Hovedsiden

Liten annonse
  Sensasjonslaget Girona måtte nøye seg med ett poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:22.58)
  girona har sjokkert i la liga-innledningen, men mandag ble det med ett poeng etter 1-1 hjemme mot athletic bilbao. dermed er real madrid fortsatt serieleder. det ene poenget betydde nemlig at girona ikke klarte å ta tilbake serieledelsen. real madrid overtok tabelltoppen et døgns tid tidligere etter 3-0-seieren over cádiz søndag. det så imidlertid bra ut for girona som tok ledelsen på eget gress mandag. ukrainske viktor tsyhankov fikset ledelse etter ti minutters spill i annen omgang. det så en stund ut til å kunne gi en ny seier, men drøyt midtveis i omgangen utlignet inaki williams for bortelaget. girona forsøkte å legge press på athletic bilbao i avslutningen, men fikk ikke scoringen som igjen ville gjort klubben til serieleder. etter 14 serierunder har både real madrid og girona 35 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell. (ntb)

  Lyn herjet med Hødd – langt steg mot 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:19.51)
  i den første av to kvalifiseringskamper, la lyn et strålende grunnlag for å rykke opp til 1. divisjon med 3-0-seier. allerede etter et drøyt kvarter kunne supportergruppen bastionen juble for nettkjenning på nadderud. anders bjørntvedt olsen løp seg fri i hødd-feltet, og fikk sendt ballen mellom beina på keeper ole-monrad alme. få sekunder etter pause doblet oslo-klubben ved henrik kristiansen, og med 3-0-scoringen til ole breistøl etter at timen var spilt begynner det å lukte opprykk for lyn.

  Savner Solskjær

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:13.51)
  manchester united-supporter arne scheie (79) mener scoringen til alejandro garnacho (19) «nok er den fineste i moderne tid». han liker at klubben nærmer seg tabelltopp, men savner ole gunnar solskjær.

  Måper

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:13.51)
  manchester united-supporter arne scheie (79) mener scoringen til alejandro garnacho (19) er den fineste i nyere tid.

  Satte ned foten

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:22.11)
  manchester united-trener erik ten hag er mektig imponert over scoringen til alejandro garnacho (19). men da en journalist trakk fram brassescoringene til wayne rooney og cristiano ronaldo, satte han ned foten.

  Garnacho med vanvittig brassespark i United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.30)
  alejandro garnacho slo til med mektig akrobatikk i manchester uniteds 3-0-seier mot everton. nå blir parallellene dratt til en legendarisk scoring. brasseparket kom etter kun drøye to minutter og stilnet hjemmepublikummet på goodison park. garnacho kastet seg om på rundt 15 meter og traff perfekt. scoringen lignet mye på den wayne rooney satte inn for united mot manchester city i 2011. – garnarcho kan ikke tro det, og jeg gjør det heller ikke. jeg har nok aldri før vært på et stadion og sett et brassespark så godt utført som dette. og jeg var der da rooney gjorde sitt i derbyet. dette var helt utrolig. et magisk mål, utbrøt gary neville underveis i sky sports` sending. han spilte i en årrekke for manchester united. søndag så han gamleklubben slippe everton til mange farlige angrep fram mot pause, men vertene slet med uttellingen. først da marcus rashford doblet ledelsen på straffe drøyt ti minutter ut i 2.-omgangen, kunne alle i united-leiren puste noe lettere. muligheten fra krittmerket kom etter en var-sjekk. anthony martial ble opprinnelig gitt gult kort for filming, men tv-bildene viste at han ble hektet av ashley young. med et kvarter igjen styrte martial inn 3-0 på en lobb alene med keeper. seieren tok manchester united opp på 24 poeng. det holder til en 6.-plass, men det skiller kun seks poeng til arsenal på tabelltoppen. everton ligger nest med fire poeng. nylig ble klubben fratatt ti poeng for brudd på premier leagues økonomiregler, og søndag protesterte hjemmefansen mot avgjørelsen ved å stemple ligaledelsen som korrupt i form av plakater. (ntb/nrk)

  Skjelbred og Hansen takket av på Lerkendal i RBK-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.10)
  rbk-veteranene per ciljan skjelbred og andré hansen spilte sin siste kamp på lerkendal som rbk-spillere da strømsgodset vant 3-1. 36-år gamle skjelbred er ferdig som rosenborg-spiller etter sesongen. fremtiden er fortsatt uviss for midtbanemannen. etter 66 minutter ble han tatt av banen til stående applaus fra publikum. også keeper andré hansen er ferdig etter sesongen, men keepertalentet sander tangvik ble foretrukket fra start. to minutter før slutt fikk hansen likevel bidra i sin avskjed på lerkendal. han måtte plukke ut 3-1-scoringen til logi tomasson rett før slutt. tidligere i kampen - halvveis i førsteomgan for å være helt presis - scoret godset-spiller marcus mehnert kampens første scoring. jayden nelson utlignet på straffe fem minutter senere, før gustav valsvik sendte gjestene fra drammen opp i 2-1 ti minutter før pause. med én serierunde igjen er godset på åttendeplass, tre poeng foran rosenborg på niende. i siste serierunde får godset besøk av brann, mens rosenborg skal til stavanger og møte viking. (ntb/nrk)

  Ødegaard tilbake for Arsenal - opp på tabelltopp etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:20.24)
  lørdag var martin ødegaard tilbake for arsenal for første gang siden han spilte kampen mot sevilla 24. oktober. arsenal-kapteinen spilte heller ikke norges kamper i landslagssamlingen nylig, men lørdag var han igjen spilleklar og startet kampen mot brentford. lenge så det ut til å ende 0-0, men i det 89. minuttet fikk arsenal omsider hull på byllen. ødegaard fikk spilt ballen ut til bukayo saka, som slo ballen inn i 16-meteren. bak i feltet kom kai havertz og stanget ballen mellom beina til brentford-keeper mark flekken og i mål fra spiss vinkel. scoringen sørget for tre viktige poeng for arsenal, som nå topper premier league med 30 poeng etter 13 kamper. med det er de henholdsvis ett og to poeng foran manchester city og liverpool, som spilte 1-1 tidligere lørdag. – man klarer å dra ut tre poeng fra en relativt begrenset prestasjon. det er det man trenger, for det er ikke bare solskinnsdager i fotball, sier viaplays fotballekspert pål andré helland. kristoffer ajer spilte hele kampen for brentford, mens ødegaard ble byttet ut på overtid.


  Kane matchvinner for Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:22.24)
  harry kane fortsetter å bøtte inn mål etter overgangen til tysk fotball. fredagens scroing mot köln var engelskmannens 18. mål i sin 12. kamp i bundesligaen. målet mot köln kom etter en retur fra keeper marvin schwabe som landet rett i beina til kane. han takket og bukket, og trillet inn scoringen som sørget for 1-0-seier for bayern münchen. den tyske giganten tar med det resultatet over tabelltoppen i bundesliga. det er ett poeng ned til bayer leverkusen, som møter werder bremen lørdag.

  Engen-assist i Barcelona-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:22.58)
  tittelforsvarer barcelona lå under ved pause i mesterligakampen mot eintracht frankfurt, men vendte til en klar 3-1-seier med tre mål på et kvarter. ingrid syrstad engen sto for den målgivende pasningen på 2-1-scoringen, satt i mål av mariona caldentey. graham hansen ble byttet ut i det 74. minutt, mens engen spilte hele kampen på stopperplass. (ntb)

  Mot fornyet kontrakt for Avaldsnes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:19.52)
  kaja olsen og innbytter maria hovmark scoret to kjappe mål mot tromsø etter pause og gjør at avaldsnes styrer mot en ny sesong i toppserien i fotball. scoringene kom i det 70. og 73. minutt. først headet olsen inn 1-0 etter en corner, og da innbytter hovmark doblet ledelsen bare minutter senere ble det stille på romssa arena. avaldsnes har dermed et alle tiders utgangspunktet foran søndagens returkamp på hjemmebane.

  Mjeldes trener rasende på dommeren etter poengdeling i Mesterligaen: – Vi ble robba

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:07.01)
  maren mjeldes chelsea spilte 2–2 i mesterligamøtet mot real madrid i går. chelsea-trener emma hayes, som skal ta over trenerrollen til det amerikanske landslaget etter sesongslutt, mener de blåkledde burde dratt hjem med tre poeng. london-laget ledet 2-1, før spanjolene utlignet på straffespark i det 78. minutt. – jeg kunne se helt fra benken at taklingen var på utsiden av sekstenmeteren. jeg er helt i sjokk over at de som dømte kampen ikke fikk det med seg, sa hayes til pressen etter kampen. på overtiden satte niamh charles ballen i mål, men scoringen ble uriktig annullert for offside. var ble ikke i brukt i kampen. – vi scoret et helt lovlig mål. det er flaut, og jeg måtte sjekke hvorfor målet ble annullert. var det niamh? nei. var det sam (kerr) som forstyrret keeperen? nei, hun var ikke i nærheten. jeg føler vi ble robbet i en kamp som skulle endt 3-1, raste hayes etter gårsdagens poengdeling.

  Israel reddet uavgjort - slik påvirker det Norges playoff-sjanser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:23.16)
  israel klarte 1-1 mot sveits etter en sen innbytterscoring onsdag kveld. det betyr at situasjonen for norge fortsatt er uendret med tanke på sjansene om em-playoff. norge er nemlig avhengige av at israel går direkte til em uten at det skjer på bekostning av sveits. sveits og romania har begge 16 poeng nå, mens israel har 12. 1-1-scoringen mot sveits betyr at israel trenger litt mindre hjelp for å komme til em, noe som er godt nytt for norge. norge må nå håpe på at israel slår romania og andorra. i tillegg må sveits ta poeng mot romania. onsdagens kamp var den siste av to som ble utsatt i oktober på grunn av krigen i midtøsten. oppgjøret ble spilt i ungarske felcsút på grunn av sikkerhetssituasjonen i israel.

  Molde slo tilbake - smadret Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:21.06)
  etter fire strake tap i serien slo molde for alvor tilbake hjemme mot lillestrøm. moldenserne ga seg ikke før det sto 4-0. et tidlig selvmål fra lsk-stopper ruben gabrielsen ga molde en god start, før veton berisha fulgte opp med to nettkjenninger. på tampen fastsatte eirik hestad sluttresultatet til 4-0. berisha trodde han hadde scoret hat trick tidligere i kampen, men scoringen hans ble annullert for en hårfin offside etter en var-sjekk. romsdalingene tok dermed et langt steg mot å sikre 5. plassen i eliteserien. nå er de fem poeng foran nettopp lillestrøm, med to serierunder igjen av sesongen. i tillegg lever fortsatt håpet om å slå følge med bayer leverkusen ut av europaliga-gruppen. der ligger molde på 3. plass med like mange poeng som qarabag, som bare er foran på målforskjell. i neste kamp venter sarpsborg 08 for molde, før de deretter møter qarabag i europaligaen.

  Viking endte marerittrekken – snudde til 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.55)
  viking-supporterne kunne endelig slippe jubelen løs igjen da stavanger-klubben snudde til 2-1-seier hjemme over sarpsborg 08 i eliteserien søndag kveld. dermed endte vikings marerittrekke på fem kamper uten seier. siddisene var lenge med i gullkampen, men sto med fire tap og én uavgjort på deres fem siste kamper før søndagens seier. viking biter seg dermed også fast i kampen om en medalje. det skiller nå bare to poeng opp til tromsø på bronseplass med to serie kamper igjen. viking fikk imidlertid en marerittstart på kampen da rafik zekhnini sendte gjestene i ledelsen etter bare et kvarter. – det ser ikke ut som vi ønsker å vinne denne kampen. det er energiløst og langt ifra der vi ønsker å være, sa viking-trener bjarte lunde aarsheim til tv 2 i pausen og gjennomførte tre bytter. det ga nærmest umiddelbar uttelling. for bare ti minutter inn i andre omgang spilte innbytter sander svendsen inn til samuel adegbenro, som banket inn utligningen. scoringen var vikings første på fem omganger. og vertene var ikke ferdig der. 17 minutter senere fullførte adegbenro snuoperasjonen da han headet inn et innlegg fra yann-erik de lanlay. (ntb)


  Skandalescener i svensk gullkamp - Malmö seriemester

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:16.48)
  andreomgangen i den avgjørende tittelkampen mellom malmö og elfsborg i allsvenskan lot vente på seg etter bråk blant bortesupporterne. det var kaotiske scener på tribunen i pausen da de tilreisende supporterne forsøkte å fjerne sikkerhetsnettet mot banen. tv-bildene viste blant annet en maskert supporter som forsøkte å tenne på nettet med et bluss. vaktene måtte gripe inn, og situasjonen forsinket andreomgangen med en snau halvtime. da kampen skulle i gang igjen, utløste blussene blant hjemmesupporterne brannalarmen på stadion. tre poeng skiller gullrivalene før siste runde i den svenske toppdivisjonen søndag. elfsborg er i førersetet, men siden lagene stiller med identisk målforskjell, vil malmö-seier bety gullfeiring i den fotballgale byen. kl. 17.05, nesten en time etter at andre omgang opprinnelig skulle startet, kunne dommeren endelig blåse kampen i gang igjen. ti minutter senere sendte isaac kiese thelin malmö i ledelsen fra straffemerket. scoringen sikret til slutt malmö seriegullet. de og elfsborg endte begge på 65 poeng, men malmö vinner allsvenskan på to plussmål mer enn elfsborg. hadde to plussmål mer. etter to strake malmö-gull i 2020 og 2021 tok per-mathias høgmo og häcken tittelen i allsvenskan forrige sesong. elfsborg tok sin siste av totalt seks titler i 2012. norske lasse berg johnsen startet kampen for malmö. 24-åringen forlot danmark og randers til fordel for malmö i sommer. (nrk/ntb)

  Graham Hansen scoret igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:18.41)
  caroline graham hansen kom inn og fikk nettsus i barcelonas 6-0-seier borte mot villarreal i spansk fotball lørdag. scoringen kom i sluttminuttene. graham hansen skjøt et frispark via ryggen til en motspiller til 5-0. det var hennes femte mål på seks seriekamper denne høsten. forrige helg kom hun både i målprotokollen og noterte tre assist. landslagsstjernen slapp lørdag til som innbytter etter litt over én time. senere ble det også spilletid på ingrid syrstad engen. barcelona har vunnet alle sine åtte første ligakamper. (ntb)

  Arsenal vant uten Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:18.20)
  arsenal var flere hakk bedre enn burnley, vant 3-1 og er med for fullt i toppen i premier league. det skjedde uten kapteinen martin ødegaard på laget. nordmannen var heller ikke denne gangen i troppen til manager mikel arteta, og det begynner å se skummelt ut med tanke på landskampene mot færøyene og skottland kommende uke. hofteskaden til kapteinen tar tid å lege. den viktige 2-1-scoringen kom tolv minutter ut i 2. omgang. midtstoppergiganten william saliba headet ballen inn etter en corner. tidspunktet kunne knapt ha vært bedre. den kom bare tre minutter etter at burnleys josh brownhill hadde utlignet til 1-1. skuldrene senket seg ytterligere da oleksandr zintsjenko satte inn 3-1 i det 75. minutt. det var arsenal sjuende scoring etter hjørnespark denne sesongen. leandro trossard scoret kampens første mål. sander berge spilte hele kampen for burnley. (ntb)

  Ny Tottenham-fiasko borte mot Wolves

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:15.50)
  tottenham så ut til å slå tilbake etter forrige ukes derbytap, men på overtid snudde pablo sarabia og mario lemina til 2-1 hjemme for wolves i premier league. dermed tar ikke london-klubben tilbake tabelltoppen fra manchester city. blåtrøyene ligger ett poeng foran london-klubben med én kamp mindre spilt. tottenham fikk imidlertid en drømmestart på kampen da brennan johnson sendte gjestene i ledelsen etter bare drøyt to minutter. scoringen kom etter ett innlegg fra pedro porro. wolves kjempet hardt for en utligning, og ett minutt på overtid fikk endelig pablo sarabia hull på byllen for vertene. wolves var heller ikke ferdig der, for seks minutter senere sikret mario lemina seieren til vertene, skriver ntb.

  Strand Larsen-scoring i Celta Vigo-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:23.11)
  jørgen strand larsen så ut til å ha berget ett poeng for celta vigo. men åtte minutter på overtid avgjorde alex berenguer målfesten mot celta. 4-3-scoringen som ga athletic-seier kom på straffespark dypt inne i overtiden. dermed ble det en blytung fredagskveld for celta vigo, som ligger under nedrykksstreken i la liga. strand larsen så overtidsdramaet fra benken etter å ha blitt byttet ut i det 89. minutt. han utlignet til 3-3 i det 66. minutt og det kunne endt mye bedre for celta vigo som på stillingen 3-3 fikk straffe, men iago aspas bommet fra straffemerket.

  Wild-seier i New York - Zuccarello med avgjørende assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:06.02)
  minnesota wild vant 4-2 borte mot new york islanders natt til onsdag. ut til den tredje perioden var stillingen 2-2, men to mål på 42 sekunder avgjorde kampen for wild. 3-2-scoringen kom etter overtall, 6.50 ut i den siste perioden. mats zuccarello spilte en fin pasning på tvers til rekkekamerat kirill kaprizov, som kontant sendte pucken i mål. like etterpå økte joel eriksson ek ledelsen til 4-2, en ledelse minnesota wild holdt ut kampen. dermed ble det en suksessrikt opphold i new york for wild, etter at de slo new york rangers på straffer i helgen. sesongstarten har vært at det variable slaget for wild, som står med tolv poeng på tolv kamper. zuccarello står med 13 målpoeng på de tolv kampene (ti assists og tre scoringer), flest i klubben sammen med eriksson ek (syv mål og seks assists). zuccarellos ti assist er klart flest i wild til nå i sesongen, to foran kaprizov.

  Haaland tomålsscorer - så byttet han med norske Bobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:22.51)
  erling braut haaland scoret to da manchester city tok en oppskriftsmessig 3-0 seier mot young boys i mesterligaen. haalands første scoring kom på et straffespark. midtbanespiller matheus nunes ble felt etter 22 minutter og dommer pekte på straffemerket. haaland gjorde ingen feil fra 11-meter. like før pause doblet phil foden ledelsen etter et vakkert raid fra sin høyrekant-posisjon. dermed stod det 2-0 til pause for hjemmelaget. det tok derimot ikke lang tid etter pause før haaland igjen skapte liv og røre på etihad. nordmannen fikk ballen sentralt i banen, dro den med seg mot venstre, før han vakkert plasserte ballen i lengste hjørne fra 17-meter. norske oskar bobb ble byttet inn til fordel for haaland etter 61. minutter. 20 år gamle bobb gikk inn i spissrollen, og var involvert i et par gode sjanser på den halvtimen han fikk. city klarte derimot ikke å omsette sjansene i scoringen, og dermed endte det 3-0. manchester city er med det sikret avansement fra gruppe e med sine 12 poeng på fire kamper. young boys har kun ett poeng, og må slås med røde stjerne om en 3.-plassen i gruppen, som gir spill i europa league. 15 av nettkjenningene har kommet i hans 15 kamper for city. haaland står nå med 39 mål på 34 kamper i mesterligaen. jærbuingen står også dermed med fire mål i champions league denne sesongen, og matcher nesten fjorårets kalassifre. forrige sesong sto nordmannen med fem scoringer etter fire kamper og endte turneringen som toppscorer med 12 nettkjenninger.

  Arteta viker ikke etter raseri: – Jobben min å forsvare spillerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:13.53)
  arsenal-manager mikel arteta står last og brast ved at den flengende dommerkritikken han fremførte etter kampen mot newcastle var berettiget. var-dommerne så lenge på flere situasjoner knyttet til den aktuelle scoringen. blant annet ble det vurdert om arsenal-forsvarer gabriel fikk en dytt i ryggen før newcastles anthony gordon satte ballen i mål. scoringen ble til slutt godkjent. på en pressekonferanse tirsdag var arteta krystallklar på at de sterke reaksjonene hans etter kampen var på sin plass. – det er min plikt å forsvare spillerne mine, støtte spillerne mine, forsvare klubben min, støtte klubben min, på best mulig måte. det er det jeg kommer til å gjøre gang på gang, sa han. – jeg reflekterte veldig åpent rundt hvordan jeg følte at laget spilte, og hvordan kampen ble påvirket av avgjørelsene som ble tatt, la han til. uttalelsene er gjengitt av sky sports. (ntb)

  Tromsøs gulldrøm knust etter VAR-sjekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:21.09)
  med seier over strømsgodset søndag kveld hadde tromsø fortsatt hatt teoretiske muligheter til å ta fra bodø/glimt gullet i eliteserien. men etter 85 minutter var det gjestene fra drammen som scoret kampens eneste mål på rossa arena. strømsgodset jublet vilt da marko farji satte ballen i nettet, men var-rommet brukte lang tid før målet ble endelig godkjent. bildene viste nemlig at ballen var innom hånda til logi tómasson i forkant av scoringen, men til slutt konkluderte var-dommerne med at kampens hoveddommer svein tore sinnes ikke hadde gjort en åpenbar feil ved ikke å dømme hands. tapet gjør at tromsø ligger ti poeng bak bodø/glimt når det er ni poeng igjen å spille om i de tre siste serierundene. det betyr at brann nå er det eneste laget som har teoretiske muligheter til å ta fra glimt gullet. de ligger ni poeng bak – men har også 20 mål dårligere målforskjell enn de suverene serielederne.

  Brann sikret seieren etter pause – for alvor med i medaljekampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:20.45)
  brann spilte seg opp på en midlertidig sølvplass i eliteserien da de slo odd 2-1 på hjemmebane søndag. .elleve minutter etter sidebyttet satt scoringen omsider for brann søndag. ulrik mathisen fant felix horn myhre foran mål, og sistnevnte kunne enkelt bredside inn 1-0-scoringen. like etter timen avgjorde kaptein sivert heltne nilsen da han stanget inn en corner. like før slutt satte faniel tewelde inn 2-1-scoringen.

  Faren er kidnappet– så kom Luis Diaz inn og reddet Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:19.29)
  luis diaz står midt oppe i et familiedrama. hans far er kidnappet hjemme i colombia. derfor startet han søndagens premier league-kamp på benken. men 83 minutter kom han på banen. da hadde luton akkurat tatt ledelsen ved tahith chong. fem minutter på overtid scoret han målet som reddet liverpool fra sjokktap. kampen endte 1-1. etter scoringen viste diaz fram en t-skkorte med teksten «frihet for pappa». det var sist lørdag begge foreldrene hans ble kidnappet. moren ble raskt sluppet fri, men faren har fortsatt ikke fått friheten tilbake – til tross for signaler om at han vil bli satt fri.

  Haavi-mål i toppkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:15.00)
  landslagsvrakede emilie haavi gjorde seg nok en gang tellende da hun scoret i romas 3-1-seier borte mot juventus søndag ettermiddag. roma skaffet seg dermed en trepoengs luke ned til juventus på 2.-plass. hovedstadsklubben er regjerende seriemestre. haavi satte inn 2-0-målet fem minutter etter pause. scoringen var 31-åringens andre i ligaen for sesongen. haavi var en viktig spiller for hege riise under vm i australia og new zealand i sommer, men har blitt utelatt i de to siste uttakene etter at leif gunnar smerud tok over som landslagssjef. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »