Hovedsiden

Liten annonse
  Lazio sikret 2. plassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:10.03)
  to scoringer i andre omgang sørget for at lazio sikret andreplassen i serie a. hovedstadsklubben slo empoli 2-0. alessio romagnoli og luis alberto scoret målene som tok lazio forbi inter på tabellen. dermed er alle tabellplasseringene i topp fire satt. seriemester napoli, tabelltoer lazio og milano-klubbene inter og ac milan skal spille i mesterligaen neste sesong. søndag kveld spilles de siste kampene i denne serie a-sesongen.
  Vålerenga-toget dundrer videre – slo byrival

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:15.39)
  vålerenga fortsatte storformen da de møtte lyn til et vaskeekte byderby på ullevaal stadion. blåtrøyene dominerte kampen og vant 2-0 etter scoringer fra olaug tveten og stine ballisager pedersen. dermed forblir vålerenga på toppen av tabellen med en luke på ni poeng ned til rosenborg på 2.-plass.  «Norske» Esbjerg tok første stikk i finale i det danske håndballsluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.07)
  team esbjerg vant den første finalekampen i det danske håndballsluttspillet 27-26 borte mot regjerende mester odense. finaleserien avgjøres når et lag har tre poeng, derfor trenger esbjerg bare uavgjort for å sikre seg tittelen på hjemmebane når de tar imot odense torsdag 8. juni. etter en overbevisende førsteomgang ledet esbjerg 16-11 da lagene gikk til pause. odense var nesten utspilt etter de første 30 minuttene, men kom knallsterkt tilbake og skapte spenning om resultatet i andre omgang. gjestene vant likevel til slutt kampen 27-26. henny reistad ble kampens toppscorer med sine åtte nettkjenninger for esbjerg. maren aardahl fulgte med seks scoringer for odense, mens kristine breistøl noterte seg med fem fulltreffere. esbjerg er blant lagene som konkurrerer med vipers kristiansand om tittelen i mesterligaen til helgen. reistad ble forrige uke kåret til verdens beste håndballspiller av nettstedet handball-planet. mørk ble også tatt ut som høyreback på årets lag. (ntb)

  Bråstopp for Haaland

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:19.22)
  toppscorer erling braut haaland (22) stoppet på 36 scoringer i premier league denne sesongen. fra benken fikk han se at brentford slo manchester city for andre gang i år.

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  PSG ett poeng unna seriegull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:06.42)
  kylian mbappé scoret to ganger da psg slo auxerre søndag kveld. nå er de bare ett poeng unna sitt 11. ligagull. psg har to kamper igjen, mot strasbourg og clermont. dersom hovedstadsklubben tar gullet vil de ha flest seriegull i frankrike. akkurat nå deler de tronen med saint-etienne, som også har ti. paris-klubben leder ligaen med seks poeng ned til rc lens, og har i tillegg en overlegen målforskjell til tabelltoeren, så mbappés to scoringer søndag sørger for at psg-spillerne nå har én hånd på ligue 1-trofeet.

  Premier League-eventyret Erling Braut Haaland

  Kilde: VG Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:02.40)
  erling braut haalands andel i manchester citys tittel i premier league er gedigen. alle hans 36 scoringer har ført til poeng – 19 seire og to uavgjorte. haaland-målene har bidratt til 59 av ligamesterens 88 poeng. og ennå er det to seriekamper igjen: brighton (onsdag) og brentford (søndag).


  Nytt norsk VM-nederlag i ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:13.38)
  de norske ishockeygutta havnet på etterskudd i førsteperioden i vm-kampen mot tsjekkia og tapte 0-2. snaut 13 minutter inn i kampen tok tsjekkia ledelsen ved dominik kubalik i spill fem mot tre. tsjekkerne økte til 2-0 inn mot første pause. da var jakub flek sist på pucken før den forsvant inn bak henrik haukeland i det norske målet. dermed var en vrien oppgave blitt nesten umulig for det norske laget. andreperioden endte uten norge-scoringer tross mange tsjekkiske utvisningsminutter. – overtallsspillet trekker ned. da klarer man ikke å sette pucken i nettet med elleve minutter med én mann mer på isen, sa ekspert ole erik dahlstrøm i tv-sendingen til tv 3+. de siste 20 minuttene forløp med tsjekkisk kontroll, men uten mål for noen av lagene. norge står med fire poeng etter fem kamper, men har en luke ned til nedrykksplassen. den innehar poengløse slovenia. de fire beste lagene fra gruppen får plass i kvartfinalene. norge har ikke vært bedre enn nummer ti i elite-vm siden 8.-plassen i 2012. de norske spillerne har igjen kamper mot canada (mandag) og slovakia (tirsdag) i årets mesterskap. det er oppgjør der norge høyst trolig ikke vil få med seg poeng. dermed kan 1-0-seieren mot slovenia se ut til å bli den eneste i dette vm for det norske laget.

  Hockey-VM: Norge tapte for vertsnasjonen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:17.45)
  norge viste gode takter, men måtte til slutt gi tapt 1-2 i en berg-og-dalbane-kamp mot vertsnasjon latvia i ishockey-vm onsdag. etter den svært viktige seieren mot slovenia tirsdag, kunne det norske laget senke skuldrene noe før møtet med latvia. norge åpnet kampen best, men greide ikke å få uttelling for sjansene sine. etter hvilen så norge ut som et helt annet lag i negativ forstand, og latvia satt to kjappe scoringer. ludvig hoff reduserte mot slutten av midtperioden, men det endte til slutt med en populær hjemmeseier i riga. norge møter tsjekkia, canada og slovakia i de tre siste kampene i gruppespillet. neste kamp er mot tsjekkia lørdag, skriver ntb:

  Odd-treneren refser VAR: – Den andre er jo en faktisk feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. odd-trener pål arne johansen er langt fra fornøyd: – vi bør prestere bedre i andre omgang, men samtidig er det bittert at vi mister poengene på i hvert fall én – kanskje to – straffer som er feilaktig, sier han til nrk. han erkjenner at det første er en skjønnsmessig vurdering. den andre er han enda mer kritisk til. – den andre er jo en faktisk feil. der er jo ballen utenfor når den treffer hånda, sier han, og viser til storskjermbildene. – fra alle vinkler som ble vist her på stadion i hvert fall, så det var veldig tydelig at den var utenfor. dommer hagenes forsvarer avgjørelsen. – jeg dømmer straffespark, som er klart og tydelig for meg, så blir det en var-sjekk på om den er utenfor eller innenfor, og det er en interessant vurdering. de bruker litt tid og ser at det er ingenting som sier at den er på utsiden, så da støtter de avgjørelsen om straffespark, sier han, og fortsetter: – her går det litt på kameravinkler også. jeg er litt usikker på hvor mange kameraer som er i produksjonen i dag, det er klart at her handler alt om hvilke beviser man har. og var må ha klare beviser, «clear and obvious mistake», for å kunne overprøve det som blir dømt, sier hagenes

  Viking vendte til 3-2-seier over Odd – Tripic scoret på omdiskutert straffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. – jeg synes begge straffesparkene, særlig det andre, er feil. for det første er det utenfor, og for det andre går ballen via foten hans, som er lov. jeg synes det er litt skuffende, når de ser på var, at de ikke ser det, tordnet odd-trener pål arne johansen overfor tv 2. tripic var på sin side mest opptatt av å score. – jeg likte ikke at de brukte så lang tid på situasjonen, for da var det mange som prøvde å psyke meg ut. men jeg har selvtillit på straffer, sa viking-angriperen.


  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.


  Chelsea skuffet igjen - Forest tok viktig poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:18.05)
  chelsea snudde 0-1 til ledelse, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng hjemme mot nottingham forest. taiwo awoniyi scoret nottingham forests første, før raheem sterling snudde kampen med to scoringer. men det awoniyi var igjen frempå og satte inn 2-2, som også ble sluttresultatet. dermed fikk steve coopers menn med seg et viktig poeng i nerykksstriden. de har nå tre poeng ned til leeds som er under streken. for chelsea fortsetter den skuffende sesongen og mye tyder på at de ender utenfor topp ti. de ligger i skrivende stund på 11. plass med 43 poeng, syv poeng bak brentford.  Southampton rykket ned fra Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:17.51)
  southampton er det første premier league-laget som rykker ned denne sesongen. det ble bekreftet etter at de lørdag ettermiddag tapte 0-2 for fulham. southampton måtte vinne for å holde liv i håpet om å holde seg i premier league, men scoringer fra carlos vinicius og aleksandar mitrovic beseglet skjeben deres. southampton-supporterne begynte å forlate stadion da mitrovic satte inn 2-0 med knappe 20 minutter igjen å spille. mohamed elyounoussi spilte fra start i southamptons skjebnekamp og ble byttet ut i det 73. minutt. southampton endrer trolig på sisteplass i premier league. de har bare tatt 24 poeng denne sesongen, og selv om to serierunder gjenstår av sesongen har de ingen mulighet til å holde seg.

  Inter med sjokkåpning mot Milan – festet grepet om finaleplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:22.59)
  to raske veteranscoringer sikret klar inter-fordel i champions league-semifinalen. et hardkjør før pause senket milan da det ble 2-0 i onsdagens derbyoppgjør. milan ble ordentlig rystet av to kjappe inter-slag og lå under 0-2 etter elleve minutter. først fikk edin dzeko (37) kjempetreff i boksen etter en corner, mens henrikh mkhitaryan (34) kom fra dypet og avsluttet en perfekt kontring. milan så bedre ut etter hvilen, men det var ikke nok. nærmest var sandro tonali da han traff stolpen etter litt over en time. den spilles i istanbul 10. juni, og motstander blir enten manchester city eller real madrid. (ntb)


  Oliver Kahn forteller: «Gjorde alt» for å hente Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:07.14)
  klubbdirektør i bayern münchen, oliver kahn, sier til bild at den tyske storklubben gjorde alt de kunne for å hente erling braut haaland forrige sommer. – vi gikk så langt vi kunne økonomisk, sier kahn til den tyske avisen. den samme sommeren forlot robert lewandowski den tyske storklubben. bayern münchen var dermed ute etter en målgarantist som kunne erstatte ham. men kahn hevder haaland ble for dyr. – vi måtte ta et valg. går vi på akkord med lønningsstrukturen vår? vi var ikke klare for det. det ville ikke vært veldig bayern-aktig, sier han videre. haaland landet på manchester city, der han siden har tatt engelsk fotball med storm. nordmannen står med 51 scoringer i alle turneringer denne sesongen. han scoret blant annet to ganger da manchester city slo bayern münchen ut av mesterligaen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »