Hovedsiden

Liten annonse
  Klaveness med varsko om dommere: – Sliter med rekrutteringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:18.26)
  president i norges fotballforbund, lise klaveness, beskriver flaskekastingen mot rohit saggi mandag kveld som «en alvorlig enkethendelse», men er likefullt bekymret for dommerne. – vi vet at vi sliter med dommerrekruttering. en sånn hendelse som den i går kan kaste en større skygge over denne rollen enn en enkelthendelse skulle si. vi sliter med mobbing, trusler og trakassering i medier og sosiale medier, og det er det alles ansvar å snu, sier klaveness til nrk. det var etter stabæks 2-1-seier mot vålerenga at kampleder saggi, på vei inn spillertunnelen, fikk en gjenstand i hodet. klaveness er opptatt av å understreke at dette var en alvorlig enkelthendelse, men at det ikke hjelper på den allerede vanskelige rekrutteringen av dommere. – vi har ikke per i dag et stort problem med fysisk vold mot dommere, men vi har et mye større frafall av dommere etter pandemien, større utfordringer med rekruttering og vi har en klar tendens til mer mobbing, trakassering, hets og trusler. vi skal være forsiktig med å tolke den enkelthendelsen i det lyset, men likevel er det bakteppet, sier klaveness, som understreker: – handlingen i seg selv er uakseptabel. all vold og kasting av ting inn på flater vil ødelegge fotballen.


  Ryanair med resultathopp

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:09.10)
  det irske flyselskapet leverer resultat og passasjertall på høyde med før pandemien, og melder om en solid etterspørsel for sommersesongen.

  Storhamar møter Vipers i sluttspillfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:22.04)
  storhamar vant den tredje og avgjørende sluttspillsemifinalen i håndball 25–24 mot sola. dermed venter vipers kristiansand i finalen. storhamar ledet 13–8 til pause i egen hall. sola knappet voldsomt innpå etter hvilen og tapte med ett mål. det hjalp likevel ikke for sola. storhamar vant semifinaleserien 2–1 sammenlagt. dermed blir det et gjensyn med fjorårets finalelag. forrige sesong ble storhamar slått 24–17 av vipers i finalen. kristiansand-laget har vunnet sluttspillet i 2022, 2019 og 2018. før det vant larvik 13 sesonger på rad. i 2021 og 2020 ble sluttspillet avlyst på grunn av koronapandemien. (ntb)


  Ishockeyforbundet vedtok støtte til Al-Samarai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:10.45)
  norges ishockeyforbund stiller seg som ventet bak innstillingen av zaineb al-samarai som ny idrettspresident. det kommer fram i en pressemelding. nihf var en av flere som foreslo al-samarai som presidentkandidat, og nylig ble hun innstilt av flertallet i valgkomiteen i norges idrettsforbund. tre av ti komitémedlemmer ønsket å ha med berit kjøll videre som idrettens øverste sjef. ishockeyen mener tiden er inne for et skifte. – jeg har behov for å si at berit kjøll har fremstått tydelig, og har fått viktige gjennomslag, på vegne av norsk idrett gjennom både pandemien og strømkrisen, sier ishockeypresident tage pettersen og fortsetter: – norsk idrett har på den andre siden de siste årene hatt utfordringer knyttet til manglende åpenhet og flere saker som er blitt håndtert på en måte som har utfordret omdømmet til idrettsorganisasjonen. vi tror, som valgkomiteens flertall, at al-samarai nå vil være den rette til å samle norsk idrett og stake ut kursen videre. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »