Hovedsiden

Liten annonse

  Nybilsalget med nok en knekk

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:13.05)
  hadde vi fjernet tesla fra september-statistikken hadde nybilsalget i forrige måned vært bekmørkt. nye avgifter, en galopperende rente og en generell prisoppgang er en dårlig kombinasjon for nybilsalget, som sliter mer og mer med å matche fjoråret. i august falt salget med 10,4 prosent målt mot samme måned i fjor, og september er enda mørkere. […] innlegget nybilsalget med nok en knekk dukket først opp på bil24.no.  Høyeste antall omkomne på 10 år

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:10.40)
  september-trafikken kostet 19 mennesker livet, og ikke siden 2013 har like mange mistet livet i den første høst-måneden. med 19 omkomne i trafikken runder vi også 100 tapte liv i 2023, og for å gjøre det hele ekstra ille er det fortsatt barn og unge under 25 år som står for den største økningen. 19 […] innlegget høyeste antall omkomne på 10 år dukket først opp på bil24.no.
  Wall Street snur ned

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:15.30)
  etter en frisk start grunnet ferske inflasjonstall, surner wall street inn i innspurten av septembers siste handelsdag.
  Nusa fortsatt skadeplaget – mister ny Brugge-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:11.27)
  antonio nusa (18) har ikke hentet seg inn etter ryggskaden. han går glipp av brugges kamp mot serieleder gent i den belgiske toppdivisjonen torsdag. tenåringen leverte tidligere i september svært godt på sin første samling med a-landslaget. han storspilte og sjarmerte ullevaal-publikummet med mål mot jordan og to assister mot georgia. torsdag mister han sin tredje strake kamp for brugge med en ryggskade når serieleder gent står på motsatt side, bekrefter klubben på sine nettsider. tidligere i uken uttalte trener ronny deila at han venter nusa tilbake om ikke så lenge. – det er ingen alvorlig skade. vi tar det dag for dag. jeg forventer at han snart er tilbake, sa deila på en pressekonferanse tirsdag. oppgjøret mot gent er viktig for brugge, som med seier bare er poenget bak og i tillegg har én kamp mindre spilt. hugo vetlesen er med i brugges tropp. (ntb)

  Nå har Tesla satt startskuddet i Norge

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:10.46)
  “den første tesla v4 supercharger-stasjonen i norge åpner klokken 10:00 torsdag 28. september 2023. de 20 første v4 supercharger-ladestolpene åpnes som en utvidelse av vår eksisterende supercharger-stasjon på gardermoen. dette er også en av de første supercharger-stasjonene med v4-ladere i europa,” melder selskapet i den ferske pressemeldingen. kabelen er lenger “v4 supercharger har en 3 meter lang ccs-ladekabel som enkelt kan koble til hvilken som helst ladeport, og er designet for at alle elbiler skal få fordelene av 99,5 % funksjonstid […] the post nå har tesla satt startskuddet i norge appeared first on itavisen.

  Slik presser du eplene selv

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:17.51)
  26. september er eplenes dag, og i år bugner hagene over av epler. hva gjør du dersom du har en hage full av epler, men ingen eplepresserier vil ta dem i mot? camilla vanebo i lillehammer fikk låne en presse og ringte en venninne. se video:
  Superløp av Fjeld Halvorsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.02)
  andreas fjeld halvorsen har vist enorm form den siste tiden. lørdag fortsatte oppturen for 18-åringen, som hadde bursdag 14. september. da løp han 1500 meter på brandbu og satte personlig rekord med 3.40,33. det skriver norsk friidrett på twitter. tiden er tidenes nest beste av en norsk 18-åring. ikke overraskende er jakob ingebrigtsen historiens beste i denne aldersklassen. han løp 3.30.16 som 18-åring. fjeld halvorsens tid er også årets nest beste i europa i år i denne aldersklassen. her er det bare nederlandske niels laros med 3.31,25 som har vært sterkere. andreas fjeld halvorsen med ny pers 3:40,33 på 1500 meter på brandbu i dag. tiden er nest beste av en 18-åring igjennom alle tider i norge og også nest best av en 18-åring i europa i år. kilde: hans jørgen borgen på facebook.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »