Hovedsiden

Liten annonse
  Glimt-treneren hardt ut mot bluss på tribunen: – Helt ufattelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.05)
  kjetil knutsen mener det må slås hardere ned på bruk av pyroeffekter på norske fotballtribuner. – det har ingenting på stadion å gjøre, sier han. en blusskaster ble anmeldt og fikk denne uken 35 kampers utestengelse for bruk av pyro på brann stadion søndag, der nettopp bodø/glimt var gjester. tre barn og to voksne fikk skader på klær etter at et bluss ble kastet på tribunen. – bluss, med den temperaturen det holder, at vi tillater det på kamper, er faen meg helt utrolig, sa knutsen under onsdagens pressekonferanse, ifølge nrk. torsdag tar bodø/glimt imot lugano i conferenceligaen. – det er bare et tidsspørsmål før det skjer alvorlige ulykker. kommer den i kontakt med hår eller en jakke... det er helt ufattelig at vi er på det nivået. se til england, der er det forbudt, sa knutsen. kristian vikran karlsen i nordland politidistrikt sier til nrk at bluss på tribunen ikke er tillatt og vil bli anmeldt, med henvisning til torsdagens kamp på aspmyra. bluss er likevel ikke et uvanlig syn på norske fotballtribuner. norges fotballforbund har som en prøveordning overlatt til klubbene å reagere på uønskede hendelser på tribunen. fotballpresident lise klaveness sa tidligere i uken at hun fikk en «klump i magen» da hun ble klar over hva som skjedde på brann stadion i kampen mot bodø/glimt. – det skal være trygt å gå på kamp i norge, sa klaveness til vg. (©ntb)

  Irritasjon hos VM-naboen: Sverige mener Norge har klar fordel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.03)
  det svenske vm-laget reagerer på at norge får flere hviledager enn de hardeste konkurrentene underveis i verdensmesterskapet i håndball. norge starter vm i dag, og det bidrar til at den norske troppen har to hviledager mer enn blant andre sverige og danmark i mesterskapsperioden. – det er absolutt en sportslig fordel for norge. det er ikke mulig å se det på en annen måte, sier sveriges trener tomas axnèr til avisen aftonbladet. – arrangører får alltid fordeler. norge har og har hatt sine i likhet med sverige og danmark. selv har vi det verste reiseskjemaet, kortest tid mellom kampene og den hardeste veien mot semifinalen. men vi legger oss ikke i fosterstilling for det. vi arrangerer hjemme-vm i 2025 (sammen med tyskland), og da får vi se til å få fordeler. så vår tid kommer, sier nederlands svenske landslagssjef per johansson til aftonbladet. vm avsluttes med medaljekamper i danske herning 17. desember. (©ntb)

  reagerer sterkt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:07.28)
  Pep Guardiola med voldsomme bevegelser mot Manchester City-fansen. Treneren mener det var altfor stille på Etihad Stadium i toppkampen mot Liverpool.
  milliardbonus for hovland og golftoppene – kollega reagerer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:07.36)
  Viktor Hovland er blant 20 spillere på PGA-touren som deler på nær 1,1 milliard kroner i bonus. Ordningen slaktes av mindre kjent proffgolfer. Onsdag fikk spillerne beskjed om utbetalingen, melder blant andre New York Post. Bonusen kommer i tillegg til enorme pengepremier fra turneringer. Bonus gis til spillere som får hyppigst omtale i mediene, appellerer mest i sosiale medier og oppnår høyest gjenkjennelsesscore blant USAs befolkning. Dette er bonustoppen: 1) Rory McIlroy 161 millioner kroner, 2) Tiger Woods 129 mill. 3) Jon Rahm 96,75, 4) Jordan Spieth 80,65, 5) Scottie Scheffler 60,50, 6) Rickie Fowler 59,12, 7) Hovland 52,50. Hovland deler plassen med flere spillere. Totalt har 20 spillere fått bonus i år. Laveste utbetaling er på 21,5 millioner kroner. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. – Dette er et spark i ansiktet på resten av spillerne på PGA-touren. Der er det 150-200 spillere. Så er det brukt 100 millioner dollar på 20 av dem. På tide med nytt lederskap på touren, skrev Nate Lashley i sosiale medier. Der har han lagt ved en kopi av eposten Hovland og co mottok onsdag. Lashley har vært på PGA-touren siden 2018 og spilt inn vel 73 millioner kroner i premiepenger på disse årene. Hovland har hatt et strålende golfår. Det ga ham tett på 150 millioner kroner i premiepenger i 2023. På toppen kommer bonusen på 52,5 millioner. (©NTB)  reagerer: - første gang

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:07.22)
  Patrick Berg (25) sier det blir feil at det nåværende landslaget må bære 23 års mesterskapstørke på skuldrene. Han mener det er første gang i historien at Norge reiser rundt og spiller ut motstandere.


  Uggen følelse

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.36)
  barnevernseksperter reagerer skarpt på at nrk lot være å omtale tidligere straffedom mot «bamsegutt». ellers gir de dokumentarserien både ris og ros.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »