Hovedsiden

Liten annonse  Dyche ble månedens manager i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:13.40)
  sean dyche (52) er for andre gang i karrieren utpekt som månedens manager i premier league. i april ledet han everton til 13 av 18 mulige poeng. de gode resultatene sikret merseyside-klubben nok en sesong på øverste nivå. plassen ble reddet flere runder før sesongslutt selv om everton er trukket åtte poeng denne sesongen for brudd på økonomiske regler.


  Breigan nær norgesrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:09.44)
  ida breigan har vært i fyr og flamme så langt denne sesongen. innendørs satte hun norgesrekord i lengde i februar, og hun flyr langt utendørs også. under texas invitational fredag hoppet hun 6,65 meter. det er bare tre centimeter bak norgesrekorden utendørs, som tilhører margrete renstrøm. vindresultatene fra konkurransen er ennå ikke kjent. breigan har tidligere hoppet 6,74 meter, langt forbi norgesrekorden, med da med for mye medvind. breigans personlige rekord utendørs fra tidligere er 6,58 meter. om vindforholdene i texas blir godkjent, er den nå altså forbedret.  Medier: 23 kinesiske svømmere fikk delta i OL tross positive dopingprøver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:09.47)
  23 kinesiske svømmere skal ha fått grønt lys til å konkurrere under ol i tokyo til tross for at de testet positivt for doping. konklusjonen var at testene var forurensede. det er skriver blant annet daily telegraph, new york times og ard. de aktuelle svømmerne testet positivt for det forbudte stoffet trimetazidin. prøvene med hjertemedisinen ble avgitt under en treningsleir som ble gjennomført noen måneder før starten av tokyo-lekene i 2021. mesterskapet ble som kjent utsatt ett år som følge av covidpandemien. kinesiske antidopingmyndigheter konkluderte innledningsvis med at dopingtestene inneholdt avvikende analytiske funn (aaf), men frikjente senere svømmerne for straff etter at undersøkelser viste at testene var utsatt for såkalt kontaminering. de kinesiske svømmerne med 30 medlemmer vant seks medaljer i tokyo, inkludert tre gull. daily telegraph skriver at verdens antidopingbyrå (wada) og det internasjonale svømmeforbundet ble varslet om de positive prøvene, men at også de stilte seg bak konklusjonen om at de positive testresultatene var forårsaket av forurensing. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »