Hovedsiden

Liten annonse
  Målfest for Brann - slag i trynet for Riise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:16.57)
  larissa crummer og maria brochmann scoret to mål hver i branns 5-2-seier over røa lørdag. den regjerende seriemesteren tok sin andre strake seier i toppserien. etter drøyt ti minutter åpnet australske crummer målkontoen i brann. få minutter senere kriget ragne svastuen inn utligningen for røa. brochmann svarte umiddelbart med et hodestøt som sendte hjemmelaget tilbake i føringen. crummer økte deretter til 3-1 senere i omgangen. etter hvilen noterte brochmann seg for sin andre scoring for dagen. røa-spiss julie klæboe reduserte ledelsen, før marte bratberg lund fastsatte resultatet til 5-2 på overtid. brann fortsetter likevel på 4.-plass med sine 17 poeng. lsk ligger tre poeng foran de rødkledde etter seieren mot lyn lørdag. indreløper emma stølen godø sikret 2-0-seier etter to nettkjenninger mot gamleklubben. stabæk-spiller meryll abrahamsen scoret også mot gamleklubben da hun lobbet inn 1-0 mot arna-bjørnar. de sistnevnte slo likevel tilbake og vant 4-2. john arne riises avaldsnes måtte se poeng ryke tre minutter på overtid mot åsane. mathilde sangolt ble matchvinner. (ntb)

  Nordisk fiasko i ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.18)
  både sverige og regjerende verdensmestere finland ble slått ut av ishockey-vm i kvartfinalene torsdag kveld. for finland var det canada som ble for sterke. mens norge i gruppespillet slo canada etter straffeslag, viste canada seg fra en langt bedre side torsdag og vant 4-1 mot finland. for første gang på 14 år tapte sveriges ishockeyherrer en kamp i et mesterskap mot latvia. vm-kvartfinalen endte 1-3 for svenskene. sverige hadde et stort spillemessig overtak og mange minutter i overtall, inkludert en fem minutters utvisning, men maktet ikke å unngå et nederlag og nok en mesterskapsexit. det er første gang i latvias historie at den lille nasjonen er i en vm-semifinale. dans locmelis sendte latvia i føringen i 1. periode. i midtperioden utlignet timothy liljegren. sverige hadde 13-1 i skuddstatistikk i de 20 minuttene. miks indrasis sørget for 2-1 til latvia i 3. periode før janis jaks ga 3-1 i overtall. det er femte strake mesterskap hvor sverige ikke har tatt medalje. for norge endte mesterskapet i gruppespillet. (ntb/nrk)  Stavanger Oilers fikk dobbel svensk motstand i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:17.34)
  stavanger oilers skal møte växjö og färjestad på hjemmebane i grunnspillet i neste sesongs mesterliga i ishockey. i tillegg kommer også tsjekkiske ocelari trinec på besøk til stavanger til høsten. det ble klart etter trekningen som ble gjort onsdag ettermiddag. på bortebane skal siddisene spille mot rb salzburg (østerrike), hc bolzano (italia) og dinamo pardubice (tsjekkia). formatet er endret foran den kommende sesongen i mesterligaen. i stedet for at klubbene deles inn i grupper, skal alle 24 lag være i samme «pulje». det ble så trukket hvilke lag hver klubb skal møte på hjemme- og bortebane. de 16 beste etter seks kamper tar seg videre til sluttspillet. finske tappara er regjerende mester. oilers ble nummer tre i sin pulje sist sesong og røk ut. (ntb)


  Sverige forlenget seiersrekken – vant rivalkampen mot Finland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:22.09)
  sverige tok sin tredje strake seier med 2-1-triumf over regjerende verdensmester finland etter straffer i tredje kamp av puljespillet i ishockey-vm. lagene fulgte hverandre svært tett gjennom hele kampen og ingenting kunne skille dem etter forlengningen. dermed måtte det straffer til og til slutt var det sverige som trakk det lengste strået og vant for tredje gang av tre mulige hittil i mesterskapet. finland tapte den første kampen mot usa, men slo tyskland i den neste. finland er både regjerende ol- og vm-mester. finnene er en av og om ikke den største favoritten til å kopiere seieren på hjemmebane. de har fire poeng etter tre kamper, men har fått tøff motstand.

  Molde seiret i målfest mot Godset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:19.03)
  martin linnes, sivert mannsverk og emil breivik tegnet seg alle på scoringslisten da regjerende seriemester molde slo strømsgodset 3-2. marcus mehnert og jonatan braut brunes scoret det som til slutt bare ble trøstemål for strømsgodset. etter en svak start på sesongen har molde våknet og lørdagens seier var deres tredje strake. for godset fortsetter derimot den tøffe sesongen. de ligger nest sist med fattige fire poeng.

  Håndball-EM: Disse venter for Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:18.31)
  norge møter slovenia, polen og færøyene i gruppespillet i håndball-em for menn i tyskland neste år. trekningen ble foretatt i düsseldorf onsdag. slovenia var det kanskje sterkeste laget fra seedingsnivå to, polen det samme fra seedingsnivå tre. toppseedede norge spiller sine innledningskamper i berlin. de to beste fra gruppen avanserer til hovedrunden i hamburg. her ligger alt til rette for at danmark (regjerende verdensmester) og sverige (em-vinner i 2022) blir to av fire motstandere for norge. em avvikles i perioden 10. til 28. januar. finalehelgen er lagt til köln. (ntb)

  Leknessund forsvarte ledertrøya i Giro d`Italia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:17.35)
  andreas leknessund (23) måtte jobbe for å trygge sammenlagtledelsen i giro d`italia i et sluttdrama på onsdagens regntunge etappe. med sju kilometer igjen gikk det en velt i en sving. det ga full stopp for leknessund og en stor del av hovedfeltet, men tromsøværingen holdt seg på sykkelen og unngikk et tidstap som ville kostet ham en ny dag i rosa trøye. han var første norske syklist siden 1981 til å starte en giro-etappe som tetmann i sammendraget. leknessund skaffet seg en 28 sekunders luke på regjerende verdensmester remco evenepoel ved å være nest best på tirsdagens etappe. – det er stort for norsk sykkelsport og kjempebra for andreas å sitte i rosa. det er definitivt med på å øke hans markedsverdi, sa discoverys sykkelekspert andreas staune-mittet underveis i onsdagens sending. torsdag blir det nytt trøyeforsvar på leknessund. dsm-mannen skal da holde unna på en 162 kilometer lang og kupert etappe. den har start og målgang i napoli. (ntb)

  Verstappen tror på Miami-seier tross fiaskokvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:09.19)
  vm-leder max verstappen ble bare nummer ni på lørdagens formel 1-kvalifisering i miami. red bull-føreren gir likevel ikke opp håpet om å vinne søndagens løp. – en pallplass er helt klart mulig, men jeg vil vinne, så dette er ikke bra. å vinne er ikke umulig, men det kommer ikke til å bli lett, sa nederlenderen etter å ha kjørt inn til 9.-plass under kvalifiseringen. verstappens lagkamerat sergio perez, som er nummer to i vm-sammendraget bare seks poeng bak den regjerende mesteren, var raskest under lørdagens kvalifisering. – jeg har vært i denne posisjonen før. du får noen ganger noen tilbakeslag, men det betyr ikke at det fortsetter resten av året, sa verstappen og fortsatte: – det kan ikke alltid være perfekt, men man håper jo på det. i fjor hadde vi en tøff start, men du må bare fortsette å prøve. i dag var ikke en bra dag. (ntb)

  Dobbelt hattrick i Toppserien – Lyn senket LSK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:17.03)
  anna aahjem scoret hattrick i lyns sterke 3-1-seier over lsk kvinner lørdag, mens det ble tre mål også for iris omarsdottir da stabæk slo arna-bjørnar 5-1. lsk kvinner var favoritt til å ta seieren i lørdagens oppgjør mot lyn. likevel var det hjemmelaget som tok føringen i kampen da aahjem fant veien til nettmaskene etter 33 minutter. aahjem satte også sitt sjuende for sesongen da hun økte til 2-0 etter en time. signe holt andersen skapte spenning med sin 1-2-redusering etter 77 minutter, men bare to minutter senere var aahjem frampå igjen. arna-bjørnar har slitt i åpningen på årets sesong, men tok en overraskende 2-1-seier over regjerende mester brann i forrige serierunde. i lørdagens bortekamp mot stabæk kom de derimot ned på jorda igjen da omarsdottir sendte to baller forbi ida norstrøm før pause. melissa bjånesøy økte til 3-0 i det 63. minutt, før omarsdottir fullførte hattricket to minutter senere. anja rasmussen økte til 5-0 i det 67. minutt. linnea sælen scoret et trøstemål for gjestene mot slutten. seieren sender stabæk opp på femteplassen, mens arna-bjørnar forblir sist. (ntb)

  Warriors utliknet mot Lakers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:08.04)
  det står 1-1 sammenlagt mellom regjerende mester golden state warriors og los angeles lakers i nba-kvartfinalen. natt til fredag vant warriors 127-100. klay thompson ble toppscorer med sine 30 poeng. 33-åringen kastet åtte trepoengere i kurven. totalt traff san francisco-laget på 21 trepoengere. det hele avgjøres i best av sju kamper. de to neste oppgjørene blir spilte på lakers hjemmearena. (ntb)


  Fire norske scoringer for Høgmos Häcken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:22.13)
  «norske» häcken smadret djurgården 4-1 i allsvenskan. onsdag var det godt å være norsk i sverige. for det var nemlig to nordmenn som sto bak alle de fire målene: lars olden larsen scoret det første og det siste for hacken, mens midtstopper even hovland scoret de to imellom. per-mathias høgmo, häckens suksesstrener, bivånet det hele fra sidelinjen, mens ola kamara var ubenyttet reserve. regjerende mester häcken troner øverst i allsvenskan. de har tatt 15 av 18 mulige poeng så langt denne sesongen.

  Vipers knuste Larvik – har grep om finaleplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:21.08)
  vipers kristiansand utspilte larvik og vant 43-18 i den første semifinalekampen i håndballsluttspillet. vipers trenger en seier til for å avansere til finalen. ragnhild valle dahl ble kampens toppscorer med sine ti mål, mens anna vjakhireva scoret åtte i nedsablingen av larvik på hjemmebane. veteranen heidi løke scoret fem mål for gjestene fra larvik i oppgjøret. valle dahl scoret seks av målene i den første omgangen, som vipers vant 20-8. den andre kampen mot larvik spilles neste torsdag. det er best av tre kamper som gjelder i semifinalen av sluttspillet. kristiansand-laget er regjerende mester i sluttspillet og kjemper på flere fronter mot slutten av sesongen. vipers skal lørdag kvittere ut billetten til mesterligaens finalehelg i budapest i juni. laget har 31-25-ledelse fra bortekampen mot rumenske rapid bucuresti. (ntb)

  Curry satte poengrekord i NBA-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:09.58)
  golden state warriors-stjernen stephen curry scoret 50 poeng da laget tok seg videre fra den første runden i nba-sluttspillet. golden state warriors vant den sjuende kampen 120-100 over sacramento kings og gikk videre med 4-3 sammenlagt. currys 50 poeng er rekord i en sjuende kamp i nba-sluttspillet. de regjerende nba-mesterne lå under 0-2 i kamper mot sacramento i best av sju-serien. nå venter lebron james og la lakers i kvartfinaleserien. den starter natt til onsdag norsk tid. (ntb)  Foss bryter ritt med sykdom

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:12.39)
  tobias foss blir ikke å se på de to siste etappene av sykkelrittet tour de romandie som følge av sykdom. det melder nordmannens lag, jumbo-visma, på sin twitter-konto lørdag. tv 2 har gjengitt innholdet. «tobias foss og robert gesink hadde mindre helseutfordringer i morges. ingen vil ta unødvendig risiko foran giro d` italia og står dermed av rittet», heter det i uttalelsen. storrittet i italia starter om én uke. – veldig skuffende å forlate tour de romandie på grunn av sykdom. giro er førsteprioriteten, så nå handler neste uke om å bli frisk. jeg ønsker lagkameratene mine det beste for de siste to etappene, skriver foss på instagram. foss var svært nær ved å ta sin første seier i verdenstouren på prologen til tour de romandie, men endte 29 hundredeler bak etappevinner josef cerny. på fredagens tempoetappe havnet han på åttendeplass, 24 sekunder bak seierherren. vingrom-rytteren er regjerende verdensmester på tempo. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »