Hovedsiden

Liten annonse
  NRK og VG skal vise morgendagens fotballhelter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 5. juni 2023 KL:10.00)
  i sommer skal norges u19- og u21-landslag på herresiden spille em. nrk og vg skal sammen vise alle kampene fra de to mesterskapene. – sammen skal to av norges aller største mediehus vise frem morgendagens helter på gressmatta. det gleder vi oss veldig til, og samarbeidet vil komme hele det norske fotballpublikummet til gode. dette er mediemangfold i praksis, sier espen olsen langfeldt, sportsredaktør i nrk. u21-em spilles i romania og georgia, fra 21. juni til 8. juli. u19-em spilles på malta fra 3. til 16. juli. nrk skal vise samtlige av norges kamper i mesterskapet og finalene, mens vg vil sende samtlige kamper.
  Stockholm-derby avbrutt etter skandalescener: – En fullstendig jævla katastrofe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:17.46)
  det ble hett både på banen og på tribunen da djurgården tok imot byrival aik søndag kveld. kampen er midlertidig stanset, men vil bli gjenopptatt. rettighetshaver discovery har fått bekreftet at kampen vil gjenopptas klokken 17.50 med publikum til stede på stadion. kampen vil da ha vært avbrutt i en time. det var kort tid etter at martin danielson satte inn 1-0 for vertene at skandalescenene utspant seg i stockholm. først fyrte aik-supporterne av rundt ti knallskudd, før det eskalerte ytterligere da aiks axel björnström fikk rødt kort tre minutter på overtid. flere knallskudd smalt på arenaen, og et dusin bluss ble kastet på gressmatten. politiet måtte dermed ta seg ut på banen og sto mannsterke foran aik-supporterne. – det er en fullstendig jævla katastrofe at det ser slik ut, sa irma helin zibanejad på discovery. aiks erick otieno ble også utvist på overtid av kampen, skriver ntb.


  Vinicius Junior slipper karantene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:06.03)
  real madrid-spiller vinicius junior slipper utelukkelse etter at han ble utvist i 0-1-tapet for valencia, der han ble utsatt for rasistisk hets fra publikum. det bestemte spanias fotballforbund tirsdag. forbundet beslutet også at mario kempes-tribunen på valencias hjemmebane mestalla skal stenges i fem kamper. klubben ble også ilagt en bot på 45.000 euro. underveis i kampen pekte vinicius junior ut personer på kempes-tribunen som hetset ham. utvisningen skjedde på overtid under et basketak mellom vinicius og valencias hugo duro. dommeren dro opp det røde kortet etter å ha sett på var-skjermen. disiplinærkomiteen pekte imidlertid på at dommeren ikke hadde sett på bildene som viste at duro tok kvelertak på vinicius junior rett før brasilianeren slo. – prisen rasistene vant, var min utvisning. dette er ikke fotball, det er la liga, skrev vinicius junior på instagram etter kampen. (ntb)

  pelés grav åpnet for publikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:08.19)
  seks måneder etter at pelé døde av kreft, ble den forgylte graven hans mandag endelig åpnet for publikum. pelé, som ble 82 år gammel, døde 29. desember etter lang tids kreftsykdom. han regnes av mange som den aller største fotballspilleren gjennom tidende. han ble stedt til hvile i det 14 etasjes høye mausoleet i det økumeniske minnestedet i santos. gravstedet er å finne i guinness rekordbok som det høyeste i verden. pelé-fans ble møtt av to gullstatuer i full størrelse i det 200 kvadratmeter store rommet som huser fotballspillerens kiste. blant de frammøtte var også pelés sønn edinho. han sa til reportere at familien fortsatt sørger over farens død. – men vi er også veldig stolte og glade over all omtanke vi har fått, sa en rørt edinho. (ntb)


  reiten og mjelde fa-cupmestere foran rekordpublikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:17.32)
  Sam Kerr ble matchvinner i det 68. minutt da Chelsea slo Manchester United 1-0 i kvinnenes FA-cupfinale foran 77.390 tilskuere på utsolgte Wembley. Tilskuertallet er ikke bare rekord for FA-cupfinalen, men for en nasjonal klubbkamp for kvinner. Den tidligere toppnoteringen var fra en spansk seriekamp mellom Barcelona og Atlético Madrid. Guro Reiten og Maren Mjelde startet begge for et Chelsea-lag som ble hardt presset i første omgang og deler av den andre. Men i det 68. minutt sto Pernille Harder, sammen med Reiten, for forarbeidet til vinnermålet. Reiten spilte fram dansken, som slo et perfekt innlegg mellom keeper og forsvar. Ved lengste stolpe sendte Kerr ballen i mål og feiret med baklengs salto. Chelsea er FA-cupvinner for tredje gang på rad. (NTB)

  Solberg straffet etter stunt - kan miste seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:11.38)
  oliver solberg er ilagt en tidsstraff på ett minutt for å ha snurret med bilen etter målgang i rally portugal. det sendte ham ut av lederrollen i wrc2-klassen. tilleggsminuttet gjør at solberg gikk fra å ha et forsprang på 35,5 sekunder til å være bak briten gus greensmith med 25 sekunder foran søndagens fire fartsprøver. den norsksvenske 21-åringen har redusert luken litt før de to siste prøvene, men det blir tøft å ta hjem seieren på nivå to i rally-vm. solberg gjorde en såkalt «donut» i målområdet etter endt kjøring lørdag. slik snurring med bilen er i strid med regelverket. – han ville bare showe og gi publikum underholdning, forklarer pappa petter solberg til vg. siste fartsprøve på grusen i portugal kjøres fra klokken 13.15 norsk tid, skriver ntb.  lekre mg cyberster vist fram for publikum

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:19.33)
  den feiende flotte helelektriske roadsteren til mg er vist fram offentlig for aller første gang. neste år runder mg 100 år, men for bare noen år siden var det lite som tydet på at noen utenfor storbritannia skulle få det med seg. men med inntoget av elbiler har det kinesiskeide britiske merket gjort et av […] innlegget lekre mg cyberster vist fram for publikum dukket først opp på bil24.no.

  Vipers mot Györ i CL-semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:18.29)
  tittelforsvarer vipers kristiansand møter györ fra ungarn i champions league-semifinalen i håndball. sluttspillet avvikles i budapest første helgen i juni. trekningen ble foretatt tirsdag. i den andre semifinalen lørdag 3. juni spiller ftc hungaria (ungarn) mot esbjerg (danmark). dagen etter venter finale og kamp om tredjeplass. vipers har vunnet de to siste mesterligafinalene. det er ventet at hallen i budapest vil være helt utsolgt begge dager. to ungarske lag deltar, og det pirrer publikum. vipers-trener ole gustav gjekstad slutter i klubben etter mesterligakampene. han overtar odense (danmark) i løpet av sommeren. (ntb)

  Utsolgt på Aspmyra før storkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:14.21)
  serieleder bodø/glimt melder om «publikumsrekord» på aspmyra stadion i møtet mot rosenborg lørdag. – det blir over 8200 på stadion. så i nyere tid blir det faktisk publikumsrekord. det er mye på grunn av at så mange bortesupportere kommer, men også fordi vi ikke holder av så mange plasser til presse, slik som vi gjør på europa-kamper, sier ørjan heldal, kommersiell leder i bodø/glimt, til avisa nordland. publikumsrekorden er 12.189. etter seks kamper topper bodø/glimt tabellen med 16 poeng. rbk ligger på tolvteplass med seks poeng. heldal har troen på at et utsolgt aspmyra vil gi en helt spesiell ramme rundt oppgjøret. – det er stor entusiasme rundt klubben både i byen og i regionen. utsolgt kamp er utsolgt kamp. det skaper en helt egen elektrisk atmosfære i byen. vi gleder oss, sier han. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »