Hovedsiden

Liten annonse
  VAR-dommer fjernet etter omdiskutert straffespark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:11.37)
  tomasz kwiatkowski er fratatt et dommeroppdrag i mesterligaen onsdag. han var ansvarlig da paris saint-germain fikk en kontroversiell straffe mot newcastle. espn og sky sports melder begge om dommerendringen. newcastle ledet 1-0 og så ut til å ta en svært viktig seier mot psg tirsdag kveld. langt inne i overtiden traff ballen armen til tino livramento inne i feltet, men tv-bildene viste at ballen først var innom kroppen hans. kwiatkowski sendte hoveddommer szymon marciniak til var-skjermen, der de falt ned på at psg fortjente straffe. newcastle-manager eddie howe var i etterkant klokkeklar på at straffen var feil idømt og mente at laget ble frarøvet seieren. – det er ikke straffe når den først går i kroppen og så i armen. men jeg får ikke lov til å si noe. jeg kan selvfølgelig ikke si noe, sa howe. kwiatkowski skulle i utgangspunktet være var-dommer under onsdagens mesterligakamp mellom real sociedad og salzburg, men er nå byttet ut med tyske marco fritz. det europeiske fotballforbundet (uefa) har ikke selv opplyst hva som er grunnen til bytte av var-ansvarlig. (ntb)


  Dortmund til åttedelsfinale - PSG utlignet sent mot Newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:23.24)
  newcastle var sekunder unna seier, men en straffescoring ga psg 1-1 og kontroll på egen mesterligaskjebne. avansementet er allerede klart for borussia dortmund. før siste runde er det fortsatt full spenning i det mange omtalte som «dødens gruppe» etter trekningen i august. dortmund er videre med ti poeng etter 3-1-seieren over milan, og for de øvrige involverte står fortsatt alt på spill. alexander isaks scoring på en slepphendt keeperretur midtveis i tirsdagens 1. omgang så ut til å plasseere newcastle i en utmerket posisjon, men til slutt ble det for tøft å holde unna psgs hardkjør. åtte minutter på overtid scoret kylian mbappé sikkert på en straffe som ble dømt etter en var-sjekk. resultatet betyr at paris-laget er sikret åttedelsfinale med seier borte mot dortmund. det blir også en ren finale om gruppeseieren. newcastle må slå milan hjemme og håpe på at psg ikke tar tre poeng. (ntb)  Premier League-manager freser: – Hva er vitsen med VAR?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:11.13)
  wolves-manager gary o`neil var mektig forbannet etter at det ene poenget mot everton røk på overtid mandag. han fyrte løs mot var. – hva er vitsen med var? spurte wolves-sjefen etter at et sent straffespark ga 2-3-tap. var-dommerne sendte kampleder michael salisbury ut på sidelinjen for å se på situasjonen som resulterte i straffesparket som avgjorde kampen. salisbury bedømte i utgangspunktet ikke episoden til å være en forseelse, men ombestemte seg etter å ha sett reprisen. tidligere i omgangen hadde hvert av lagene fått et straffespark. – jeg synes ikke var har vært til hjelp for fotballen, sa manager o`neil etterpå. – jeg mener dommeren ville ha gjort en bedre jobb på egen hånd. jeg tror ikke var hjalp ham, men det var faktisk til hinder for ham, la han til. han mener kontakten mellom wolves-spiller joao gomes og fulhams harry wilson, som ledet til det siste straffesparket, var minimal og ikke nok til å blåse. o`neil opplyser at han snakket med dommer salisbury etter kampen. der skal sistnevnte ha innrømmet at det første straffesparket trolig ikke burde blitt idømt. – det hjelper ikke meg. det hjelper heller ikke alle supporterne som hadde reist hele denne veien for å se på laget. det hjelper ikke spillerne som føler seg frustrerte igjen, sa o`neil. – jeg har hatt en skikkelig voksensamtale med ham (salisbury), og jeg prøvde å holde meg rolig. jeg er ikke sint på noen, la han til. o`neil er ingen var-tilhenger. – det kan ikke være sånn, med all teknologien som finnes og i den største ligaen i verden, at vi gjør så mange feil. det kan ikke være greit, sa wolves-sjefen. han hevder han hele tiden har vært var-tilhenger, men at det endret seg mandag. (©ntb)

  straffebonanza da fulham slo wolves i overtidsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:23.05)
  den brasilianske 35-åringen willian scoret på to straffespark da fulham slo wolves 3-2 i en intens kamp i engelsk fotball mandag. oppgjøret i london endte til slutt med tre poeng til hjemmelaget. det betyr at wolves og fulham er henholdsvis nummer 12 og 14 på tabellen etter 13 serieomganger. de har samme antall poeng. alex iwobi ga fulham en pangstart da han sendte vertene i ledelsen allerede etter åtte minutters spill. midtveis i første omgang slo gjestene tilbake ved matheus cunha. etter pause kom det tre straffespark. først fikk fulham-veteranen willian sjansen fra krittmerket, og rutinert som han er ventet han ut keeper og satte ballen sikkert i mål. deretter fikk wolves straffe da hee-chan hwang ble stanset med ulovlige midler. sørkoreaneren tok selv ansvar og banket ballen midt i mål. lenge så det ut til å ende uavgjort i london, men på overtid måtte var-dommerne i aksjon igjen. dommer michael salisbury dømte ikke straffe da harry wilson gikk i bakken, men etter å ha sett situasjonen på video ombestemte han seg. igjen var willian sikker fra straffemerket, og sørget for tre poeng til fulham. (ntb)  Haug herjet i Liverpool-målfest – Maanum-scoring for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.13)
  sophie román haug leverte en scoring og to målgivende pasninger for liverpool i 4-0-seieren over brighton. frida maanum scoret for arsenal. haug var nest sist på ballen i forkant av både 2-0 og 3-0, før hun selv fastsatte resultatet på overtid mot «norske» brighton. landslagskollegaene guro bergsvand, maria thorisdottir og elisabeth terland startet for motstanderlaget. liverpool ligger på 4.-plass med 14 poeng i den engelske superligaen. også landslagsspiller frida maanum tegnet seg på scoringslisten i 3-1-seieren over west ham. nettkjenningen kom allerede etter to minutter. arsenal ligger på 2.-plass med 19 poeng. det er tre poeng opp til serieleder chelsea. maren mjelde startet for tittelforsvareren da leicester ble slått 5-2 søndag. guro reiten var ikke med i kamptroppen for de blåkledde. (ntb)
  Ødegaard tilbake for Arsenal - opp på tabelltopp etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:20.24)
  lørdag var martin ødegaard tilbake for arsenal for første gang siden han spilte kampen mot sevilla 24. oktober. arsenal-kapteinen spilte heller ikke norges kamper i landslagssamlingen nylig, men lørdag var han igjen spilleklar og startet kampen mot brentford. lenge så det ut til å ende 0-0, men i det 89. minuttet fikk arsenal omsider hull på byllen. ødegaard fikk spilt ballen ut til bukayo saka, som slo ballen inn i 16-meteren. bak i feltet kom kai havertz og stanget ballen mellom beina til brentford-keeper mark flekken og i mål fra spiss vinkel. scoringen sørget for tre viktige poeng for arsenal, som nå topper premier league med 30 poeng etter 13 kamper. med det er de henholdsvis ett og to poeng foran manchester city og liverpool, som spilte 1-1 tidligere lørdag. – man klarer å dra ut tre poeng fra en relativt begrenset prestasjon. det er det man trenger, for det er ikke bare solskinnsdager i fotball, sier viaplays fotballekspert pål andré helland. kristoffer ajer spilte hele kampen for brentford, mens ødegaard ble byttet ut på overtid.
  Berge og Burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets premier league-sesong, men west ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. jay rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at luca koleosho ble felt inne i 16-meteren. målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret dara o`shea selvmål før tomas soucek ble matchvinner på overtid. burnley sliter i bunnen av premier league med bare fire poeng etter 13 kamper. det skiller fem poeng opp til luton på trygg plass. west ham er nummer ni med 20 poeng. sander berge har blitt en sentral spiller for manager vincent kompany etter overgangen fra sheffield united i sommer. nordmannen spilte hele kampen mot west ham. sheffield united og luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. lørdag røk sheffield 1-3 for bournemouth, mens luton snudde til 2-1-seier over crystal palace. brighton slo nottingham forest 3-2. burnley og sheffield united møtes i neste runde. (ntb)  fotballens mediefest er på overtid

  Kilde: VG Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:20.11)
  Mens sparekniven skjærer TV 2 til blods, bygger gigantprosjektet Europatoppen på millioner fra samme selskap. Snart kan det bli langt vanskeligere for idretten å brødfø seg på mediepenger.

  De regjerende mesterne klar for EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:22.39)
  regjerende europamester italia er klar for em-sluttspillet i tyskland neste sommer. etter 0-0 mot ukraina mandag kveld sikret italienerne direkte em-billett da de ble nummer to i gruppe c bak gruppevinner england, som allerede er klar for em. både italia og ukraina sto med 13 poeng før den siste og avgjørende kampen i den ordinære em-kvalifiseringen, men ettersom italia vant 2-1 i milano tidligere i høst måtte ukraina vinne mandagens oppgjør, som ble spilt på nøytral bane i tyske leverkusen, for å ta seg til em. ukraina ropte på straffespark to og et halvt minutt på overtid i andre omgang, men de fikk ikke gehør av dommer jesús gil manzano. dermed endte det målløst i leverkusen og italia kunne juble for sikret sin åttende strake em-deltakelse etter å ha blitt nummer to i gruppen på innbyrdes oppgjør. i tillegg sikret både tsjekkia og slovenia em-billetter mandag kveld, mens ukraina må spille playoff i nasjonsligaen for å ta seg til em.

  Maanum-scoring da Arsenal vant norsk duell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:19.42)
  arsenal krøp opp i ryggen på serieleder chelsea med 3-0-seier borte mot brighton. hele fire norske spillere var på banen i løpet av oppgjøret. den norske trioen maria thorisdottir, guro bergsvand og elisabeth terland startet alle for brighton, mens frida maanum kom inn for gjestene på stillingen 1-0 til arsenal. ti minutter før slutt doblet caitlin foord ledelsen for bortelaget, før maanum selv scoret 3-0 på overtid. svenske stina blackstenius scoret kampens første mål. tre poeng sender arsenal opp i ryggen på tabellener chelsea, og rødtrøyene er to poeng bak de regjerende seriemesterne etter sju runder. celin bizet ildhusøy utlignet for tottenham i bortekampen mot leicester. dermed endte kampen 1-1. det er andre strake kampen at bizet ildhusøy scorer for london-klubben. forrige runde fikk hun nettsus mot liverpool. (ntb)

  Maanum-scoring da Arsenal vant den norske duellen mot Brighton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.59)
  arsenal krøp opp i ryggen på serieleder chelsea med 3-0-seier borte mot brighton. hele fire norske spillere var på banen i løpet av oppgjøret. den norske trioen maria thorisdottir, guro bergsvand og elisabeth terland startet alle for brighton, mens frida maanum kom inn for gjestene på stillingen 1-0 til arsenal. ti minutter før slutt doblet caitlin foord ledelsen for bortelaget, før maanum selv scoret 3-0 på overtid. svenske stina blackstenius scoret kampens første mål. tre poeng sender arsenal opp i ryggen på tabellener chelsea, og rødtrøyene er to poeng bak de regjerende seriemesterne etter sju runder. (©ntb)

  Serbia trygget EM-billetten – første deltakelse siden 2000

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.58)
  det serbiske herrelandslaget i fotball er klare for fotball-em i tyskland tross poengdeling mot bulgaria. de slår følge med ungarn til neste års mesterskap. serberne sto med 13 poeng før den siste kvalifiseringsrunden, og i hjemmemøtet med bulgaria trengte de bare ett poeng for å spikre plassen i em 2024. et hodestøt fra srdan babic snaue ti minutter før slutt sørget for 2-2. ungarn var på sin side sikret sluttspillsbillett allerede før søndagens kamper, og hjemme mot montenegro sørget to glimrende mål fra liverpool-spiller dominik szoboszlai for at ungarerne vendte fra 0-1 til 2-1. adam nagy scoret ungarns tredje på overtid. serbia har deltatt i fire av de fem siste vm-sluttspillene, men i em har det ikke blitt deltakelse siden 2000. (©ntb)

  Mjeldes trener rasende på dommeren etter poengdeling i Mesterligaen: – Vi ble robba

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:07.01)
  maren mjeldes chelsea spilte 2–2 i mesterligamøtet mot real madrid i går. chelsea-trener emma hayes, som skal ta over trenerrollen til det amerikanske landslaget etter sesongslutt, mener de blåkledde burde dratt hjem med tre poeng. london-laget ledet 2-1, før spanjolene utlignet på straffespark i det 78. minutt. – jeg kunne se helt fra benken at taklingen var på utsiden av sekstenmeteren. jeg er helt i sjokk over at de som dømte kampen ikke fikk det med seg, sa hayes til pressen etter kampen. på overtiden satte niamh charles ballen i mål, men scoringen ble uriktig annullert for offside. var ble ikke i brukt i kampen. – vi scoret et helt lovlig mål. det er flaut, og jeg måtte sjekke hvorfor målet ble annullert. var det niamh? nei. var det sam (kerr) som forstyrret keeperen? nei, hun var ikke i nærheten. jeg føler vi ble robbet i en kamp som skulle endt 3-1, raste hayes etter gårsdagens poengdeling.

  aursnes og tengstedt avgjorde sju minutter på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:07.17)
  benfica gikk seirende ut av lisboa-derbyet mot sporting etter at fredrik aursnes og casper tengstedt kombinerte og sikret 2-1-seier sju minutter på overtid. dermed tok benfica også over tabelltoppen fra sporting. det er riktignok bare målforskjell som skiller dem fra byrivalen. tengstedts scoring var benficas andre i tilleggstid etter at joao neves hadde utlignet til 1-1 tre minutter tidligere. danskens mål kom etter et lavt innlegg inn i feltet fra aursnes som først så ut til å lande hos benficas rafa silva. da silva feiltimet ballen, var tengstedt heldigvis rett bak, klar til å sende ballen i mål.
  Sandefjord-seier skaper trøbbel for Vålerenga og Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.57)
  vålerenga og stabæk spilte uavgjort ii skjebnekampen på intility arena lørdag kveld. det er et resultat som egentlig ikke gagner noen av dem - og sandefjord gjorde det bare verre. sandefjord slo nemlig rosenborg 3-2 i sin kamp og har dermed fått en liten luke til vålerenga og stabæk. nå har sandefjord tre poeng ned til vålerenga på direkte nedrykk og to poeng til stabæk på kvalikplass. en drømmeomgang la grunnlaget for sandefjord-seier: de tok med seg en 3-0-ledelse til pause. rosenborg hevet seg og reduserte to ganger etter hvilen, men fikk aldri utligningen. på intility var kampen mellom vålerenga og stabæk preget av nerver og forsiktighet. det var en sjansefattig affære der ingen av lagene tok noe særlig risiko. på overtid fikk simen juklerød en gyllen mulighet for vålerenga, men han satte ballen over mål. det endte 0-0 i hovedstaden - og dermed lever fortsatt håpet for begge to. bare to serierunder gjenstår av sesongen.

  Ny Tottenham-fiasko borte mot Wolves

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:15.50)
  tottenham så ut til å slå tilbake etter forrige ukes derbytap, men på overtid snudde pablo sarabia og mario lemina til 2-1 hjemme for wolves i premier league. dermed tar ikke london-klubben tilbake tabelltoppen fra manchester city. blåtrøyene ligger ett poeng foran london-klubben med én kamp mindre spilt. tottenham fikk imidlertid en drømmestart på kampen da brennan johnson sendte gjestene i ledelsen etter bare drøyt to minutter. scoringen kom etter ett innlegg fra pedro porro. wolves kjempet hardt for en utligning, og ett minutt på overtid fikk endelig pablo sarabia hull på byllen for vertene. wolves var heller ikke ferdig der, for seks minutter senere sikret mario lemina seieren til vertene, skriver ntb.  Strand Larsen-scoring i Celta Vigo-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:23.11)
  jørgen strand larsen så ut til å ha berget ett poeng for celta vigo. men åtte minutter på overtid avgjorde alex berenguer målfesten mot celta. 4-3-scoringen som ga athletic-seier kom på straffespark dypt inne i overtiden. dermed ble det en blytung fredagskveld for celta vigo, som ligger under nedrykksstreken i la liga. strand larsen så overtidsdramaet fra benken etter å ha blitt byttet ut i det 89. minutt. han utlignet til 3-3 i det 66. minutt og det kunne endt mye bedre for celta vigo som på stillingen 3-3 fikk straffe, men iago aspas bommet fra straffemerket.

  Sørloth matchvinner etter straffebom – Dønnum målscorer da Toulouse skremte Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:20.44)
  i fjerde runde av europaligaen gjestet alexander sørloth og villareal maccabi haifa i gruppe f. hjemmelaget tok ledelsen etter 30 minutter da abdoulaye seck headet ballen i mål. få minutter senere fikk alexander sørloth muligheten til å utligne for villarreal på straffespark. til nordmannens store fortvilelse reddet maccabi haifas keeper, men sisteskansen var for tidlig ute. villareal fikk nok et forsøk med manu trigueros som straffetaker. ny bom! og det sto 1–0 til pause. på tampen av kampen utlignet álex baena. og like etterpå ble sørloth den store helten da han satte det avgjørende 2-1-målet. villareal klatrer med det opp til andreplass i gruppa si, mens maccabi haifa ligger nederst. toulous tok imot liverpool i gruppe e. aron dønnum satte stemningen i den franske byen da han scoret etter en drøy halvtime. tsimikas sov i timen og nordmannen snappet opp ballen og satte fart mot mål. det franske laget fortsatte å sjokkere engelskmennene i andre omgang. thijs dallinga trodde han førte toulouse til tomålsledelse, men målet ble annullert. få minutter senere satte samme mann 2-0-målet. på klønete vis førte et selvmål av cristian cásseres jr. til nytt liv i kampen. men i stedet for liverpool-utligning, økte toulouse ledelsen til 3–1. dønnum var involvert i dette angrepet også. men så snudde det på slutten. med to raske liverpool-mål, gikk det mot poengdeling. men dommerteamet ville det annerledes. jarell quansahs mål på overtid ble annullert, og dønnum og co. kunne juble for tre poeng. liverpool troner fortsatt øverst i gruppa med ni poeng, mens toulouse ligger på andreplass med syv poeng.

  Kane frelste Bayern på ny – måldobbel sikret avansement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:23.05)
  bayern münchen fortsatt sin feilfrie champions league-høst med 2–1 over galatasaray hjemme. harry kane avgjorde igjen. bayern slet lenge med å straffe det tyrkiske laget. kane headet inn 1-0-målet sent i kampen. det måtte var-gransking til før dommeren pekte på midtstreken og bayern-laget kunne juble fullt ut. kort etter ble det 2-0, og nok en gang var det kane som var sist på ballen fra kloss hold. et stykke ut i overtiden satte cédric bakambu inn reduseringen. seieren gjør at bayern står med tolv poeng etter fire kamper i gruppen der også fc københavn og manchester united er med. galatasaray har fire poeng. bayern har igjen oppgjør mot fck (hjemme) og manchester united (borte). (©ntb)

  Garnacho slipper straff etter gorilla-emoji – FA fornøyde med forklaringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:17.04)
  englands fotballforbund (fa) opplyser at manchester uniteds alejandro garnacho ikke blir straffet for innlegget om lagkamerat andré onana i sosiale medier. onana ble helten da han reddet et straffespark på overtid mot fc københavn i champions league i oktober. det fikk garnacho til å legge ut et bilde av de to sammen med en gorilla-emoji. få dager senere bekreftet hovedtrener erik ten hag at klubben var i dialog med fa, men at han ikke var bekymret for utestengelse. tirsdag ettermiddag bekrefter forbundet at garnacho slipper straff. «vi ba om spillerens forklaring som en del av etterforskningen, og han forklarte at intensjonen med gorilla-emojiene var å understreke styrken til lagkameratene, spesielt andré onana og harry maguire. vi er fornøyde med alejandro garnachos forklaring rundt konteksten, så vi vil ikke iverksette disiplinærtiltak», heter det i uttalelsen fra fa. forbundet ber likevel argentineren om å være bevisst rundt sitt eget ansvar i sosiale medier. «bruken av emojier kan bli tolket ulikt. vi kommer derfor til å ha kontakt med kick it out og spillerorganisasjonen for å diskutere ulike problemstillinger knyttet til bruken av emojier», skriver forbundet videre. (ntb)

  bergsvand og terland scoret for brighton – mistet seieren på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:22.14)
  guro bergsvand og elisabeth terland så ut til å sikre seieren for brighton, men på overtid reddet manchester united 2-2 i den engelske superligaen. bergsvand sendte brighton opp i ledelsen helt på tampen av ordinær tid. stopperen steg til værs på et hjørnespark og stanget ballen i nettet. før det hadde elisabeth terland scoret sitt femte mål for sesongen da hun sendte hjemmelaget i ledelsen etter en halvtime. det så ut til at de norske spillerne sikret tre poeng for hjemmelaget, men åtte minutter på overtid dukket rachel williams opp og utlignet. før det hadde ella toone scoret et praktmål for de rødkledde. bergsvand utgjorde brightons midtforsvar sammen med maria thorisdottir, mens lisa naalsund satt på united-benken gjennom hele kampen. celin bizet spilte 61 minutter for tottenham i 1-1-kampen mot everton, mens sophie román haug ble byttet ut på tampen da liverpool slo leicester 2-1. frida maanum og julie blakstad ble begge byttet inn for hvert sitt lag etter en times spill da arsenal slo manchester city 2-1. chelsea leder superligaen med tre poeng ned til fire lag.

  Faren er kidnappet– så kom Luis Diaz inn og reddet Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.29)
  luis diaz står midt oppe i et familiedrama. hans far er kidnappet hjemme i colombia. derfor startet han søndagens premier league-kamp på benken. men 83 minutter kom han på banen. da hadde luton akkurat tatt ledelsen ved tahith chong. fem minutter på overtid scoret han målet som reddet liverpool fra sjokktap. kampen endte 1-1. etter scoringen viste diaz fram en t-skkorte med teksten «frihet for pappa». det var sist lørdag begge foreldrene hans ble kidnappet. moren ble raskt sluppet fri, men faren har fortsatt ikke fått friheten tilbake – til tross for signaler om at han vil bli satt fri.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »