Hovedsiden

Liten annonse
  Verstappen tror på Miami-seier tross fiaskokvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:09.19)
  vm-leder max verstappen ble bare nummer ni på lørdagens formel 1-kvalifisering i miami. red bull-føreren gir likevel ikke opp håpet om å vinne søndagens løp. – en pallplass er helt klart mulig, men jeg vil vinne, så dette er ikke bra. å vinne er ikke umulig, men det kommer ikke til å bli lett, sa nederlenderen etter å ha kjørt inn til 9.-plass under kvalifiseringen. verstappens lagkamerat sergio perez, som er nummer to i vm-sammendraget bare seks poeng bak den regjerende mesteren, var raskest under lørdagens kvalifisering. – jeg har vært i denne posisjonen før. du får noen ganger noen tilbakeslag, men det betyr ikke at det fortsetter resten av året, sa verstappen og fortsatte: – det kan ikke alltid være perfekt, men man håper jo på det. i fjor hadde vi en tøff start, men du må bare fortsette å prøve. i dag var ikke en bra dag. (ntb)

  Norsk lag langt unna i Vueltaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:14.42)
  det norske sykkellaget coop-hitec ble nummer 17 i lagtempoen i kvinnenes vuelta a españa mandag. nederlandske jumbo-visma var sterkest. mandagens lagtempo gikk over 14,5 kilometer i torrevieja. coop-laget har fire norske ryttere ned seg til rittet i spania. stine dale, sigrid ytterhus haugset, tiril jørgensen og mari hole mohr greide likevel ikke hjelpe laget til en topplassering. de endte 1.43 minutter bak seierslaget fra nederland. tyske canyon tok annenplassen, mens amerikanske trek-segafredo tok den siste pallplassen. rittet i spania går over sju etapper. tirsdag venter en kupert etappe fra orihuela til pilar de la horadada. (ntb)

  Fire norske båter til finale i verdenscupen seiling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. april 2023 KL:19.13)
  fire norske båter er klare for lørdagens finaleseilas under verdenscupen i hyères i frankrike. etter innledende seilaser går de ti beste båtene i hver av ol-klassene til den siste seilasen. fire norske båter tok seg gjennom det nåløyet, og for første gang er to norske båter finaleklare i en av klassene, toerjollen 49er fx. pia dahl andersen/ nora edland og helene næss/marie rønningen sto for den bragden. de er på henholdsvis 7.- og 10.-plass etter de 13 innledende seilasene. hermann tomasgaard er nummer åtte i sin klasse, enmannsjollen ilca 7, mens line flem høst er nummer ni i kvinneklassen ilca 6. i de klassene er det ti innledende seilaser. båtene tar med seg plassiffer (etter strykning) fra de innledende seilasene inn i finalen, men der teller plasseringene dobbelt, slik at man har god mulighet til å avansere. i 49erfx er det svært jevnt bak lederbåten, og en norsk pallplassering er innen rekkevidde. – det er utrolig gøy at vi nå har fire båter blant de ti beste i disse ol-klassene. det lover godt for resten av sesongen og ol-året som kommer, sier sportssjef eirik verås larsen i en pressemelding fra norges seilforbund. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »