Hovedsiden

Liten annonse
  Premier League-manager freser: – Hva er vitsen med VAR?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.13)
  wolves-manager gary o`neil var mektig forbannet etter at det ene poenget mot everton røk på overtid mandag. han fyrte løs mot var. – hva er vitsen med var? spurte wolves-sjefen etter at et sent straffespark ga 2-3-tap. var-dommerne sendte kampleder michael salisbury ut på sidelinjen for å se på situasjonen som resulterte i straffesparket som avgjorde kampen. salisbury bedømte i utgangspunktet ikke episoden til å være en forseelse, men ombestemte seg etter å ha sett reprisen. tidligere i omgangen hadde hvert av lagene fått et straffespark. – jeg synes ikke var har vært til hjelp for fotballen, sa manager o`neil etterpå. – jeg mener dommeren ville ha gjort en bedre jobb på egen hånd. jeg tror ikke var hjalp ham, men det var faktisk til hinder for ham, la han til. han mener kontakten mellom wolves-spiller joao gomes og fulhams harry wilson, som ledet til det siste straffesparket, var minimal og ikke nok til å blåse. o`neil opplyser at han snakket med dommer salisbury etter kampen. der skal sistnevnte ha innrømmet at det første straffesparket trolig ikke burde blitt idømt. – det hjelper ikke meg. det hjelper heller ikke alle supporterne som hadde reist hele denne veien for å se på laget. det hjelper ikke spillerne som føler seg frustrerte igjen, sa o`neil. – jeg har hatt en skikkelig voksensamtale med ham (salisbury), og jeg prøvde å holde meg rolig. jeg er ikke sint på noen, la han til. o`neil er ingen var-tilhenger. – det kan ikke være sånn, med all teknologien som finnes og i den største ligaen i verden, at vi gjør så mange feil. det kan ikke være greit, sa wolves-sjefen. han hevder han hele tiden har vært var-tilhenger, men at det endret seg mandag. (©ntb)

  Sensasjonslaget Girona måtte nøye seg med ett poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:22.58)
  girona har sjokkert i la liga-innledningen, men mandag ble det med ett poeng etter 1-1 hjemme mot athletic bilbao. dermed er real madrid fortsatt serieleder. det ene poenget betydde nemlig at girona ikke klarte å ta tilbake serieledelsen. real madrid overtok tabelltoppen et døgns tid tidligere etter 3-0-seieren over cádiz søndag. det så imidlertid bra ut for girona som tok ledelsen på eget gress mandag. ukrainske viktor tsyhankov fikset ledelse etter ti minutters spill i annen omgang. det så en stund ut til å kunne gi en ny seier, men drøyt midtveis i omgangen utlignet inaki williams for bortelaget. girona forsøkte å legge press på athletic bilbao i avslutningen, men fikk ikke scoringen som igjen ville gjort klubben til serieleder. etter 14 serierunder har både real madrid og girona 35 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell. (ntb)

  Brann festet sølvgrepet - herjet mot seriemester Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.01)
  brann måtte stå æresvakt for seriemesterne før kampstart, men etter kampstart var det gjestene fra bodø som var statister. i hvert fall i den første omgangen, der to scoringer av bård finne og én av niklas castro sørget for 3-0. under ett minutt ut i den andre omgangen ble også castro tomålsscorer, og sørget med det for at brann ledet hele 4-0. tobias gulliksen og oscar kapskarmo sørget for at resultatet ikke ble like stygt for bodø/glimt, men 2-4-tapet var uansett seriemesternes verste eliteserietap siden 1-4-tapet mot molde i september i fjor. for brann sørger de tre poengene for at bergensklubben er i førersetet i sølvkampen med én serierunde igjen. tromsø følger poenget bak, mens viking er tre poeng bak brann. brann avslutter sesongen borte mot strømsgodset, tromsø skal til hovedstaden og møte vålerenga, mens viking får besøk av rosenborg. alle kampene begynner 17:00 søndag om én uke.

  Sagosen og Kolstad rystet PSG på bortebane – greide 28-28

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:22.31)
  kolstad truet med å ta en virkelig storskalp i mesterligaen håndball, men paris saint-germain spurtet til ett poeng med 28-28. en tent sander sagosen viste seg fram i kampen mot gamleklubben og scoret mål på mål da kolstad var i føringen store deler av kampen. sigvaldi gudjonsson var også hvass, mens forsvarsspillet lenge fungerte veldig bra. poenget kan bli veldig viktig i jakten på avansement i mesterligaen. (ntb)

  Norge gikk på en smell mot Sverige i curling-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:13.31)
  de norske curlingkvinnene røk 4–7 for sverige i em. det var lagets annet tap i turneringen. det norske laget med marianne rørvik som skip tok det første poenget, men svenskene slo tilbake med to poeng i neste omgang. norge tok føringen igjen med to poeng i fjerde omgang, men derfra og inn var det sverige med skip isabella wranaa som hadde kommandoen. laget utlignet til 3-3 før de klarte å stjele ett poeng i de neste to omgangene med norsk sistesten. i den sjuende omgangen ble det sågar «stjeling» av to poeng og en svensk firepoengsledelse med to omganger igjen. (ntb)

  Kolstad på topp i Eliteserien – Elverum med storseier over Sandnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:17.05)
  kolstad slo haslum 31-23 og beholder tabelltoppen i eliteserien i håndball. elverum seiret mot sandnes og er ett poeng bak. forsvarende trippelmester kolstad ledet førsteomgangen fra tilnærmet første kast, men en god innspurt fra haslum sikret bortelaget en ettmålsledelse til hvilen. i andreomgangen stakk kolstad ifra og sikret seieren med åtte mål. onsdag slo de storlaget paris saint-germain i mesterligaen. elverum satte 21 i førsteomgangen og ledet med åtte mål mot sandnes etter den første halvtimen lørdag. gjestene kom ikke nærmere etter hvilen, og vertene vant kampen 37-28. dermed beholder kolstad tabelltoppen etter den ellevte serierunden. klubben står med 19 poeng, mens elverum er poenget bak. (©ntb)

  Thorstvedt-dobbel for Sassuolo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:20.22)
  kristian thorstvedt scoret både én og to ganger da sassuolo spilte 2-2 hjemme mot salernitana. den norske midtbanespilleren var en svært viktig bidragsyter for sassuolo, som kjempet seg tilbake fra 0-2 til ett poeng. allerede etter 17 minutters spill ledet gjestene fra salerno med to mål, men thorstvedt reduserte i det 36. minutt og utlignet i det 52., og berget dermed poenget for sassuolo. thorstvedt scoret også forrige serierunde, da mot torino. sassuolo ligger på 14. plass i serie a, mens salernitana har slitt og ligger sist i den italienske toppdivisjonen. emil konradsen ceïde og marcus holmgren pedersen var ubenyttede reserver for sassuolo. emil bohinen spilte 60 minutter for salernitana, mens erik botheim så hele oppgjøret fra benken.

  Formel 1-team krever «omkamp» om VM-poeng: – Vi har klare bevis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:11.19)
  formel 1-laget haas mener det ble snytt for et viktig vm-poeng under usas grand prix nylig. nye tv-bilder skal dokumentere at alex albon brøt reglene. albon ble nummer ni i løpet i texas. han ble på et tidspunkt etterforsket for å ha kjørt utenfor banen og brutt reglene, men konklusjonen ble at det ikke forelå fellende bevis. nå mener imidlertid haas-teamet å ha fått tilgang på nye tv-bilder som dokumenterer det motsatte. haas-fører nico hülkenberg ble nummer elleve i usas grand prix. dersom albon hadde blitt straffet, ville han rykket opp én plass og fått det siste vm-poenget i austin. – dersom kommissærene ikke hadde informasjonen tilgjengelig, kunne de åpenbart ikke ta de nødvendige grepene. det forstår jeg fullt ut, sier haas-teamsjef günther steiner til motorsport.com. onsdag skal det gjennomføres en høring i saken. der skal representanter fra tre andre formel 1-lag, blant dem red bull, også delta. haas ligger sist i konstruktørmesterskapet i formel 1-vm, fire poeng bak alfa romeo. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »