Hovedsiden

Liten annonse
  Inter-stopper frykter ikke Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:11.30)
  inter-stjernen alessandro bastoni avviser blankt at han er engstelig foran møtet med en høytflygende erling braut haaland i mesterligafinalen lørdag. bastoni er én av tre inter-midtstoppere som skal forsøke å tøyle den norske scoringsmaskinen i finalen i istanbul. inter-spilleren ser ingen grunn til å frykte haaland-duellen. – du er redd for mordere, ikke fotballspillere. det vil være feil å snakke om frykt, sier han ifølge nyhetsbyrået afp. – det er ikke haaland mot inter, det er manchester city mot inter, legger bastoni til. han forsøker å gå til lørdagens finale med en positiv innstilling. – det er ingen frykt der, kun fokus på å finne det rette spenningsnivået. mer enn noe annet er det lykke. jeg gleder meg til å komme ut på banen, sier inter-stjernen. (ntb)

  Benzema-avskjed overrasket Real Madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:07.59)
  den franske stjernespissen karim benzemas avgjørelse om å forlate real madrid kom som en overraskelse på lagets trener carlo ancelotti. – hans avgang kom som en overraskelse på alle sammen, men vi må ha forståelse for valget. det var en avgjørelse i siste liten, sa ancelotti etter real madrids siste seriekamp mot atheltic bilbao søndag. benzema kom til den spanske storklubben i 2009 fra franske lyon. søndag scoret han i sin siste kamp for klubben. det var den 354. scoringen på 648 kamper i de hvitkledde fra madrid. – vi kan ikke være fornøyde med hans avgang, men vi må respektere avgjørelsen hans. han har retten til å velge, og vi takker ham for alt han har gjort for klubben, sa ancelotti. (ntb)


  ohi avsluttet sesongen med scoring mot agf – brøndby rotet bort seieren i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:19.28)
  Ohi Omoijuanfo scoret sitt 13. mål for Brøndby da de spilte 3-3 borte mot AGF i sesongens siste seriekamp i den danske superligaen. Nordmannen sendte Brøndby i ledelsen etter elleve minutte. Det ble en målrik kamp som til slutt endte uavgjort 3-3, da det raknet for Brøndby på slutten. AGF sikret med det bronsen i den danske toppdivisjonen, mens Brøndby avsluttet endte på 5.-plass i mestersluttspillet i Danmark. FC København sikret tittelen allerede i forrige serierunde.
  Lazio sikret 2. plassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:10.03)
  to scoringer i andre omgang sørget for at lazio sikret andreplassen i serie a. hovedstadsklubben slo empoli 2-0. alessio romagnoli og luis alberto scoret målene som tok lazio forbi inter på tabellen. dermed er alle tabellplasseringene i topp fire satt. seriemester napoli, tabelltoer lazio og milano-klubbene inter og ac milan skal spille i mesterligaen neste sesong. søndag kveld spilles de siste kampene i denne serie a-sesongen.

  PSG tapte i Messis avskjedskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:22.52)
  lionel messi spilte lørdag kveld sin siste kamp for psg. det ble ingen minneverdig opplevelse, for argentineren gikk målløs av banen i et 2-3-tap mot clermont. psg ledet 2-0 takket være en avskjedsscoring fra sergio ramos (som også spilte sin siste kamp) og kylian mbappé, men clermont slo knallhardt tilbake og snudde kampen til 3-2. messi kunne - og burde - notert seg for scoring etter at han ble spilt alene med keeper av mbappé, men på ukarakteristisk vis blåste han ballen høyt over fra en god posisjon. messi forlater psg med to seriegull og leverte 21 mål og 20 målgivende pasninger denne sesongen. hvor han spiller neste sesong er foreløpig ikke klart.
  Vålerenga-toget dundrer videre – slo byrival

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:15.39)
  vålerenga fortsatte storformen da de møtte lyn til et vaskeekte byderby på ullevaal stadion. blåtrøyene dominerte kampen og vant 2-0 etter scoringer fra olaug tveten og stine ballisager pedersen. dermed forblir vålerenga på toppen av tabellen med en luke på ni poeng ned til rosenborg på 2.-plass.  Vålerenga vant nervepirrende derbydrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:21.18)
  på bislett stadion måtte vålerenga ha en sen scoring for å slå lyn 2-1 i en kamp med fullt trøkk på tribunene. eliteserielaget tok ledelsen etter 27 minutters spill da ibba laajab gjorde selvmål. julius skaug utlignet like etter pause til stor jubel blant lyns supportere. laget fra oslo vest øynet håp om å sende byrivalen ut av cupen, men fem minutter før full tid headet en umarkert mohamed ofkir inn vinnermålet for vålerenga. målet førte til banestorming fra bortefansen.

  «Norske» Esbjerg tok første stikk i finale i det danske håndballsluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.07)
  team esbjerg vant den første finalekampen i det danske håndballsluttspillet 27-26 borte mot regjerende mester odense. finaleserien avgjøres når et lag har tre poeng, derfor trenger esbjerg bare uavgjort for å sikre seg tittelen på hjemmebane når de tar imot odense torsdag 8. juni. etter en overbevisende førsteomgang ledet esbjerg 16-11 da lagene gikk til pause. odense var nesten utspilt etter de første 30 minuttene, men kom knallsterkt tilbake og skapte spenning om resultatet i andre omgang. gjestene vant likevel til slutt kampen 27-26. henny reistad ble kampens toppscorer med sine åtte nettkjenninger for esbjerg. maren aardahl fulgte med seks scoringer for odense, mens kristine breistøl noterte seg med fem fulltreffere. esbjerg er blant lagene som konkurrerer med vipers kristiansand om tittelen i mesterligaen til helgen. reistad ble forrige uke kåret til verdens beste håndballspiller av nettstedet handball-planet. mørk ble også tatt ut som høyreback på årets lag. (ntb)


  Ohi-mål og Evjen-assist mot Nordsjælland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:21.00)
  ohi omoijuanfo markerte seg med scoring og håkon evjen med assist da brøndby vant 5-1 hjemme over nordsjælland i det danske sluttspillet mandag kveld. resultatet førte til at brøndbys erkerival fc københavn er seriemester en runde før slutt. ohi sendte vertene i ledelsen allerede etter to minutter, og mathias kvistgaarden økte til 2-0 midtveis i første omgang. fire minutter etter pause satte dansken inn sitt andre mål for kvelden etter å ha blitt spilt opp av evjen. (ntb)

  Kraftig reaksjoner etter mål: – Kan ikke fatte og begripe det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:18.02)
  stabæk fikk en drømmestart mot vålerenga på nadderud, og til pause, leder bærumslaget 2–0. underveis i omgangen ble mushaga bakengas 2-0-scoring, ti minutter før pause, en stor snakkis. ballen berørte tilsynelatende hånden til spissen får han doblet ledelsen for vertene. det har skapt reaksjoner og vekt oppsikt. – han bruker armene aktivt for å styre og dempe den ballen, sier jesper mathisen i tv 2-studio. – jag kan ikke fatte og begripe at det ikke er hands, fortsetter eksperten. tidligere i kampen hadde kasper høgh ført vertene i ledelsen, men reaksjonene på 2-0-scoringen lot ikke vente på seg. – ok, jeg skjønner altfor lite av hands-regelen. nå skjønner jeg enda mindre, når målet til bakenga godkjennes på nadderud, skriver fotballekspert lars tjærnås på twitter. målet ble til slutt stående etter en var-sjekk. bakenga selv er ikke i tvil om at det var riktig dømt – jeg opplever at ballen kommer og jeg har hendene helt inntil. ifølge regelbøkene så er ikke det hands. det er bra dømt, sier han til tv 2.


  Bundesliga kåret Bellingham til årets spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:12.22)
  borussia dortmunds midtbanespiller jude bellingham (19) er kåret til årets spiller i den tyske toppdivisjonen. det skriver bundesliga på egne nettsider mandag. 19-åringen scoret åtte mål og hadde fire målgivende pasninger for dortmund på 31 seriekamper denne sesongen. bellingham har spilt i den tyske storklubben siden 2019. da kom den engelske unggutten fra championship-klubben birmingham. i en dramatisk ligaavslutning rotet dortmund bort bundesliga-tittelen. de gulkledde klarte bare 2-2 hjemme mot mainz, og en sen matchvinnerscoring fra bayern münchen i 2-1-kampen mot köln gjorde at erkerivalen snek seg forbi og tok sitt ellevte strake seriegull. bellingham spilte ikke sesongens siste kamp på grunn av problemer med kneet.

  Norsk åpningstap i VM i paraishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.28)
  norge hang lenge godt med før tyskland koblet grepet og vant 5-3 i premierekampen i vm i paraishockey. det norske laget utlignet til 1-1 i første periode, men to raske mål mot slutten av den andre ga et overtak tyskerne aldri mistet. rett etter den siste pausepraten økte de ledelsen ytterligere. ola øiseth styrte inn to kjappe reduseringer og tente et poenghåp, men norge kom ikke nærmere enn 3-4. en tysk scoring i sluttsekundene fjernet all tvil. audun bakke gjorde norges første mål i søndagens kamp. statistikken viste at nordmennene hadde 22 skudd på mål mot tyskernes 17. verdensmesterskapet i paraishockey spilles i canadiske moose jaw. norge har igjen puljeoppgjør mot kina mandag og italia onsdag. de to beste lagene fra gruppe b går til første utslagsfase, mens de to siste spiller om 7.-plassen. tsjekkia, usa, canada og sør-korea utgjør gruppe a.

  Bråstopp for Haaland

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:19.22)
  toppscorer erling braut haaland (22) stoppet på 36 scoringer i premier league denne sesongen. fra benken fikk han se at brentford slo manchester city for andre gang i år.  Reiten med mål og assist da Chelsea vant superliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:17.56)
  guro reiten og maren mjeldes chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot reading lørdag. de blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene. laget vant 19 av 22 kamper i serien denne sesongen og avsluttet med 58 poeng. i forkant av siste runde ledet chelsea ligaen med to poeng ned til manchester united, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot tabelljumbo reading for å sikre tittelen. etter drøyt tjue minutter svingte reiten inn et innlegg i feltet, som sam kerr stanget i mål. reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål. kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen. både reiten og mjelde spilte hele kampen for chelsea, mens amalie eikeland gjorde det samme for reading. (ntb)


  Målfest for Brann - slag i trynet for Riise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:16.57)
  larissa crummer og maria brochmann scoret to mål hver i branns 5-2-seier over røa lørdag. den regjerende seriemesteren tok sin andre strake seier i toppserien. etter drøyt ti minutter åpnet australske crummer målkontoen i brann. få minutter senere kriget ragne svastuen inn utligningen for røa. brochmann svarte umiddelbart med et hodestøt som sendte hjemmelaget tilbake i føringen. crummer økte deretter til 3-1 senere i omgangen. etter hvilen noterte brochmann seg for sin andre scoring for dagen. røa-spiss julie klæboe reduserte ledelsen, før marte bratberg lund fastsatte resultatet til 5-2 på overtid. brann fortsetter likevel på 4.-plass med sine 17 poeng. lsk ligger tre poeng foran de rødkledde etter seieren mot lyn lørdag. indreløper emma stølen godø sikret 2-0-seier etter to nettkjenninger mot gamleklubben. stabæk-spiller meryll abrahamsen scoret også mot gamleklubben da hun lobbet inn 1-0 mot arna-bjørnar. de sistnevnte slo likevel tilbake og vant 4-2. john arne riises avaldsnes måtte se poeng ryke tre minutter på overtid mot åsane. mathilde sangolt ble matchvinner. (ntb)

  Haaland kåret til årets spiller i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:12.06)
  erling braut haaland er kåret til årets spiller i premier league. det melder ligaen selv lørdag. – det måtte bli ham, lyder meldingen. 22-åringen har hatt en ellevill debutsesong i england. foreløpig lyder fasiten 52 mål i alle turneringer, en smadret scoringsrekord i premier league, og søndag hevet han ligapokalen som bare den fjerde nordmannen noensinne. fortsatt gjenstår både fa-cup- og mesterligafinalen.

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Smell for Marcus og Martinus – Glimt overlegne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:20.51)
  mens det rant mer enn to dråper regn over kippermoen gress torsdag, var det akkurat to mål bodø/glimt hadde rukket å score før pause. for med marcus gunnarsen, i popduen marcus og martinus fra start, fikk mosjøen det tøft i cupens første runde. – veldig proft gjennomført av glimt, mente tv 2s ekspertkommentator jesper mathisen. han skrøt også av hjemmelaget: – jeg synes mosjøen kommer godt ut av dette. de har vært godt organisert og vært nære scoring minst én gang. hjemmelaget hang lenge med, men rett før pause rakk dommeren å signalisere, eller plystre i fløyta – hvis vi legger godviljen til – to ganger. nino zugelj satt inn 3-0-målet for eliteserielederen og bidro til at glimt avanserer til cupens andre runde. zugelj satte også oppgjørets første mål, mens albert grønbæk doblet ledelsen like etterpå. like før slutt ble det et brødrebytte da marcus ble byttet ut for martinus gunnarson. sistnevnte rakk raskt å markere seg med et gult kort.

  Smell for Marcus og Martinus - Glimt overlegne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:20.51)
  mens det rant mer enn to dråper regn over kippermoen gress torsdag, var det akkurat to mål bodø/glimt hadde rukket å score før pause. for med marcus gunnarsen, i popduen marcus og martinus fra start, fikk mosjøen det tøft i cupens første runde. – veldig proft gjennomført av glimt, mente tv 2s ekspertkommentator jesper mathisen. han skrøt igsp av hjemmelaget: – jeg synes mosjøen kommer godt ut av dette. de har vært godt organisert og vært nære scoring minst én gang. hjemmelaget hang lenge med, men rett før pause rakk dommeren å signalisere, eller plystre i fløyta – hvis vi legger godvilja til – to ganger. nino zugelj satt inn 3-0-målet for eliterserielederen og bidro til at glimt avanserer til cupens andre runde. zugelj satte også oppgjørets første mål, mens albert grønbæk doblet ledelsen like etterpå. like før slutt ble det et brødrebytte da marcus ble byttet ut for martinus gunnarson. sistnevnte rakk raskt å markere seg med et gult kort.

  Vålerenga videre uten å imponere: – Ikke noe Vålerenga-fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.56)
  åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. i tre av dem var det lag fra eliteserien involvert og for sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot funnefoss/vormsund (fuvo) fra nivå fire. kun fem minutter var spilt da tobias solem karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også fuvo var farlig fremme ved et par anledninger. det var imidlertid sarpsborg som fikk utteling på sjansene. mål fra steffen lie skålevik og joachim soltvedt gjorde at eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. en straffescoring fra kristian fardahl opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. vålerenga måtte nøye seg med ett mål borte mot råde, fra nivå fem. kampens eneste mål kom etter 20 minutter da jacob dicko eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse daniel ravneng. – det var en svak gjennomkjøring. det er ikke noe vålerenga-fotball, sier trener dag-eilev fagermo til nrk og oppsummerer: – jeg er fornøyd med at vi vinner, men det er en svak kamp fra vår side. i rogaland tok fk haugesund turen til ryfylke for å spille mot staal jørpeland. to mål fra adrion pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for haugesund. tre minutter før slutt reduserte staal ved daniel ciach. i kampens siste ordinære minutt skjøt bartosz widejko i tverrliggeren fra 30 meter. nærmere kom ikke staal og dermed ble det avansement for haugesund. øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: brodd – vidar 1–2, djerv 1919 – sandnes ulf 1–6, drammens bk – mjøndalen 1–5, fyllingsdalen – sotra 1–3, nardo – byåsen 0–1

  Eliteserie-lagene videre i cupen uten å imponere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:19.56)
  åtte runder i cupens første runde startet 18.00 torsdag kveld. i tre av dem var det lag fra eliteserien involvert og for sarpsborg 08 ble det en rask kaldusj borte mot funnefoss/vormsund (fuvo) fra nivå fire. kun fem minutter var spilt da tobias solem karlsen sendte hjemmelaget i ledelsen. sarpsborg 08 kom seg til flere store sjanser, men også fuvo var farlig fremme ved et par anledninger. det var imidlertid sarpsborg som fikk utteling på sjansene. mål fra steffen lie skålevik og joachim soltvedt gjorde at eliteserie-laget ledet 2-1 til pause. en straffescoring fra kristian fardahl opseth et snaut kvarter ut i den andre omgangen sørget for at sarpsborg hadde full kontroll på resten av kampen og til slutt vant 3-1. vålerenga melket det meste ut av sitt eneste mål, og er videre fra cupens første runde. oslo-laget vant kampen 1-0 mot råde fra nivå fem i norge. avgjørelsen kom etter 20 minutter da jacob dicko eng trengte to sjanser før ballen gikk forbi sisteskanse daniel ravneng. det var lite å skrive hjem om mål- og sjansemessig fra kampen, og det er nok rådes pauseshow som kommer til å huskes best. østfold-laget dro nemlig et par kuer ut på banen i pausen, hvor de ble melket. før oppgjøret gikk det rykter om at råde-fansen skulle kjøre et bondestunt mot klanen, vålerengas supportergruppe. stuntet var en liten humoropptur idet som til slutt endte med cup-exit for råde. i rogaland tok fk haugesund turen til ryfylke for å spille mot staal jørpeland. to mål fra adrion pajaziti i løpet av den første halvtimen gjorde at det lenge ble en kontrollert kamp for haugesund. tre minutter før slutt reduserte staal ved daniel ciach. i kampens siste ordinære minutt skjøt bartosz widejko i tverrliggeren fra 30 meter. nærmere kom ikke staal og dermed ble det avansement for haugesund. øvrige resultater fra kampene som startet 18.00: brodd – vidar 1–2, djerv 1919 – sandnes ulf 1–6, drammens bk – mjøndalen 1–5, fyllingsdalen – sotra 1–3, nardo – byåsen 0–1


  Lillestrøm fikk keeper utvist - så vartet Svendsen opp med hat trick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.28)
  lillestrøm tapte lørdagens cupfinale og allerede onsdag kveld startet jakten på en ny cupfinale borte mot skedsmo i første runde. etter en målløs første omgang, fikk skedsmo et uventet overtak da lillestrøm-keeper knut andré skjærstein ble utvist etter å ha felt en skedsmo-spiller på full vei gjennom mot mål. men til tross for at de ble redusert til ti mann, var det lillestrøm som sto for målene. et hat trick fra tobias svendsen på et drøyt kvarter, hvor de siste to scoringene kom med kun 65 sekunders mellomrom og et avsluttende mål fra philip slørdahl sørget for at det ble en 4-0-seier til lillestrøm.


  Florida Panthers ett steg unna NHL-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:07.11)
  florida panthers slo carolina hurricanes på nytt, leder 3-0 sammenlagt og er bare én seier unna en plass i nhl-finalen de to første seirene over carolina hurricanes kom etter at de hadde avgjort i forlengningen, men denne gangen holdt det med den ene scoringen til sam reinhart i 2. periode. 3-0 sammenlagt betyr at laget fra feriebyen i sør bare mangler én seier til i best av sju-serien før plassen i nhl-finalen er et faktum. der venter enten vegas golden knights eller dallas stars. der leder laget fra las vegas med 2-0 sammenlagt. (ntb)

  Brann slo tilbake etter tre strake tap – vant lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.54)
  etter tre strake tap i toppserien slo brann tilbake med 2-0-seier over åsane. det tar klubben opp på fjerdeplass på tabellen, mens åsane fortsatt er på niendeplass. brann hadde flere store sjanser i første omgang, men det var ikke før etter pause at de fikk hull på byllen. etter en time spilt sendte maria brochmann brann i føringen med hodet. kampens andre scoring ble servert av andrine hegerberg, mens sara ritter satte den i mål. det var brann-spillerens første scoring i toppserien.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »