Hovedsiden

Liten annonse
  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Tidligere eliteserie-profil Mounir Hamoud er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:15.17)
  mounir hamoud er død, 39 år gammel. det bekrefter strømsgodset på sine hjemmesider mandag ettermiddag. hamoud døde brått mandag morgen av hjertestans. strømsgodset og norges fotballforbund skriver at de deler informasjonen i samråd med de nærmeste pårørende. – dette er et brutalt og sjokkerende budskap å få – det berører oss alle i strømsgodset, det berører drammen og hele fotballfamilien. våre tanker går først og fremst til mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. de har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem, skriver klubben på sin hjemmeside. – mounir var virkelig en god lagspiller med høy faglig kompetanse. han var opptatt av at alle skulle ha like muligheter, brant for fotballen og var en familiekjær mann. mounir er en person som har gjort inntrykk på så mange. han vil bli dypt savnet i fotballen, og våre varmeste tanker går til hans kone, barn og øvrige familie, sier generalsekretær karl-petter løken i norges fotballforbund. hamoud spilte flere aldersbestemte landskamper for norge og ble tatt ut i a-landslagstroppen til comeback-kampen til egil «drillo» olsen mot tyskland i 2009. tidligere i år ble hamoud ansatt som toppspillerutvikler i strømsgodset. han spilte for strømsgodset fra 2012 til 2019, og har 147 kamper for klubben. i 2013 vant han seriegull med strømsgodset, samt seriesølv i 2012 og 2015. hamoud startet seniorkarrieren i lyn før han signerte for bodø/glimt i 2006. der spilte han frem til 2011.

  Bundesliga-eventyret fortsetter for Bayer Leverkusen – slo tittelrival Bayern München 3-0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:20.38)
  xabi alonso og bayer leverkusen slutter ikke å sjarmere med strålende fotball. lørdag festet de grepet om seriegullet med 3-0-seier hjemme mot bayern münchen. josip stanisic, som er lånt ut fra bayern til leverkusen, scoret det første målet fra kloss hold før pause. etter hvilen doblet alex grimaldo ledelsen med en fantastisk avslutning etter et kunstangrep, før jeremie frimpong scoret vertenes tredje på overtid. xabi alonsos mannskap har fortsatt til gode å tape en ligakamp denne sesongen. fasiten etter 21 kamper er 17 seirer og fire uavgjort. lørdagens seier gjør at luken ned til bayern er fem poeng med 13 gjenstående runder. en sensasjonell leverkusen-tittel vil i så fall bety enden på rekken med elleve strake ligagull til bayern. (ntb)


  Leverkusens dobbel-drøm lever – klar for semifinale i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:22.47)
  bayer leverkusen er videre i den tyske cupen etter at de snudde til 3-2-seier hjemme over stuttgart i tirsdagens kvartfinale. dermed lever fortsatt drømmen om å vinne «the double» i tyskland. leverkusen leder også bundesliga med to poeng ned til bayern münchen. laget fikk imidlertid en forferdelig start på kampen da waldemar anton stanget inn en corner for gjestene etter bare elleve minutter. fem minutter inn i andre omgang utlignet robert andrich med en perle i krysset, men gleden ble kortvarig da leverkusen-forsvaret rotet det til og chris führich sendte gjestene opp i ledelsen igjen. amine adli gjorde det imidlertid godt igjen da han sendte lagene likt, ni minutter senere, og like før full tid ble snuoperasjonen fullført da jonathan tah headet inn et innlegg fra florian wirtz. lørdag venter det som kan være den avgjørende kampen om seriegullet når leverkusen tar imot bayern. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »