Hovedsiden

Liten annonse
  Storhamar satte poengrekord etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 29. februar 2024 KL:21.07)
  seriemester storhamar lar seg ikke beseire. etter seier på straffer borte mot frisk asker torsdag kveld, ble det et vanvittig rekordras for hamar-klubben. med to nye poeng har storhamar 114 poeng på 43 kamper, noe som er ny poengrekord i eliteserien i ishockey. stavanger oilers hadde den gamle rekorden på 113 poeng etter 45 kamper i 2019/20-sesongen. det var også storhamars 27. strake seire, og dermed ble vålerengas rekord fra 1988 på 26 strake seire slått. i tillegg satte de ny rekord med 13 strake borteseire. storhamar fikk en god start på kampen, da jacob berglund satte pucken i krysset under overtallsspill drøye åtte minutter ut i oppgjøret. frisk skulle imidlertid slå voldsomt tilbake, og anton holm, mats frøshaug og magnus geheb snudde til 3-1-ledelse for vertene. det siste av de tre kom seks minutter ut i tredje periode, og da kunne det se ut som storhamar gikk mot tap. peter quenneville ville det annerledes. kanadieren scoret to mål med 27 sekunders mellomrom med snaut ti minutter igjen av ordinær tid. i forlengingen misbrukte frisk et overtall med to flere spillere på isen, og dermed gikk kampen til straffeslag. der sto det 2-2 etter fem straffer til hvert lag. så scoret andreas martinsen, og da storhamar-keeper markus stensrud reddet forsøket til michael haga var seieren i boks for gjestene. storhamar har fortsatt to serierunder igjen av grunnserien, før sluttspillet begynner 14. mars.

  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Haavi-assist i ny Roma-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.44)
  emilie haavi hadde assist på vinnermålet da roma slo napoli for annen gang på fire dager og strammet grepet om førsteplassen i serie a. haavi scoret det første målet da roma onsdag slo tabelljumboen 3-0 hjemme og tok seg til semifinale i cupen med 3-2 sammenlagt. lørdag revansjerte laget 0-2-tapet fra bortekampen i cupen med 1-0-seier i den søritalienske byen. manuela giugliano scoret målet rett før pause med assist fra haavi. haavi ble byttet ut i det 87. minutt. anja sønstevold, som spilte hele kampen i cupen, måtte lørdag nøye seg med et innhopp i sluttminuttene. roma har 15 seirer og ett tap på de 16 første serierundene og har en stor luke på tabelltopp. (©ntb)

  Haaland starter for City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:20.00)
  erling braut haaland starter for manchester city når serietreeren gjester brentford mandag kveld. det er 23-åringen sin første start for den regjerende seriemesteren siden skaden i foten han pådro seg i 0-1-tapet for aston villa i desember. haaland fikk sine første minutter mot burnley i forrige serierunde. – han spilte 25 minutter mot burnley, og for hver bevegelse og hver omstilling ser alle spillerne på ham. så man ser hvor viktig han er for laget, sa manager pep guardiola nylig på en pressekonferanse. oscar bobb er med i troppen og starter på benken.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »