Hovedsiden

Liten annonse
  Sju spillere forlater Leicester gratis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:20.07)
  stjerner som youri tielemans og çaglar söyüncü er ferdige i leicester etter nedrykket. klubben endte med å forsvinne ut av premier league på sesongens aller siste dag. det får konsekvenser for spillerstallen. mandag melder klubben selv at youri tielemans, çaglar söyüncü, daniel amartey, nampalys mendy, ryan bertrand, ayoze pérez og tetê alle er ferdige i klubben som følge av at kontraktene deres utløper. leicester melder også at det pågår samtaler med kaptein jonny evans om hans fotballframtid. den tidligere manchester united-spilleren har i likhet med tielemans og andre kontrakt som utløper denne måneden.

  Flaskekaster utestengt fra Nadderud stadion ut året

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:15.21)
  lokalavisa budstikka melder mandag at tilskueren som kastet en flaske på dommeren rohit saggi etter kampen mellom stabæk og vålerenga forrige uke, ikke får se flere stabæk-kamper på nadderud i år, men åpner for nye samtaler i august. saggi ble truffet av en flaske da han var på vei av banen etter kampslutt, og fikk senere påvist hjernerystelse. politiet anmeldte hendelsen. nå forteller stabæks arrangementsansvarlig kjetil ekeli til budstikka at klubben har hatt et møte med den mindreårige tilskueren og foreldrene hans. – han har fått en utestengelse fra kamper på nadderud ut 2023. vi har avtalt et oppfølgingsmøte i august, med mulighet for å forandre deler av straffen, forteller ekeli til avisa. ledelsen mener det er på sin plass med en straff, samtidig som de ønsker å gi tilskueren en sjanse.

  Flaskekaster (14) utestengt fra Nadderud stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:15.21)
  lokalavisa budstikka melder mandag at tilskueren som kastet en flaske på dommeren rohit saggi etter kampen mellom stabæk og vålerenga forrige uke, ikke får se flere stabæk-kamper på nadderud i år, men åpner for nye samtaler i august. saggi ble truffet av en flaske da han var på vei av banen etter kampslutt, og fikk senere påvist hjernerystelse. politiet anmeldte hendelsen. nå forteller stabæks arrangementsansvarlig kjetil ekeli til budstikka at klubben har hatt et møte med 14-åringen og foreldrene hans. – han har fått en utestengelse fra kamper på nadderud ut 2023. vi har avtalt et oppfølgingsmøte i august, med mulighet for å forandre deler av straffen, forteller ekeli til avisa. ledelsen mener det er på sin plass med en straff, samtidig som de ønsker å gi tenåringen en sjanse.  Ruud om trenergrepet: – Greit å få positive tilbakemeldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:06.49)
  casper ruud synes det er greit å kunne prate kort med trenerteamet før og etter poeng. pappa christian er i teamet rundt verdensfireren, som tirsdag slo svenske elias ymer i strake sett i første runde i french open. – det endrer ikke så mye, føler jeg. det er enklere å kommunisere om det er noe treneren vil vite av deg eller du vil ha fra ham. man kan uansett aldri helt vite hva motstanderen vil gjøre og de kan alltid endre taktikk, sier ruud etter kampen. – det er greit å få litt positive tilbakemeldinger nå som det er lov og man slipper å være redd for å bli straffet. 24-åringen sier at samtalene noen ganger kan gå litt mer på det taktiske. det gjelder spesielt om man møter en spiller som er godt kjent for spesielle eller sterke server. – noen ganger spør jeg dem om de synes jeg burde stå litt lenger bak i banen på returene. det er for det meste bare enkle tilbakemeldinger, sier ruud. (ntb)

  xavi røper messi-samtaler: – han passer perfekt inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:08.27)
  barcelona-trener xavi innrømmer at han er i samtaler med lionel messi om en mulig retur til den katalanske storklubben, men sier at alt er opp til argentineren. – jeg sa til klubbpresidenten at messis retur er fornuftig. det er det ingen tvil om i det hele tatt, han passer perfekt inn i systemet vårt. jeg har den taktiske planen i tankene med leo, sa xavi til sport, ifølge fabrizio romano. det har i en stund vært tydelig at messi ønsker seg bort fra den franske hovedstaden og paris saint-germain. argentineren har imidlertid vært kraftig linket til den saudiarabiske klubben al-hilal.


  Kostbar Deila-flytting – får kritikk for «pokerfjes»-uttalelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.38)
  club brugge skal ha betalt 25 millioner kroner til standard liège for å hente ronny deila som trener. det skriver flere belgiske aviser. het laatste nieuws er et av mediene som melder dette. deila sluttet på dagen i liège. han hadde da ikke avsluttet sesong én i en treårskontrakt. laget hans tapte tre kamper og spilte to uavgjort rett i forkant av deila-avhoppet. standard-ledelsen sier at club brugge opptrådte korrekt i forhandlingene om deila. 25 millioner kroner kommer inn på konto, men standard må ut på ny trenerjakt. deila får noe kritikk i flere aviser fordi han så sent som lørdag på det sterkeste tilbakeviste at han var på vei til club brugge og at det foregikk forhandlinger. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene, sa deila blant annet lørdag. sportsdirektør fergal harkin sa torsdag at deila hadde informert ham for noen uker siden om interessen fra og samtalene med club brugge. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »