Hovedsiden

Liten annonse
  Serbia trygget EM-billetten – første deltakelse siden 2000

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.58)
  det serbiske herrelandslaget i fotball er klare for fotball-em i tyskland tross poengdeling mot bulgaria. de slår følge med ungarn til neste års mesterskap. serberne sto med 13 poeng før den siste kvalifiseringsrunden, og i hjemmemøtet med bulgaria trengte de bare ett poeng for å spikre plassen i em 2024. et hodestøt fra srdan babic snaue ti minutter før slutt sørget for 2-2. ungarn var på sin side sikret sluttspillsbillett allerede før søndagens kamper, og hjemme mot montenegro sørget to glimrende mål fra liverpool-spiller dominik szoboszlai for at ungarerne vendte fra 0-1 til 2-1. adam nagy scoret ungarns tredje på overtid. serbia har deltatt i fire av de fem siste vm-sluttspillene, men i em har det ikke blitt deltakelse siden 2000. (©ntb)

  mjeldes trener rasende på dommeren etter poengdeling i mesterligaen: – vi ble robba

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:07.01)
  maren mjeldes chelsea spilte 2–2 i mesterligamøtet mot real madrid i går. chelsea-trener emma hayes, som skal ta over trenerrollen til det amerikanske landslaget etter sesongslutt, mener de blåkledde burde dratt hjem med tre poeng. london-laget ledet 2-1, før spanjolene utlignet på straffespark i det 78. minutt. – jeg kunne se helt fra benken at taklingen var på utsiden av sekstenmeteren. jeg er helt i sjokk over at de som dømte kampen ikke fikk det med seg, sa hayes til pressen etter kampen. på overtiden satte niamh charles ballen i mål, men scoringen ble uriktig annullert for offside. var ble ikke i brukt i kampen. – vi scoret et helt lovlig mål. det er flaut, og jeg måtte sjekke hvorfor målet ble annullert. var det niamh? nei. var det sam (kerr) som forstyrret keeperen? nei, hun var ikke i nærheten. jeg føler vi ble robbet i en kamp som skulle endt 3-1, raste hayes etter gårsdagens poengdeling.


  Sørloth matchvinner etter straffebom – Dønnum målscorer da Toulouse skremte Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:20.44)
  i fjerde runde av europaligaen gjestet alexander sørloth og villareal maccabi haifa i gruppe f. hjemmelaget tok ledelsen etter 30 minutter da abdoulaye seck headet ballen i mål. få minutter senere fikk alexander sørloth muligheten til å utligne for villarreal på straffespark. til nordmannens store fortvilelse reddet maccabi haifas keeper, men sisteskansen var for tidlig ute. villareal fikk nok et forsøk med manu trigueros som straffetaker. ny bom! og det sto 1–0 til pause. på tampen av kampen utlignet álex baena. og like etterpå ble sørloth den store helten da han satte det avgjørende 2-1-målet. villareal klatrer med det opp til andreplass i gruppa si, mens maccabi haifa ligger nederst. toulous tok imot liverpool i gruppe e. aron dønnum satte stemningen i den franske byen da han scoret etter en drøy halvtime. tsimikas sov i timen og nordmannen snappet opp ballen og satte fart mot mål. det franske laget fortsatte å sjokkere engelskmennene i andre omgang. thijs dallinga trodde han førte toulouse til tomålsledelse, men målet ble annullert. få minutter senere satte samme mann 2-0-målet. på klønete vis førte et selvmål av cristian cásseres jr. til nytt liv i kampen. men i stedet for liverpool-utligning, økte toulouse ledelsen til 3–1. dønnum var involvert i dette angrepet også. men så snudde det på slutten. med to raske liverpool-mål, gikk det mot poengdeling. men dommerteamet ville det annerledes. jarell quansahs mål på overtid ble annullert, og dønnum og co. kunne juble for tre poeng. liverpool troner fortsatt øverst i gruppa med ni poeng, mens toulouse ligger på andreplass med syv poeng.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »