Hovedsiden

Liten annonse

  Kjetil Rekdal ferdig som Omonia-trener etter én måned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:12.39)
  det bekrefter klubben på egne hjemmesider. 10. januar ble trenerprofilen ansatt i kypriotiske omonia. 42 dager senere er arbeidsforholdet avsluttet. «vi informerer om at samarbeidet med kjedil rekdal er avsluttet. vi takker herr rekdal og ønsker ham lykke til i framtidig karriere» slik lyder meldingen på klubbens twitter-profil. geir frigård har vært med rekdal på det kortvarige kypros-oppholdet. de to var også en trenerduo i rosenborg der rekdal var ferdig i juni 2023.

  TV 2: Søker om mesterligafinale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterligafinalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i mesterligaen spiller på et skyhøyt nivå. mesterligaen for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterligafinale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.

  TV 2: Søker om Mesterliga-finale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterliga-finalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i champions league spiller på et skyhøyt nivå. champions league for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterliga-finale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.  Becker trekker seg som trener for Rune

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:17.30)
  den danske tennisstjernen holger rune har ikke lenger boris becker som trener. det bekrefter sistnevnte tirsdag. – jeg ønsker å opplyse om at jeg slutter som trener for holger rune med umiddelbar effekt, skriver becker på x. runes samarbeid med den becker startet i fjor høst, og den tyske trenerlegenden forteller at det ble startet for å nå atp-finalen på tampen av fjoråret. de forlenget samarbeidet ut 2024, men becker har siden innsett at han måtte være mye mer tilgjengelig for rune om de skulle lykkes. – på grunn av profesjonelle og private grunner, kan jeg ikke gi holger det han trenger nå. jeg ønsker ham bare det beste, og vil alltid være hans fan nummer én, skriver becker. i forrige uke bekreftet også rune at han brøt med sin andre trener, sveitsiske severin lüthi. det samarbeidet holdt bare i en drøy måned.
  Ny razzia blir knytt til Besseberg-saka
  samarbeidet med becker | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: rune avslutter samarbeidet med becker | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:15.08)
  sveitsisk politi har ransaka hovudkvarteret til selskapet infront i byen zug. det bekreftar infront til nrk. ransakinga skjer midt i rettssaka mot anders besseberg. avisa zug zeitung omtala saka først, og peika på at aksjonen kan ha vore ein konsekvens av besseberg-saka i buskerud tingrett. infront står sentralt i korrupsjonstiltalen mot besseberg, som mellom anna er anklaga for å ha tatt imot ein leasingbil og fleire påspanderte jaktturar betalt av infront. infront seier at sveitsisk politi gjekk til aksjon måndag denne veka. dei fortel også nrk at razziaen skjedde på oppdrag frå austerriksk politi. i austerrike pågår det ei etterforsking der selskapet infront og noverande og tidlegare leiarar i selskapet er involvert. der blir forretningsforholdet mellom det internasjonale skiskyttarforbundet og infront ettergått. austerriksk økokrim undersøker om det internasjonale skiskyttarforbundet favoriserte infront då dei inngjekk avtalar. – vi tar påstandane svært alvorleg og held fram med å samarbeide med politimyndigheitene, skriv kommunikasjonsvisepresident jörg polzer i infront til nrk. – vi vil gjenta at våre avtalar med ibu alltid har vore i tråd med marknadspraksis og breitt støtta av komitévedtak i ibu. vi nektar eninkvar ulovleg påverknad på inngåinga av desse kontraktane, legg han til. austerriksk politi stadfestar også razziaen overfor nrk. – etterforskingsskritt mot tidlegare leiarar i ibu og eit marknadsføringsselskap for sportsrettigheiter har blitt gjennomført sidan 2023. anklagene er tillitsbrot og korrupsjon. i den samanheng blei det i går gjennomført ytterlegare ransakingar i utlandet, skriv austerriksk økokrim til nrk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »