Hovedsiden

Liten annonse
  Straus henter stjerneduo til Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:11.29)
  de tidligere chelsea-spillerne pernille harder og magdalena eriksson har begge sluttet seg til alexander straus` bayern münchen-lag. harder og eriksson har spilt i chelsea i flere år, men bytter beite til tysk fotball, opplyser bayern på sine nettsider torsdag. duoen er kjærester og har tidligere uttalt at de ønsker å spille i samme klubb. danske harder og svenske eriksson har skrevet under på hver sin treårskontrakt med laget som ledes av norske alexander straus. han tok nylig klubben til seriemesterskapet.


  Hegerberg og Lyon seriemestere i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:23.04)
  den norske fotballstjernen ada hegerberg har tatt nok et seriegull med lyon. hennes danske lagvenninne signe bruun ble matchvinner i 1-0-seieren mot rival psg. det var lyon og paris saint-germain det sto mellom i den nest siste serierunden. lyon hadde en tre poengs luke før oppgjøret, og i det 88. minutt var bruun på plass og sørget for lyons 16. seriemesterskap. i fjor vant psg serien og stoppet rekken til lyon med 14 strake titler. seriegullet var hegerbergs åttende for lyon. den norske stjernespilleren kom til lyon i 2014. 27-åringen spilte snaut 70 minutter søndag kveld. lyon spiller mot tabelljumbo soyaux i siste serierunde. (ntb)


  Ryerson én seier fra det Haaland aldri klarte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:19.25)
  lørdag ettermiddag kunne erling braut haaland feire seriemesterskap i sin første sesong som manchester city-spiller. samtidig lukket julian ryerson øynene og klinket til i duellene for haalands forrige klubb, borussia dortmund. blant annet takket være ryersons innsats, vant dortmund 3-0 i bortekampen mot augsburg. det betyr at den norske landslagsbacken nå har en alle tiders mulighet til å klare det halland ikke klarte på tre sesonger i dortmund, nemlig å vinne bundesliga. søndagens seier betyr at dortmund topper tabellen to poeng foran normalt suverene bayern münchen når bare én serierunde gjenstår. det betyr at ryerson og dortmund blir ligamestere hvis de slår mainz hjemme på signal iduna park neste lørdag. sébastien haller ble den største dortmund-helten søndag da han satte inn de to første målene. på overtid fastsatte julian brandt sluttresultatet til 3-0.

  Cuptittel for Høgmo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.05)
  per-mathias høgmos häcken ble torsdag svenske cupmestere i fotball. med lars olden larsen og even hovland på banen fra start, slo de mjällby 4-1. ibrahim sadiq (2), mikkel jensen og samuel gustafson scoret for mesterlaget. i fjor ledet høgmo häcken til seriemesterskap i allsvenskan. denne sesongen ligger de foreløpig på en tredjeplass etter åtte serierunder.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »