Hovedsiden

Liten annonse

  Stefan Kraft i ledelsen etter førsteomgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:17.54)
  stefan kraft sikter mot sin fjerde strake verdenscupseier i hopp og leder foran finaleomgangen på lillehammer marius lindvik var beste norske hopper i førsteomgangen i stor bakke for menn på lillehammer. – det er et meget godt skihopp i vanskelige forhold, uttalte nrks ekspert johan remen evensen fra kommentatorbua. lindvik var klart beste norske med sin 6. plass, i det som må sies å ha vært en skuffende omgang på hjemmebane for nordmennene. – jeg er fornøyd. det er tunge forhold og jeg følte jeg gjorde et bra hopp, så jeg krysser fingrene og kjører på i andreomgang, sier marius lindvik til nrk. lindvik er 9,3 poeng bak østerrikske stefan kraft, som leder før finaleomgangen, med et hopp på 135 meter. etterfulgt av jarl hörn og karl geiger på henholdsvis 2.- og 3. plass. dermed fortsetter den tysk-østerrikske dominansen blant de mannlige hopperne. halvor egner granerud får det ikke til å stemme om dagen. søndag hoppet han 119 meter i førsteomgang. det holdt til en 22-plass. – jeg følte meg trygg da jeg landet at jeg kunne pakke bilen, dra i retning trondheim og se resten av andreomgang ett annet sted, men det viste seg å ikke bli sånn. det var overraskende, sier granerud til nrk. kristoffer sundal hoppet seg inn på 21. plass, daniel andre tande på 24. plass og johann andré forfang på 27. plass. – innsatsen er bra. de gjør så godt de kan, men resultatene er ikke det vi hadde håpet på. vi må finne ut hva som skal til for å få ut de beste hoppene fra halvor, daniel og johann. de er ganske langt bak toppformen, sier hoppsjef clas brede bråthen til nrk etter førsteomgang. robin pedersen, bendik heggli, fredrik villumstad og robert johansson kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen.
  Junior tok sprintseier på Gålå – klar for prøve-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:13.44)
  19-årige helene ekrheim haugen tok en overraskende seier i fredagens sprint i norgescupen på gålå. junior haugen slapp seg litt bak i starten av finalen, men fant en god rygg i maria hartz melling og kom ut i på topp i siste bakke. – dette er utklassing. en utrolig prestasjon. her har vi et nytt kjempetalent. det er det ingen tvil om, sa vidar løfshus på vgs sending fra rennet. – jeg er veldig fornøyd med dagen. dette var veldig gøy, sier vinneren, som representerer holmen idrettsforening, til vg. med seieren sikret 19-åringen seg billett til prøve-vm i trondheim, som også har et annet mål for øye: – målet er å komme til junior-vm. julie bjervig drivernes sikret andreplassen like foran melling på tredjeplass. landslagsløper ane appelkvist stenseth endte sist i finalen. nrk/ntb

  Junior tok sprintseier på Gålå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:13.44)
  19-årige helene ekrheim haugen tok en overraskende seier i fredagens sprint i norgescupen på gålå. haugen slapp seg litt bak i starten av finalen, men fant en god rygg i maria hartz melling og kom ut i på topp i siste bakke. – jeg er veldig fornøyd med dagen. dette var veldig gøy, sier vinneren, som representerer holmen idrettsforening, til vg+. – målet er å komme til junior-vm, sier 19-åringen. julie bjervig drivernes sikret andreplassen like foran melling på tredjeplass.

  NHO-topp går til Bellona

  Kilde: VG Innenriks | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:10.33)
  hans fremste jobb i over 15 år, har vært å gi deg minst mulig i lønnsøkning. nå foretar nhos mangeårige lønnsoppgjørsgeneral, stein lier-hansen (68), et meget overraskende jobbskifte - til bellona.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »