Hovedsiden

Liten annonse


  Hydro Rein inn i 25 vindkraftprosjekter

  Kilde: E24 | Publisert: Idag. - (tirsdag 5. mars 2024 KL:08.07)
  hydros fornybarselskap kjøper en andel i 25 vindkraftprosjekter som utvikles av svenske iown energy. hvis alle bygges ut kan de levere tilsvarende fem prosent av norges strømforbruk.


  Dette er nye MacBook Air M3 – dette koster de i Norge

  Kilde: IT Avisen | Publisert: Igår. - (mandag 4. mars 2024 KL:14.09)
  så ble det altså mer enn kun et nytt tilbehør i dag, for apple har annonsert 13 og 15 tommer macbook air med m3-brikken. kommer på fredag “apple lanserte i dag den nye macbook air med den kraftige m3-brikken, og tar den utrolige kombinasjonen av krafteffektiv ytelse og portabilitet til et nytt nivå. med m3 er macbook air opptil 60 prosent raskere enn modellen med m1-brikken og opptil 13 ganger raskere enn den raskeste intel-baserte macbook air,” heter det i […] the post dette er nye macbook air m3 – dette koster de i norge appeared first on itavisen.  Kjæresten etter spurt-drama: – Nå må noen snart jekke ham ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. mars 2024 KL:13.25)
  vetle sjåstad christiansen og juni arnekleiv seiret i en thriller av en parstafett i holmenkollen søndag. christiansen, som gikk ankeretappen for norge, kunne drept all spenning med fullt hus på siste skyting, men måtte bruke et ekstraskudd og gikk dermed ut noen sekunder bak sebastian samuelsson. dermed ble det en norsk-svensk duell på den sisterunden. det hele ble avgjørt på oppløpet. samuelsson så ut til å ha kontroll, men christiansen leverte en voldsom spurt. han kom opp på siden like før målstreken og det hele måtte avgjøres på målfoto. – det er den jevneste duellen vi har sett her i holmenkollen, sier nrk-kommentator jann post. – ingen trodde det kom til å gå, bortsett fra vetle selv. helt mesterlig løst, sier nrk-ekspert marte olsbu røiseland. for vetle sjåstad christiansens kjæresten ingvild ble det en svært spennende dag i kollen. – endelig kunne han få den spurten han har pratet mye om i mange år nå. han har pratet mye om den, og jeg har sett den på trening, men ikke direkte mot sebastian. det var veldig bra, sier hun til nrk. – selvtilliten hans blir ikke noe lavere nå. nå må noen jekke ham ned snart, ellers blir det for meget, legger hun spøkefullt til. sjåstad christiansen selv må smile av utsagnet. – selvtilliten var to prosent ned etter vm, og nå er den 10 prosent opp og har akkurat bikket 100 igjen, akkurat der den skal være, sier han til nrk. christiansen og arnekleiv var store favoritter før parstafetten og så lenge ut til å ha full kontroll, før arnekleiv hadde en svak skyting og måtte ut i strafferunden. derfra tettet det seg til, og det hele måtte avgjøres etter målfoto. finland tok tredjeplassen.

  Vickhoff Lie kjørte ut på Kvitfjell: – Jeg er forbanna

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. mars 2024 KL:11.42)
  det ble en kjedelig norsk dag i kvitfjell lørdag. kajsa vickhoff lie kjørte ut, mens ragnhild mowinckel leverte en svak super-g på krevende forhold i plussgrader. verdenscupleder lara gut-behrami leder rennet, som pågår fortsatt, og har østerrikerne cornelia hütter og mirjam puchner nærmest seg. vickhoff lie klarte å matche gut-berahmi før hun kjørte utenfor en port midtveis. etterpå sitter hun igjen med en blandet følelse. – jeg prøvde virkelig alt jeg kunne, og hvis man ikke ga 100 prosent i dag, gikk tiden kjempefort. det var et taktisk dårlig valg av meg der jeg prøvde å gå litt mer rett på, og ble litt sein, men jeg prøvde. da er jeg fornøyd med det, men jeg er forbanna også, sier hun til nrk etter å ha kjørt ut. hun avfeier at det var snakk om overtenning på hjemmebane. – det er mykere forhold her enn vi er vant til, da er det ikke like lett å hente seg inn. jeg prøvde, men da vet jeg det til i morgen, sier hun. ragnhild mowinckel gikk nylig ut med nyheten om at hun gir seg etter sesongen tidligere i uken. hun fikk det ikke helt til i sitt nest siste verdenscuprenn på hjemmebane. det ble litt for omstendig og krampaktig kjøring og endte hele 1,34 sekunder bak den sveitsiske kjøreren. det var super-g på programmet etter at utforrennet ble avlyst fordi man ikke hadde fått kjørt noen obligatorisk trening. det skal kjøres ny super-g på kvitfjell søndag.


  Disse går Norges lagsprint i kombinert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:14.44)
  kombinertløperne jørgen graabak og jens lurås oftebro går lagsprinten for norge lørdag. det bekrefter ivar stuan til nrk. – de var udiskutable uten jarl magnus riiber til stede. det er et knallsterkt lag, sier sportssjefen. jarl magnus riiber har vunnet verdenscupen sammenlagt og står over for å teste sin trøblete skulder. norges andrelag består av andreas skoglund og espen andersen. – espen bjørnstad er ikke helt 100 prosent og er litt usikker på helsen. han har tendenser til forkjølelse og står over, sier stuan. sportssjefen sier ambisjonen er å kjempe om seieren mot østerrike og tyskland. østerrikerne endte topp tre i den provisoriske konkurransen fredag med johannes lamparter, stefan rettenegger og mario seidl. bjørnstad ble beste norske på en 4. plass.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »