Hovedsiden

Liten annonse  Bekreftet: Mac Allister til Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:12.01)
  alexis mac allister melder overgang fra brighton til liverpool. det bekrefter liverpool i en pressemelding. overgangssummen er ikke offentlig, men det har vært rapportert at klubben må ut med omlag 35 millioner pund for argentineren. mac allister var en del av landslaget som vant vm i qatar i vinter. mac allister debuterte for brighton i mars 2020. han gjorde 20 mål på 112 kamper i løpet av sin tid på den engelske sørkysten. (nrk/ntb)

  Dette sviktet

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (torsdag 8. juni 2023 KL:10.46)
  pst tok ikke terrortrusselen på tilstrekkelig alvor før masseskytingen 25. juni, konkluderer utvalget som har gransket politiets innsats. i dag presenteres rapporten.


  Ibrahimovic legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic bekrefter at han setter punktum for sin unike fotballkarriere. tidligere søndag rapporterte aftonbladet at han takket av i italia. – familien min visste ikke at jeg skulle legge opp da vi våknet i dag. jeg ville at alle skulle vite det samtidig, sier svensken på en pressekonferanse sent søndag kveld. – det er trist, for dette har vært hele livet mitt, fortsetter han.

  Aftonbladet: Ibrahimovic ser ut til å legge opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:23.33)
  det svenske fotballikonet zlatan ibrahimovic synes å gi seg som profesjonell fotballspiller, melder blant andre aftonbladet. – farvel til fotballen, sier svensken i en takketale, ifølge avisen. tidligere ble det rapportert at svensken legger opp, men det er foreløpig ikke offisielt kunngjort. ibrahimovic skal holde en pressekonferanse senere søndag, ifølge aftonbladet.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »