Hovedsiden

Liten annonse

  Tors (63) fysiske alder: 24 år

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:00.01)
  en ntnu-test viser at tor oskar har helse og kropp 20-åringene kan misunne ham. her deler han sine hemmeligheter til ungdomskilden - hva han spiser og den daglige rutinen som holder ham ung. tre eksperter forklarer pensjonistens hemmelighet og grepene som umiddelbart gir effekt.  fifa forlenger suspensjonsordningen for spillere i russiske og ukrainske klubber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:17.09)
  Fifa forlenger ordningen der utenlandske spillere i den russiske og ukrainske fotballigaen kan suspendere sine kontrakter i ytterligere ett år. Ordningen ble først tatt i bruk etter Russlands krigshandlinger i Ukraina og varer ut den inneværende fotballsesongen. Nå forlenges ordningen fram til 30. juni 2024. Det melder Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) på sine nettsider mandag. Lars Olden Larsen, Magnus Knudsen og Erik Botheim er blant de som har benyttet seg av ordningen. (NTB)
  suspensjon og millionbot for jürgen klopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
  Liverpool-manager Jürgen Klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot Tottenham. Det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot Aston Villa. Den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder NTB. Ifølge Liverpool Echo er Klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. Liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder Paul Tierney etter en dramatisk overtidsseier på Anfield. Han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». Klopp fortalte videre at Liverpool og Tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. FA melder at Klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. Liverpool ligger øyeblikket på femteplass i Premier League, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten Manchester United eller Newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (NRK/NTB)

  VIF uten Hedenstad mot Haugesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:12.24)
  vegar eggen hedenstad er ikke spilleklar etter skulderskaden han pådro seg mot rosenborg sist helg. det betyr at han ikke spiller for vålerenga borte mot haugesund lørdag kveld. det gjør heller ikke simen juklerød, som fortsatt soner suspensjon for rødt kort. – juklerød soner sin siste kamp for det røde kortet. og så er hedenstad ute med den skulderskaden han fikk på lerkendal, sier vif-trener dag-eilev fagermo til tv 2 om situasjonen. det betyr at leonard zuta, som også ble byttet ut i første omgang mot rosenborg, er tilgjengelig til haugesund-kampen. for haugesunds del er kun claus niyukuri ute mot vif. – det ser høvelig bra ut. de aller fleste har vært på trening, så det er litt å velge i, sier trener jostein grindhaug. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »