Hovedsiden

Liten annonse
  Spådom: - Krig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 1 time og 49 minutter gammel - (lørdag 2. mars 2024 KL:09.04)
  finske krista pärmäkoski (33) overrasket med seier på 20 kilometer klassisk i lahti. svenske frida karlsson (24) fikk det knalltøft. det samme gjorde de norske.

  Sterk kvalifisering av Dennis Hauger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.31)
  dennis hauger fikk solid fart på bilen og hadde kun fire konkurrenter foran seg i kvalifiseringen til sesongens første vm-runde i formel 2 i bahrain torsdag. – en sterk, sterk femteplass for dennis hauger. da har han et veldig godt utgangspunkt foran begge løpene her i bahrain, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det vil ikke overraske meg om det er dennis som topper mesterskapet når vi er ferdige her på lørdag. det hadde ikke overrasket meg med dette kvalifiseringsresultatet, la han til. kvalifiseringen markerte starten på 2024-sesongen i klassen under formel 1. raskest av alle var indiske kush maini. han hadde lagkamerat gabriel bortoleto fra brasil nærmest seg på resultatlistene. hauger står foran sin tredje sesong i formel 2-sirkuset. det er ingen hemmelighet at den blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke.


  “Apple Car” er avlyst!

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:20.34)
  etter 10 år med forsøk gir apple opp bil-prosjektet “titan.” overrasket gruppen i dag det melder bloomberg som har kjennskap til apples interne anliggende. med dette er en av de største håpene for apple-fansen historie, og selskapet har skrinlagt det mest ambisiøse prosjektet noen sinne – uten tvil et stort nederlag for tim cook som nok håpet at dette var en av produktene han ville bli husket for. apple avslørte nyheten ovenfor de 2000 ansatte som har jobbet med prosjektet […] the post “apple car” er avlyst! appeared first on itavisen.  golberg spurtslo klæbo i canmore: – overrasket
  overrasket nrks ekspert – beste «norske» i vm | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: ukjente lotte (28) overrasket nrks ekspert – beste «norske» i vm | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:21.09)
  pål golberg spurtslo johannes høsflot klæbo på 20 kilometer klassisk i canmore. mattis stenshagen ble nummer tre og sikret seg dermed sin første pallplass i verdenscupen. – som i vm-femmila slår pål golberg knockout på johannes høsflot klæbo med en fenomenal spurt. han hadde ikke den beste posisjonen, men spurter likevel ned klæbo. fantastisk, sier nrk-ekspert fredrik aukland. – jeg må si jeg er litt overrasket over at golberg tar den foran klæbo, fortsetter aukland. golberg selv fikk også det han omtaler som et «flashback» til vm i planica. – det var en herlig dag. jeg hadde veldig gode ski i dag. jeg var litt usikker etter fredagen som var en forferdelig dag for meg. i dag var jeg tilbake, sa golberg i seiersintervjet spilt på nrks radiosending. harald østberg amundsen ble nummer fire. tidligere søndag gikk heidi weng inn til tredjeplass på samme distanse. lørdag sikret klæbo seieren på sprinten. fredag gikk krüger av med seieren på 15-kilometeren. tirsdag gås det klassisksprint i canmore, før verdenscupsirkuset beveger seg over grensen til usa og minneapolis til helgen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »