Hovedsiden

Liten annonse
  Salsten blir i Sparta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:13.15)
  det var ventet at håvard østrem salsten skulle tilbake til storhamar, men nå har ishockeyprofilen bestemt seg for å bli i sparta. – dette er en signering vi både har håpet på og ventet på. håvard salsten har endelig satt navnetrekket på en kontrakt med sparta som gjør han blå i nok en sesong, skriver østfold-klubben som på sin twitterkonto. det er snakk om en ettårskontrakt salsten har skrevet under på. (ntb)


  Landevei: Iversby Hvideberg returnerer til Uno-X

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:10.55)
  sykkelprofilen jonas iversby hvideberg blir uno-x-syklist etter inneværende sesong, melder nettstedet landevei.no. tv 2 meldte for en tid tilbake at andreas leknessund forlater dsm-laget til fordel for uno-x neste år. nå hevder landevei å ha kilder på at lagkameraten iversby hvideberg slår følge. 24-åringen fra rolvsøy i østfold var også tidligere en del av uno-x, før han sluttet seg til dsm året etter at leknessund gikk samme vei. iversby hvideberg har ikke mulighet til å si noe om den påståtte avtalen med det norske profflaget. – det er ikke noe jeg kan kommentere nå. hvor jeg sykler neste år blir klart en eller annen gang etter august, sier iversby hvideberg til landevei. regelverket til det internasjonale sykkelforbundet (uci) sier at man ikke kan offentliggjøre nye signeringer før etter 1. august.  Sju personer straffet for Vinicius-hets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:07.53)
  sju personer har fått bøter og er utestengt fra spanske fotballstadioner for rasisme mot real madrid-spiller vinicius junior, melder spanias regjering. i januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne real madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot atlético madrid. sammen med dokken hang et banner med teksten «madrid hater real». i mai ble fire personer pågrepet for episoden, og mandag fikk de straffen. de fikk 700.000 kroner hver i bot og får ikke tre inn på spanske fotballstadioner på to år. tre personer fikk også straffen sin for å ha kommet med rasistiske ytringer mot vinicius i kampen mot valencia i mai. de må ut med 60.000 kroner i bot og utestenges i ett år. valencia har tidligere ytret at de selv vil utestenge dem på livstid. (ntb)


  Iivo Niskanen bryter med landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:11.07)
  den finske langrennsprofilen iivo niskanen bryter med det finske landslaget og vil satse privat under oppkjøringen til den kommende sesongen. da det finske langrennslandslaget ble tatt ut forrige uke, var ikke niskanen en del av troppen. – iivo ønsker nå å kjøre en litt annerledes oppkjøring enn før. det ble bestemt at han ikke skal være med på landslagsaktiviteter under oppkjøringen, men skal gjøre sitt eget opplegg, sa trener teemu pasanen fredag, ifølge rikskringkasteren yle. asanen bekrefter at initiativet ble gjort av niskanen. det er et lignende opplegg som johannes høsflot klæbo har gjort i norge. pasanen uttaler at 31-åringen vil være tilbake på landslaget når verdenscupen starter i november. (ntb)  England-stjerne mister VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:19.18)
  england-profilen beth mead går glipp av fotball-vm i sommer etter korsbåndsskaden hun pådro seg i fjor. – vi har måttet ta tøffe avgjørelser, sier landslagssjef sarina wiegman. mead ødela korsbåndet i november i fjor. siden den gang har arsenal-spilleren slitt med å komme seg tilbake i tide til sommerens vm i australia og new zealand. mead ble toppscorer i fjorårets em som endte med gull. leah williamson og fran kirby mister også verdensmesterskapet. vm starter 20. juli. england møter haiti, danmark og kina i gruppespillet. (ntb)

  Northug om Rosenborg: – Må ta seg sammen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.46)
  onsdag er det styremøte i rosenborg, hvor både trener og assistenttrener for herrelaget, kjetil rekdal og geir frigård er kalt inn. storklubben står kun med ni poeng på ni kamper og ligger på ellevteplass i eliteserien. i cupen tok de seg knepent videre fra første runde med en 1-0-seier i første runde mot trygg/lade. skiprofilen petter northug er blant de mange trønderne som følger nøye med på rosenborg og sier at det er en «utfordrende situasjon». progresjon og en retning er noe av det northug savner. – jeg tror vi må få se en slags klar og tydelig plan for hvordan rosenborg skal komme tilbake som en norsk toppklubb. om det tar et halvt år eller ett og halvt år, det vet vi ikke. men man må ha en samling i bunn og reise seg og komme tilbake. det er det som kreves. man må ta seg sammen, rett og slett, for å prestere på et mye høyere nivå enn det rosenborg gjør akkurat nå. rosenborgs styremøte starter 16.30. – jeg tror utfallet i dag blir at geir og kjetil legger frem en plan for hvordan de skal snu dette og så håper vi at resultatene er bedre allerede mot stjørdals-blink i morgen og hamkam til helgen, sier northug.

  Janteloppet blir en del av Ski Classics - skal ha renn på 100 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.07)
  neste sesongs ski classics avsluttes 13. april med janteloppet. det ble klart under en pressekonferanse onsdag formiddag. janteloppet er et skirenn som blir arrangert på hafjell og som langrennsprofilen petter northug står bak. ski classics vil til vinteren bestå av 15 renn, med blant andre vasaloppet, marcialonga og birkebeinerrennet som noen av de mest kjente rennene. – vi ønsker at det skal bli et renn som skal bli husket og som skal passe inn i en skifestivalhelg, der vi også har janteloppet som det har vært, som et renn for alle. men da at finalen blir en 100 kilometer, sier northug. – vi ønsker at det skal være en skikkelig grand finale. en skikkelig fyrverkerifest. 100 kilometeren vil være det tøffeste løpet på hele touren, sier david nilsson, daglig leder for ski classics. den kommende sesongen er den 15. i ski classics historie.  Svak avslutning sendte Hovland ut av tetstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:23.51)
  golfprofilen viktor hovland kjempet i teten på den siste runden av pga-turneringen i fort worth i texas, men en svak avslutning sendte ham nedover på listene. hovland spilte de seks siste hullene fem slag over par og var på delt 16.-plass da han hadde spilt ferdig, seks slag bak lederne. (ntb)
  Gunnar Grimstad er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.40)
  den tidligere nrk-profilen gunnar grimstad er død etter en tids sykdom. han ble 82 år gammel. grimstads familie har gitt nrk godkjenning til å omtale hans bortgang. grimstad startet sin nrk-karriere i ungdomssatsingen falkeklubben, men var utdannet lærer. han ble en del av nrk-sporten fra 1970 og har et stort antall mesterskap bak seg som kommentator. han har dekket 13 olympiske leker som journalist. grimstad kommenterte både langrenn, roing og padling, men det var likevel håndballen han kanskje huskes best fra. i 1992 under ol i barcelona lot han seg rive med i kommentatorboksen da siri eftedal scoret seiersmålet mot sovjetunionen og sikret norsk finalebillett.  Fire pågrepet for Vinicius-hets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:09.59)
  spansk politi har pågrepet fire personer etter at en dokke som skulle forestille vinicius junior ble hengt fra en bro ved real madrids treningsanlegg i januar. stjernevingen vinicius er blitt utsatt for rasisme en rekke ganger denne sesongen, senest i søndagens hete serieoppgjør mot valencia. i januar ble det startet etterforskning av hatkriminalitet da en dokke som tilsynelatende skulle ligne real madrid-profilen ble hengt fra en bro foran klubbens treningsanlegg. sammen med dokken hang et banner med teksten «madrid hater real». episoden skjedde i forbindelse med byderbyet mot atletico madrid. det har vært stort fokus på rasismeepisodene vinicius har opplevd den siste tiden. mandag kveld lokal tid ble den ikoniske kristusstatuen i rio de janeiro slukket i en time for å vise solidaritet med fotballstjernen. real madrid-spilleren fikk i tillegg støtte fra brasils regjering og en hel fotballverden etter det han ble utsatt for i oppgjøret mot valencia søndag. real madrid opplyste mandag at klubben har levert inn en anmeldelse om hatkriminalitet etter epsioden. (ntb)


  bekreftet: sykkelprofilen mark cavendish (38) legger opp etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:13.48)
  Mark Cavendish (38) avslutter en lang proffkarriere i sykling etter inneværende sesong, bekreftet han på en pressekonferanse mandag. Astana-rytteren fra Isle of Man delte nyheten på en pressekonferanse på den andre hviledagen i Giro d`Italia. Cavendish fylte 38 år søndag. Cavendish har lenge vært en av sykkelsportens sterkeste sprintere og har en rekke store bragder å vise til. Han deler rekorden for flest etappeseirer i Tour de France med legenden Eddy Merckx på 34 triumfer. Totalt har han 53 individuelle etappeseirer i Grand Tour-rittene Tour de France, Giro d`Italia og Vuelta a España. Han ble verdensmester i 2011 og har syklet for flere store lag. Foran årets sesong skrev han under for Astana, men dette blir hans siste år som proffsyklist. Storavisen Gazzetta dello Sport meldte om nyheten søndag ettermiddag. (NTB)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »