Hovedsiden

Liten annonse
  Nye anklager mot Rubiales i Fifa-rapport – beskyldes for å ha kysset engelsk spiller i ansiktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:07.00)
  i en rapport fra fifas disiplinærkomité hevder styrelederen i det engelske fotballforbundet at luis rubiales kysset lucy bronze i ansiktet mot hennes vilje. det kommer fram etter at det internasjonale fotballforbundet har gransket kysseskandalen som skapte store overskrifter etter at spania slo england i vm-finalen i sommer. fa-styreleder debbie hewitt beskylder rubiales for å ha opptrådt ufint også mot flere av de engelske spillerne, deriblant bronze. hewitt hevder i tillegg at den tidligere spanske fotballpresidenten skal ha tatt hendene rundt bronze sin lagvenninne laura coombs. det engelske fotballforbundets styreleder reagerer sterkt på måten rubiales gratulerte de spanske spillerne. i rapporten konkluderer fifa med at rubiales har oppført seg svært upassende. – komiteen kan ikke få understreket nok, uavhengig av rubiales sine følelser etter kampen, at oppførselen var utilgivelig og uakseptabel, heter det fra utvalget. i slutten av oktober gjorde fifa det kjent at den tidligere spanske fotballpresidenten er utestengt fra all fotball i tre år. rubiales har anket beslutningen. (ntb)


  Hermoso skal vitne for domstol etter kysseskandalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.43)
  den spanske fotballstjernen jennifer hermoso er innkalt for å vitne i kysseskandale-saken mot tidligere fotballpresident luis rubiales. det er det spanske nyhetsbyrået efe som får bekreftet at det nå er hermosos tur til å forklare seg om episoden som skapte overskrifter verden over. hermoso ble kysset på munnen av rubiales etter vm-finaleseieren mot england i australia i august. hun har avvist at kysset ble gitt med samtykke. rubiales hevder det motsatte. tre uker etter det omstridte kysset trakk rubiales seg som fotballpresident. han er i hjemlandet siktet for seksuelle overgrep og tvang og har fått forbud mot å oppholde seg innenfor 200 meter fra hermoso. nylig ble det kjent at det internasjonale fotballforbundet (fifa) har utestengt ham fra all fotball i tre år. rubiales har anket den beslutningen. det er disiplinærkomiteen som har besluttet straffen mot den tidligere presidenten. han var også visepresident i det europeiske fotballforbundet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »