Hovedsiden

Liten annonse

  Nordstad Moen klarte OL-kravet på maraton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:22.26)
  friidrettsprofilen sondre nordstad moen løp inn til tredjeplass i et maratonløp i japanske fukuoka søndag. nordstad moen ble klokket inn til tiden 2.07.16, hvilket bare er halvannet minutt bak hans norske rekord, melder friidrett1. trønderens tid er i tillegg under ol-kravet og hans tredje beste løp på distansen noensinne. sist nordstad moen løp like fort på maratondistansen var i 2019. hans norske rekord lyder på 2.05.48 og stammer fra nettopp fukuoka i 2017. (ntb)

  Wiklund skuffet på 1500 meter i Stavanger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:15.56)
  ragne wiklund gikk inn til en litt skuffende 10.-plass på kvinnenes 1500 meter under verdenscupen på skøyter i stavanger. wiklund fikk tiden 1.59,12. hun leverte ikke noe optimalt løp etter den oppløftende femteplassen i beijing sist. den norske profilen gikk i par med nederlandske antoinette rijpma-de jong og ble klart distansert. den nederlandske stjernen fikk tiden 1.56,95, som holdt til 2.-plass på distansen. japanske miho takagi vant med tiden 1.55,87. hun har vunnet alle de tre 1500-meterne som er gått. søndag er det 5000 meter på programmet for kvinnene i stavanger. wiklund vant de to 3000-meterne som er gått så langt i verdenscupen. (ntb)

  Guro Reiten fikk ny Chelsea-kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:11.48)
  fotballprofilen guro reiten har signert ny kontrakt med chelsea. den nye avtalen inneholder en opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026. det opplyser london-klubben på sine nettsider lørdag formiddag. – jeg har vært her i fire år og elsket hvert sekund. det føles som min andre familie og jeg har veldig gode venner her. det er ingen andre steder jeg ville være, sier reiten, ifølge ntb.


  Norsk fiasko i Beijing – Eie eneste videre til Big Air-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:12.46)
  fristilsprofilen sandra eie var eneste norske som klarte å ta seg videre fra big air-kvalifiseringen i beijing. i herrenes første heat endte leo landrø på den sure 6.-plassen og klarte dermed akkurat ikke å ta seg til finalen. william bostadløkken (9.-plass) og ulrik samnøy (13.) klarte heller ikke å kvalifisere seg. i det andre heatet endte sebastian schjerve som beste norske på 7.-plass, tett etterfulgt av vebjørn gråberg. tormod frostad endte som nummer 15. det er bare de fem beste fra hvert heat som tok seg videre til lørdagens finale. sandra eie er dermed eneste norske som er klar for lørdagens finaler etter at hun endte som nummer seks i kvalifiseringen. franske tess ledeux var best av kvinnene med sine 174,25 poeng, mens sveitserne mathilde gremaud (156 poeng) og giulia tanno (152,50) fulgte på plassene bak. det er åtte kvinner som skal kjøre finalen. eie tok seg videre med poengsummen 147,25. (ntb)
  Norsk stjerne peker ut OL som hovedmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.15)
  det er ol-sesong neste år og det henger høyt i garderoben min, så det er definitivt hovedmålet for meg neste sesong, sier tobias foss til nrk. fjorårets tempoverdensmester har allerede festet blikket mot ol-tempoen i paris neste sommer. – som idrettsutøver er ol kjempestort. spesielt etter at jeg vant vm-tempoen føler jeg at ol-medalje kan være oppnåelig, sier den ferske ineos-rytteren og tror den kuperte løypeprofilen i den franske hovedstaden passer ham godt. – ettersom alt foregår i sentrum i paris er den ganske teknisk. det er veldig, veldig bra for min del. 26 år gamle foss har også en lang rekke andre sterke resultater i karrieren. vingrom-gutten fikk sitt store gjennombrudd i grand tour-sammenheng da han ble nummer ni sammenlagt i giro d`italia i 2021. 2023-sesongen har i stor grad blitt preget av sykdom for foss, som kun hadde 36 rittdager i 2023 og ble nummer elleve på vm-tempoen.

  fotballprofilen rune almenning jarstein legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:09.16)
  Den mangeårige landslagskeeperen Rune Almenning Jarstein avslutter fotballkarrieren. Det opplyser han i et innlegg på Instagram tirsdag. Veteranen har spilt for Odd, Rosenborg og Viking i norsk fotball. I perioden til 2014 til 2023 spilte han Hertha Berlin. Oppholdet i den tyske klubben endte imidlertid i en langvarig arbeidstvist. «Dette var ikke en enkel beslutning å ta, og ikke det jeg egentlig ville. Men etter to vanskelige år, tror jeg at å legge opp er det rette å gjøre. Jeg elsker fotballen så mye», skriver Jarstein. «Å ha privilegiet av å spille med og mot så mange fantastiske spillere i stadioner som i Eliteserien, Bundesliga og med landslaget, var utenfor mine villeste drømmer. Jeg har mange gode minner jeg aldri vil glemme», legger han til. Jarstein har spilt 72 landskamper for Norge. Nå er det bekreftet at 39-åringen gir seg.

  Solberg havnet i grøfta i historisk rally

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:20.57)
  oliver solberg ledet rac-rallyet for historiske biler i wales klart, men endte i grøfta og måtte se seieren ryke mandag. før avkjøringen på mandagens første fartsprøve, den 29. i løpet, hadde solberg vunnet 19 av prøvene som var kjørt. – vi hadde skikkelig fin flyt, men rett før siste sving var det en kompresjon, og vi ble sendt ut i gjørma og inn i en grøft. der satt vi bom fast. skikkelig kjedelig med tanke på at vi var så nær mål, sier solberg i en uttalelse. 22-åringen ledet sammenlagt med over fem og et halvt minutt før uhellet var ute. det til tross for at det ble trøbbel også søndag. rallyprofilen kjørte faren petters historiske ford escort rs 1800 i løpet i wales. kun rallybiler av årgang før 1991 var tillatt på start. briten marty mccormack vant løpet som er oppkalt etter roger albert clark, tidenes første britiske vinner av en vm-runde i rally. det skjedde i 1976. (ntb)


  Sykkelrytter Tobias Foss klar for det britiske stjernelaget Ineos Grenadiers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:13.07)
  den norske sykkelprofilen tobias foss (26) forlater det nederlandske storlaget jumbo-visma til fordel for britiske ineos foran neste sesong. det bekrefter ineos i en pressemelding. foss har de siste fire sesongene syklet for seiersvante jumbo-visma. i fjor sjokkerte den kjøresterke rytteren en hel sykkelverden da han på imponerende vis tok vm-gull i seniorenes temporitt i wollongong. 26 år gamle foss har også en lang rekke andre sterke resultater i karrieren. vingrom-gutten fikk sitt store gjennombrudd i grand tour-sammenheng da han ble nummer ni sammenlagt i giro d`italia i 2021. den nylig avsluttede sykkelsesongen ble imidlertid ingen kjempesuksess for 26-åringen. han innledet riktignok bra, blant annet i form av en sterk fjerdeplass sammenlagt i volta ao algarve i februar. deretter bidro han til jumbo-visma-seier på lagtempoen i paris-nice i mars, og ble nummer to på prologen i volta catalunya samme måned. planen var videre å sykle giro d`italia, men koronasykdom satte en stopper for det. sykdommen hang lenge i, og gjorde sommeren vanskelig for den norske sykkelstjernen. foss gikk fra uno-x til jumbo-visma foran 2020. ifølge rapportene skal uno-x ha undersøkt muligheten for å hente vingrom-gutten tilbake, den tidligere verdensmesteren ble for dyr. nå går i stedet veien videre til stjernetunge ineos. etter å ha totaldominert sykkelsirkuset i en lang periode, har ineos (tidligere team sky) fått betraktelig større konkurranse på landeveien de seneste årene. mellom 2011 og 2021 tok laget hele elleve sammenlagttriumfer i grand tour-sammenheng, mens tallet er null de siste to sesongene. (ntb)

  Tobias Foss klar for britisk stjernelag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:13.06)
  den norske sykkelprofilen tobias foss (26) forlater det nederlandske storlaget jumbo-visma til fordel for britiske ineos foran neste sesong. det bekrefter ineos i en pressemelding. foss har de siste fire sesongene syklet for seiersvante jumbo-visma. i fjor sjokkerte den kjøresterke rytteren en hel sykkelverden da han på imponerende vis tok vm-gull i seniorenes temporitt i wollongong. han henviste da sveitsiske stefan küng og den belgiske wonderboyen remco evenepoel til de to øvrige medaljene. evenepoel ble i år verdensmester nettopp på tempo. 26 år gamle foss har også en lang rekke andre sterke resultater i karrieren. vingrom-gutten fikk sitt store gjennombrudd i grand tour-sammenheng da han ble nummer ni sammenlagt i giro d`italia i 2021. 2023-sesongen har i stor grad blitt preget av sykdom for foss, som kun hadde 36 rittdager i 2023 og ble nummer elleve på vm-tempoen.
  Häcken bekrefter Høgmo-interesse etter landslagsrykter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:10.42)
  ledelsen i den svenske fotballklubben häcken vedgår at den er kjent med at per-mathias høgmo er ønsket i én eller flere andre jobber. høgmo har hatt stor suksess som trener i häcken. forrige sesong ble det seriemesterskap. den siste tiden har nordmannen vært omtalt i forbindelse med den ledige jobben som svensk landslagssjef. – det er ikke noe jeg vil kommentere eller tillegge noe rundt. det er interesse for per-mathias. jeg kommenterer ikke dette utover det, sier sportssjef martin ericsson til fotbollskanalen. tirsdag hevdet aftonbladet å kjenne til at høgmo er høyt oppe på sveriges fotballforbunds liste over aktuelle kandidater til å etterfølge janne andersson som landslagssjef. häcken-topp ericsson sier følgende om interessen rundt høgmo. – det har vært vedvarende interesse for ham gjennom året. men vi har ikke vært inne i noe konkret, sier han. høgmos kontrakt med den svenske klubben strekker seg ut 2024. trenerprofilen har tidligere vært norsk landslagssjef. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »