Hovedsiden

Liten annonse  Turnstjerne raser mot netthets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.57)
  den amerikanske turnprofilen simone biles har sett seg lei av all kritikken hun og ektemannen jonathan owens har fått i sosiale medier. kommentarene kommer som følge at av nfl-spiller owens uttalte i en podkast i desember at han ikke viste hvem biles var før de møttes for første gang. – jeg skal adressere dette raskt, spøken var aldri en spøk! dere er veldig respektløse overfor forholdet mitt til mannen min, skrev biles i en instagram-story mandag og fortsatte: – så jeg sier dette bare en gang. med all respekt, dra til helvete. hvis dere fortsetter å kommentere eller tvitre til meg, kommer jeg bare til å blokkere dere. så enkelt er det. biles avsluttet meldingen med å takke alle sine støttespillere. innlegget kom etter at biles vant et turnstevne søndag og la ut et bilde der hun kysset owens og skrev «hjertet mitt. den beste supporteren, jeg kunne ikke bedt om en bedre ektemann». til tross for flere støttende kommentarer, gjorde flere kommentarer narr av kontroversen og owens. (ntb)  Ingebrigtsen-rival om ordkrigen: – Lar ikke noen bagatellisere karrieren min

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:08.53)
  det har vært mye frem og tilbake mellom josh kerr og jakob ingebrigtsen etter at kerr spurtslo ingebrigtsen i vm-finalen på 1500 meter i fjor. ingebrigtsens kommentar om at kerr bare var «den neste fyren» førte til en rekke kommentarer frem og tilbake i høst. i vinter sa ingebrigtsen at han hadde slått kerr med bind for øynene etter at kerr løp inn til bestenotering i verden på to engelske mil innendørs. kerr har på sin side blant annet sagt at ingebrigtsen mangler manerer og oppfører seg respektløst. i en podkast utgitt torsdag trakk ingebrigtsen frem at han mente han ville vinne enkelt i ol, så fremt han ikke ble syk eller skadet. i samme podkast uttalte han også at noen av konkurrentene var «drittsekker og idioter». i et intervju publisert i the times fredag, er kerr tydelig på hvorfor han har tatt til motmæle mot ingebrigtsen. – jeg kommer alltid til å si det jeg tenker og jeg lar ikke noen bagatellisere karrieren min med kommentarene deres. jeg vil kjempe tilbake med mine egne kommentarer. jeg vil kjempe tilbake med resultater, sier kerr. briten trekker det frem som en grunn til at han velger å stille i eugene 25. mai, hvor han møter ingebrigtsen over én engelsk mil. – jeg har respekt for konkurrentene mine, men jeg er ikke ute etter å få venner. det virker til å irritere folk, men det er greit. det er den jeg er, sier kerr.

  Selvsikker Ingebrigtsen om OL: – Kommer til å bli lett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:21.29)
  etter en trøblete høst, har jakob ingebrigtsen vært tilbake i full trening de siste månedene. sesongåpningen i usa er noen uker unna for ingebrigtsen, som sikter mot suksess i både em og ol i sommer. i ol stiller han som regjerende mester på 1500 meter, og nordmannen er full av selvtillit før ol i paris. – hvis jeg ikke blir syk eller skadet, så kommer det til å bli så lett som bare det, sier ingebrigtsen i podkasten ignite fra det europeiske friidrettsforbundet. ingebrigtsen er også en klar medaljekandidat på 5000 meter, hvor han har tatt vm-gull i både 2022 og 2023. på 1500 meter endte både vm i 2022 og 2023 med sølv, etter at ingebrigtsen ble spurtslått av britene jake wightman og josh kerr.  Oljefondet hemmeligholder Elon Musk-dialog

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 23. april 2024 KL:20.55)
  tesla-sjefen gjestet nylig oljefondets podkast. «verdens mest åpne investeringsfond» nekter innsyn i hvordan dette kom i stand. – de har ingen grunn til å være stolt, sier norsk redaktørforening.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »