Hovedsiden

Liten annonse
  Setter samarbeid med Freia på pause

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:12.50)
  først meldte vg at norges fotballforbund fjerner freia-produkter fra kioskene på ullevaal stadion og landskamper inntil videre. nå melder toppfotball kvinner i en pressemelding at de setter samarbeidet med sjokoladeprodusenten på pause. årsaken er koblingen til russland. for i mai satte ukrainas antikorrupssjonsmyndighet opp en svarteliste over selskaper som skal bidra med inntenker til den russiske statskassen, og freias eiere mondelez er ett av disse. – krigen i ukraina opprører og bekymrer oss alle. nff står bak uefas beslutning om å suspendere alle russiske fotballklubber og landslag fra europeiske turneringer. da må det også få konsekvenser for produkter som indirekte kan bidra til å finansiere den russiske krigføringen, sier kommunikasjonssjef i nff, yngve haavik, til nrk. han understreker at freia ikke er en direkte samarbeidspartner av nff, men at de leverer varer. toppfotball kvinner har derimot en komersiell avtale med sjokoladeprodusenten. – vi har akkurat blitt kjent med dette, og må bruke noe tid på å sette oss inn i problemstillingen. vi går nå i dialog med mondelez for å få større innsikt og forståelse i hva det innebærer. men vi tar dette på største alvor, sier daglig leder hege jørgensen til vg. i går ble det kjent at sas fjerner alle freia-produkter.

  NFF fjerner Freia-produkter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:12.50)
  norges fotballforbund fjerner freia-produkter fra kioskene på ullevaal stadion og landskamper inntil videre, melder vg. årsaken er koblingen til russland. for i mai satte ukrainas antikorrupssjonsmyndighet opp en svarteliste over selskaper som skal bidra med inntenker til russland, og freias eiere mondelez er ett av disse. – krigen i ukraina opprører og bekymrer oss alle. nff står bak uefas beslutning om å suspendere alle russiske fotballklubber og landslag fra europeiske turneringer. da må det også få konsekvenser for produkter som indirekte kan bidra til å finansiere den russiske krigføringen, sier kommunikasjonssjef i nff, yngve haavik, til nrk. han understreker at freia ikke er en direkte samarbeidspartner av nff, men at de leverer varer. toppfotball kvinner har derimot en samarbeidsavtale med sjokoladeprodusenten. – vi har akkurat blitt kjent med dette, og må bruke noe tid på å sette oss inn i problemstillingen. vi går nå i dialog med mondelez for å få større innsikt og forståelse i hva det innebærer. men vi tar dette på største alvor, sier daglig leder hege jørgensen til vg.

  Voyah Free på Norges-turné

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:07.00)
  store deler av den sørlige delen av norge får nå besøk av voyah, et av de ferskeste bilmerkene her i norge. og det lokkes også med en stor premie. voyah er et premiummerke signert den store kinesiske produsenten dongfeng, og gruppen har globale ambisjoner. og disse skal de nå ved hjelp av norge. for første […] innlegget voyah free på norges-turné dukket først opp på bil24.no.

  Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:07.00)
  gode nyheter for alle som kjører en moderne volvo eller polestar, og ikke minst for de som også har en iphone-telefon. svenskene ruller nemlig ut en stor programvare-oppdatering. ota gjør livet lettere for bilprodusentene ‒ og bedre for de som kjører bilene deres. for dette står nemlig for «over the air», og åpner for muligheten […] innlegget volvo og polestar med mer støtte til carplay dukket først opp på bil24.no.

  Installerer oppdateringer uten at brukeren kjenner til det

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:19.17)
  sikkerhetsselskapet eclypsium har avslørt at gigabyte-hovedkort har en bakdør de færreste brukerne kjenner til. nesten 300 kort på listen årsaken skal være at selskapet ønsker å kjapt kunne fastvare-oppdatere hovedkort, men per john loucaides fra eclypsium har ikke produsenten gjort nok for å trygge tilgangen. sikkerhetsselskapet har en lang liste over berørte hovedkort (271) – listen inkluderer b, h, z og x-serie hovedkort fra stor-produsenten. til wired uttaler loucaides at “om har en av disse maskinene må du bekymre deg […] the post installerer oppdateringer uten at brukeren kjenner til det appeared first on itavisen.

  Schumacher får endelig prøvd seg i Mercedes-bilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.04)
  den tyske formel 1-føreren mick schumacher skal for første gang teste mercedes-bilen under den ene treningen i barcelona. lagets reservefører, som har vært i haas de to foregående sesongen, skal teste bilen for dekkprodusenten pirelli i barcelona. sønnen til den sju ganger verdensmesteren michael schumacher har tidligere kun kjørt bilen på simulatorer. den britiske duoen george russell og lewis hamilton er de to hovedførerne for mercedes og skal også i aksjon i barcelona denne helgen i spanias grand prix. schumacher fikk det ikke til å stemme i sine to sesonger i haas. tyskerens beste resultat var to sjetteplasser, og han bidro med mindre enn en tredel av haas` totale poengsum. nico hülkenberg tok over som schumachers erstatter i det amerikanske formel 1-laget. formel 1-helgen i barcelona starter med to treningsøkter på fredag, før en ny treningsøkt og kvalifisering på lørdag. helgen avsluttes med hovedløpet på søndag.

  Oppgang på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.31)
  wall street åpnet sterkt tirsdag, drevet av den politiske enigheten om å øke gjeldstaket i usa. databrikkeprodusenten nvidia har passert tusen milliarder dollar i markedsverdi og bidrar til oppturen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »