Hovedsiden

Liten annonse

  Får verdenscupen i bob til Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:13.33)
  lillehammer har fått tildelt verdenscuprenn i bob i slutten av januar 2024. – det å nå komme på den internasjonale world-cup kalenderen igjen gleder oss derfor stort. gjennom et langsiktig og tett samarbeid mellom nabsf og olympiaparken as, har vi endelig blitt tildelt world cup i bob og skeleton. dette gir oss en stor mulighet til å få vist frem idrettene og område for hele verden gjennom tv-ruta, sir åshild høva sporsheim, generalsekretær i norges ake-, bob- og skeletonforbund (nabsf). verdenscuprennene avholdes 22. til 28. januar.


  Flere av kvinnenes mesterligakamper bak betalingsmur

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.15)
  fra og med neste sesong havner 42 av 61 kamper i mesterligaen for kvinner i fotball bak betalingsmur. finalen er blant kampene som fortsatt vil vises gratis. dazn, som eier rettighetene til å vise mesterligaen for kvinner, har til nå strømmet alle kampene i gruppespillet og sluttspillet gratis på sin youtube-kanal, som har over 600.000 abonnementer. men fra neste sesong vil bare 19 kamper vises gratis der – inkludert finalen, alle kvartfinalene, semifinalene og tolv kamper fra gruppespillet, skriver the guardian. resten vil strømmes på dazns abonnementstjeneste, som koster 149 kroner i måneden. ifølge markedssjef i dazn, veronica diquattro, er dette et avgjørende skritt for å sørge for økonomisk levedyktighet i kvinnefotballen. – vi har økt synligheten til mesterligaen for kvinner takket være vårt samarbeid med youtube. men nå er tiden inne for å gjøre synligheten om til levedyktighet og verdi, slik at rettighetene forblir bærekraftige på sikt. å drive den kommersielle verdien opp sikrer framtidige investeringer, og det er også i klubbenes og uefas interesse, sier hun. (ntb)


  Skjelvik ferdig i OB etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:10.05)
  jørgen skjelvik (31) forlenger ikke kontrakten og forlater odense boldklub etter inneværende sesong. det melder klubben selv på sin nettside tirsdag. nordmannen kom til klubben i 2020 og har siden spilt 93 kamper i den blå og hvitstripete trøyen. – jørgen er en god spiller og en person som er høyt verdsatt i klubben, men vi har sammen besluttet å avslutte samarbeidet etter denne sesongen. vi ønsker jørgen alt vel i fremtiden, sier sportssjef björn wesström. skjelvik har tidligere vært innom klubber som stabæk, helsingborg, kalmar, rosenborg og la galaxy. (ntb)  Arctic Race satser grønt – blir tidenes første sykkelritt med kun elektriske følgebiler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:10.00)
  arctic race of norway har inngått en samarbeidsavtale som gjør at sykkelrittet i nord-norge utelukkende skal bruke elbiler fra og med i år. arctic race hevder selv at det blir det første sykkelrittet i verden som kun benytter seg av elektriske biler. arrangøren framhever at dette er viktig både med tanke på å redusere klimagassutslippene og for rittet som utstillingsvindu for grønne idrettsarrangementer. det skal benyttes 120 helelektriske biler i rittet. de leveres av elbil- og teknologiprodusenten xpeng, som inngår sitt hittil største sponsorsamarbeid i europa. – i likhet med arctic race of norway, har xpeng fokus på bærekraft, og vi jobber begge med teknologiutvikling for å bidra til å drive verden framover, sier selskapets direktør i norge, claes persson. årets arctic race starter i kautokeino 17. august og avsluttes på nordkapp tre dager senere. (ntb)

  VG: Minst seks styremedlemmer vil fjerne Kjøll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:08.56)
  seks av medlemmene i idrettsstyret sier rett ut at de vil vrake berit kjøll og erstatte henne med zaineb al-samarai, ifølge vg. avisen skriver at marco elsafadi, elisabeth faret, sebastian henriksen, ole jørstad, sara stokken rott og erik unaas støtter al-samarai. visepresidentene vibecke sørensen og sondre gullord ønsker ikke å oppgi hvem de støtter foran presidentvalget i bergen første helgen i juni. det gjør heller ikke astrid strandbu eller ioc-representant kristin kloster aasen. utøverrepresentant astrid uhrenholdt jacobsen har ikke svart vg. – norsk idrett trenger ro. ikke en opprivende valgkamp med flere benkekandidater. jeg har sittet i idrettsstyret sammen med zaineb al-samarai i fire år, og jeg vet at det kommer til å fungere godt både overfor styrekollegiet, organisasjonen, myndigheter, mediene og andre sentrale samarbeidspartnere vi trenger for å utvikle den norske idrettsmodellen og våre strategiske mål videre, sier styremedlem erik unaas til avisen. et flertall på sju i valgkomiteen innstilte på al-samarai som idrettspresident, mens tre ville ha berit kjøll, som har varslet at hun vil kjempe for gjenvalg. det er medlemmene av idrettsstyret samt 75 representanter fra idrettskretsene og 75 representanter fra særforbundene som har stemmerett på idrettstinget (ntb)

  Son angivelig utsatt for rasisme – Tottenham har startet etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:12.34)
  tottenham-spiller son heung-min skal ha blitt utsatt for rasisme da han ble byttet ut i det 89. minutt i 1-0-seieren over crystal palace lørdag. hendelsen skal ha skjedd da son ble byttet ut med arnaut danjuma, og måtte gå rundt på utsiden av banen og forbi palace-fansen på vei mot benken. det sirkulerer en video i sosiale medier av en mann på borteseksjonen som gjør en rasistisk gest mot sørkoreaneren. tottenham skriver i en uttalelse at de ikke tolererer noen form for rasisme og at de samarbeider med met police og crystal palace for å etterforske og identifisere personen. – vi vil gjøre alt som står i vår makt for å sikre at hvis vedkommende blir funnet skyldig, vil den motta den sterkeste straff, slik tilfellet var tidligere denne sesongen da son ble utsatt for lignende rasisme i chelsea, skriver tottenham. crystal palace skriver også på twitter at de har levert bevismateriale til politiet og at de vil utestenge vedkommende når den blir identifisert. (ntb)  Harder ferdig som Brann-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:13.32)
  olli harder er ferdig som hovedtrener for branns kvinnelag. det melder klubben på sine nettsider torsdag. harder og brann skal etter forhandlinger ha blitt enige om å avslutte samarbeidet, og dermed fratrer newzealenderen sin stilling. – bakgrunnen for dette er svake prestasjoner og manglende utvikling av prestasjonene over tid. avgjørelsen ble tatt etter lange og gode samtaler med olli, der klubben og olli ble enig om å avslutte samarbeidet. klubben vil understreke at avgjørelsen har vært svært krevende, men det kreves en endring for å forbedre presentasjonene, sier daglig leder i brann christian kalvenes i en uttalelse.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »