Hovedsiden

Liten annonse
  Rettssak etter Rubiales` kysseskandale i februar neste år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 16 minutter gammel - (mandag 17. juni 2024 KL:13.38)
  den tidligere fotballtoppen luis rubiales må møte i retten i februar som følge av at han kysset spania-spiller jennifer hermoso på munnen. det melder nyhetsbyrået afp og flere spanske medier. afp siterer den spanske domstolen på at rettssaken er lagt til februar. rubiales er tiltalt for seksuelt overgrep og tvang etter at han kysset hermoso på munnen under feiringen av de spanske fotballkvinnenes vm-gull i fjor. rubiales var da fotballpresident i spania. det ble utferdiget tiltale mot rubiales i januar, og en dommer i la audiencia nacional (den nasjonale retten) avgjorde i mai at det vil bli gjennomført rettssak mot rubiales og tre andre forbundsansatte. (ntb)

  rystende funn i norsk idrett: én av fire er blitt seksuelt trakassert det siste året

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:13.17)
  en fersk rapport fra norges idretsssforbund avslører at 56 prosent av unge voksne i norsk idrett har opplevd minst én krenkelse det siste året. mange er blitt seksuelt trakassert. i alt svarer litt over halvparten av de spurte at de har opplevd minst én krenkelse det siste året. 47 prosent har opplevd én eller flere psykiske krenkelser, mens 25 prosent har opplevd seksuell trakassering, og 21 prosent har vært utsatt for fysiske krenkelser. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »