Hovedsiden

Liten annonse  Petter Belsvik ferdig som Stabæk-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:16.18)
  basert på dialog med klubben og etter eget ønske har petter belsvik valgt å gi seg som trener for stabæk kvinner. det melder stabæk på sin nettside. han går nå over i en stilling i det private næringsliv, i sin hjemkommune larvik. slik omtaler hovedtreneren selv situasjonen: - jeg ønsker å takke for meg etter mange år i stabæk, etter flere forskjellige perioder. jeg vil alltid være en stabæk-fan. sportssjef kim andré pedersen takker belsvik for et tett, nært og godt samarbeid i 2023. – petter har utvilsomt vært riktig mann til å videreutvikle og etablere oss slik vi har gjort. det er selvfølgelig synd at petter gir seg etter kun ett år hos oss, men full respekt og forståelse for hans valg. - jeg ønsker petter lykke til med nye utfordringer og en ny hverdag. jeg kommer innom han når jeg reiser til larvik. i petter har jeg fått en god venn og kollega, sier pedersen videre. daglig leder jon tunold avslutter med: - det er på mange måter trist at en klubblegende gir seg i klubben. petter er blaa og har hatt mange roller i klubben over flere perioder og er en person som vil bli savnet på brakka, sier tunold og fortsetter: - med tanke på den ekstra belastningen det er å pendle fra larvik til nadderud nesten hver dag, har jeg forståelse for petters valg. jeg vil takke petter for et godt samarbeid og ikke minst det gode arbeidet han har lagt ned i klubben.  Tviberg ute resten av sesongen med alvorlig kneskade – sendes hjem fra USA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:14.37)
  maria tviberg pådro seg en alvorlig kneskade etter et uhell i storslalåmrennet i killington lørdag. det gjør at sesongen nå er over for bergenseren og hun sendes derfor hjem fra usa. det bekrefter sportssjef claus ryste i en pressemelding. – det er en alvorlig kneskade maria har pådratt seg, men en endelig konklusjon på omfanget av skaden vil vi først vite etter undersøkelser av teamet her hjemme i norge, sier ryste. – det er selvfølgelig kjipt å pådra seg nok en kneskade, men jeg er ved godt mot. nå setter jeg kursen hjemover for å gjøre en grundigere undersøkelse i samarbeid med det medisinske helseteamet til norges skiforbund og olympiatoppen, sier tviberg i en uttalelse. forbundet skriver at tviberg ikke kommer til å være tilgjengelig for pressen før etter undersøkelsene er gjennomført.  Urs Fischer ferdig som trener i kriserammede Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:10.36)
  bundesligaklubben union berlin har kvittet seg med treneren urs fischer etter svake resultater denne sesongen. laget har ikke vunnet på 14 kamper, og union opplyser på sin hjemmeside at partene avslutter samarbeidet med øyeblikkelig virkning. u19-trener marco grote tar over på midlertidig basis. i årets sesong har det ikke gått helt etter planen for laget. forrige seier kom mot darmstadt 26. august. etter det ble det tolv strake tap i alle turneringer. (ntb)
  Supportere raser mot Bayern-ledelsen etter ny sponsor

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:09.10)
  talsperson for bayern münchens supportere freste mot klubbens ledere under den årlige generalforsamlingen søndag kveld. michael ott har flere ganger tidligere tatt til ordet mot bayern-ledelsen grunnet klubbens tidligere sponsoravtale med qatar airways. bayern signerte en femårsavtale med det statseide flyselskapet i 2018, men avsluttet samarbeidet allerede i sommer. ott er ikke fornøyd med at klubben valgte å bytte ut flyselskapet med en avtale med rwanda. – rwanda er ikke et land du kan drive en turismekampanje for. alle som trodde at klubbens ledelse hadde ombestemt seg etter slutten av qatar-sponsingen, tok feil. det handler fortsatt om penger. menneskerettighetene er rett og slett irrelevante. vi opptrer like moralsk forkastelig som de siste årene. dette er skammelig, sa ott under generalforsamlingen, ifølge bild. talspersonen rettet også hard kritikk direkte til bayerns ærespresident uli hoeness: – hvis du ønsker at menneskerettigheter ikke lenger skal diskuteres på generalforsamlingen i framtiden, foreslår jeg at du i representantskapet sørger for at ingen flere avtaler vil bli inngått med slike useriøse stater. da kan vi endelig bare snakke om fotball igjen. (ntb)

  SV vil øke drivstoffavgiftene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:11.30)
  naf er ikke spesielt happy for spesielt et punkt i det alternative budsjettet til sv, for til tross for at norge har blant de dyreste drivstoffprisene vil regjeringens samarbeidsparti øke disse.

  Fotballsupporter utestenges i tre år for rasisme mot Tottenham-stjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:11.36)
  en crystal palace-supporter er utestengt i tre år og må gjennom 60 timer samfunnstjeneste for å ha rasehetset tottenham-stjernen son heung-min i mai. mannen i 40-årene ble først dømt til 60 timers samfunnsstraff og en bot på rundt 17.000 kroner, men det synes både tottenham og london-politiet var for mildt. de anket straffen til det britiske politiet for idrett, som ga mannen tre års utestengelse fra alle fotballstadioner. episoden skjedde under en premier league-kamp på tottenhams hjemmebane i mai. mannen ble funnet skyldig i å ha gjort diskrimerende bevegelser mot sørkoreaneren, skriver tottenham. «vi takker politiet for samarbeidet i saken. vi ønsker også å igjen opplyse om at klubben ikke tolerer noen former for diskriminering og vil alltid jobbe for at eventuelle syndere får den strengeste mulige straffen», heter det i en uttalelse fra klubben. (ntb)

  Rosjefen må gå

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:17.44)
  norges roforbund og hovedtrener mark emke er enige om å avslutte samarbeidet. en vanskelig økonomisk situasjon tvinger forbundet til å gjøre grepet.

  Norges Roforbund må kutte kostnader – gir slipp på hovedtrener Mark Enke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:17.19)
  norges roforbund og hovedtrener mark emke er enige om å avslutte samarbeidet. en vanskelig økonomisk situasjon tvinger forbundet til å gjøre grepet. det skriver roforbundets generalsekretær kjell ove alvestad i en pressemelding. han begrunner avgjørelsen med at de ønsker å sikre en bærekraftig økonomi, både på kort og lang sikt. det skjer godt under ett år før ol og paralympics i paris. – årets sesong har synliggjort at kostnadene ved å drive toppidrett for et forbund som vårt, har økt betydelig i forhold til inntektssiden. dette har vært en pågående trend, og det har blitt spesielt tydelig i år. derfor er vi tvunget til å ta dette steget, sier alvestad. nederlandske emke ble ansatt som hovedtrener i januar 2022. – mark er en dyktig trener og en fantastisk person. vi klarer dessverre ikke å opprettholde samme bemanning som i år, og derfor må vi avslutte samarbeidet. vi setter pris på emke sin forståelse for situasjonen. vi er glade for at vi skiller lag som venner, og ønsker mark lykke til videre i karrieren, fortsetter alvestad. (ntb)

  Russlands olympiske komité anker IOC-utestengelsen til CAS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. november 2023 KL:12.12)
  russlands olympiske komité appellerer mot at de blir utestengt fra idretten og bringer saken inn for idrettens voldgiftsrett (cas). cas sier ifølge ntb at russlands olympiske komité har bedt om at utestengelsen blir opphevet og at de blir tatt inn igjen som en nasjonal olympisk komité som er anerkjent av ioc. den internasjonale olympiske komité (ioc) besluttet 12. oktober å stanse alt samarbeid med russlands olympiske komité (roc). ioc utestengte først russland og belarus fra internasjonale idrettsarrangementer etter at russiske styrker invaderte ukraina i februar 2022. tidligere i år kom imidlertid ol-toppene med en anbefaling om å la russere og belarusere vende tilbake til idretten under strenge nøytralitetsprinsipper. det førte raskt til skarp kritikk fra flere hold, og utestengelsen ble opprettholdt.

  Premier League fordømmer rasistisk hets mot to Newcastle-spillere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:13.46)
  premier league og newcastle går hardt ut mot de rasistiske meldingene som ble tilsendt to newcastle-spillere etter lagets 1-0-seier over arsenal lørdag. – newcastle united fordømmer på det sterkeste de rasistiske meldingene som ble sendt til bruno guimarães og joe willock via sosiale medier etter lørdagens seier over arsenal, skriver klubben på sine nettsider. willock avslørte selv meldingene han mottok på instagram og ba plattformen om å identifisere avsenderne. ligaen stiller seg også bak budskapet til newcastle: – premier league fordømmer alle former for diskriminering og samarbeider aktivt med alle spillere, klubber, plattformer og myndigheter for å stille ansvarlige for hatkriminalitet for retten, skriver de på x.


  Skjerpet sikkerhet rundt danske landslag – NFF følger utviklingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:14.07)
  danmarks fotballforbund tar fornyede sikkerhetsgrep rundt egne landslag og supportere. nff sier at man følger med på situasjonen. krigen i ukraina og på gazastripen, i tillegg til skyteepisoden i brussel 16. oktober, gjør at det danske forbundet skjerper sikkerheten på en rekke områder. – den nåværende situasjonen gir grunn til bekymring, og derfor har vi valgt å øke fokuset på sikkerheten, sier fotballpresident jesper møller til dr sporten fredag. – vi har laget en gjennomgang av alle våre sikkerhetsrutiner, og vi kommer til å gjøre grep på en rekke områder, både når det gjelder spillere og supportere, fortsetter han. fotballpresidenten forteller videre at tiltakene vil bli opprettholdt så lenge forbundet finner det nødvendig. møller opplyser også om at andre nasjonale forbund gjør lignende grep. ntb har rettet en henvendelse til norges fotballforbund med spørsmål om det vurderes tilsvarende grep rundt norske landslag og supportere. – nff har gode rutiner og oppdaterte beredskapsplaner når det gjelder sikkerhet i forbindelse med våre landslag og supportere, sier sikkerhetssjef geir ellefsen. – vi følger selvsagt hele tiden med på sikkerhetssituasjonen og samarbeider kontinuerlig med politi, nasjonale sikkerhetsmyndigheter, sikkerhetsselskaper og ikke minst nfip - koordineringskontoret for alle idrettskonkurranser i europa. kripos er forøvrig ansvarlig for nfip i norge, legger han til. det norske herrelandslaget skal senere denne måneden møte færøyene og skottland. det førstnevnte oppgjøret går på ullevaal, det siste i glasgow.

  Uefa blir medarrangør av Gullballen – etablerer nye trenerpriser fra 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:10.19)
  det europeiske fotballforbundet går i partnerskap med france football og l`equipe. fra 2024 blir forbundet medansvarlig for gullballen-utdelingen. det nyetablerte samarbeidet fremgår av en pressemelding fra uefa fredag. det er magasinet france football som historisk sett har stått bak fotballens mest prestisjetunge prisutdeling. gullballen, på fransk ballon d`or, er delt ut siden 1956. (ntb)

  Bodø blir NM-arrangør i landeveissykling i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:11.39)
  bodø cykleklubb er tildelt norgesmesterskapet i landeveissykling neste år. det skriver norges cykleforbund i en pressemelding. mesterskapet blir arrangert mellom 20. og 23. juni 2024. – samarbeidet med arctic race of norway har vært avgjørende for at bodø ck tar på seg nm sykkel landevei i 2024. vi nyter godt av både deres kompetanse og utstyr, på lik linje med mesterskapet i 2016, sier leder av nm-komiteen jan oddvar sørnes. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »