Hovedsiden

Liten annonse


  Bekrefter til NRK: Kvitfjell-utforen avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:12.53)
  det dårlige været på kvitfjell gjør at ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie skal kjøre to super-g-renn i verdenscupen i helgen. det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) opplyser til nrk at treningen er avlyst etter tre utsettelser tidlig på dagen. – det blir super-g i morra og det er fordi vi ikke fikk kjørt trening i går eller i dag. vi tar ikke sjansen på å ta trening i morgen hvis det også blir avlyst, sier ole johan bjørge til nrk. for å arrangere et utforrenn er man avhengig å ha gjennomført minst én offisiell trening. den dårlige sikten på kvitfjell hindret det torsdag og fredag. juryen tar ingen sjanser på å arrangere utfortrening lørdag morgen. det betyr at lørdagens utforrenn blir erstattet med ett av de to avlyste super-g-rennene i italienske val di fassa sist uke, bekrefter kvitfjells rennleder. søndag blir det nok et super-g-renn som også i utgangspunktet var satt opp. da ntb pratet med bjørge fredag, sto han ved det velkjente russispranget i kvitfjell-traseen og kunne ikke se verken porten nedenfor eller overfor. tett tåke og snø gjorde sikten dårlig. nede i dalen regnet det. helgen i kvitfjell blir ragnhild mowinckels siste i verdenscupsirkuset. 31-åringen har varslet at hun legger opp etter sesongen. mowinckel er på 9.-plass i kampen om super-g-kula. lie er på 6.-plass. (ntb/nrk)

  Kvitfjell-utforen avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:12.53)
  det dårlige været på kvitfjell gjør at ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie skal kjøre to super-g-renn i verdenscupen i helgen. det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) opplyser at treningen er avlyst etter tre utsettelser tidlig på dagen. for å arrangere et utforrenn er man avhengig å ha gjennomført minst én offisiell trening. den dårlige sikten på kvitfjell hindret det torsdag og fredag. juryen tar ingen sjanser på å arrangere utfortrening lørdag morgen. – vi tør ikke å risikere det om vi får enda en avlysning, sier rennleder ole johan bjørge til ntb. det betyr at lørdagens utforrenn blir erstattet med ett av de to avlyste super-g-rennene i italienske val di fassa sist uke, bekrefter kvitfjells rennleder. søndag blir det nok et super-g-renn som også i utgangspunktet var satt opp. da ntb pratet med bjørge fredag, sto han ved det velkjente russispranget i kvitfjell-traseen og kunne ikke se verken porten nedenfor eller overfor. tett tåke og snø gjorde sikten dårlig. nede i dalen regnet det. helgen i kvitfjell blir ragnhild mowinckels siste i verdenscupsirkuset. 31-åringen har varslet at hun legger opp etter sesongen. mowinckel er på 9.-plass i kampen om super-g-kula. lie er på 6.-plass. (ntb)


  Sikkerhetsplaner for Paris-OL stjålet fra bagasjehylle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:07.22)
  deler av fransk politis opplegg for sommerens ol i paris er på avveie etter at en av byens ingeniører ble frastjålet en sekk på toget. hendelsen skjedde mandag kveld på stasjonen gare du nord. i sekken lå det en datamaskin og to usb-stikker som inneholdt detaljerte sikkerhetsplaner for paris-lekene. sekken tilhørte en ingeniør som jobber ved rådhuset i paris, får bfm tv bekreftet av fransk politi. mannen plasserte den i bagasjehylla over setet, og tyveriet ble oppdaget da han bestemte seg for å bytte tog på grunn av forsinkelser i trafikken. ingeniøren har forklart at usb-stikkene har sensitiv data, særlig om det lokale politiets planer for å sikre ol. en etterforskning er satt i gang. rådhuset i paris har hittil ikke kommentert saken overfor nyhetsbyrået afp. det er ventet at rundt 35.000 personer blir satt inn til å ivareta sikkerheten mens sommerlekene varer fra 26. juli til 11. august. (ntb)

  Hergeirsson avslører samtaler med forbundet – ønsker fire nye år som sjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:14.25)
  thorir hergeirsson har ledet håndballjentene i 15 år. nå har han hatt samtaler med forbundsledelsen om å signere en ny kontrakt til etter sommer-ol i 2028. – jeg har hatt samtaler med både generalsekretær og president. de ønsker meg videre, sier islendingen til ntb og utdyper: – jeg trives veldig godt, men jeg har fullt opp med ol og et em nå. sånn sett har jeg ikke mye tid til å tenke på dette, men det vil komme en avgjørelse om en måned eller to eller tre. – altså før paris-ol? – det er fristende å vente til etter ol, men overfor meg selv og andre er det en fordel å få klarhet i dette. men seinest etter ol, svarer hergeirsson. hergeirsson tok over jobben som landslagssjef i 2009. siden den gang har det blitt 15 mesterskapsmedaljer og ni gull. suksesstrener er et mildt uttrykk. hergeirsson sier følgende om hva som blir avgjørende før han signerer en ny avtale. – det handler veldig mye om å være klar for å stå i dette i fire år til. jeg har stor respekt for denne jobben. enten er det «all in» på alle områder hele tiden, eller så er det ikke det. norge møter østerrike på onsdag. deretter skal laget ut i kamper mot sveits og ungarn i april i euro cup. (ntb)

  Ny jobb for Bråthen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.54)
  hopplandslagets avtroppende sjef clas brede bråthen (55) går ikke arbeidsledig lenge. overfor vg forteller bråthen at han blir daglig leder i selskapet veisikring 2. mai. – jeg kjenner ikke på noe vemod, men jeg er spent på det å starte i en ny jobb, med de utfordringene som ligger foran meg. det er mange mennesker og mye penger involvert, sier han til vg. bråthen har vært sjef for hopplandslaget siden 2004. de siste årene har vært preget av bråk med ledelsen i norges skiforbund, men også internt i hopplandslaget.


  Derfor takket Kilde nei til utvalget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:06.45)
  aleksander aamodt kilde vil ikke være med i utvalget som skal vurdere landslagsmodellen. nå forteller han hvorfor. – med de personene i det utvalget synes jeg at det blir for inhabilt, sier kilde til ntb fra et treningsstudio i innsbruck. alpinstjernen er i opptrening etter fallet i wengen for 38 dager siden. der pådro han seg et stort og dypt kutt i leggen, i tillegg til at han slo skulderen ut av ledd. etter krasjen har kilde brukt mesteparten av tiden på å ta små steg mot et mulig comeback i løypa, men han har også uttalt at det må endringer til i norges skiforbund for at han skal stille i verdenscupen igjen. overfor ntb dysser riktignok kilde ned utspillet og forteller at det ble litt satt på spissen. – men samtidig så føler jeg at det må en modernisering til i toppen. jeg har veldig tro på en god landslagsmodell, og det er det jeg synes er viktigst i denne sammenheng. det må være en modernisering som er med på en utvikling og en forandring. alpinesset refererer til utøvernes bilderettigheter og hvordan utøvernes eiendomsrett til disse påvirker forbundets rettigheter til å inngå sponsoravtaler. i starten av februar ble et utvalg satt sammen for å se på mulige endringer i dagens landslagsavtale. kilde ble invitert til å være med, men valgte å takke nei. – jeg har ikke lyst til å sitte i et system der det er personer jeg har sett komme med utspill jeg er helt imot. da føler jeg at det gir lite å skulle snakke med dem, forklarer han. – jeg har egentlig troen på kommunikasjon, men det må være med folk som er villig til å se på ting på en konstruktiv måte. de som sitter i det utvalget, synes jeg ikke har en habil tilnærming. så jeg føler at det blir unødvendig for meg å sitte i et sånt utvalg. (ntb)

  Tidligere norgesmester Martin Hole er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:18.00)
  den tidligere langrennsløperen martin hole (64) har gått bort etter kreftsykdom, melder hallingdølen. han vant to nm-gull på midten av 1980-tallet. dødsfallet bekreftes av datteren lillvi wedenberg hole overfor lokalavisen. hole døde natt til tirsdag. som aktiv ble han norgesmester på 15 kilometer i 1985 og 30 kilometer året etter. i tillegg tok hole ett sølv og fire bronsemedaljer som nm-løper. hole var med til vm i 1985 og 1987 samt calgary-ol i 1988. hans beste mesterskapsplassering ble 11.-plassen på vm-femmila i oberstdorf, og i verdenscupen var 3.-plassen fra falun i 1986 toppnoteringen. (ntb)
  Taylor Swift donerer millionsum til dødsofferets familie etter paradeskytingen
  overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: useriøst overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:17.32)
  taylor swift bidrar med 100.000 dollar til innsamlingsaksjonen til familien til kvinnen som døde etter masseskytingen da super bowl-seieren skulle feires. innsamlingen ble opprettet med det mål å samle inn 75.000 dollar til familien til elisabeth lopez-galvar som døde under masseskytingen. 22 personer ble også skadd under skytingen, inkludert flere barn. taylor swift er kjæreste med travis kelce, som var med å vinne årets super bowl sammen med kansas city chiefs. – jeg sender mine dypeste kondolanser i forbindelse med deres knusende tap. med kjærlighet, taylor swift, skrev popstjernen i en melding. beskjeden ble ledsaget av at hun donerte 50.000 dollar til innsamlingen. litt senere kom det nok en melding om nye 50.000 dollar. det tilsvarer om lag én million norske kroner. en av taylor swifts medarbeidere bekrefter overfor magasinet variety at donasjonen faktisk kom fra stjernen selv. politiet har bekreftet at masseskytingen under paraden skyldes «en krangel». (©ntb)  Boilesen klar for Kolstad: – Innholdsrike dager
  overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: useriøst overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.29)
  bakspilleren thomas boilesen er løsningen på kolstads skadeproblemer, melder adresseavisen. lørdag kveld spilte boilesen for holstebro mot aalborg i den danske eliteserien. samme kveld ble det signalisert at han var ønsket i kolstad. – jeg fikk en melding fra min agent veldig sent den kvelden. det har gått veldig fort fra da jeg først fikk høre om interessen til at jeg er her. det har vært noen kaotiske og innholdsrike dager, smiler han overfor adressa. 25-åringen har om lag 60 aldersbestemte landskamper for norge, og han spilte for haslum og drammen før han vinteren 2020 gikk til den danske toppklubben kolding. sist sommer signerte han en ettårskontrakt med holstebro. her har han gjort 30 mål på 19 kamper. han forteller at interesse fra kolstad var vanskelig å avslå. – jeg tenkte umiddelbart at dette var noe jeg hadde veldig lyst til. i trondheim flytter boilesen inn hos sin gode kamerat magnus abelvik rød. – han er en av mine beste venner, og vi har kjent hverandre i lang tid. vi snakker sammen ofte. det blir veldig gøy å ha ham tett på igjen og bli lagkompiser. kolstad skal spille mesterligakamp mot pick szeged torsdag, men der blir ikke boilesen å se. han signerer en kontrakt som varer til 1. juli, med gode muligheter for forlengelse, ifølge adressa. (ntb)

  Ski-VM i Trondheim garanterer like premiepenger til kvinner og menn
  overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: useriøst overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.27)
  under vm i trondheim kommer arrangøren til å sørge for at kvinnene får like mye i premiepenger som mennene også i hopp og kombinert, melder vg. det er vms styreleder åsne havnelid som kommer med garantien overfor avisen. – selv om fis ikke er villige til å gå så langt og dekke sin andel, så kommer vi til å gjøre det uansett. vi har allerede hatt diskusjoner med det internasjonale skiforbundet rundt dette, sier hun. havnelid anslår at det vil medføre en kostnad på flere millioner kroner for arrangøren dersom fis ikke vil gå med på å utbetale like premiesummer. – det handler om flere millioner kroner. det må vi være villige til å sette av. for dette er viktig, mener hun. i langrenn har fis allerede praktisert like pengepremier for kjønnene over lang tid, mens det er betydelige forskjeller i hopp og kombinert. i planica-vm i fjor fikk mennene opptil sju ganger så mye i premiepenger som kvinnene i en hoppkonkurranse. tidligere hoppstjerne maren lundby gleder seg over nyheten. – helt nydelig. det er slik det blir endring. jeg er veldig glad for at vm i trondheim går foran. flere steder burde det ha vært et satt et slikt krav for å få mer likestilling i idretten, sier hun til vg. (ntb)

  Johaug påmeldt til Grue halvmaraton
  overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: useriøst overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:13.00)
  den pensjonerte langrennsløperen therese johaug skal løpe grue halvmaraton 1. mai. hvis hun stiller til start, er hun blant favorittene til å vinne. løpsleder hans terje nesbråten bekrefter overfor dagbladet at johaug har meldt seg på. kondis.no omtalte saken først. johaug har fått et wildcard til løpet som ble fulltegnet med 500 deltakere i midten av januar. 35-åringen er påmeldt med en antatt sluttid på 1.09.30. – vi setter pris på at når johaug debuterer på halvmaraton, så velger hun oss. tida hun antyder er ganske sterk. i fjor løp beste herre på rundt 1.09.00, sier nesbråten til dagbladet. kondis.no opplyser at kravet om å kvalifisere seg til halvmaraton i em i roma er 1.10.30. den tiden må være satt innen 26. mai. johaug la opp etter 2021/22-sesongen. hun har blant annet vært ekspert for nrk, fått barn og giftet seg siden. johaug har flere ganger ymtet frampå at det kan bli aktuelt med et comeback før ski-vm i trondheim om et år. (ntb)


  City-profil hyller Oscar Bobb: – Stor framtid
  overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: useriøst overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:20.36)
  manchester city-midtstopper nathan aké møtte pressen i københavn før tirsdagens åttedelsfinale i mesterligaen. overfor nrk er aké full av lovord om det norske supertalentet oscar bobb, som har fått mindre og mindre spilletid i det siste, selv om prestasjonene har vært gode. – jeg liker ham kjempegodt. han er så god. teknisk er han helt utrolig. og som fyr: han er så bra. han hører på alle, og vil bli bedre. han ønsker å lære fra manageren og spillerne rundt ham. jeg tror det er derfor han utvikler seg så mye. han ønsker å lære. man kan se det i hver kamp han spiller. han har påvirkningskraft. han har en stor fremtid, helt klart, sier aké til nrk. bobb har for virkelig fått gjennombruddet sitt i city denne sesongen, hvor han har notert seg med to mål og to målgivende på 15 kamper. de meste av dem har riktignok vært innhopp fra benken. bobbs matchvinnerscoring borte mot newcastle ble også kåret til månedens manchester city-mål i januar. tirsdag kveld tar fc københavn imot manchester city i parken. kampen starter klokken 21.00. (©ntb)

  Supertalentet Myhlback utklasset alle: – Har aldri spydd så mye
  overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: useriøst overfor næringslivet av ap | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:12.36)
  den 17 år gamle svenske langrennskometen alvar myhlback var i en klasse for seg da han tok gullet på 10 km klassisk i junior-vm. mons melby med bronsen. – jeg ble så jævla dårlig. det tok nesten bort hele gleden. jeg har aldri spydd så mye i hele mitt liv. ikke i nærheten, utbrøt myhlback overfor tt etter det imponerende gulløpet. mons melbye sikret norsk vm-bronse på distansen der myhlback slo den sveitsiske sølvvinneren isai näff med 52,4 sekunder. melbye var ytterligere 4,4 sekunder bak svensken. – det er vel et tegn på at man har tatt seg ut. jeg kjempet virkelig for det gullet. og jeg har kjempet så utrolig lenge, sa myhlback, som slo tilbake etter 6.-plass på 20-kilometeren i fri teknikk tidligere i mesterskapet. jørgen nordhagen fra tranby, den overlegne gullvinneren på 20 kilometer fellesstart i fri teknikk tidligere i mesterskapet, tapte jevnt og trutt til svensken utover løpet sitt og var 59,7 sekunder bak i mål på fjerdeplass. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »