Hovedsiden

Liten annonse
  Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  den danske fotballklubben midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. årsaken er situasjonen rundt kristoffer olsson, som ligger i respirator. midtjylland skriver på x at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – alle i fc midtjylland er preget av kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (ntb)


  Storhamar sikret seriemesterskapet med storseier – knuste Comet 10–0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:20.54)
  storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo comet fra halden med 10–0 foran godt besatte tribuner. storhamar satset på å fylle hamar ol-amfi med 5721 publikummere slik at det var nesten «mætt fjøs» da det niende seriemesterskapet ble sikret. det var likevel et stykke til publikumsrekorden på godt over 7300 frammøtte. det skilte 93 poeng mellom de to lagene før kampen og hjemmelaget var mer enn store favoritter. andreas martinsen satte tidlig standarden da han scoret 1–0 før det var gått to minutter. kort etter hadde kenneth pappalardo økt til 2–0 på en styring. sverre rønningen økte til 3–0 før det var gått ti minutter. maxime trepanier økte til 4–0 etter at comet hadde hatt en puck som stoppet på målstreken før en storhamar-spiller fikk slått den unna. mål fra jacob berglund og marcus bryhnisvven ble til 5–0 og 6–0. kapteinen selv patrick thoresen satte 7–0 i midtperioden. canadiske trepanier økte til 8–0 i sisteperiode med sitt annet mål for kvelden. berglund stoppet også på to mål til 9–0 før andreas dahl ordnet 10–0 og tosifret. seieren var lagets 25. strake seier. (©ntb)


  Aldri skjedd før i Bodø

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:19.22)
  ajax-stjerne jordan henderson dukket opp i shorts i bodø-kulda da utskjelte ajax-spillere fikk støtte fra tilreisende fans. og for første gang i aspmyras fikk publikum se hele bortelagets trening.

  TV 2: Søker om mesterligafinale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterligafinalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i mesterligaen spiller på et skyhøyt nivå. mesterligaen for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterligafinale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.

  TV 2: Søker om Mesterliga-finale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterliga-finalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i champions league spiller på et skyhøyt nivå. champions league for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterliga-finale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.  klæbo overrasket over usa-publikum: – noe av det sykeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:21.11)
  Johannes Høsflot Klæbo tok sin tredje strake verdenscupseier da han var i en egen klasse i lørdagens sprint i amerikanske Minneapolis. 27-åringen var raskest på oppløpet og vant foran italienske Federico Pellegrino og Håvard Solås Taugbøl. – Det smaker godt. Det er noe at det sykeste jeg har vært med på stemningsmessig. Det jubles som bare det. Jeg håper ikke det er siste gang vi konkurrrer her, sier Klæbo til Viaplay. Det er første gang det er verdenscup i Minneapolis. Even Northug brakk staven i finalen og ble nummer fem. Dagens største overraskelse var derimot at Erik Valnes, som har vært på pallen i de siste to sprintrennene i verdenscupen, røk ut allerede i sprintprologen. 27-åringen ledet sprintcupen sammenlagt tre fattige poeng foran Klæbo før lørdagens sprint, men trønderen overtok ledertrøyen før finalene.

  Caitlin Clark satte scoringsrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.03)
  caitlin clark ble torsdag mestscorende spiller i amerikansk ncaa-basketball for kvinner. hun feiret med personlig rekord på 49 poeng og har 3569 totalt. clarks rekordjakt har fått stor oppmerksomhet i usa, og publikum i iowa states fullsatte hjemmearena fikk full valuta i 106-89-seieren over michigan. clark trengte åtte poeng for å sette rekord, og allerede etter 2.12 minutter var den jobben gjort, med tre skudd. det som løftet henne forbi kelsey plum var nær selvsagt et trepoengskudd fra nærmere logoen midt på gulvet enn 3-poenglinja. det er hennes spesialitet. 22-åringen satte ikke bare skolerekord med 49 poeng i en kamp, hun tangerte sin bestenotering med ni trepoengere og leverte også 13 assist. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »