Hovedsiden

Liten annonse
  Belgias kamp mot Israel flyttes til Ungarn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 19. juli 2024 KL:17.29)
  belgias hjemmeoppgjør mot israel 6. september skal spilles uten publikum i ungarske debrecen. årsaken er at ingen belgiske byer ville være arrangør. løsningen var ventet etter at belgias fotballforbund tidligere i uken gikk ut og sa at nasjonsligakampen ikke kunne spilles på belgisk jord. ungarske stadioner blir ofte brukt når det er behov for en nøytral bane. de israelske fotballandslagene har spilt sine hjemmekamper i ungarn siden det brøt ut krig mellom israel og hamas i fjor høst. allerede forrige måned ble nasjonalarenaen i brussel utelukket på grunn av stor risiko for demonstrasjoner. senere konkluderte andre belgiske byer på samme vis. årsaken til bekymringene i belgia er israels krigføring på gazastripen. i fjor høst ble to svenske fotballsupportere drept av en islamist i brussel før en landskamp. motivet for det angrepet var ikke antisemittisk. (ntb)

  Ruud serverte lekkerbisken – klar for semifinale med Nadal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:17.25)
  casper ruud henrykket både publikum og makker rafael nadal med et sjeldent trickslag da duoen tok seg til semifinale i double i atp-turneringen i båstad. «ruudal», som en ung tilskuer hadde skrevet på en plakat, vant 6-4, 3-6, 12-10 over franske théo arribagé og russiske roman safiullin. ruud og nadal avverget en matchball på 9-10 i matchtiebreak før de vendte til seier.

  Mbappé presentert for Real Madrid-supporterne: – Utrolig å være her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:15.05)
  kylian mbappé ble tirsdag vist fram foran et ekstatisk real madrid-publikum. 25-åringen skal spille med nummer 9 på ryggen. det bekrefter den spanske storklubben. mbappé spilte med drakt nummer 7 i paris saint-germain. – wow. det er utrolig å være her. i dag går drømmen min i oppfyllelse, og jeg kommer til å gi alt for denne klubben, sa mbappé. cristiano ronaldo tok også over drakt nummer 9 da han signerte for real madrid i 2009, men portugiseren byttet senere til nummer 7. mbappé slo for alvor igjennom som 18-åring i 2016/17-sesongen. han var toneangivende da monaco vant ligaen og tok seg til semifinale i mesterligaen. (ntb)


  Ruud og Nadal herjet seg til seier i Sverige

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:16.12)
  casper ruud og rafael nadal spiller denne uken sammen i tennisturneringen i svenske båstad, og de fikk en best mulig start på turneringen. i deres første runde i doubleturneringen tok de seg videre etter å ha slått argentinske/meksikanske anderozzi/reyes-varela komfortabelt 6-1 og 6-4. – det er en ære å spille med en god venn og fantastisk spiller. det var en god kamp og vi spilte veldig bra til å være første gang sammen, sier nadal etter kampen. ruud selv kom med et frekt stikk mot sin lagkamerat. – det var en god kamp. jeg er vant med regn sammenligninget med nadal. han begynner å bli gammel, så jeg er usikker på hvordan han håndterer disse avbrytelsene, sa ruud og fikk publikum til å bryte ut i latter. for det ble en oppstykket oppgjør for stjerneduoen. først ble kampen utsatt rundt en time på grunn av regnvær, før den igjen ble avbrutt i cirka 15 minutter midt i det andre settet. i forkant av turneringen sa ruud at han ikke klarte å si nei da han fikk en henvendelse fra nadal. begge skal også delta i singleturneringen. nadal har fått en invitasjon til turneringen etter som han i utgangspunktet ikke er godt nok rangert. nadal skal spille double sammen med carlos alcaraz i ol og bruker dermed båstad som en del av oppvarmingen. ruud vant single-turneringen i båstad i 2021. i fjor tapte han finalen.

  6500 billetter solgt før skjebnekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:15.27)
  norge møter nederland på tirsdag i den siste kampen i kvalifiseringen før em - denne gangen hjemme i bergen. allerede et døgn før skjebnekampen, er det solgt 6500 billetter til brann stadion. – jeg er kjempefornøyd med det. jeg vil at publikummet skal være høylytte og støtte oss fra første til siste spark på ballen, sier landslagstrener gemma grainger til nrk, og legger til: – jo flere supportere, jo bedre er det for laget

  Finalen i Copa America utsatt en halvtime

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:02.34)
  finalen mellom i copa america ble utsatt i en halvtime grunnet supporterkaos, melder afp. det ble problemer da publikum skulle inn på stadion. bilder derfra viser fotballsupportere som bryter sikkerhetsporter ved stadion i florida. flere har også fått medisinsk hjelp. finalen spilles mellom argentina og colombia.

  raste mot publikum da pogacar økte tour-ledelsen: – kast han i fengsel!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. hendelsen ble også diskutert etter målgang. – kast ham i fengsel. det er så håpløst!, utbrøt tv 2s sykkelekspert magnus drivenes da bildene ble vist. lederen i den internasjonale rytterforeningen (cpa), adam hansen, skriver på x at rytterforeningen vil ta rettslige skritt mot tilskueren. – dette er respektløst og kan ikke bli tolerert, skriver hansen. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  raste mot publikum da pogacar økte tour-ledelen: – kast han i fengsel!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. hendelsen ble også diskutert etter målgang. – kast ham i fengsel. det er så håpløst!, utbrøt tv 2s sykkelekspert magnus drivenes da bildene ble vist. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  raste mot publikum da pogacar økte tour-ledelen: – for noen idioter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Frankrikes idrettsminister svømte i Seinen to uker før OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:11.44)
  amelie oudea-castera grep muligheten og tok seg en svømmetur i seinen lørdag morgen. vannkvaliteten i elven har bedret seg kraftig de siste ukene før ol. idrettsministeren oudea-castera og resten av den politiske ledelsen i landet har til tider vært under press før startskuddet til ol går om under to uker. flere ganger har målinger vist at e. coli-nivået i seinen har vært langt over den anbefalte grensen, men de siste ukene har prøvene gitt gode svar. lørdag var oudea-castera og para-triatleten alexis hanquinquant på plass for å ta seg en svømmetur, viser klipp i sosiale medier, ifølge afp. også frankrikes president emmanuel macron har lovet å prøve seg i vannet. utendørssvømmerne og triatletene skal konkurrere i elven under ol, som starter 26. juli med åpningsseremoni langs seinen. afp skriver at det er brukt omkring 1,4 milliarder euro, omkring 16 milliarder kroner, på å oppgradere kloakken og gjøre andre tiltak for å forbedre kvaliteten. fra sommeren 2025 vil publikum også få lov til å svømme i seinen i enkelte områder, noe som har vært forbudt siden 1923. (ntb)
  Slapp med skrekken etter takling fra egen sikkerhetsvakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:14.48)
  under årets fotball-em i tyskland har tv-titterne bevitnet alt fra regnende plastglass, til skokasting og x antall banestormere. men også sikkerhetsvakter har kommet i veien for spillerne. senest etter semifinalen mellom spania og frankrike i går, ble det et skår i gleden for finaleklare spanjoler da den spanske kapteinen álvaro morata ble felt av det som tilsynelatende er landets egen sikkerhetsvakt. morata fikk tydelig vondt, og den spanske treneren kunne ikke utelukke at 31-åringen ble skadet. – vi må vente og se til i morgen. vi tror ikke det er noe, men han har vondt i beinet. vi tror han kommer til å bli ok, sa luis de la fuente på pressekonferansen etter kampen. heldigvis kom morata med en oppløftende beskjed onsdag: – jeg føler meg veldig bra. på spørsmål om hvilke konsekvenser hendelsen bør få for sikkerhetsvakten, svarte spanias kaptein fleipete: – gult kort, og det er det. jørgen aass, daglig leder og partner i s plan, som har spesialisert seg på arrangementssikkerhet og publikumslogikk, er ikke imponert over all banestormingen i mesterskapet. – det er veldig uheldig. det er både trist og noe som helt åpenbart ikke skal skje. det er som om det har gått sport i det, som om det er en eller annen form for utfordring i enkelt grupper, sier han til nrk. aass tror det får følger for senere mesterskap: – jeg vil tro at vi kommer til å se endringer i de neste mesterskapene. det kan godt være det blir en justering av hvor nærme publikum får sitte. større avstand, så man rekker å reagere. hvem spania møter i em-finalen avgjøres i kveld. nederland – england kan du høre på nrk radio eller se på tv 2 21.00. (nrk/ntb)

  Ny seerrekord da Spania sendte Frankrike ut av EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:12.05)
  nær 900.000 seere var på det meste innom tv 2s plattformer underveis i em-semifinalen mellom spania og frankrike tirsdag kveld. det skriver kampanje. oppgjøret hadde i snitt 718.000 følgere, og det er rekord i årets mesterskap. tv 2 fikk en topp på 878.000 seere. – vi har hatt en forventning om at seertallene vil stige i takt med dramatikken i mesterskapet og at det spisser seg skikkelig til mot slutten, sier tv 2s sportsredaktør vegard jansen hagen til kampanje. randal kolo muani sendte frankrike foran tidlig i tirsdagens kamp. to lynraske scoringer fra lamine yamal og dani olmo sørget likevel for spansk triumf. i den andre semifinalen onsdag møtes england og nederland. også den vises på tv 2. – vi kunne nesten ikke ha bedt om bedre semifinaler enn det vi har fått. det er ikke nødvendigvis disse lagene som har spilt den beste fotballen, men det er store nasjoner som har en spesiell tiltrekningskraft for et stort publikum, og som vi er avhengig av å ha med oss i et fotballmesterskap, sier jansen hagen videre. nrk sender søndagens em-finale. (ntb)


  Murray snytt for en siste Wimbledon-sjanse – Raducanu trakk seg fra mixed double

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:16.11)
  andy murray og emma raducanu skulle etter planen spille mixed double under wimbledon-turneringen i london. nå har sistnevnte valgt å trekke seg. årsaken er at 21-åringen trøbler med håndleddet, skriver bbc. dermed har murray spilt sin siste kamp foran hjemmepublikummet i wimbledon. murray valgte selv å stå over singleturneringen på gresset i den engelske hovedstaden, og i tospann med broren jamie ble det tidlig exit i double. etter tapet mot rinky hijikata og john peers ble det vist en video på hovedbanen i wimbledon. der hadde flere av murrays argeste konkurrenter i karrieren delt sine ord om veteranen. blant dem var roger federer, rafael nadal og novak djokovic. – vi er alle stolte av å ha spilt mot deg, sa nadal. murray slet med å holde tårene tilbake i det han ble applaudert av flere tusen tilskuere. (ntb)

  Ruud møter Rune til showkamper i Norge og Danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:09.32)
  tennisstjernene casper ruud og holger rune skal møtes over to kamper i asker og københavn mot slutten av sesongen. den første kampen går i frisk askers arena 30. november. 3. desember er det klart for nytt oppgjør i københavn. et tiebreak skal avgjøre duellen om det står 1-1 etter de to kampene. – takk for utfordringen, holger. jeg gleder meg enormt til å spille foran det fantastiske norske publikummet igjen og til returoppgjøret i danmark, sier ruud i pressemeldingen. innbyrdes har ruud et stort overtak på sin danske rival. det står 6-1 i kamper mellom dem på atp-touren. – jeg er glad for at casper var den som tok utfordringen og kan ikke vente på å spille foran danske fans i københavn. jeg håper også på dansk support i norge, sånn at vi sammen kan vise hvem som er de faktiske vikingene, sier rune. (ntb)
  Supporterområde i Berlin evakuert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:17.53)
  ifølge tyske bild er et supporterområde i berlin evakuert. – en mistenkelig gjenstand ble funnet ved inngangen til supporterområdet, skriver politiet i berlin i en pressemelding. – området er for øyeblikket ikke tilgjengelig for publikum. våre kollegere sjekker gjenstanden nå, fortsetter de. avisen hevder at en mann er arrestert for angivelig å ha forlatt en ryggsekk. – vi har skjermet av området av sikkerhetsårsaker. sekken blir nå undersøkt. det kan også være at noen ikke tok den med inn fordi den var større enn tillatt, sier beate ostertag, talsperson i politiet i berlin. fotball-em starter i kveld med åpningskamp mellom tyskland og skottland. den kampen går dog i münchen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »