Hovedsiden

Liten annonse
  Dette koster den ultimate sommerbilen

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:14.42)
  planlegger du en ny kabriolet til sommeren? mercedes norge kan i så fall lokke med en helt ny sl-modell. over til ting du ikke visste at du lurte på. hva står egentlig sl for? for det er ikke slikt at mercedes bare har klistret to bokstaver til i modellnavnet for at det hørtes kult ut. […] innlegget dette koster den ultimate sommerbilen dukket først opp på bil24.no.


  Klaveness-tur til Qatar utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. mai 2022 KL:17.21)
  fotballpresident lise klaveness og hennes uefa-kollegaer får likevel ikke møte myndighetene og vm-komiteen i qatar 17. mai, melder fotball.tv. i stedet planlegger klaveness og øvrige representanter fra fotballnasjoner i europa å besøke vm-vertslandet i slutten av juni. det skyldes at qatarske myndigheter ikke har anledning til å møte dem 17. mai som planlagt. – vi møttes i går kveld i uefa-gruppen og fikk vite at qatarske myndigheter og komiteen ikke kan treffe oss før i juni. og da var vurderingen om man likevel skal reise nå for å treffe arbeidere og ngo-er (ikke-statlige organisasjoner). vi ble enige om å ta et digitalt møte med ngo-ene i neste uke, og at vi heller drar i juni, for det er et stort poeng å møte myndighetene, sier klaveness til fotball.tv i forbindelse med uefa-kongressen i wien. – det ble et ganske markant flertall for å reise. jeg er glad for at vi utsetter det til vi kan få treffe myndighetene. vi må legge press på dem, og det bør skje på denne siden av sommeren, fortsetter den norske fotballpresidenten. (ntb)
  Dortmund-sjef: – Haaland-avgjørelse kan komme neste uke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:13.40)
  borussia dortmunds kommende sportsdirektør sebastian kehl sier framtiden til ettertraktede erling braut haaland kan bli avklart i neste uke. – jeg tror vi vil ha klarhet neste uke. jeg ville ikke blitt overrasket om han flytter på seg. vi er kontraktmessig forpliktet til denne klausulen, sa kehl til sport1 søndag. den 21-årige superspissen har i lengre tid blitt knyttet til en overgang til enten manchester city eller real madrid. haaland har kontrakt med dortmund til 2024, men en klausul i kontrakten gjør at han kan kjøpes fri for rundt 750 millioner kroner denne sommeren. dortmund har jobbet med å hente red bull salzburg-spiss karim adeyemi som en erstatter for nordmannen. – jeg antar at vi vil gå videre med karim denne uken, la kehl til. tyskeren sa også at han planlegger at trener marco rose blir i klubben etter tidligere å ha antydet at det var usikkert.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »