Hovedsiden

Liten annonse


  Graham Hansen briljerte i cupfinaletriumf

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:22.06)
  caroline graham hansen og resten av barcelonas stjernegalleri gjorde kort prosess med synne jensen og real sociedad og vant 8-0 i den spanske cupfinalen lørdag. katalanerne var store favoritter før kampen, og graham hansens lag gnistret fra første spark på ballen. kun seks minutter ut i kampen åpnet ona batlle scoringsballet til 1-0. den ledelsen ble doblet da salma paralluelo la på til 2-0 etter tolv minutter. etter 18 minutter sørget den norske landslagsstjernen graham hansen for at vondt ble til verre for real sociedad da hun la på til 3-0. sju minutter senere fant 29-åringen veien til nettmaskene igjen, før batlle sørget for at det sto 5-0 ved sidebytte. i løpet av det første kvarteret etter pause la mariona caldentey (2) og claudia pina på til 6-, 7- og 8-0 for barcelona. det ble også resultatet i cupfinalen. graham hansen ble byttet ut etter 68 minutter, real madrid-angriper synne jensen noen minutter senere. ingrid syrstad engen spilte hele kampen i barcelonas midtforsvar. over 25.000 tilskuere var til stede på kampen. barcelona har for lengst sikret sin femte strake ligatittel i spania. neste helg venter franske lyon i mesterligafinalen i bilbao. (©ntb)

  Vindkraft-nei: – Helt unødvendig

  Kilde: E24 | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:13.43)
  prinsipielle nei til å bygge ut vindkraft vanskeliggjør prosessen for utbyggerne. de synes det er rart at ikke kommuner og lokalsamfunn ønsker diskusjon og fakta før de tar beslutning.
  Haugesund-treneren går på dagen: – Veldig overraskende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:09.42)
  den islandske treneren oskar hrafn thorvaldsson ble ansatt i haugesund i fjor høst, men er nå altså ferdig. det melder klubben selv på egne hjemmesider. de skriver at thorvaldsson selv ga beskjed på torsdag at han ønsket å gi seg som haugesund-trener, og at han nå slutter med umiddelbar virkning. – i all verden!, skriver tv 2s fotballekspert jesper mathisen på x. – det er jo veldig overraskende. det virker som det kom veldig brått på for alle parter, sier nrks fotballekspert carl-erik torp. – vi så frem til et langt og godt samarbeid med oskar, men det blir ikke alltid slik man ønsker og tror. vi takker han for innsatsen han har lagt ned i å utvikle fk haugesund og starter nå på prosessen med å finne hans erstatter. vår kurs og strategi for klubben forblir den samme, sier styreleder i fk haugesund, christoffer falkeid. assistenttrenerne sancheev manoharan, paul andré farstad og kamil rylka vil overta treneransvaret og lede laget inntil en ny permanent hovedtrener er på plass. manoharan ledet haugesund i de ni siste seriekampene i fjor. thorvaldsson tok over ansvaret som trener etter at fjorårets sesong var avsluttet. denne sesongen har han ledet haugesund i seks seriekamper, hvor haugesund står med seks poeng og ligger på 13. plass. rogalandsklubben har tapt de siste tre kampene og har tapt alle de tre hjemmekampene de har spilt denne sesongen. i tillegg røk de ut av cupen i første runde mot fjerdedivisjonslaget torvastad. – sportslig har det vært svakt. svak start i eliteserien og de røk ut i cupen, men vi får vente og se hva som er grunnen, sier torp.

  Oskar Hrafn Thorvaldsson trekker seg som Haugesund-trener med umiddelbar virkning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:09.42)
  den islandske treneren ble ansatt i haugesund i fjor høst, men er nå altså ferdig. det melder klubben selv på egne hjemmesider. de skriver at thorvaldsson selv ga beskjed på torsdag at han ønsket å gi seg som haugesund-trener, og at han nå slutter med umiddelbar virkning. – i all verden!, skriver tv 2s fotballekspert jesper mathisen på x. – vi så frem til et langt og godt samarbeid med oskar, men det blir ikke alltid slik man ønsker og tror. vi takker han for innsatsen han har lagt ned i å utvikle fk haugesund og starter nå på prosessen med å finne hans erstatter. vår kurs og strategi for klubben forblir den samme, sier styreleder christoffer falkeid. assistenttrenerne sancheev manoharan, paul andré farstad og kamil rylka vil overta treneransvaret og lede laget inntil en ny permanent hovedtrener er på plass. manoharan ledet haugesund i de ni siste seriekampene i fjor. thorvaldsson tok over ansvaret som trener etter at fjorårets sesong var avsluttet. denne sesongen har han ledet haugesund i seks seriekamper, hvor haugesund står med seks poeng. rogalandsklubben har tapt de siste tre kampene. i tillegg røk de ut av cupen i første runde mot fjerdedivisjonslaget torvastad.

  Dahl blir trener for rekruttlandslagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:10.01)
  tinus dahl er ansatt som trener for rekruttlandslagene i langrenn. det skriver norges skiforbund i en pressemelding. han skal ha ansvar for både menn og kvinner. – jeg er veldig spent og gleder meg til å snakke med alle løperne og møte gjengen for første gang. det er en gruppe med dyktige og kompetente løpere. sammen skal vi forme kulturen, finne felles filosofi og løfte hverandre, sier dahl. landslagssjef ulf morten aune og fagsjef per elias kalfoss har ledet ansettelsesprosessen. – tinus er en systematisk og hardtarbeidende trener som kan vise til strålende resultater for team elon oslofjord. vi har sikret oss en meget god trener for equinor rekruttlandslag. denne ansettelsen viser også at det er gode muligheter til å avansere på karrierestigen i nsf-systemet, sier de i pressemeldingen. dahl har tidligere trent team elon oslofjord og lyn ski.

  Bytyqi terminerte kontrakten i Tyrkia - trener mot Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:15.33)
  zymer bytyqi bekrefter overfor stavanger aftenblad at han har terminert kontrakten sin med den tyrkiske toppklubben antalyaspor. – det har vært litt av en prosess og mye stress de siste dagene. jeg har ikke tenkt så mye på framtiden nå. akkurat nå ser jeg fram til ro, sier 27-åringen til aftenbladet. bytyqi gjorde i 2021 overgang fra viking til konyaspor, før reisen gikk videre til olympiakos to år senere. i fjor sommer reiste han tilbake til tyrkia og signerte for antalyaspor, hvor han endte med to mål og fire målgivende på 33 kamper. kantspilleren ønsker imidlertid ikke å oppgi noen årsak for hvorfor kontrakten er terminert. hans opprinnelige kontrakt varte til sommeren 2026. etter bruddet med antalyaspor, snakket bytyqi med viking-trenerne og fikk lov å trene med gamleklubben. – det er veldig hyggelig at jeg får være med. jeg har ikke hastverk med å finne en ny klubb, sier bytyqi. han legger til at han har gode kort på hånden, og at han skal trene med viking så lenge han er velkommen. (ntb)

  Klopp om mulig arvtager: – Høres veldig bra ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:13.49)
  jürgen klopp uttaler seg veldig positvt om arne slot, som er i detaljer om å bli liverpools nye manager. tidligere denne uken tok klubbens jakt på klopps erstatter en klar vending. slot ble pekt ut som favoritt, og torsdag bekreftet feyenoord-treneren at han er i samtaler med liverpool. på fredagens pressekonferanse fikk klopp spørsmål om nederlenderen, og sa at han liker mye ved det. – jeg er ikke involvert i prosessen, men jeg liker måten laget hans spiller på. en god trener og en fin fyr. hvis han er mannen, så blir jeg mer enn fornøyd, sier klopp. – det er ikke opp til meg å bestemme, men det høres veldig bra ut, forsetter den avtroppende liverpool-manageren. (ntb)


  Maanum kan gjøre comeback etter kollapsen søndag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:13.06)
  arsenal-sjef jonas eidevall opplyser at frida maanum kan bli å se i søndagens kamp mot leicester etter en lang periode på sidelinjen. maanum falt om og ble liggende på gresset på overtid i ligacupfinalen mot chelsea for snart tre uker siden. hendelsen satte en støkk i både lagvenninner og andre. svenske eidevall forklarer at maanum overvåkes medisinsk mens hun gradvis gjør seg klar for å komme tilbake på banen. – alt går bra for øyeblikket, men vi må holde oss til protokollen og prosessen. og så håper vi selvsagt at hun kan være tilgjengelig for å spille søndag, sa eidevall på fredagens pressekonferanse. søndag tar arsenal imot leicester som ligger på 9.-plass på tabellen. arsenal ligger på 3.-plass i serien med seks poeng opp til tittelrivalene manchester city og chelsea. (ntb)

  Ny landslagsavtale godkjent av styret i Norges Skiforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:11.02)
  styret i norges skiforbund godkjente torsdag det fremforhandlede forslaget til ny avtale for utøverne på landslag. det bekrefter generalsekretær arne baumann i norges skiforbund (nsf) til nrk. – jeg tror dette har vært viktig både for norges skiforbund og for hele skiidretten, samarbeidspartnere og for å utvikle skiidretten videre. og få ro rundt situasjonen om landslagsavtalen, sier baumann til nrk. innholdet i den oppdaterte landslagsavtalen er diskutert og utarbeidet av et utvalg som blant annet har bestått av utøvere, sportssjefer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. – skistyret har konkludert med at utvalget har gjort en grundig og meget god jobb. den nye landslagsavtalen, viljen til et godt samarbeid og god kommunikasjon også i tiden som kommer, er avgjørende for at norsk skisport skal utvikle seg slik vi ønsker, sier skipresident tove moe dyrhaug i en pressemelding. i pressemeldingen fra nsf sier alpinist aleksander aamodt kilde at dialogen med skiforbundets ledelse er god og at den nye landslagsavtalen gir et godt grunnlag for den videre prosessen. – den reviderte landslagsavtalen gir bedre forutsigbarhet og tydelighet for alle. ikke minst med tanke på forståelse og aksept når det gjelder våre image rights, noe som har vært avgjørende for oss utøvere, sier kilde.  nadal gjorde kort prosess i etterlengtet comeback – feide cobolli av grusen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:18.24)
  Rafael Nadal imponerte da han endelig var tilbake på tennisbanen igjen. 37-åringen feide Flavio Cobolli av grusen i Barcelona Open. Nadal vant 6-2, 6-3 over den 62.-rangerte italieneren. Dermed tok han seg videre til kamp mot Alex de Minaur i neste runde. Nadal har vunnet turneringen 12 ganger. Det var gruskongens første kamp på favorittunderlaget siden han slo Casper Ruud i finalen i Roland-Garros i juni 2022. Han har vært plaget av skader siden da, og hans forrige kamp var i januar. Under skadeoppholdet har Nadal falt til 644.-plass på ATP-rankingen. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »