Hovedsiden

Liten annonse  Maanum fikk gjev pris av engelske fotballsupportere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:08.57)
  frida maanum er kåret til årets spiller av foreningen for fotballsupportere i england (fsa). den norske landslagsspilleren har levert godt for arsenal i 2023. prisen ble delt ut på en galla i london mandag. nesten 500.000 stemmer ble telt opp i ulike kategorier, og maanum stakk av med en av de gjeveste prisene. hun scoret ni mål og hadde fire målgivende pasninger. – jeg vil takke alle som stemte på meg. det er naturligvis en veldig spesiell pris å få, og det er ekstra spesielt at supporterne bestemmer, sa maanum. hun er den tredje kvinnelige arsenal-spilleren som får prisen. før har beth mead og vivianne miedema vunnet kåringen. liverpools mohamed salah vant i herreklassen. egypteren ble dermed den første til å få prisen tre ganger. han danket ut erling braut haaland i kåringen. – mohamed og frida har levert et fantastisk år for sine klubber, sa fsa-sjef kevin miles. (ntb)
  Viktor Hovland nominert til høythengende pris – kan bli årets spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:16.09)
  viktor hovland kan få den gjeve jack nicklaus-prisen som årets spiller på pga-touren i golf. den norske golfstjernen er nominert til prisen for første gang i karrieren. han får tøff kamp av wyndham clark, rory mcilroy, jon rahm og scottie scheffler om hedersbevisningen. hovland har en strålende sesong bak seg på pga-touren. han endte med to turneringsseirer og vant i tillegg det pengestinne pga-sluttspillet. det er medlemmene av pga-touren som stemmer fram vinneren av jack nicklaus-prisen. du må ha deltatt i minimum 15 turneringer for å kunne avgi stemme. det er ledelsen på den amerikanske touren som står bak nominasjonene som ble presentert mandag. i kategorien årets unge spiller deles arnold palmer-prisen ut. de nominerte til den er ludvig åberg, eric cole, nico echavarria og vincent norrman. avstemningen rundt hvem som skal få de to prisene avsluttes 15. desember. vinnerne offentliggjøres under den første pga-turneringen i januar. (©ntb)

  dumper billettprisene i håndball-vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:12.42)
  etter glisne tribuner i vm-åpningen i stavanger, tas det grep før kvinnelandslaget skal spille hovedrunden i trondheim. det bekrefter leder for medier og kommunikasjon lars hojem kvam til adresseavisen. – vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter. dette blir et pakketilbud for familie, vennegjenger eller lag, sier kvam. de billigste billettene i trondheim kostet i utgangspunket 590 kroner. norge spiller innledende runde i stavanger, der prisene ligger mellom 400 og 890 kr. kvam forteller at senkingen av prisene skjer etter at det har kommet flere tilbakemeldinger på at prisene er for høye, og at de har forståelse for at det er ekstra krevende i adventstiden i et år preget av dyrtid. dumpingene av billettprisene vil gjelde for norges første kamp i hovedrunden. den spilles onsdag neste uke, og om norge vinner sin gruppe vil de møter nummer tre i gruppen med frankrike, angola, slovenia og island. for norge sin del kan det maksimalt bli spilt tre hovedrundekamper i trondheim spektrum, samt en kvartfinale. før den tid må norge ta seg videre fra innledende runde i stavanger. første kamp endte 43-11 mot grønland. nå venter østerrike fredag og sør-korea søndag.  formidabelt ol-prishopp i paris: dobler prisene i kollektivtrafikken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.14)
  Tilreisende under sommerlekene i Paris neste år må belage seg på å betale det dobbelte for å komme seg rundt i byen med kollektivtrafikk. Borgermester Anne Hidalgo uttrykte sist uke frykt for at kollektivtilbudet ikke klarer å håndtere de enorme menneskemengdene i hovedstaden til sommeren. Tirsdag opplyser myndighetene at et nytt system er på plass før sommerlekene. Det medfører blant annet et prishopp. En dagsbilett vil koste 16 euro, mens en ukebillett vil koste opptil 70 euro. En enkeltbillett på T-banen vil redusere lommeboken med fire euro. De som bor i Paris og allerede har månedskort eller årlige pass, vil ikke måtte betale dobbel pris. Et månedskort koster normalt 84 euro. – Vi skal lage et nytt system som vil gi besøkende muligheten til å reise rundt i hele regionen, sier Valerie Pecresse, som er president i regionen Île-de-France, i en melding på X/Twitter. OL går fra 26. juli til 11. august, mens Paralympics arrangeres fra 28. august til 8. september. (©NTB)

  Hauge mener VAR-bildene fra cupfinalen ikke var gode nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:08.25)
  rosenborg vant nm-tittelen på et kontroversielt straffespark, som mange mener at var burde ha annullert. dommersjef terje hauge mener bildene ikke var gode nok. det var etter 76 minutter at rosenborg fikk straffesparket som «alle» skulle snakke om etter kampen. cesilie andreassen satte først ballen i stolpen, men emilie nautnes plukket opp returen og sendte den tilbake igjen til andreassen, som satte ballen i mål på andre forsøk. reprisene kunne imidlertid antyde at nautnes var inne i 16-meteren da andreassens fot traff ballen. det er ikke lov, og etter reglementet skal målet dermed annulleres. hauge bekrefter overfor vg at var-teamet så på situasjonen, men ikke klarte å fatte en konklusjon ut ifra bildene. – akkurat når straffen tas så kan det se ut som at rosenborg-spilleren har venstrefoten inne i sirkelen, ja. men var må ha bevis. da leter man med andre kameraer, og i går så var det hovedkameraet som ga det beste bildet, sier hauge. dessverre for vålerenga kunne ikke var-teamet konkludere med at nautnes var innenfor 16-meteren på «det beste bildet». – på stillbilder – når ballen allerede er skutt – ser man at rosenborgs nummer ni (nautnes) allerede er inne i sirkelen utenfor 16-meteren, men vi har ikke bedre bevis enn at vi kan mene og tro at det ser sånn ut med de bildene som var sitter på, legger hauge til. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »