Hovedsiden

Liten annonse


  Hydrogenpro får ny storeier

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:13.33)
  østerrikske andritz blir nest største eier i hydrogenpro, i en tid med uenighet blant to andre storeiere. – ro i selskapet er noe vi alle ønsker, sier hydrogenpro-sjef jarle dragvik.
  Anken til Høyesterett ikke tatt til behandling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:10.21)
  tidligere skihopper anders jacobsens har saksøkt padelselskapet just padel group (jpg) for 3,1 millioner kroner. før rettssaken gikk i agder tingrett i mars nektet jpg at jacobsen skulle få tilgang til en rekke tidligere e-poster, meldinger og avtaler inngått av de tidligere eierne av jpg, deriblant tv2-profil jesper mathisen. både agder tingrett og agder lagmannsrett ga jacobsen medhold i at bevisene skal fremlegges i søksmålet, men jpg anket saken til høyesterett. dermed måtte rettssaken gjennomføres uten at bevisene ble lagt frem når søksmålet ble behandlet av tingretten. jpg argumenterte med at de ikke hadde noen plikt til å fremlegge bevisene, fordi tingretten og lagmannsrettens kjennelse var anket til høyesterett. nå har høyesterett avgjort at anken ikke en gang skal behandles. jacobsen skal dermed anses for å ha vunnet saken vedrørende bevisene, og er totalt tilkjent rundt 300 000 kroner i saksomkostninger for tingrett, lagmannsrett og høyesterett. – jacobsen synes det er beklagelig at rettssaken måtte gjennomføres uten at det ble lagt frem bevis som både tingrett og lagmannsrett hadde pålagt jpg å fremlegge. for jacobsen er det vanskelig å forstå at jpg har valgt å bruke så mye penger og ressurser på å bestride plikten til å fremlegge bevis, sier jacobsens advokat jan magne isaksen til nrk.


  Kampen om onkel Skrues pengebinge

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:09.30)
  de siste ukene har det vært en intens kamp om makten over det amerikanske underholdningsselskapet disney. en aktivistinvestor har kjempet for en plass i selskapets styre. oljefondet er blant selskapets 10 største aksjonærer. hvordan stemte vi og hvorfor?
  Adidas gjør endringer etter nazi-kritikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:13.38)
  adidas forbyr å trykke nummer 44 på den nye tyske landslagsdrakten som herrelandslaget skal bruke under fotball-em på hjemmebane til sommeren. det bekrefter talsmann for adidas, olver brüggen, overfor kronen zeitung. – vi vil blokkere nummer 44 så raskt som mulig, sier han. bakgrunnen for endringen kommer av fonten adidas har valgt å bruke på tallene. nummer 44 vil nemlig bli nærmest identisk med ss-logoen. ss er forkortelse for schutzstaffel, som oppsto som en paramilitær organisasjon knyttet til det tyske nazipartiet nsdap. det har kommet en rekke reaksjoner i sosiale medier etter den tyske landslagsdrakten ble presentert. adidas tar derfor til motmæle og er klare på at de tar avstand fra nazistene. – folk fra rundt 100 nasjoner jobber hos adidas. selskapet vårt står for å fremme mangfold og inkludering, og som et selskap kjemper vi aktivt mot fremmedfrykt, antisemittisme, vold og hat i alle former, sier brüggen. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »