Hovedsiden

Liten annonse
  Uno-X må gjøre draktgrep foran Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:08.18)
  uno-x har måttet endre hovedfarge på sin drakt foran debuten i prestisjetunge sykkelrittet tour de france i sommer. grunnen er at den vanligvis så gule drakten er for lik den knallgule ledertrøya i rittet, sier markedssjef i uno-x, magne haugland, til tv 2. – vi ble pålagt denne endringen av det internasjonale sykkelforbundet (uci). det handler om at gul var en for stor del av drakten, og det respekterer vi. den gule trøyen til tour de france er ikonisk på så mange måter, forteller haugland. dermed blir rød den dominerende fargen når uno-x skal ut i ilden i frankrike i juli. (ntb)

  Rune om revansjemøte med Ruud: – Håper på mindre drama i år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:06.33)
  fjorårets kvartfinalefight i roland-garros-turneringen mellom casper ruud og holger rune skapte overskrifter. dansken vil helst ikke ha noen reprise. mandag ble det klart at ruud og rune møtes i kvartfinalen i paris også i år. etter at avansementet var i boks, ble holger rune konfrontert med at fjorårets roland-garros-duell med ruud endte i store overskrifter om en relativt tøff feide de to imellom. underveis i kampen gjorde rune seg også bemerket ved å smelle racketen i bakken, før han satte seg på benken og begynte å brøle til moren sin på tribunen. dansken ba henne flere ganger om å forlate arenaen, noe hun også gjorde. ruud vant til slutt kampen. – det ble åpenbart drama i fjor, og jeg håper vi skaper mindre drama i år, sier rune foran det han medgir at blir et revansjemøte. om forholdet til ruud sier han: – han er en god spiller. jeg respekterer ham. det er ikke noe problem mellom oss. det burde forhåpentligvis bli en kamp uten problemer. jeg ser fram til den. (ntb)

  Benzema-avskjed overrasket Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:07.59)
  den franske stjernespissen karim benzemas avgjørelse om å forlate real madrid kom som en overraskelse på lagets trener carlo ancelotti. – hans avgang kom som en overraskelse på alle sammen, men vi må ha forståelse for valget. det var en avgjørelse i siste liten, sa ancelotti etter real madrids siste seriekamp mot atheltic bilbao søndag. benzema kom til den spanske storklubben i 2009 fra franske lyon. søndag scoret han i sin siste kamp for klubben. det var den 354. scoringen på 648 kamper i de hvitkledde fra madrid. – vi kan ikke være fornøyde med hans avgang, men vi må respektere avgjørelsen hans. han har retten til å velge, og vi takker ham for alt han har gjort for klubben, sa ancelotti. (ntb)  Xhakas Arsenal-framtid avgjøres etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:13.05)
  arsenal-manager mikel arteta sier han ikke vil diskutere framtiden til midtbanekjempen granit xhaka (30) før sesongen er omme. xhaka er en av artetas mest betrodde menn, men det hersker spekulasjoner rundt sveitserens framtid ettersom han bare har ett år igjen av kontrakten sin når denne sesongen er ferdigspilt. midtbanemannen har hatt sine opp- og nedturer i arsenal. leverkusen skal være interessert i å hente xhaka tilbake til tyskland, der han spilte for borussia mönchengladbach i fire år. arteta sier på sin side at han vil prøve å avslutte så godt som mulig i sesongens to siste kamper før han retter blikket mot en rekke mulige kontraktsforhandlinger. – han (xhaka) er en spiller som har spilt omtrent hvert minutt siden jeg ble manager. han er en utrolig respektert person i klubben, og han har oppnådd flotte ting her selv om han har gått gjennom tunge perioder. hva som skjer videre, skal vi diskutere, men helt klart ikke nå, sa arsenal-manageren på sin pressekonferanse foran lørdagens bortekamp mot nottingham. arsenal avslutter sesongen hjemme mot wolverhampton neste helg.

  Satt ut av laget etter vegring mot regnbuedrakter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:06.18)
  flere spillere ble satt ut av laget fordi de nektet å bruke drakt med nummer i regnbuefarger i søndagens kamp mellom toulouse og nantes i fransk fotball. toulouse-spiller zakaria aboukhlal og nantes-spiller mostafa mohamed ble ifølge nyhetsbyrået afp strøket fra lagoppstillingen på grunn av sin motstand mot trøyene som ble brukt av alle lag i ligue 1 og ligue 2 i helgens serierunde. alle kapteinsbind var også i regnbuefarger som ledd i en kampanje mot homofobi. toulouse bekrefter i en pressemelding at noen spillere ikke ønsket å bruke regnbuefarger. – mens vi respekterer spillernes individuelle valg, og etter omfattende meningsutveksling, har klubben besluttet å utelate spillerne det gjelder fra denne kampen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »