Hovedsiden

Liten annonse
  Crouser satte verdensrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 28. mai 2023 KL:09.13)
  kulestøter ryan crouser viser tidlig form, og i natt slo han sin egen verdensrekord under et stevne i los angeles. 30-åringen, som tok gullet i forrige ol og vm, slo til med 23.56, 19 centimeter lenger enn den forrige verdensrekorden. etterpå fortalte han til media at han ikke følte det var et perfekt støt. – jeg tror 23.70 er veldig mulig, og jeg tror 24 meter er mulig for et menneske, sier crouser til citius mag.


  perfekt for ham

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.43)
  Onsdag bekreftet republikaneren Ron DeSantis at han melder seg inn i kampen om å bli USAs neste president. Senere i kveld skal kandidaturet diskuteres i et intervju på Twitter med Tesla-milliardæren Elon Musk.  Finne-dobbel da Brann herjet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.30)
  brann avanserte til 3.-plass på tabellen i eliteserien med 4-1-seieren over stabæk på fotballens festdag i bergen tirsdag. bård finne herjet, og scoret fo av målene. – det er kanskje den kuleste kampen man kan spille om man ser bort fra cupfinalen. akkurat i kampens hete føles det som en vanlig kamp, men jeg merket det før start da vi sang «nystemten», sa finne til tv 2. – jeg kjente at det gikk inn på meg, fortsatte tomålsscoreren. seieren var også perfekt oppladning til cupfinalen mot lillestrøm som kommer allerede lørdag. der skal bergenserne forsøke å ta sin første cuptittel siden 2004. (ntb)


  Reiten og Mjelde FA-cupmestere foran rekordpublikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:17.32)
  sam kerr ble matchvinner i det 68. minutt da chelsea slo manchester united 1-0 i kvinnenes fa-cupfinale foran 77.390 tilskuere på utsolgte wembley. tilskuertallet er ikke bare rekord for fa-cupfinalen, men for en nasjonal klubbkamp for kvinner. den tidligere toppnoteringen var fra en spansk seriekamp mellom barcelona og atlético madrid. guro reiten og maren mjelde startet begge for et chelsea-lag som ble hardt presset i første omgang og deler av den andre. men i det 68. minutt sto pernille harder, sammen med reiten, for forarbeidet til vinnermålet. reiten spilte fram dansken, som slo et perfekt innlegg mellom keeper og forsvar. ved lengste stolpe sendte kerr ballen i mål og feiret med baklengs salto. chelsea er fa-cupvinner for tredje gang på rad. (ntb)

  Inter med sjokkåpning mot Milan – festet grepet om finaleplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:22.59)
  to raske veteranscoringer sikret klar inter-fordel i champions league-semifinalen. et hardkjør før pause senket milan da det ble 2-0 i onsdagens derbyoppgjør. milan ble ordentlig rystet av to kjappe inter-slag og lå under 0-2 etter elleve minutter. først fikk edin dzeko (37) kjempetreff i boksen etter en corner, mens henrikh mkhitaryan (34) kom fra dypet og avsluttet en perfekt kontring. milan så bedre ut etter hvilen, men det var ikke nok. nærmest var sandro tonali da han traff stolpen etter litt over en time. den spilles i istanbul 10. juni, og motstander blir enten manchester city eller real madrid. (ntb)

  Reiten scoret da Chelsea tok steg mot seriegull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:22.37)
  guro reiten startet målfesten da chelsea vant hele 6-0 over leicester. chelsea er nå ett poeng bak serieleder manchester united med én kamp mindre spilt. reiten scoret chelseas ledermål i det 8. minutt da hun timet løpet sitt perfekt på et innlegg fra pernille harder. den danske spissen startet på topp da sam kerr fikk en frikveld. erin cuthbert doblet ledelsen før halvspilt førsteomgang, og harder økte to ganger før pause. i 2. omgang scoret lauren james med en kanon i nettaket før jelena cankovic satte punktum på overtid. (ntb)


  Verstappen tror på Miami-seier tross fiaskokvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:09.19)
  vm-leder max verstappen ble bare nummer ni på lørdagens formel 1-kvalifisering i miami. red bull-føreren gir likevel ikke opp håpet om å vinne søndagens løp. – en pallplass er helt klart mulig, men jeg vil vinne, så dette er ikke bra. å vinne er ikke umulig, men det kommer ikke til å bli lett, sa nederlenderen etter å ha kjørt inn til 9.-plass under kvalifiseringen. verstappens lagkamerat sergio perez, som er nummer to i vm-sammendraget bare seks poeng bak den regjerende mesteren, var raskest under lørdagens kvalifisering. – jeg har vært i denne posisjonen før. du får noen ganger noen tilbakeslag, men det betyr ikke at det fortsetter resten av året, sa verstappen og fortsatte: – det kan ikke alltid være perfekt, men man håper jo på det. i fjor hadde vi en tøff start, men du må bare fortsette å prøve. i dag var ikke en bra dag. (ntb)


  Misfornøyd Pellegrino etter å ha reddet poeng: – Veldig flaut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:19.54)
  brann så ut til å påføre bodø/glimt sesongens første tap lørdag. så våknet amahl pellegrino, som reddet glimt-poeng på overtid. men storscoreren fant ingen trøst i at han scoret to ganger og dermed forhindret sesongens første serietap. – i dag var det ikke veldig mye å rope hurra for, dessverre, sier pellegrino til nrk. – jeg skulle heller ønske at noen andre scoret målene, at jeg sto med null mål, men at vi tok tre poeng, sier han. niklas wassberg og bård finne sørget for 2-0-ledelse til nyopprykkede brann i den første omgangen, men pellegrino ville det annerledes. han reduserte med et drøyt kvarter igjen av kampen, og da kom det en ordentlig sluttspurt fra hjemmelaget. glimt-spillerne kjente lukten av poeng mot slitne brann-spillere. og på overtid fikk de lønn for strevet. ballen falt perfekt til pellegrino inne i feltet og glimts storscorer utlignet til 2-2 og sørget for at bodø/glimt fortsatt er ubeseiret i ligaen denne sesongen. tidligere denne uken ble imidlertid cupdrømmen knust da lillestørm seiret i semifinalen på åråsen. – vi leverer to dårlige fotballkamper på rad. de første 45 minuttene på et fullsatt aspmyra er ... det er veldig, veldig flaut, sier pellegrino.

  Bodø/Glimt med sterkt comeback: Reddet poeng på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:19.54)
  brann så ut til å påføre bodø/glimt sesongens første tap lørdag. så våknet amahl pellegrino. – det er så jævla tafatt at det er nesten litt flaut. det er en bitter smak i munnen akkurat nå, sier pellegrino til tv 2 like etter kampslutt. niklas wassberg og bård finne sørget for 2-0-ledelse til nyopprykkede brann, men pellegrino sørget for spenning da han reduserte og tente håpet for bodø/glimt med et snaut kvarter igjen å spille. da kom det en ordentlig sluttspurt fra hjemmelaget som kjente lukten av poeng mot slitne brann-spillere. og på overtid fikk de lønn for strevet. ballen falt perfekt til pellegrino inne i feltet og glimts storscorer utlignet til 2-2 og sørget for at bodø/glimt fortsatt er ubeseiret denne sesongen.


  fikk skrekk-telefon: – den perfekte svindelen

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:07.02)
  PHILADELPHIA (E24): Gary Schildhorn (67) ble oppringt av en person som hørtes akkurat ut som sønnen Brett. Ingen vet hvem som står bak. Etter en eksplosjon av AI, advarer amerikanske myndigheter nå om mer avanserte svindler.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »