Hovedsiden

Liten annonse
  Straffet for bedrageri - meldte mekanikeren på ritt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:14.59)
  sykkellaget cynisca cycling tydde til kreative og ulovlige grep for å få starte rittet argenta classic. hvert lag var påkrevd å stille med fem ryttere, men cynisca cycling hadde bare fire tilgjengelig. da ba sportsdirektør danny van heute laget om å lyge og si at den femte rytteren var blitt syk. arrangøren krevde likevel at de måtte være fem. da sendte van haute avgårde lagets mekaniker moira barrett, utkledd i lagets drakt og med munnbind for å skjule sin egentlige identitet. hun presenterte seg som og signerte som lagets femte utøver. stuntet ble avslørt og nå har straffen fra det internasjonale sykkelforbundet kommet: van heute er utestengt fra all sykkelsport ut året, mens barrett kan returnere 1. september. rytterne anna hicks, cara o’neil, katherine sarkisov og claire windsor blir også straffet for bedrageri.

  Tempo-Foss firer i ørkenen: – Avslutter godt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:14.02)
  det norske sykkelhåpet tobias foss endte på 4.-plass i tirsdagens tempoetappe i uae tour. brandon mcnulty vant overbevisende. etappen gikk på al hudayrirat island og var 12,1 kilometer lang. løypa var så å si helt flat i ørkenen i de forente arabiske emirater. foss var en av dagens store favoritter. halvveis passerte det norske håpet 14 sekunder bak ledende mcnulty og hadde dermed en stor oppgave foran seg dersom han skulle klare å ta seieren fra amerikaneren. det klarte han ikke og kjørte inn til fjerdeplass i sin første tempoetappe for sitt nye lag ineos grenadiers. foss endte til slutt 14 sekunder bak mcnulty. – en god avslutning av foss, sa eurosport-kommentator theis magelssen. uae team emirates gjorde storeslem på dagens etappe og tapetserte pallen. på andreplass kom australske jay vine som kom i mål to sekunder bak. danske mikkel bjerg tok tredjeplassen, fire sekunder bak vinneren. torstein træen fra bahrain-victorious endte på 55.-plass. vegard stake laengen (uae) ble nummer 73. rittet består av sju etapper. onsdag er det klatreetappe fra al marjan island. da skal rytterne sykle 176 kilometer opp til jebel jais på uae tourens tredje dag. (ntb)

  Åpningsetappen i spansk sykkelritt avlyst etter bondedemonstrasjoner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.48)
  åpningsetappen i sykkelrittet vuelta a andalucia er avlyst etter at det spanske politiet uttrykte bekymring for sikkerheten rundt arrangementet. det melder arrangøren på x/twitter. årsaken er protester og demonstrasjoner fra bønder i området. det er den andre åpningsetappen på kort tid som må avlyses som følge av demonstrasjoner fra bøndene. det samme skjedde i det franske rittet etoile de bessèges i slutten av januar. rittet i sør-spania skulle vare til søndag, men inntil videre er det usikkerhet rundt gjennomføringen av arrangementet. arrangørene skal møtes snart og bestemme veien videre. de norske rytterne amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen skal delta i rittet. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. protestaksjonene dreier seg om eus bærekraftspraksis. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (©ntb)

  Odd Christian Eiking er klar for det norske sykkellaget Uno-X

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:09.32)
  vestlendingen odd christian eiking har skrevet under en ettårskontrakt med det norske sykkellaget uno-x. det bekrefter laget i egne mediekanaler. eiking har stått uten lag etter at kontrakten med ef education-nippo gikk ut etter forrige sesong. – han har bevist at han er en av de beste rytterne i norge. nå håper vi han vil blomstre i uno-x-trøya og komme tilbake til sitt gamle nivå, sier den ferske lagsjefen thor hushovd til tv 2. eiking kan vise til en sterk 11.-plass sammenlagt i grand tour-rittet vuelta a españa fra 2021.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »