Hovedsiden

Liten annonse


  Taylor Swift donerer millionsum til dødsofferets familie etter paradeskytingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:17.32)
  taylor swift bidrar med 100.000 dollar til innsamlingsaksjonen til familien til kvinnen som døde etter masseskytingen da super bowl-seieren skulle feires. innsamlingen ble opprettet med det mål å samle inn 75.000 dollar til familien til elisabeth lopez-galvar som døde under masseskytingen. 22 personer ble også skadd under skytingen, inkludert flere barn. taylor swift er kjæreste med travis kelce, som var med å vinne årets super bowl sammen med kansas city chiefs. – jeg sender mine dypeste kondolanser i forbindelse med deres knusende tap. med kjærlighet, taylor swift, skrev popstjernen i en melding. beskjeden ble ledsaget av at hun donerte 50.000 dollar til innsamlingen. litt senere kom det nok en melding om nye 50.000 dollar. det tilsvarer om lag én million norske kroner. en av taylor swifts medarbeidere bekrefter overfor magasinet variety at donasjonen faktisk kom fra stjernen selv. politiet har bekreftet at masseskytingen under paraden skyldes «en krangel». (©ntb)

  Vålerenga advarer mot falsk pengeinnsamling til Palestina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:15.48)
  fotballklubben vålerenga sier den har fått meldinger om svindlere som hevder de samler inn penger til palestina på vegne av vif. vålerenga rykker ut mot den falske pengeinnsamlingen i egne kanaler tirsdag. «vi har de siste ukene mottatt henvendelser fra personer i våre nærområder som har hatt besøk på døra av barn og unge. de hevder de driver en innsamling til inntekt for palestina i regi av vålerenga fotball, noe som ikke stemmer», skriver klubben. vålerenga skriver at den anser innsamlingen for svindel og ber folk ta kontakt med politiet. klubben vil også ha hjelp til å innhente informasjon som kan bidra til å løse saken. (ntb)  Michael Jordans sko solgt for 8 millioner dollar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:13.12)
  seks sko legenden michael jordan brukte i avslutningen av sesongene han vant nba med chicago bulls, er solgt på auksjon for rekordhøye 8 millioner dollar. ifølge auksjonshuset sotheby`s satte vinnerbudet prisrekord for sko som er brukt i kamp. samlingen som ble solgt fredag, besto av én air jordan-sko fra hver av de siste basketballkampene i 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 og 1998. – dette er både en påminnelse om det varige inntrykket michael jordan har gjort og et konkret uttrykk for hans legendestatus, noe som blir ytterligere forsterket av sluttresultatet, sier brahm wachter fra sotherby`s i en uttalelse. det er ikke kjent hvem som har kjøpt samlingen med halve skopar, og selgeren beskrives kun som «en privat amerikansk samler» som fikk tak i skoene fra en tidligere leder i chicago bulls. jordan begynte med å gi én sko til en person i klubbledelsen etter kampen som sikret tittelen i 1991. deretter ble det en tradisjon, forteller sotheby`s. fredagens skokjøper får også med seg bilder av jordan som går i én sko mens han feirer titlene. i tillegg til å være en av basketballsportens største profiler – av mange regnet som tidenes beste spiller – bidro jordan også til fornying av idrettssko og kulturen rundt dem da han sammen med nike skapte air jordan-skoene midt på 1980-tallet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »