Hovedsiden

Liten annonse

  Medier: Erik ten Hag fortsetter som Manchester United-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 12. juni 2024 KL:06.15)
  erik ten hag beholder managerjobben i manchester united tross en elendig ligasesong, melder engelske medier. han ledet nylig de rødkledde til fa-cuptittelen. dagen før finalekampen mot byrival manchester city hevdet the guardian at ten hag kom til å få sparken uavhengig av resultatet. det viste seg ikke å være tilfellet. the athletic meldte tirsdag at nederlenderen blir værende på old trafford, og ikke lenge etter meldte bbc, sky sports og andre det samme. ten hag kom til manchester united fra ajax sommeren 2022. debutsesongen endte solid med 3.-plass og ligacuptittel, men siden kom nedturene tett. united avsluttet nylig sesongen som nummer åtte i premier league. det er klubbens svakeste ligaplassering siden 1990, og i mesterligaen endte united sist i sin pulje. ten hag har ledet manchester united i 114 kamper. han har ett år igjen av kontrakten, men i engelske medier spekuleres det nå i at en kontraktsforlengelse vil komme. (ntb)

  Kasper Sagen er slått ut i spydkvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.39)
  kasper sagen kastet kun 72,89 meter i sitt siste spydkast og blir dermed stående med 74,5 meter som tellende resultat. det holder ikke til å gå videre til spydfinalen. – jeg er fryktelig langt unna og jeg er skuffet over dagens kasting, sier sagen. han følte at teknikken ikke satt slik den skulle. – nivået ble dessverre litt for høyt, sier christina vukicevic demidov. oslo-utøverens første em er dermed over.

  Drama i EM-tikampen: Skotheim fortsatt i ledelse – falt i oppvarmingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 11. juni 2024 KL:10.12)
  sanders skotheim beholdt sin ledelse i tikampen under em også etter et middels resultat på 110 meter hekk med 14,30. markus rooth noterte 14,59. skotheim hadde en forsiktig start på løpet sitt og fikk 14,30 (936 poeng). han hadde et ublidt møte med banedekket etter å ha snublet i den andre hekken under oppvarmingen, og han tok det derfor litt forsiktig. han står med 5502 poeng etter seks øvelser. rooth fikk 14,59 (900 poeng) og var også et stykke bak pers. han hadde et par dårlig hekkepasseringer i løpet sitt. etter seks øvelser har han 5356 poeng på tredjeplass. det ble dramatisk da treeren makenson gletty fikk ødelagt konkurransen sin da han ikke hørte startskuddet og kom altfor sent i gang. (ntb)


  Start-krisen fortsetter - tapte stort hjemme mot Lyn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:19.18)
  det var ikke mangel på drama i kristiansand da lyn gjestet start og azar karadas, som har hatt en svak sesongstart. etter 27 minutter var hjemmelaget uheldig da innlegget til anders bjørntvedt olsen gikk via deni dashaev og forbi en satt ut jasper torkildsen i start-målet. mye av fokuset skulle handle om starts salim nkubiri resten av omgangen. svensken plukket årvåkent opp et svakt tilbakespill fra daniel schneider og satt ballen elegant i mål etter 32 minutter. lyn svarte umiddelbart og gjentok ledelsen to minutter senere ved mathias johansen. like før pause fikk nkubiri sitt første gule kort for å stoppe en lyn-kontring. to minutter senere fikk vingen sitt andre gule kort etter at dommeren mente at han filmet i en situasjon med solberg nilsen innenfor lyns sekstenmeter. deretter ble det trått for de gulkledde. start fikk verst tenkelig start på omgangen da mathias johansen scoret bare femten sekunder etter pause. samme mann fullbyrdet hattricket fire minutter senere og gjorde ydmykelsen komplett. seieren gjør at lyn klatrer opp på sjetteplass, siste opprykkskvalifiseringsplass. resultatet gjør at start faller ned på nedrykksplass. i ålesund ble det høydramatisk mellom aalesund og kongsvinger. hjemmelaget ledet 2-0, 3-1 og 4-3, men det endte til slutt uavgjort, 4-4. kongsvinger er fortsatt på tabelltopp, mens aalesund klatret opp til nest siste plass med det ene poenget. (ntb/nrk)
  Hovland i toppen etter første dag i Memorial

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:21.10)
  viktor hovland fikk en solid start på tittelforsvaret i memorial tournament i ohio. han har få spillere foran seg etter åpningsrunden. i begynnelsen gikk det litt trått for golfproffen. han havnet bakpå med bogey på det fjerde hullet, men slo resolutt tilbake med eagle på det neste. senere kom det birdier på hull 7, 13 og 14. hovland måtte tåle en ny bogey da han gikk i gang på siste halvdel av torsdagens runde, men spill på tre slag under par holder ham i tetstriden. – en glimrende åpningsrunde, sa discovery-kommentator per haugsrud. på sterkt vis tok hovland seg ut av trøbbel etter å ha slått ballen i bunkeren på det tolvte hullet. der kom han seg ikke ut med en gang, men reddet par ved å spille det neste slaget rett i koppen. adam hadwin fra canada topper i øyeblikket resultatlista i dublin, ohio. han er tre slag foran hovland, som er på en foreløpig delt 5.-plass. (ntb)  Lysere tider i vente for både folk og næringsliv

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:10.33)
  arbeiderpartiet vil sikre at folk får bedre råd og økt trygghet, samtidig som de sterke resultatene i næringslivet kan fortsette. høyre er mest opptatt av å gi mer til dem som har mest fra før i dyrtida. det er en tydelig forskjell.

  Ruud klar for kvartfinale i Roland-Garros: Møter Djokovic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:22.19)
  casper ruud har tatt seg til finalen på grusen i grand slam-turneringen roland-garros, også kjent som french open, de to siste årene. nå har han igjen stø kurs mot et nytt toppresultat i den prestistjefylte turneringen. i åttedelsfinalen mot amerikanske taylor fritz (nummer tolv i verden) mandag kveld vant ruud til slutt 3-1 i sett. – det var ekstremt vanskelig, sier ruud i et intervju vist på eurosport like etter kampslutt. nordmannen vant åpningssettet etter et tiebreak. fritz ledet både 4-0 og 5-1 tidlig i tiebreaket, men ruud snudde mesterlig og vant tiebreaket 8-6. fritz vant det andre settet 6-3, men deretter handlet det meste om ruud. nordmannen vant de siste to settene 6-4, 6-2 og er dermed klar for kvartfinale. der venter verdensener novak djokovic. – jeg skal spille kvartfinale om et par dager mot novak. jeg har ingenting å tape, så jeg skal prøve å nyte det, sier ruud. ruud slo djokovic da de to sist møttes i monte-carlo masters for en drøy måned siden. de to møttes også i finalen i roland-garros i fjor, en kamp som djokovic da vant i tre strake sett. totalt har djokovic vunnet fem av de seks kampene mellom de to.


  Magnus Cort tok Uno-X` første verdenstourseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:16.53)
  det norske profflaget uno-x er i virkelig storform før tour de france om en snau måned. mandag spurtet magnus cort inn til seier på den andre etappen i critérium du dauphiné. det er danskens første seier for uno-x og også første gang det norske laget vinner på verdenstouren, det øverste nivået i sykkelsporten. – jeg signerte for uno-x i år, men fikk ikke den beste starten. så fikk jeg en skade og var ute lenge. det er fantastisk å komme tilbake og ta en etappeseier her, sier cort til arrangøren etter målgang, samtidig som han hyllet innsatsen fra sine norske lagkamerater. cort tok med også over ledelsen sammenlagt i rittet, fra landsmannen mads pedersen som vant den første etappen. etappen ble avsluttet med tre stigninger i trappetrinn opp til col de la loge de siste 25 kilometerne. cort klarte der å henge med, før han var klart best i spurten og vant foran primoz roglic og matteo jorgenson. odd christian eiking og andreas leknessund kom begge inn med hovedfeltet. det norske laget har levert en rekke gode resultater den siste tiden. lørdag vant alexander kristoff heistse pijl i belgia, før jonas abrahamsen fulgte opp med seier i brussels cycling classic søndag. de to og cort regnes alle som sikre kort på tour de france-laget til uno-x i sommer. tour de france starter 29. juni.

  Brutal oppvisning av Swiatek i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:20.39)
  iga swiatek trappet opp jakten på sin tredje strake roland-garros-tittel med en brutal utklassing av anastasia potapova søndag. den polske verdenseneren brukte bare 40 minutter på å vinne 6-0, 6-0 over sin useedede russiske motstander. – det gikk ganske raskt, sa swiatek, som tapte bare ti poeng i den korteste fullførte kamp i sin karriere. – jeg var veldig fokusert og i sonen. jeg så ikke på resultattavla, jeg konsentrerte meg bare om spillet, sa hun. swiatek måtte avverge en matchball mot naomi osaka i 2. runde, men søndag var hun knusende overlegen. i åttedelsfinalen møter hun wimbledon-mester marketa vondrousova, som slo ut serbiske olga danilovic i strake sett. (©ntb)

  Sandefjord tok sterkt poeng tross rødt kort – spilte 3-3 borte mot hjemmesvake KFUM Oslo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:19.08)
  formsvake sandefjord havnet i kjempetrøbbel med rødt kort borte mot kfum oslo søndag, men en dramatisk kamp på ekeberg endte likevel med poengdeling og 3-3. med tjue minutter igjen på klokka steg mame mor ndiaye flott til værs og stanget inn 1-0 for vertene. den ledelsen varte imidlertid ikke lenge, og fra skrå vinkel hamret simon amin inn 1-1. noen minutter senere snappet eman markovic ballen fra kfums forsvarsspillere, og foran mål scoret han sikkert 2-1. tidligere landslagsspiller haitam aleesami sørget imidlertid for utligning til 2-2. med i overkant av ti minutter igjen var kfum noen få millimeter fra å score 3-2, men i stedet var det sandefjord som tok ledelsen. kort tid før slutt sørget imidlertid simen hestnes for at det heseblesende oppgjøret endte 3-3. dermed klatrer sandefjord opp på ni poeng. kfum har på sin side fortsatt til gode å vinne på eget gress denne sesongen. resultater 11. serierunde: haugesund - bodø/glimt (0-1) kfum oslo - sandefjord (3-3) kristiansund - sarpsborg 08 (3-1) strømsgodset - odd (1-1) tromsø - lillestrøm (1-2) (ntb/nrk)

  Skadecomeback i Slovenia for Uno-X-profil – Tour de France-håpet lever

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:10.22)
  skadeplagede tobias halland johannessen er tilbake på sykkelen under slovenia rundt om to uker. dermed er han høyaktuell for deltakelse i tour de france. halland johannessen har ikke syklet et ritt siden monumentet liege-bastogne-liege 21. april. der veltet han og fikk en tøff smell i kneet, men fullførte likevel til 25.-plass. den siste drøye måneden har drøbak-gutten måttet endre egne planer. det ble blant annet ingen start i tour of norway nylig. nå kommer det imidlertid gode nyheter fra uno-x-leiren. – tobias er i full trening og skal kjøre i slovenia 12. til 16. juni. alt blir gjort for å gjøre ham klar til touren, sier sportsdirektør gabriel rasch til ntb. 24-årige halland johannessen har i årevis vært omtalt som et av norsk sykkelsports største talenter. han leverte en rekke knallsterke resultater i fjorårssesongen. i tour de france-debuten ble det henholdsvis én tredje-, én femte- og én sjetteplass. det ga sjetteplass i ungdomstrøya-konkurransen og sjuendeplass i klatrekonkurransen. denne sesongen har han blant annet tatt en uhyre sterk sjetteplass i la fleche wallonne. årets tour de france innledes i firenze 29. juni. halland johannessen er selvskreven. (ntb)  Fire bestevenner på tur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:19.41)
  har man bestemt seg for konklusjonen allerede i forkant, så må man være flinkere til å tilpasse kriteriene til det resultatet man vil ha enn det friidrettsforbundet har vært rundt 5000-meteren i em.

  Nok en nedtur for Glimt – klarte kun uavgjort mot Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:21.00)
  med 1-1 hjemme mot sandefjord ble det nok et lunkent resultat for bodø/glimt i eliteserien. de to foregående kampene har endt med bortetap mot hamkam og uavgjort hjemme mot kfum i forrige kamp. sandefjord gikk først opp i føringen etter 35 minutter. eman markovic. sandefjord-spilleren fikk ballen da han stod umarkert ute til høyre i glimts boks og sendte den inn i nettmaskene. det så lenge ut til at sandefjord skulle ta med seg ledelsen til pause, men inne i overtiden i førsteomgang ble det dramatikk. kasper høgh ropte på straffespark etter at han ble hektet av sandefjord-spiller christopher cheng inne i sekstenmeteren. etter en var-sjekk ble det dømt straffe til de gulkledde, og den banket albært grønbek i mål. trener hans erik ødegaard og hans menn i sandefjord stod med tre strake tap i eliteserien før uavgjort-kampen mot glimt og befinner seg helt på bunnen av tabellen. bodø/glimt på sin side leder serien med 24 poeng.

  Jæger påmeldt på både 200 og 400 meter i EM - tar avgjørelse etter Bislett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:16.37)
  henriette jæger har hatt en glimrende start på sesongen, med et rekordras på alt fra 200 til 400 meter så langt i år. torsdag løper hun 400 meter individuelt for første gang denne utendørssesongen. 400 meter blir det etter alle solemerker også i ol, men i em er hun foreløpig usikker på hva hun vil fokusere på. sprintkometen er påmeldt på både 200 og 400 meter i mesterskapet som starter 7. juni. påmeldingsfristen går ut klokken 14.00 torsdag, og jæger vil først ta en avgjørelse etter 400-meteren på bislett games torsdag kveld. – det jeg går for da, det går jeg for. skal jeg gå for 200 meter, så er det en litt annen oppkjøring inn mot em enn om jeg går for 400 meter. vi bestemmer oss i morgen, sier jæger til nrk, og beskriver det som en 50-50-avgjørelse. – hva skal til for at du skal løpe 400 i em etter løpet i morgen? – det er at jeg perser mye, da. at jeg ser at det er muligheter for finaleplass i em, om ikke medalje, for det ser jeg at det kan være muligheter for på 200 meter. jeg må veie resultatene opp mot hverandre og se hva som er best i forhold til de andre i europa. jæger har en personlig rekord på 400 meter på 51,03 og satser på en tid ned på 50-tallet på torsdag.

  Start snudde til seier: Vant etter overtidsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:21.05)
  start har hatt en trøblete start på sesongen og lå sist i 1. divisjon før tirsdagens kamp mot sogndal. der var det sogndal som tok ledelsen med edmund baidoo etter 25 minutter, før tom strannegård var først på en retur og utlignet til 1-1 på overtid i den første omgangen. og det var overtiden som virkelig skulle gjelde for start. den andre omgangen så ut til å ebbe ut uten scoringer, men i det 97. minuttet kom scoringen kristiansand hadde ventet på. eirik schulze kom seg fri inne i boksen og sørget for at start vant 2-1 - et resultat som gjør at de nå ligger over streken på bedre målforskjell enn sandnes ulf på kvalikplass. – vi gir aldri opp. det er vanvittig deilig, sier start-kaptein schulze til tv 2. seieren er starts andre seier på tre kamper, etter at de ikke vant en eneste av de syv første seriekampene for sesongen. start har ni poeng etter de ti første kampene og er på 13. plass, mens sogndal er nummer seks med 16 poeng.


  Nusa og Vetlesen ligamestere i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:20.51)
  landslagsspillerne hugo vetlesen og antonio nusa kunne til slutt juble for seriegull med club brugge etter 0-0 mot cercle brugge. det ene poenget var nok for å holde seg foran union saint-gilloise som vant sin kamp mot genk 2-0. vetlesen startet kampen og ble tatt av helt på tampen. nusa kom inn de siste 20 minuttene. jesper daland spilte hele kampen i gjestenes midtforsvar. ronny deila startet sesongen som brugge-sjef, men han fikk sparken etter en lang rekke med skuffende resultater. nicky hayen har overtatt ansvaret.

  Filip Ingebrigtsens EM-håp knust - brøt i siste løp før uttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:17.10)
  filip ingebrigtsen (31) løp 1500 meter under et stevne i brussel i belgia søndag ettermiddag. målet: å komme seg under 3.36 på distansen og dermed klare em-kravet. slik gikk det ikke. ingebrigtsen brøt cirka midtveis i løpet og dermed er alt håp om em i roma i juni ute. løpet ble utsatt på grunn av regn, og selv om solen etter hvert tittet frem, var dekke fremdeles fuktig da løpet startet. den mellomste av løpebrødrene ingebrigtsen la seg langt bak i feltet fra start, før han til slutt jogget rolig ut av banen. tidligere denne sesongen har han løpt 1500 meter på 3.38,91 i spania og 3.44,03 i tyskland. forrige sesong ble hans beste resultat på distansen 3.39,18. kvalifiseringsfristen til em går ut ved midnatt i dag 26. mai. siste frist for å bekrefte endelig påmelding er 30. mai klokken 14.00.

  Henrik Ingebrigtsen langt bak i siste løp før EM-uttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:22.09)
  henrik ingebrigtsen løp inn tiden 13.26,92 under et stevne i brussel lørdag kveld. em-kravet ligger på 13.20,00, men ingebrigtsen er formelt kvalifisert da han har løpt innenfor kravet i kvalifiseringsperioden. forbundet vekter imidlertid resultater fra 2024 tyngre, og ingebrigtsen kjemper mot flere andre løpere om en plass på em-laget. han ble tidlig løpt fra hovedfeltet i brussel, og kom til slutt inn på en 14.-plass. franskmannen yann schrub vant løpet på tiden 13.04,20. jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås er selvskrevne på 5000-meterlaget under em i roma som sendes på nrk fra 7. til 12. juni. norge har allerede fire utøvere som er kvalifisert, men det er kun to ledige plasser igjen.

  Henrik Ingebrigtsen syv sekunder bak EM-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:22.09)
  henrik ingebrigtsen kjemper en innbitt kamp for å få en billett til em. under et stevne i brussel sprang han inn til tiden 13.26,92. em-kravet ligger på 13.20,00, dermed var han nesten syv sekunder fra den «hellige» tiden for å komme seg til roma. han har fortsatt et lite halmstrå å gripe etter. for han har klart em-kravet i 2023 med tiden 13.13,99, men forbundet vekter resultater fra 2024 tyngre. han ble tidlig løpt fra hovedfeltet i brussel, og kom til slutt inn på en 14.-plass. franskmannen yann schrub vant løpet på tiden 13.04,20. jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås er selvskrevne på 5000-meterlaget under em i roma som sendes på nrk fra 7. til 12. juni. norge har allerede fire utøvere som er kvalifisert, men det er kun to ledige plasser igjen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »