Hovedsiden

Liten annonse
  Graham Hansen og Syrstad Engens Barcelona svekket – mister stjernespiller til Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:11.21)
  den engelske landslagsspilleren lucy bronze har skrevet under for chelsea. der blir hun lagvenninne med guro reiten. chelsea opplyser om overgangen i egne mediekanaler. bronze har signert en toårskontrakt. – jeg er veldig spent og gleder meg til å bli en del av en klubb som er kjent for å vinne mange titler, sier bronze. den engelske landslagsspilleren har tilbrakt de siste to sesongene i barcelona, der hun har vært lagvenninne med caroline graham hansen og ingrid syrstad engen. når går turen videre til den engelske hovedstaden. – lucy tar med seg lederevner til klubben. hun er enn allsidig forsvarsspiller, og hun har erfaring som vi er sikker på at passer bra inn i troppen, sier chelsea-topp paul green. chelsea vant nylig sin femte strake tittel i den engelske superligaen. (ntb)

  Ruud klar for Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:10.48)
  casper ruud er tatt ut på det europeiske laget til laver cup i september. der får han med seg stjerner som carlos alcaraz og rafael nadal. det opplyser arrangøren av turneringen onsdag. det norske tennisesset er glad for nok en sjanse på det europeiske laget. – det er et privilegium å være en del av dette enestående laget og komme tilbake for en ny sjanse til tittelen i berlin. vi har noe ugjort, heter det fra ruud. verdenslaget vant laver cup de to siste sesongene. i tillegg til ruud, alcaraz og nadal skal også daniil medvedev, alexander zverev og stefanos tsitsipas representere det europeiske laget. björn borg er lagkaptein. turneringen spilles i berlin fra 20.–22. september. ruud er denne uken i aksjon i svenske båstad. der spiller han onsdag singlekamp mot brasilianske thiago monteiro, mens han senere skal i aksjon i double med rafael nadal. den spansk-norske duoen tok seg mandag videre fra 1. runde. tidligere i år vant ruud atp 500-turneringen i barcelona. han har i tillegg vært i tre finaler, deriblant i masters-turneringen i monte-carlo. i juni tok han seg til semifinale i roland-garros, der han tapte for zverev. (ntb)

  Van de Beek ferdig i Manchester United – klar for Girona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:18.21)
  nederlandske donny van de beek setter punktum på manchester united-marerittet. 27-åringen er klar for la liga-klubben girona. det bekrefter united på sine nettsider. nederlenderen gjorde i september 2020 overgang fra ajax til manchester united som et lovende talent. dessverre ble ikke england-oppholdet slik han hadde sett for seg. etter å ha skuffet de to første sesongene måtte han på utlån til everton og eintracht frankfurt sesongene etter. (ntb)

  Mot ny kontrakt for Arsenal-sjef Arteta: – Ser ikke for meg at det blir noe problem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:10.37)
  mikel arteta går langt i å bekrefte at han forlenger sin trenerkontrakt med arsenal. spanjolens nåværende avtale løper ut om ett år. i et intervju med espn, gjengitt av reuters, forteller arteta at han ikke ser for seg noen hindringer i prosessen mot en ny kontrakt. – ting skjer på en naturlig måte og vårt forhold er veldig bra. derfor ser jeg ikke for meg at det blir noe problem. ting må utvikle seg på rett måte, og det kommer det til å gjøre, sier spanjolen. arteta har vært hovedtrener for arsenal siden desember 2019. de siste to sesongene har han ledet london-klubben til 2.-plass i premier league, like bak pep guardiolas manchester city. etter en krevende start har den tidligere arsenal-spilleren gjort seg svært populær i trenerstolen i nord-london. – jeg føler meg veldig verdsatt her og jeg elsker å representere klubben. det er ingen oppdateringer på den nye kontrakten, men det endrer ikke det faktum at jeg er veldig fornøyd, sier arteta videre. spanjolen utpekte martin ødegaard til klubbkaptein i 2022, og nordmannen har ved flere anledninger uttrykt at han har et spesielt bånd til arteta. (ntb)

  Finsk signering til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.03)
  den finske løperen teemu lepaus er klar for vålerenga ishockey. dette bekrefter klubben på sine hjemmesider. 31-åringen fra tammerfors i finland har tidligere spilt fem sesonger i den finske eliteserien, liiga. her står han med 50 mål og 70 assist, totalt 120 poeng, på 237 kamper. de to siste sesongene har han spilt i tysk eliteserie (del) og allsvenskan i sverige. nå er han klar for vålerenga, og flytter til oslo sent i juli for å slutte seg til resten av troppen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »