Hovedsiden

Liten annonse
  Skisålen revnet i dramatisk svensk uhell: – Aldri sett før

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:16.12)
  sveriges førstelag var overlegne på lagsprinten for kvinner i lahti. norge gikk inn til 4. og 5. plass. men det ble likevel svensk dramatikk under stafetten. sålen på skien til maja dahlqvist på det svenske andrelaget revnet nemlig under lagsprinten i lahti. i løpet av et sekund var løpet over for det svenske laget. det var dobbelt svensk i tet på lagsprinten i lahti da dramaet nådde sitt klimaks i den finske byen. – nei og nei, utbrøt nrks kommentator joachim ose i det to kvinner gikk ned i rygg på svenske linn svahn. det var svenske dahlqvvist som på sin første etappe på lagsprinten gikk ned før den såkalte lahti-svingen. og resultatet var ødeleggende for svenskene. – sålen har rett og slett løsnet fra skia. det har jeg aldri sett før, utbrøt nrks ekspert fredrik aukland og fortsatte. – løpet er ødelagt. stakkars maja dahlqvist. bak klarte de to norske lagene å unngå uhell. men samtidig rykket linn svahn fra i tet og forsvant ifra resten av feltet. men for svenske dahlqvist, som slet seg gjennom resten av etappen med revnet skisåle, løp sekundene. da hun vekslet med lagvenninnen frida karlsson lå det svenske andrelaget 38 sekunder bak. stafetten var selvsagt ødelagt. men dramaet var heller ikke over for andre lag i denne lagsprinten. og denne gangen gjaldt dette det norske førstelaget. på siste veksling ble det kluss i vekslingen mellom lotta udnes weng og kristine stavås skistad. førstnevnte måtte komme tilbake for å gjennomføre vekslingen med skistad i vekslingsfeltet. – jeg tenkte stygge ord som ikke egner seg på norsk rikskringkasting. jeg var redd for bli disket, sier udnes weng til nrk. – jeg tenkte det var typisk oss å være litt surrete, sier stavås skistad. hun påpekte at hun ikke var sterk nok til hente en pallplass i sluttspurten. – hadde ikke dette skjedd hadde det nok blitt 2. plass, sier skistad.

  Sterk kvalifisering av Dennis Hauger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:15.31)
  dennis hauger fikk solid fart på bilen og hadde kun fire konkurrenter foran seg i kvalifiseringen til sesongens første vm-runde i formel 2 i bahrain torsdag. – en sterk, sterk femteplass for dennis hauger. da har han et veldig godt utgangspunkt foran begge løpene her i bahrain, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det vil ikke overraske meg om det er dennis som topper mesterskapet når vi er ferdige her på lørdag. det hadde ikke overrasket meg med dette kvalifiseringsresultatet, la han til. kvalifiseringen markerte starten på 2024-sesongen i klassen under formel 1. raskest av alle var indiske kush maini. han hadde lagkamerat gabriel bortoleto fra brasil nærmest seg på resultatlistene. hauger står foran sin tredje sesong i formel 2-sirkuset. det er ingen hemmelighet at den blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke.

  Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:22.58)
  liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot southampton i kvartfinalen i fa-cupen. og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle lewis koumas sendte anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben. akademispilleren sendte liverpool i ledelsen. i andre omgang ble en annen 18-åring, jayden danns. spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. det ble til slutt sluttresultatet i kampen. i kvartfinalen skal jurgen klopps menn til old trafford for å møte manchester united.  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Stygt tap for Lilleberg og Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.37)
  norske emil martinsen lilleberg og hans tampa bay lightning gikk natt til onsdag på et stygt 6-2-tap for philadelphia flyers. tapet ender en seiersrekke på to kamper for lightning, mens det er flyers sin første seier etter to strake tap. bobby brink sendte vertene i ledelsen etter bare to minutter spilt. tidlig i andre periode utlignet gjestene fra florida ved nick paul. i tredje periode skrudde flyers opp tempoet og satt to scoringer signert tyson foerster og travis sanheim. sean walker gjorde vondt til verre for lilleberg og lightning da han økte ledelsen til 4-1 noen få minutter senere. steven samkos reduserte for lightning fem minutter før slutt, men målet skulle vise seg å kun bli et trøstemål ettersom noah cates scoret vertenes femte bare sekunder senere. cam york la så på til 6-2, som ble det endelige resultatet. lilleberg fikk i underkant av 16 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål. likevel var han ikke involvert i noen av lightnings scoringer. han sonet en utvisning på to minutter sent i den siste perioden for å ha felt scott laughton. lightning ligger på femteplass i den sin avdeling i nhl og ligger i øyeblikket an til å få en wildcard-plass i sluttspillet. (ntb)


  Mexicos fotballdamer sjokkerte USA – andre seier i historien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.30)
  bare én gang tidligere hadde mexicos fotballdamer slått den mangedobbelte verdensmesteren usa før 2-0-seieren natt til tirsdag. 40 ganger er det endt med tap og én gang med uavgjort siden det første møtet mellom lagene i 1991. den eneste seieren kom for 14 år siden i 2010 – før nattens kamp i gold cup, mesterskapet for nord- og mellom-amerika. lizbeth ovalle ga mexico ledelsen 1-0 etter 28 spilte minutter i carson i california. det var usas første baklengsmål på 33 kamper mot et lag som tilhører lagene i concacaf-forbundene. målet kom etter forsvarstabbe av usas veteran becky sauerbrunn. på overtid i 2. omgang fastsatte innbytteren mayra pelayo-bernal sluttresultatet til 2-0. resultatet gjorde at mexico vant gruppen, men også usa slår følge til kvartfinalen i gold cup fra den samme gruppen. 12 nasjoner fordelt på tre grupper deltar i turneringen. (ntb)

  Grainger til NRK: Hegerberg usikker til Kroatia-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:18.14)
  to dager før norges nasjonsliga-skjebne skal besegles forteller landslagstrener gemma grainger at ada hegerberg er usikker til kampen. hun deltok ikke på søndagens treningsøkt. det gjorde heller ikke caroline graham hansen eller landslagskaptein maren mjelde. – jeg håper å ha både ada og maren klare til tirsdag. de hadde en hviledag i dag, men vi tar en ny vurdering mandag. da vet vi nok mer, sier grainger til nrk. årsaken til usikkerheten rundt hegerberg er en tøff takling hun ble utsatt for i den første kampen mot kroatia. det norske landslaget knuste kroatia 3-0 i den første av to kamper som skal bestemme norges fremtid i nasjonsligaen. det gode resultatet til tross; det ble et par skår i gleden for grainger, ettersom landslagets to store stjerner pådro seg skader. hegerberg klarte å fortsette etter taklingen, men foten hennes må vurderes på nytt før kroatia-kampen. caroline graham hansen ble på sin side byttet ut rett etter sin scoring. for hennes del var det hamstringen som trøblet. på spørsmål om hun blir klar til tirsdagen, svarer grainger: – det er ikke mulig å si noe om ståa nå, det medisinske støtteapparatet kan ikke gi et svar før de har all informasjonen de trenger, og det tar tid. vi håper å ha et svar mandag. norges kamp mot kroatia spilles i stavanger tirsdag klokken 18.00. kampen kan du se på nrk 1.

  Ny nedtur for Berge og Burnley 

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:18.02)
  burnleys håp om å overleve i premier league forsvinner sakte, men sikkert. lørdag fikk de juling mot crystal palace. allerede etter 35 minutter gjorde josh brownhill livet vanskelig for sine lagkamerater da han ble utvist for en felling som bakerste mann. burnley, med sander berge på midtbanen, holdt stand en stund, men chris richards` 1-0-scoring for palace i det 68. minutt hadde en forløsende effekt. tre minutter senere doblet jordan ayew ledelsen, før jean-philippe mateta fastsatte sluttresultatet til 3-0. dermed fikk oliver glasner, palace` nye trener, en perfekt start på livet i london. burnley ligger nest sist i premier league med bare 13 poeng. det er åtte poeng opp til everton og trygg grunn. everton var på vei mot tre viktige og sterke poeng borte mot brighton. ben godfrey sendte «the toffees» i føringen, men fem minutter på overtid utlignet lewis dunk for brighton, og sørget for uavgjort på den engelske sørkysten.
  Koanda tok tre EM-gull – forbedret nordiske rekorder
  resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: verste resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:21.08)
  vektløfteren solfrid koanda (25) sikret nok en gang gull i både rykk, støt og sammenlagt i 87-kilosklassen i em i bulgarske sofia mandag. ingen var i nærheten av å tukte grimstad-jenta. hun slo sin nærmeste konkurrent med 50 kilo sammenlagt og forsvarte dermed alle tre gull fra fjorårets europamesterskap. hun gjorde også rent bord i 2022. – dette er fenomenal prestasjon av solfrid og vi er meget fornøyde! resultatet i dag er et svært godt steg på veien mot ol i paris, sier trenerteamet stian grimseth og sindre madsgaard i en uttalelse. 25-åringen er ol-kvalifisert i 81-kilosklassen og blir i paris et av norges store medaljehåp. hun har i alt ni em-gull og én bronse og kan også vise til to gull og én bronse i vm. koanda startet dagen med å løfte 120 kilo i rykk. det er tre kilo bedre enn hennes tidligere toppnotering i øvelsen. i støt hadde hun 156 kilo som sitt beste løft før mandagens em-konkurranse. der løftet hun 160 kilo og fikk opp 280 kilo sammenlagt. med det forbedret hun alle sine tre nordiske rekorder. den tidligere bestenoteringen sammenlagt var 272 kilo. (ntb)

  Tandrevold går fellesstarten i VM
  resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: verste resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. – hun er sliten, så hun må hjem og lade opp og se om hun får til en siste konkurranse, sa landslagstrener sverre huber kaas til nrk lørdag. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15. de norske kvinnene har hatt et tungt mesterskap. beste individuelle resultat er juni arnekleivs 14. plass fra sprinten forrige uke. lørdagens stafett endte med en tiendeplass, etter hele fem strafferunder totalt. både tandrevold og knotten har riktignok medaljer fra mesterskapet. de to var begge på laget som tok sølv på blandet stafett og tandrevold gikk sammen med johannes thingnes bø inn til bronse på parstafetten torsdag. individuelt er en 25. plass det beste resultatet for verdenscupleder tandrevold til nå i vm.
  Straffeseier for Lillebergs Tampa Bay Lightning
  resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: verste resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:06.11)
  tampa bay lightning med emil lilleberg i laget slo boston bruins i nhl etter straffer. oppgjøret mot topplaget boston bruins ble spilt i boston, og da det sto 2-2 etter tre perioder endte det med spilleforlengning. heller ikke på overtid klarte lagene å score, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer, der tampa bay lightning tok det siste stikket og vant kampen med 3-2. det er lagets andre strake seier etter at de lørdag slo columbus blue jackets 4-2. lightning gikk opp i ledelsen i første periode ved erik cernak. i andre periode gikk de opp til 2-0 etter at nikita kucherov fikk pucken i buret i powerplay. deretter slo hjemmelaget tilbake med to scoringer av charlie mcavoy og james van riemsdyk. tredje periode endte målløst, og det samme var resultatet i spilleforlengelsen. til slutt ble brayden point dagens helt for lightning da han satte den avgjørende straffen inn i bruins-målet. emil lilleberg spilte sin 14. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen fikk nesten 12 minutter på isen i tirsdagens bortekamp i boston. (©ntb)

  Seier for Lillebergs Tampa Bay Lightning
  resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: verste resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:06.11)
  oppgjøret mellom tampa bay lightning og boston bruins i nhl gikk til spilleforlengning tirsdag. det endte med seier for lightning og norske emil lilleberg. oppgjøret mot topplaget boston bruins ble spilt i boston, og da det sto 2-2 etter tre perioder endte det med spilleforlengning. heller ikke på overtid klarte lagene å score, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer, der tampa bay lightning tok det siste stikket og vant kampen med 3-2. det er lagets andre strake seier etter at de lørdag slo columbus blue jackets 4-2. lightning gikk opp i ledelsen i første periode ved erik cernak. i andre periode gikk de opp til 2-0 etter at nikita kucherov fikk pucken i buret i powerplay. deretter slo hjemmelaget tilbake med to scoringer av charlie mcavoy og james van riemsdyk. tredje periode endte målløst, og det samme var resultatet i spilleforlengelsen. til slutt ble brayden point dagens helt for tampa bay lightning da han satte den avgjørende straffen inn i bruins-målet. emil lilleberg spilte sin 14. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen fikk nesten 12 minutter på isen i tirsdagens bortekamp i boston. (©ntb)


  Bursdagsbarnet Højlund scoret igjen - Manchester United slo West Ham
  resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: verste resultatet for start i min levetid | Skrevet av Dagbladet - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:16.55)
  rasmus højlund markerte sin egen bursdag med å score i sin fjerde kamp på rad da manchester united slo west ham 3-0 på hjemmebane søndag. højlund fyller 21 år denne søndagen. dansken hamret de røde djevlene i føringen på vakkert vis etter 23 minutters spill. en årvåken casemiro taklet ballen til højlund som dro av en mann og klinte til med høyrefoten. like etter pause doblet alejandro garnacho ledelsen som gikk via en west ham-forsvarer og i mål. samme mann fastsatte sluttresultatet til 3-0 seks minutter før slutt. west ham hadde sine muligheter, men upresise avslutninger, nøling foran mål og en god andre onana i manchester united-buret sørget for ingen west ham-mål. seieren er manchester uniteds tredje på rad. for bare noen dager siden slo de wolverhampton på dramatisk vis. de er nå oppe på 6. plass i premier league, seks poeng bak tottenham, som lørdag mistet seieren mot everton på overtid. et skår i gleden for de røde djevlene var at lisandro martinez måtte ga av med skade i 2. omgang. omfanget av skaden er foreløpig ukjent. neste utfordring for erik ten hags menn er borte mot aston villa. west ham, som ligger på 7. plass, skal på sin side møte martin ødegaard og arsenal i neste kamp.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »