Hovedsiden

Liten annonse
  berg reagerte på «homofobiske» rop: – kan ikke bli akseptert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.42)
  Bodø/Glimt-profil Patrick Berg fyrer løs etter å ha hørt «homofobiske gloser» i eliteseriekampen borte mot Kristiansund. – Det var en som sto og ropte noen skjelsord som jeg tenker at ikke er akseptert noen steder i vårt samfunn, sier Berg til NRK. TV-bildene viste at Berg gikk bort til tribunen etter at Glimt gikk opp til 3-2 på tampen av kampen. – Da ingen andre sa fra, følte jeg at noen måtte si fra. Sånne ting kan ikke bare bli akseptert på en fotballstadion. Da tok jeg ansvar og sa ifra i hvert fall, fortsetter Berg og beskriver det som «homofobiske gloser» fra tribunen. – Er det noe du tenker Kristiansund bør ta affære på? – Ja, absolutt. Sånn kan vi ikke ha det. Verken på fotballstadion eller ellers i samfunnet, sier Berg og vil ha supporteren utestengt. NRK har ikke fått svar Kristiansunds daglige leder om situasjonen. Til TV 2 har KBKs arrangementansvarlig sagt dette om hendelsen: – Jeg har hørt fra andre at det var en hendelse der det ble ropt ufine ting, og det tar vi avstand fra. Vi skal prøve å finne ut hva det var og identifisere, så skal vi gjøre det vi kan med den saken. Vi ønsker selvfølgelig å sanksjonere hvis det har skjedd. Bodø/Glimt vant kampen 4-2 etter to sene mål, og topper Eliteserien med 19 poeng på syv kamper.

  berg reagerte på homofobiske rop: – kan ikke bli akseptert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.42)
  Bodø/Glimt-profil Patrick Berg fyrer løs etter å ha hørt «homofobiske gloser» i eliteseriekampen borte mot Kristiansund. – Det var en som sto og ropte noen skjelsord som jeg tenker at ikke er akseptert noen steder i vårt samfunn, sier Berg til NRK. – Da ingen andre sa fra, følte jeg at noen måtte si fra. Sånne ting kan ikke bare bli akseptert på en fotballstadion. Da tok jeg ansvar og sa ifra i hvert fall, fortsetter Berg og beskriver det som «homofobiske gloser» fra tribunen. NRK har ikke fått svar Kristiansunds daglige leder.


  Klopp raser mot tidligkamper: – Kriminelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:17.46)
  jürgen klopps tid som liverpool-manager er snart over, men den verbale slagkraften er fortsatt på topp. fredag brukte han den mot tidligkamper. lørdagskamper med avspark 12.30 lokal tid er ikke klopps favoritt, og særlig reagerte han på at liverpool måtte spille på det tidspunktet mot west ham sist helg, etter et svært tøft kampprogram. – det er et generelt problem, men det var kriminelt at de våget å gi oss kamp torsdag, søndag, onsdag og så lørdag 12.30. jeg ventet på at amnesty international skulle gripe inn, sa klopp på sin pressekonferanse. klopp mener at premier league-lagenes tøffe kampprogram er årsaken til at bare ett engelsk lag (aston villa i conferenceligaen) har tatt seg til semifinale i europacupene denne sesongen. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »