilianske thiago monteiro, mens han senere skal i aksjon i double med rafael nadal. den spansk-norske duoen tok seg mandag videre fra 1. runde. tidligere i år vant ruud atp 500-turneringen i barcelona. han har i tillegg vært i tre finaler, deriblant i masters-turneringen i monte-carlo. i juni tok han seg til semifinale i roland-garros, der han tapte for zverev. (ntb)

  Fifa starter etterforskning etter rasismeanklager mot det argentinske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.18)
  deler av det argentinske fotballandslaget ble anklaget for rasisme etter copa america-triumfen. det internasjonale fotballforbundet (fifa) etterforsker saken. det melder nyhetsbyrået afp. det var chelsea-spiller enzo fernández som delte en direktesendt video på instagram. der skal flere av de argentinske copa america-vinnerne ha kommet med rasistiske og diskriminerende ytringer mot franske spillere. ifølge tv 2 skal de ha sunget «de spiller for frankrike, men de er alle fra angola». sangen stammer fra vm i qatar i 2022. chelsea opplyser i en pressemelding onsdag formiddag at de har satt i gang en intern disiplinærprosedyre. de skriver at de «finner alle former for diskriminerende oppførsel fullstendig uakseptabel». frankrikes fotballforbund (fff) reagerte sterkt på hendelsen og meldte at de hadde henvendt seg til fifa for en kommentar. (ntb)

  Egersund selger toppscorer Andreas Helmersen til Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:10.01)
  bodø/glimt har kommet til enighet med opprykksjagende egersund om en overgang for angrepsspiller andreas helmersen. 26-åringen står med 13 mål i 1. divisjon. glimt opplyser om overgangen i egne mediekanaler. ifølge nettavisen og stavanger aftenblad må gultrøyene betale en totalpakke på opp mot fem millioner kroner for helmersens tjenester. det er klar salgsrekord for egersund. – det føles helt fantastisk, det er fryktelig godt og egentlig litt surrealistisk. det er et par hakk opp fra hva jeg er vant til, så det ser veldig bra ut, sier helmersen til bodø/glimts nettsider. helmersen debuterte i eliteserien for rosenborg tilbake i 2017, og etter flere låneopphold gikk ferden videre til raufoss på en gratisovergang i 2021. for et halvt år siden ble han hentet til egersund, og 26-åringen har vært en umiddelbar suksess. (ntb)

  Stjernespurter slapp med skrekken – fortsetter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:08.08)
  den eritreiske spurtkanonen biniam girmay kom seg unna tirsdagens velt uten store skader. lederen av poengkonkurransen er klar til å fortsette tour de france. det opplyser intermarché-wantys lege simon clayes i en melding på x. – undersøkelser viser at biniam har fått noen skrammer på høyre skulder, albuen og kneet, men det er ikke noe brudd. albueskaden behøvde to sting. tross smellen er biniam klar til å fortsette rittet, opplyser clayes. girmay har selv kommet med en oppdatering i sosiale medier. – takk for alle meldinger og støtte. jeg har pådratt meg noen små skader, men alt er i orden. jeg håper å se alle i nice, skriver girmay. eritreeren har vunnet hele tre etapper i årets tour de france. 24-åringen leder spurtkonkurransen med 32 poeng på jasper philipsen, men forspranget ble betydelig redusert da philipsen vant tirsdagens etappe. det skal likevel bli svært krevende for philipsen å ta igjen girmay. ingen av de gjenværende tour de france-etappene kategoriseres som flate. på den 17. og 19. etappen kommer imidlertid de innlagte spurtene, med mulighet for 20 poeng, før de tøffeste bakkene. (ntb)

  Bergerud står over Spania-oppgjør: – Litt vondt i ryggen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.49)
  norges førstekeeper torbjørn bergerud mister testkampen mot spania i gjøvik, men ol-deltakelsen er ikke truet. det opplyser landslagssjef jonas wille til tv 2. – bare litt vondt i ryggen, men ingen fare, skriver wille i en tekstmelding. ryggtrøbbel er et tilbakevendende problem for bergerud. målvakten har vært en nøkkelspiller for norge gjennom mange år. tirsdagens kamp mot spania er den siste norge spiller offentlig før paris-ol. lagene møtes igjen neste uke, men da skjer det bak lukkede dører. de norske håndballherrene starter lekene mot argentina 27. juli. deretter er det puljekamper mot regjerende mester frankrike, ungarn, egypt og danmark. (ntb)

  Nordås løper én engelsk mil i London – eneste norske utøver til start

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:11.54)
  narve gilje nordås skal i aksjon på én engelsk mil i diamond league-stevnet i london førstkommende lørdag. flere sterke utøvere stiller til start på distansen. det kommer fram av startlistene til stevnet i den britiske hovedstaden. i tillegg til nordås skal blant andre neil gourley (storbritannia), oliver hoare (australia) og adel mechaal (spania) løpe i london. sist uke opplyste norges friidrettsforbunds (nfif) sportssjef erlend slokvik til ntb at nordås etter planen skulle løpe 3000 meter. nå er han i stedet teste seg på én engelsk mil. nordås har ikke stilt til start i et offisielt løp på distansen så langt i år. josh kerr har årsbeste i verden med 3.45,34, satt i eugene i mai. da ble jakob ingebrigtsen nummer to. verken kerr eller ingebrigtsen er påmeldt i london. det er heller ikke karsten warholm eller henriette jæger. sistnevnte satte søndag ny norsk rekord på 400 meter i sveits, og aremark-utøveren har ol i paris som neste punkt på programmet, opplyser unn merete lie jæger til ntb. alison dos santos har stilt start i de fleste diamond league-stevnene med 400 meter hekk på programmet i år, og brasilianeren gjør ingen unntak i london. rai benjamin står i likhet med warholm over. (ntb)
  Britisk stjerne ferdig i Tour de France – har symptomer på korona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:11.53)
  tom pidcock kjenner på sykdom og har blitt nødt til å trekke seg fra tour de france. det opplyser britens ineos-lag på x før starten på den 14. etappen lørdag. – han er skuffet over ikke å få være med videre. tom kjenner på symptomer på korona og reiser nå hjem for å bli frisk, heter det i meldingen. pidcock ble nummer to på den niende etappen i årets tour de france. tidligere i rittet har danske michael mørkøv stått av grunnet positiv koronatest. lørdag og søndag venter svært tøffe fjelletapper. (©ntb)  Roglic bryter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:11.20)
  primoz roglic står av årets tour de france etter velten på den 12. etappen. sloveneren lå på 6.-plass i sammendraget og var en av de fire store forhåndsfavorittene i etapperittet. bora-hansgrohe opplyser at skadene roglic pådro seg under torsdagens etappe gjør det krevende å fortsette rittet. med bare noen få kilometer igjen av torsdagens etappe deiset sloveneren i bakken. da han tråkket i mål med lagkompisene, var sykkeldrakten revet opp ved den ene skulderen. etter etappen var boras sportsdirektør rolf aldag bekymret på roglics vegne. – han har veldig vondt, og vi er nødt til å lytte til det medisinske apparatet. vi må høre hva de tenker om hva primoz kan gjøre. akkurat nå er fokuset vårt på helt andre ting enn sammenlagtkampen, sa aldag. landsmann tadej pogacar, som i 2020 knep sammenlagtseieren i tour de france foran nettopp roglic, fikk vondt av 34-åringen etter krasjen. – jeg fikk beskjed om at primoz hadde krasjet etter vi hadde kommet i mål. jeg ble ganske sjokkert, og det er virkelig dårlige nyheter. jeg er veldig lei meg på hans vegne. han har sett bedre og bedre ut for hver dag som går, slo pogacar fast. tour de france-sirkuset ruller fredag videre med en 165,3 kilometer lang etappe fra agen til pau. (ntb)

  Brandsegg-Nygård skrev treårskontrakt med Detroit Red Wings

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:08.45)
  den norske 18-åringen michael brandsegg-nygård har tegnet en treårsavtale med nhl-klubben detroit red wings. det opplyser klubben i egne mediekanaler. brandsegg-nygård ble sammen med stian solberg valgt i nhl-draftens første runde i slutten av juni. sistnevnte ble valgt av anaheim ducks. – det er vanskelig å sette ord på hvor mektig dette er. utrolig stort å være en del av, sa nygårds far kjell richard nygård til ntb etter draftet. 18-åringen har skrevet under på en såkalt «entry level contract», som er den første kontrakten en spiller signerer i nhl. (ntb)

  United-legende inn i trenerteamet til Ten Hag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:18.19)
  den tidligere angrepsspilleren ruud van nistelrooy er ansatt i trenerteamet til landsmann erik ten hag i manchester united. det opplyser klubben i egne mediekanaler. 48-åringen har skrevet under på en toårskontrakt. i tillegg har også rene hake blitt ansatt som nok en assistent til ten hag. van nistelrooy spilte for manchester united fra 2001 til 2006, og i slutten av juni erfarte blant andre bbc at nederlenderen var på vei tilbake til old trafford. etter spillerkarrieren har van nistelrooy vært assistenttrener for det nederlandske landslaget i to ulike perioder. fra mars 2022 til slutten av den påfølgende sesongen var han hovedtrener i psv. (ntb)

  Fransk dommer i EM-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:12.44)
  francois letexier får ansvaret som hoveddommer når england og spania møtes i em-finalen søndag. franskmannen dømte sistnevnte i åttedelsfinalen mot georgia. det europeiske fotballforbundet (uefa) opplyser om dommervalget torsdag. letexier var sist i aksjon som hoveddommer da spania smadret georgia 4-1 i åttedelsfinalen. i gruppespillet dømte han tre kamper. polske szymon marciniak, som dømte champions league-finalen i 2023, er satt opp som fjerdedommer. franske jérôme brisard får hovedansvaret som var-dommer spania slo frankrike 2-1 i sin semifinale, mens england knuste nederlands finaledrøm med samme sifre etter en sen scoring. søndagens finale spilles på olympiastadion i berlin. (ntb)

  Ny KBK-kamp på Aker Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:11.58)
  det pågående arbeidet på nordmøre stadion gjør at kristiansunds hjemmekamp mot lillestrøm 4. august spilles i molde. det opplyser norges fotballforbund. i juni herjet det uvær på nordmøre, og kraftig vind ga store ødeleggelser på kunstgresset i kristiansund. klubben har tidligere uttalt at de ser for seg at arenaen kan tas i bruk igjen rundt 1. september. oppgjøret mot sandefjord, som opprinnelig var planlagt 21. juli, ble nylig flyttet til 5. oktober. 8. juli spilte kbk «hjemmekamp» mot fredrikstad i molde. den vant nordmøringene 3-1.

  Tre nye utøvere klare for Paralympics

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:10.28)
  skytterne amanda dybendal og martin sørlie-rogne fikk torsdag billett til paralympics i paris. det samme gjorde syklisten suzanna tangen. dybendal (aasa), sørlie-rogne (kisen) og tangen (grenland) utgjør det nest siste uttaket til paralekene i den franske hovedstaden, opplyser olympiatoppen. 16 utøvere har hittil fått paralympics-ja. troppen fullføres i slutten av måneden. aida dahlen (bordtennis), salum ageze kashafali (friidrett) og birgit skarstein (roing) er blant dem som skal kjempe om edelt metall i august. olympiatoppen gjorde forrige uke det siste uttaket til ol i paris. dit skal til sammen 109 utøvere. (ntb)

  Narve Gilje Nordås løper i London før OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:08.37)
  narve gilje nordås skal etter planen løpe 3000 meter under diamond league-stevnet i london 20. juli, opplyser nfifs sportssjef erlend slokvik til ntb. – narve skal etter planen løpe der, skriver sportssjefen i norges friidrettsforbund i en melding. stevnet i london blir dermed en viktig del av ol-oppkjøringen for nordås. 3000 meter står på programmet i den engelske hovedstaden. (ntb)

  Jæger påmeldt stevne i Sveits

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:07.39)
  den norske friidrettskometen henriette jæger skal delta på 400 meter under et stevne i sveitsiske la chaux-de-fonds kommende søndag. det opplyser norges friidrettsforbund i en pressemelding. 21-åringen har valgt å løpe 400 meter under ol i paris. hun har den norske rekorden på distansen. jæger tok nylig gull på både 200 og 400 meter under nm i sandnes, og det var lenge knyttet usikkerhet til hvilken distanse hun ville velge i ol. i juni ble jæger nummer fire på 200 meter i em i roma. også på den distansen innehar 21-åringen den norske rekorden med tiden 22,58. den satte hun på et stevne i malmö i mai. til sveits skal også ol-klare line kloster. hun løper 400 meter hekk.


  Aftenbladet: Skadesmell for Viking – kaptein Tripic mister neste seriekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:11.46)
  viking-kaptein zlatko tripic må se lørdagens hjemmekamp mot kristiansund fra tribuneplass etter lårskaden han pådro seg i 2-1-seieren over kfum oslo. det opplyser petter søndenå i vikings medisinske apparat til stavanger aftenblad. – han fikk en liten kjenning i hamstringen. det er ingen alvorlig skade, men det ser ikke ut til at han rekker kampen på lørdag, sier søndenå. tripic måtte av banen underveis i den første omgangen mot kfum søndag. denne uken er 31-åringen nødt til å trene alternativt. – vi undersøker og tester, ser på svarene vi får og ser om vi kan trappe opp belastningen gradvis, fortsetter søndenå. viking-kapteinen forlenget nylig kontrakten med siddisene. til aftenbladet sier tripic at han er nødt til å være tålmodig i rehabiliteringen. – jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme raskest mulig tilbake, men det er viktig å bli helt god igjen før jeg er tilbake. 2-1-seieren mot kfum oslo brakte viking opp på 4.-plass i eliteserien. det skiller åtte poeng til serieleder bodø/glimt. (ntb)

  Carlsen trakk seg fra Grand Chess-turneringen i Zagreb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:12.23)
  magnus carlsen har besluttet å trekke seg fra denne ukens grand chess-turnering i zagreb. årsaken er et presserende familieanliggende. det er turneringen selv som opplyser om carlsens avgjørelse. nordmannen hadde wildcard i turneringen, men har nå blitt nødt til å gi det videre til levon aronian. turneringen spilles i lyn- og hurtigsjakkformatet. for én måned siden sikret carlsen sin sjette norway chess-tittel med armageddonseier mot fabio caruana. carlsen vant i tillegg grand chess-turneringen i polen i begynnelsen av mai. i desember skal carlsen forsvare vm-gullene i hurtig- og lynsjakk. mesterskapene spilles i new york. carlsen er fem ganger verdensmester i langsjakk. i hurtig- og lynsjakk har det blitt henholdsvis fem og åtte vm-titler. (ntb)

  Bergerud forlater Kolstad etter neste sesong – drar til polsk håndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:12.22)
  den norske landslagsmålvakten torbjørn bergerud forlater kolstad til fordel for polske wisla plocjk fra 1. juli 2025. det opplyser kolstad i egne mediekanaler. – først må jeg si har spilt sammen med noen fantastiske gutter. det er bare bra gutter her som alle unner hverandre suksess. jeg stolt og glad for at jeg har fått dele garderobe med denne gjengen, sier bergerud. bergerud har vært en sentral brikke i klubben siden 2022. han har vunnet fem titler med kolstad. (ntb)

  Therese Johaugs comebackavgjørelse tas trolig i august

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:11.27)
  therese johaug er ventet å ta en endelig comebackavgjørelse i første del av august, opplyser manager jørn ernst til ntb. – jeg regner med det blir første del av august, etter ferien, skriver ernst i en melding. i midten av juni sa ernst til tv 2 at planen var å ta en avgjørelse før sommeren, men at det ikke var satt en konkret dato. da det norske kvinnelandslaget ble presentert i april bekreftet sjur ole svarstad til ntb at johaug er velkommen på landslaget dersom hun bestemmer seg for å satse fram mot vm på hjemmebane. marit bjørgen og pål gunnar mikkelsplass er ansatt som assistenttrenere for langrennskvinnene. johaug returnerte til langrennssporet med et brak da hun tok et overlegent gull på nm-tremila i mars. 1. mai vant hun grue halvmaraton med den sterke tiden 1.11.25. det var bare 55 sekunder bak norges friidrettsforbunds em-krav på distansen. 36-åringen fra dalsbygda tok i helgen en suveren seier i lofoten skyrace, nesten ti minutter foran neste kvinne på resultatlista. johaug har 14 vm- og fire ol-gull i karrieren. tre av ol-gullene kom i beijing for to år siden. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »