Hovedsiden

Liten annonse
  Skotheim mot rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 28. mai 2023 KL:10.53)
  sander skotheim imponerer i mangekampstevnet hypomeeting götzis. 20-åringen, som tok em-sølv innendørs i istanbul, startet dag to med å sette personlig rekord på 110 meter hekk. det gjør at han øker forspranget til sin egen personlige rekord på 8298 poeng. diskos, stav, spyd og 1500 meter gjenstår.

  Henrik Ingebrigtsen imponerte – slo egen bestetid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:23.11)
  henrik ingebrigtsen løp inn til personlig bestenotering på 5000 meter i belgiske oordegem lørdag. tiden var på 13.13,99. hans tidligere personlige beste på distansen var 13:15,38. 32-åringens prestasjon er imponerende etter en lang skadehistorikk over flere år. ingebrigtsen løp også inn til solide 7.51,09 på 3000 meteren i moelv forrige søndag. narve gilje nordås imponerte også i belgiske oordegem 1500-meteren. 3.34,70 lød tiden.

  Kloster langt bak Bol

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:18.06)
  line kloster ble nummr fem på 400 meter hekk under ifam i oordegem lørdag ettermiddag. 33-åringens tid ble 55,96, noe som er langt bak hennes personlige rekord på 53,91. nederlandske femke bol stilte i samme heat, og var overlegen med tiden 53,12.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet dere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Borge med monsterspydkast – satte årsbeste i verden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:16.14)
  sigrid borge leverte et knallresultat og årsbeste i verden i spydkast med 66,50 meter i halle. borge knuste sin personlige rekord på 63,28 meter fra 2017. de siste årene har hun vært mye skadeplaget og har ikke kastet over 60 meter siden 2019. japanske haruta kitaguchis årsbeste lå på 64,50. kastet ville for ordens skyld holdt til et vm-sølv i fjorårets mesterskap i eugene og em-gull i münchen.

  Filip Ingebrigtsen sesongåpnet på 800 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:15.26)
  filip ingebrigtsen var den største profilen på startlisten under friidrettens venners festival på hamar. sandnes-løperen tok føringen ut på sisterunden, men ble utfordret av magnus tuv myhre med rundt 300 meter igjen. de har tilbragt tid sammen i høyden i sierra nevada den siste perioden. seieren var det imidlertid esten hansen-møllerud hauen som stakk av med. med et sterkt oppløp vant han på tiden 1.49,62 minutter. tuv myhre ble nummer to på personlig rekord 1.50,95, foran kjetil brenno gagnås (1.52,07). filip ingebrigtsen fikk det tøft på slutten av oppløpet og løp inn på 1.52,55, nesten seks sekunder bak sin personlige rekord på distansen.

  Grønbæk sikret seg ny kontrakt med Bodø/Glimt – forlenget ut 2027

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.33)
  det danske stortalentet albert grønbæk (21) har undertegnet en kontraktsforlengelse som gjør ham til bodø/glimt-spiller ut 2027-sesongen. grønbæk kom til glimt fra agf i august i fjor. han signerte da en femårsavtale fram til sommeren 2027. nå er denne altså forlenget med et halvår. den korte forlengelsen og grønbæks prestasjoner tyder på at dansken har fått forbedret sine personlige betingelser. – jeg trives veldig godt her og har det fint sammen med spillerne og trenerne. det er helt naturlig for meg, sier grønbæk om kontraktsforlengelsen i en pressemelding fra bodø/glimt. dansken har spilt seg til fast plass på glimt-midtbanen denne sesongen og står med tre mål og én målgivende pasning etter seks seriekamper. (ntb)

  Harden tangerte egen rekord i NBA-kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:08.32)
  i den første kvartfinalekampen mellom boston celtics og philadelphia 76ers i nba, tangerte james harden sin personlige rekord. basketstjernen scoret 45 poeng for 76ers som vant 119–115 på bortebane i det første av minst fire oppgjør mot boston celtics. tyrese maxey sikret gjestene seieren da han utnyttet en feilpasning hos hjemmelaget og spurtet til motstanderens kurv like før slutt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »