Hovedsiden

Liten annonse
  Start fortsatt på nedrykksplass – tapte mot Moss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:20.56)
  start tapte 1–2 borte mot moss i 1. divisjon tirsdag kveld. dermed forbli kristiansand-klubben på direkte nedrykk. på de ni første kampene på nivå to har azar karadas og start bare tatt seks poeng. kun aalesund har færre med sine fem, men sunmøringene har én kamp mindre spilt enn start. ranheim på nedrykkskvalik og åsane på trygg grunn har begge syv poeng, men de har henholdsvis én og to kamper mindre spilt enn start. i tirsdagens kamp tok moss ledelsen ved ian hoffmann rett før pause, før marius andersen doblet like etter sidebytte. sander sjøkvist reduserte for start 20 minutter før fulltid, men utligningen kom aldri. moss tar steget opp på fjerdeplass med 14 poeng, ett bak sogndal og kongsvinger på de to direkte opprykksplassene.

  Rosenborg vant overtidsdrama mot LSK Kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:21.09)
  emilie woldvik så ut til å ha reddet 2-2 for lsk kvinner i toppseriemøtet med rbk mandag, men to minutter på overtid dukket innbytter rebecka holum opp og sikret 3-2 for trønderne. seieren betyr at rosenborg holder følge med vålerenga på tabelltoppen. lagene står begge med 24 poeng etter åtte seirer og én uavgjort etter de ni første kampene. frøya dorsin så lenge ut til å spille hovedrollen i mandagens oppgjør i trondheim. hun sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse og slo så den målgivende pasningen da camilla linberg satte inn 2-0 rett før pause. midt i annen omgang reduserte thea kyvåg for lsk kvinner, før emilie woldvik utlignet til 2-2 med to minutter igjen å spille av ordinær tid. så kom scoringen fra innbytter holum som til slutt skilte lagene. lsk kvinner klarte ikke komme tilbake etter den nesestyveren. mens rosenborg er bak vålerenga på målforskjell i toppen av tabellen, ligger økonomisk kriserammede lsk på femteplass. (ntb)

  Manchester United tok et steg mot Europa-spill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:22.56)
  manchester united burde vinne mot newcastle onsdag for å holde liv i håpet om å kvalifisere seg til europacupspill gjennom premier league. seieren holdt på å glippe, men de røde vant til slutt 3-2. hjemmelaget tok ledelsen ved kobbie mainoo etter halvtimen spilt før anthony gordon utlignet for newcastle. men 21 år gamle amad diallo banket inn 2–1 etter 57 minutter. hans første mål i premier league. så sørget innbytter rasmus højlund for 3-1. lewis hall reduserte for newcastle på overtid, og det endte 3-2. nå ligger manchester united på 8. plass – bak newcastle på målforskjell med én kamp igjen å spille. en syvendeplass vil sikre manchester united en plass i europa. de røde kan også kvalifisere seg til europacupspill ved å vinne fa cup-finalen mot manchester city lørdag 25. mai. onsdag vant også chelsea 2-1 borte mot brighton. de blå fra london ligger på sjetteplass med èn kamp igjen.

  Historisk seier for futsalkvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.44)
  tiller-spillerne andrea holm aune og mari kristine vik scoret målene da belgia ble slått 2-1 i norges aller første futsallandskamp for kvinner. 1300 tilskuere hadde tatt veien til kolstad arena, og de fikk se det norske laget imponere i den historiske kampen. vik gjorde forarbeidet til ledermålet med et raid på venstresiden. hun fant klubbvenninnen inne foran mål, og aune scoret fra kort hold. aune imponerte og fikk prisen som banens beste. hun kom til flere store sjanser, men det var vik som doblet ledelsen etter en soloprestasjon i 2. omgang. først slo hun tunnel på en motspiller, så skjøt hun mellom beina på keeper. belgia reduserte, men greide aldri å utligne, og de norske kunne juble for seier. lagene møtes igjen onsdag. (ntb)

  Norge rystet Tsjekkia i hockey-VM - vertnasjonen snudde til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:22.43)
  det ble tap for norge mot vernasjonen tsjekkia i sin andre vm-kamp i praha. men de tok imidlertid ledelsen mot vertsnasjone, da de i undertall i av første periode rystet hjemmelaget. for noah steen satte 2-1 i norges favør. ikke nok med det, like etterpå putta eirik salsten på til 3-1 for norge. – hva er det som skjer her da? er det riktig det vi ser på, eskil?, utbrøt jørgen klem, viaplay kommentator. – det er lekestue. norge leder 3-1 mot tsjekkia, fortsatte han. men så reduserte vertsnasjonen like etter og i andre periode stod lagene etterhvert likt. i tredje periode var tsjekka tilbake i føringen for andre gang i kampen. norge var også nok en gang i undertall da mats zuccarello fikk en utvisning. vertnasjonen vant til slutt 6-3. norge møter finland i sin tredje vm-kamp på mandag.

  Drømmescoring reddet Molde mot Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:19.55)
  halldor stenevik sikret uavgjort mot rosenborg på hjemmebane, i det som ble en jevn kamp i storoppgjøret. molde startet andre omgang, som de startet første. for med ett måls ledelse hadde de et grep om kampen. og med det i minne var kristian eriksen nære ved å doble ledelsen, da han stupte inn mot mål få minutter ut i andre omgang. men så svarte sverre nypan på tiltale da han reduserte for bortelaget. for da han plasserte ballen bak molde-keeperen sørget unggutten for at rosenborg virkelig fikk blod på tann. det fikk i hvert fall nypan, som snudde kampen i trøndernes favør da han satte 2–1. en spektakulær utligning var derfor noe molde trengte, noe de også fikk, da stenevik sørget for å holde liv i thrilleren. dermed ble det 2-2 på aker stadion.

  Celtic nærmer seg tittelen etter Old Firm-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:16.07)
  celtic slo erkerival rangers 2-1 på hjemmebane lørdag og er ett poeng unna sin 54. ligatittel i skotsk fotball. rangers-spiller john lundstram bemerket seg negativt ved to anledninger i lørdagens nederlag. han scoret først et uheldig selvmål etter 38 minutter før han på overtid av 1. omgang ble utvist for en stygg takling. matthew o`riley sendte celtic i ledelsen like før lundstrams selvmål, mens cyriel dessers reduserte for rangers før hvilen. det ble ingen mål etter pause. celtic leder serien seks poeng foran rangers med to kamper igjen å spille. kun en skikkelig kollaps kan hindre celtic i å ta sin tredje strake titteltriumf i ligaen. rangers står med 55 titler, men har bare vunnet én gang de siste tolv årene. ikke siden 1984/85 har ett annet lag enn celtic eller rangers vunnet serien. (ntb)

  Straus` Bayern München vant sjette strake seriegull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:14.43)
  bayern münchen vant 2-1 borte mot leverkusen og forlenget dermed rekken med seriegull i kvinnenes bundesliga til seks. seieren betyr nemlig at laget til den norske treneren alexander straus ikke lenger kan tas igjen foran sesongens to siste kamper. det skiller sju poeng ned til wolfsburg på 2.-plass. bayerns kvinnelag er ubeseiret i 37 ligakamper, og de er også klare for den tyske cupfinalen, hvor de møter wolfsburg på torsdag. wolfsburg har vunnet cupen ni ganger på rad, mens bayern kun har vunnet tittelen én gang tidligere (2012). forrige sesong holdt leverkusen bayern til 0-0 og hindret dem da i å feire mesterskapet før sesongslutt. denne gangen ble det raskt klart at dette ikke ville skje igjen. for etter bare 17 minutter sendte georgia stanway gjestene i ledelsen, før linda dallmann doblet ti minutter senere. i andre omgang reduserte imidlertid nikola karczewska for vertene. norske tuva hansen startet kampen på benken, men ble byttet inn etter 71 minutter. emilie bragstad og julie jorde startet for leverkusen, mens synne skinnes hansen kom inn etter en snau times spill. (ntb)

  Schjelderup-perle hjalp Nordsjælland til seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:21.53)
  en frisparkperle fra andreas schjelderup ble vinnermålet da nordsjælland slo agf 3-1 borte. laget henger med i gullkampen i dansk fotball. farum-laget inntok 2.-plassen tre poeng bak brøndby, men ett foran fc københavn og midtjylland før de tre andre topplagene skal i aksjon søndag. halvparten av målene i kampen ble scoret av banens to nordmenn, for på overtid reduserte magnus knudsen for agf, som torsdag spiller cupfinale mot silkeborg. søndag er det storkamp mellom midtjylland og brøndby, mens fc københavn gjester nettopp silkeborg. (ntb)

  Fiorentina senket Vetlesen og Club Brugge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:23.01)
  antonio nusa og hugo vetlesen var benket fra start for club brugge i semifinalen i serieligaen mot fiorentina. på bortebane fikk den belgiske klubben det tidvis tøft, selv om det bare endte med ettmålstap mot den italienske klubben. den første kalddusjen kom etter allerede fire minutter. hjemmelagets riccardo sottil dro seg nydelig fri på hjørnet av 16-meteren og fikk stjernetreff. skuddet var utagbart for brügge-keeper nordin jackers. 16 minutter ut i kampen svarte imidlertid bortelaget på straffe ved hans vanaken. men andrea belotti sendte igjen fiorentina i føringen snaut ti minutter før pause. i 2. omgang fikk brugge det enda tøffere da raphael onyedika ble sendt av banen. etter to gule kort i løpet av tre minutter kom det røde kortet for klubbens nigerianske spiller. men med ti mann på banen ordnet igor thigao nesten på egenhånd 2-2 bare minutter senere. – en uhyre sterk prestasjon, utbrøt viaplay-kommentator jørgen klem. etter 78 minutter kom hugo vetlesen inn på banen, mens antonio nusa var ubenyttet reserve for det belgiske laget. vetlesen ble tilskuer til at m´bala nzola ble matchvinner på overtid etter et solid italiensk press mot slutten av kampen. sluttresultatet ble 3-2. i den andre semifinalen fikk aston villa det særdeles tøft i 1. omgang mot olympiakos foran blant annet prins william på tribunen. før halvtimen var spilt hadde det greske bortelaget gått opp i 2-0 mot det eneste laget fra premier league, som har tatt seg til semifinale i noen av europacupene. watkins reduserte for hjemmelaget rett før pause. og da diaby scoret etter 51 minutter spill stod det likt mellom lagene. men det skulle ikke vare. først satte ayoub el kaabi inn 3-2 på straffe før hezze la på til 4-2. kampen er straks ferdigspilt. returkampene spilles neste uke.

  Lilleberg og Lightning slo Panthers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:08.39)
  emil lilleberg og tampa bay lightning tok sin første seier i årets nhl-sluttspill og reduserte til 3–1 i kamper mot florida panthers. nattens kamp endte 6-3 i amalie arena i tampa bay. lilleberg fikk 19 minutter og to sekunder på isen, men noterte seg ikke for noen målpoeng. lightnings seier betyr dermed at lagene i hvert fall må ut i en femte kamp for å avgjøre vinneren av best av sju-serien. den kampen spilles natt til tirsdag norsk tid. (ntb)

  VAR-drama da Aston Villa snublet mot Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:23.03)
  det ble 2-2 mellom aston villa og chelsea på villa park lørdag kveld, etter en opphenting fra bortelaget. var sørget for at chelsea ikke stakk av med seieren. dermed tapte villa viktige poeng i kampen om mesterliga-plass. de ligger foreløpig som nummer fire, med tre kamper mer spilt, og syv poeng foran tottenham på 5. plass. aston villa tok ledelsen allerede etter fire minutter. marc cucurella var uheldig og scoret selvmål. et kvarter ut i kampen scoret chelsea-spiss nicolas jackson, men etter en var-sjekk ble scoringen annullert for offside. senere i omgangen var jackson nære på med en heading, men denne gangen var det stolpen som hindret utligningen for chelsea. i stedet var det aston villa som doblet ledelsen med et langskudd fra morgan rogers. det tok 62 minutter før bortelaget fikk sin uttelling. chelsea vant ballen etter høyt press og noni madueke curlet ballen i lengste hjørne og reduserte for gjestene. og chelsea var ikke ferdig. ti minutter før slutt vartet conor gallagher opp med en nydelig utligning for gjestene. cole palmer var centimeter unna å sende chelsea i ledelsen på overtid, men robin olsen reddet ut til hjørnespark. hjørnesparket endte opp hos axel disasi, som trodde han sluttførte snuoperasjonen da han scoret 3-2 med en heading. var ville dog ha et ord med i laget, og annullerte scoringen for en dytt i forkant. chelsea blir med det værende på niendeplass, 19 poeng bak villa.

  Leverkusen unngikk sesongens første tap – utlignet på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:20.59)
  nok en gang kunne leverkusen puste lettet ut etter et utligningsmål på overtid. den ubeseirede rekken strekker seg til 46 kamper med 2-2 mot stuttgart. leverkusen har hatt som vane å redde seg fra tap med flere overtidsscoringer denne sesongen, men det så ikke ut til at det skulle gjenta seg mot stuttgart. gjestene ledet 2-1 da leverkusen fikk frispark over tilleggstiden. i feltet dukket robert andrich opp og banket ballen i mål til ellevill jubel. leverkusen sikret seriegullet tidligere i april. det er klubbens aller første bundesliga-tittel. chris führich og deniz undav sørget for at stuttgart ledet 2-0 etter en snau times spill før amine adli reduserte like etterpå. leverkusen kan fortsatt vinne både europaligaen og den tyske cupen i tillegg til bundesliga. det gjenstår maksimalt sju kamper for laget. de møter roma i semifinalen i europaligaen og kaiserslautern i cupfinalen. alonso var tidligere i sesongen ønsket både som ny manager i både liverpool og bayern münchen, men han har valgt å bli i leverkusen også neste sesong. (ntb)

  Vålerenga serieledere etter derby-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:18.39)
  vålerenga har hatt en knallsterk start på sesongen og fortsatte den gode formen da de slo byrival lyn 3-1 på hjemmebane lørdag. dermed er vålerenga à poeng med rosenborg på toppen av tabellen i toppserien. – det er klasse. derbyseier og vi viser hvem som er kongen, sier vålerenga-kaptein janni thomsen til nrk etter kampen. hjemmelaget styrte kampen fra start og tok ledelsen etter 36 minutter, da michaela kovacs satte en retur enkelt i mål. seks minutter sener doblet tilde lindwall ledelsen etter et innlegg fra thea bjelde. – det er flott spill. der går det fort og lyn er sjanseløse, rett og slett, sa nrks kommentator patrick steen rowlands om vålerengas 2-0-scoring. like etter pause reduserte lyn-spiller selma hernes til 2-1. vålerenga holdt likevel unna og økte ledelsen på ny ved ronja arnesen etter 69 minutter. – det var ekstrem gøy. det var et etterlengtet mål, så det var deilig, sier arnesen til nrk etter å ha scoret sitt første mål i toppserien. lyn hadde lite å komme med etter vålerengas 3-1 scoring. i stedet skaffet arnesen straffe for hjemmelaget, men den satte karina sævik langt over. likevel holdt vålerenga unna og de tre poengene ble værende på valle.

  Ruud storspilte - klar for semi i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:17.07)
  casper ruud (25) tok to strake sett 6-4, 6-3 mot matteo arnaldi (23) og er klar for semifinale mot tomas etcheverry (24) i atp-turneringen i tennis i barcelona. casper ruud tok åpningssettet mot den to år yngre italieneren med 6-4 etter at det svingte stort i starten på kampen med flere brudd begge veier. i det andre settet ble det 6-3 til casper ruud. nordmannen brøt til 4-2 og servet det neste inn til 5-2. arnaldi reduserte til 3-5 med et blankt game, men ruud tok seg av sitt eget servegame og sikret seg 6-3 i det andre settet. dermed var kampen over. (ntb)

  Zuccarello-scoring i Wild-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:06.10)
  seattle kraken slo minnesota wild 4-3 torsdag kveld og avsluttet grunnserien for de to lagene som ikke kom med i sluttspillet. krakens tye kartye sto for 3-2-målet da det sto igjen 2.40 i siste periode. ett minutt senere gikk kraken opp i en 4-2-ledelse før wilds brock faber reduserte til 4-3 ett minutt før kampslutt. kirill kaprizov scoret sitt 46. mål for sesongen i powerplay i første periode, og mats zuccarello scoret det utlignende målet for wild midtveis i tredje periode. det ble hans tolvte mål for sesongen. nordmannen fikk 23 minutter og 44 sekunder på isen i den avsluttende hjemmekampen. (ntb)


  Ryersons Dortmund til semifinalen: Snudde ellevill kamp på tre minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:22.53)
  julian ryerson startet for dortmund mot atlético madrid da en plass i mesterligaens semifinaler sto på spill. og det startet så bra for den norske landslagsbacken og lagkameratene. dortmund var det førende laget gjennom første omgang, og straffet de spanske gjestene ved to anledninger. først da julian brandt banket til fra spiss vinkel, og fem minutter senere da ian maatsen kopierte tyskeren med en markkryper fra samme sted. kort tid ut i andre omgang reduserte imidlertid atletico etter et selvmål fra mats hummels. den første kampen i madrid endte 2–1 til diego simeones menn og dermed var lagene likt med 3–3 sammenlagt. atletico presset på for mer midtveis i andre omgang etter litt klabb og babb i feltet fikk ángel correa banket ballen via tverrliggeren og inn, og plutselig var det spanjolene som nærmet seg semifinale. ryerson og co. nektet imidlertid å gi seg, og i løpet av tre magiske minutter klarte de å snu kampen nok en gang. først stanget niclas füllkrug på vakkert vis ballen stolpen inn, så i det 74. minutt hamret marcel sabitzer ballen i hjørnet. det ble kampens siste mål. 5–4 sammenlagt til dortmund som møter psg i semifinalen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »