Hovedsiden

Liten annonse


  VG: Idrettsforbundet pauser OL-planene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norges idrettsforbund legger foreløpig bort planene om å undersøke med regjeringen og stortinget om et framtidig ol i norge. – det handler om hele samfunnssituasjonen. det er ikke tid for å løfte den saken videre nå. all fornuft tilsier det, sier idrettspresident berit kjøll til vg. et utvalg ble satt ned for to år siden for å undersøke hvordan særforbund og kretser stilte seg til et nytt ol. flertallet var da positive. arbeidet med å ta saken inn i politikken er satt på vent. pandemi etterfulgt av høy inflasjon, og at nif ikke har prioritert å jobbe fram et ol-konsept der kostnader og inntekter kommer tydelig fram, oppgis i et referat fra styremøtet i april som årsaken til at saken er lagt på is. norge har arrangert vinter-ol to ganger, i 1994 og 1952. (ntb)  Dragkamp i olje- og regnskogslandet Brasil

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:21.05)
  brasília (e24): da klima- og miljøminister espen barth eide besøkte brasil for å snakke om regnskog, ble oljepolitikken til både brasil og norge tema. – som et oljerikt land har vi et enda større ansvar for kloden, sier eide.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »