Hovedsiden

Liten annonse

  Russisk politi anholdt over 100 Navalnyj-tilhengere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:23.49)
  russisk politi anholdt søndag over 100 tilhengere av aleksej navalnyj, da de markerte den fengslede opposisjonspolitikerens 47-årsdag. den uavhengige russiske menneskerettighetsgruppa ovd-info skriver søndag kveld at 109 personer i 23 russiske byer er anholdt av politiet i forbindelse med at de foretok offentlige markeringer av aleksej navalnyjs 47-årsdag. myndighetene har slått kraftig ned på alle tegn til opposisjon siden den russiske invasjonen av ukraina. i de fleste byene var det en håndfull kritikere som ble anholdt av politiet. aleksej navalnyj soner en dom på elleve og et halvt års fengsel for korrupsjon og forakt for retten, anklager som han selv hevder er fabrikkert for å bringe ham til taushet i den russiske offentligheten. (ntb)

  Mot ny valgomgang

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:01.14)
  det er full strid om stemmetallene mens opptellingen i tyrkia skrider fram, og ordkrigen tiltar i styrke. søndag kveld anklager regjeringen opposisjonen for å prøve seg på et «kupp». trolig går det mot en ny valgrunde.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »