Hovedsiden

Liten annonse


  Xavi røper Messi-samtaler: – Han passer perfekt inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:08.27)
  barcelona-trener xavi innrømmer at han er i samtaler med lionel messi om en mulig retur til den katalanske storklubben, men sier at alt er opp til argentineren. – jeg sa til klubbpresidenten at messis retur er fornuftig. det er det ingen tvil om i det hele tatt, han passer perfekt inn i systemet vårt. jeg har den taktiske planen i tankene med leo, sa xavi til sport, ifølge fabrizio romano. det har i en stund vært tydelig at messi ønsker seg bort fra den franske hovedstaden og paris saint-germain. argentineren har imidlertid vært kraftig linket til den saudiarabiske klubben al-hilal.  Leder for den franske olympiske komité trekker seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.17)
  presidenten for den franske olympiske komité, brigitte henriques, har trukket seg fra sin stilling litt over et år før sommerlekene i paris 2024. – ved åpningen av cnosfs generalforsamling i maison du sport français i dag kunngjorde brigitte henriques sin beslutning om å trekke seg som president for den franske nasjonale olympiske komité, skrev cnosf i en pressemelding. i henriques innledning opplyste hun til medlemmene av generalforsamlingen om årsakene til avgjørelsen. hun spesifiserte også at beslutningen hennes vil tre i kraft fra 29. juni. åpningen av generalforsamlingen var lukket for pressen. astrid guyart, som er generalsekretær i komiteen, vil midlertidig ta over presidentskapet til en ny president er valgt. det skal skje innen de tre neste månedene. ol i paris 2024 arrangeres fra 26. juli til 11. august. (©ntb)
  Har fått beskjed

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:09.02)
  champions league-exiten svir for real madrid og trener carlo ancelotti (63). nå kommer alle spørsmålene om framtida hans: - presidenten var tydelig for to uker siden, kontrer ancelotti.

  TV 2: Klaveness fikk plass i strategikomité i Uefa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:16.32)
  fotballpresident lise klaveness er en av flere fotballedere som er en del av en ny strategikomité i det europeiske fotballforbundet (uefa), skriver tv 2. komiteen skal lede utarbeidelsen om en ny strategi for uefa som skal vedtas på neste års kongress, skriver kanalen. – denne vil være førende for uefas prioritering og vurderinger de kommende årene, sier klaveness. nff-presidenten er den eneste kvinnen i gruppen med sju fotballpresidenter. dette er de andre som er med: armen melikbekyan (armenia), paul van den bulck (belgia), aivar pohlak (estland), bjorn vassallo (malta), răzvan burleanu (romania), steve williams (wales). gruppen ledes av karl-erik nilsson (visepresident i uefa). (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »