Hovedsiden

Liten annonse
  Sky Sports: Red Bull-sjef Horner kjenner ikke utfallet av intern etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.18)
  red bulls teamsjef christian horner skal være på vei til formel 1-åpningen i bahrain. han vet angivelig ikke hva de interne undersøkelsene mot ham vil ende med. det er sky sports som hevder å vite at horner ikke har fått noen informasjon om hvordan red bull-sjefene ser på og konkluderer rundt anklagene som er rettet mot ham. det er ventet at horner lander i bahrain senere onsdag. formel 1-sesongen innledes med trening torsdag. horner har den siste tiden vært under etterforskning internt i red bull-systemet. bakgrunnen er anklager om upassende oppførsel mot en kvinnelig ansatt. tidligere denne måneden skal han ha deltatt i en åtte timer lang høring på et hemmelig sted i london. red bull-toppen har hele tiden avvist anklagene. – etter nylig å ha blitt gjort oppmerksom på visse anklager, har selskapet startet en uavhengig etterforskning, opplyste red bull da horner-saken ble kjent for offentligheten. – denne prosessen, som allerede er i gang, utføres av en ekstern advokat. selskapet ser svært alvorlig på disse forholdene, og etterforskningen vil bli avsluttet så snart det er praktisk mulig, het det videre. under red bulls offentliggjøring av årets bil for en tid tilbake var horner klar på at han kom til å være ringside under sesongåpningen i bahrain. 50-åringen har vært red bulls teamsjef siden 2005. privat er han gift med tidligere spice girls-medlem geri halliwell. formel 1-sesongen starter kommende helg. anført av suverene max verstappen har red bull dominert sirkuset de siste sesongene. i fjor gikk teamet til topps i 21 av 22 grand prix-løp. (ntb)

  Stiftelse vil støtte Vipers med flere millioner kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:12.21)
  vipers kristiansand meldte nylig at klubben unngår konkurs. nå ønsker stiftelsen cultiva å bidra med 5 millioner kroner. det melder lokalavisen krs. forslaget til pengestøtten vil bli behandlet på cultivas neste styremøte. stiftelsen foreslår at millionbeløpet skal gå til å etablere et nasjonalt kompetansesenter for håndball, talentutvikling og det de omtaler som «trenerløftet». vipers har i flere år totaldominert norsk håndball, og de tre siste sesongene har sørlendingene også vunnet champions league. (ntb)

  Hestestevne skaper mesterliga-trøbbel for Blonz` lag: – Frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:10.15)
  den danske håndballklubben gog henvises til kolding når den skal spille hjemmekamp mot barcelona i mesterligaen. det gjør klubbdirektøren svært irritert. normalt spiller gog hjemmekamper i gudme, mens kampene i europa er lagt til odense, som også ligger i hjemlige trakter på fyn. til storkampen i kveld er imidlertid hallen i odense opptatt på grunn av et hestestevne, og dermed må alexander blonz, henrik jakobsen og de andre gog-spillerne i aksjon i kolding. – jeg er svært frustrert over at vi ikke kan spille en slik kamp på fyn. det er vår største kamp i gruppespillet, sier gog-direktør kasper jørgensen til fyens stiftstidende og utdyper: – frustrasjonen går ut på at vi da ikke er nær våre vanlige fans, sesongkortholdere og sponsorer, som alle må reise bort fra fyn for å oppleve gog-produktet. han sier videre at han gleder seg til 1. januar neste år. da skal gogs nye arena i svendborg stå klar med plass til 3500 tilskuere. det er 500 færre enn kravet til europacupkamper, men gog-ledelsen håper at kravet fra det europeiske håndballforbundet (ehf) ikke er hogget i stein. gog er dansk seriemester de to siste sesongene. foran neste sesong får de ytterligere en nordmann, playmakeren tobias grøndahl fra elverum, inn i stallen. (©ntb)

  Pellegrino klar for MLS-klubb: – Pakken rundt fotballen veide tyngre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:18.53)
  eliteserien mister en av sine største profiler. ligaens toppscorer de siste to sesongene forlater bodø/glimt til fordel for mls-klubben san josé earthquakes. san jose earthquakes bekrefter signeringen på sine nettsider fredag kveld. han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen. – vi er svært glad for å hente en så god målscorer som amahl, sier klubbsjef chris leitch. amahl pellegrino har vært en nøkkelspiller for bodø/glimt de siste årene. to ligagull og to toppscorertitler er fasit etter tre sesonger på aspmyra for 33-åringen. – det er en overgang som har mer enn kun fotball i seg. det er et fint eventyr for familien, og jeg tror det kan bli et veldig kult sted å leve. det er pakken rundt fotballen som veide tyngre denne gangen, sier pellegrino til glimts nettsider. (ntb)


  Bekreftet: Brekalo forlater Viking for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:18.11)
  orlando city bekrefter torsdag kveld at de har signert midtstopperen david brekalo. sloveren kommer til klubben fra viking, hvor han har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. avtalen blir lukrativ for stavanger-klubben. ifølge tv 2 ligger budet på 2,8 millioner dollar samt 300.000 i bonuser til viking. det innebærer en garantert sum på like under 30 millioner kroner, og en totalpakke på omtrent 32,5 millioner. det skal også være en videresalgsklausul på rundt 15 prosent inkludert i budet. viking opplyser på eget nettsted at salget er det største i klubbens historie. – david har vært en viktig spiller for oss og vært en av skandinavias beste midtstoppere. det er selvfølgelig dumt å miste den kvaliteten, men samtidig fortjener han denne muligheten. vi ønsker ham lykke til, sier sportssjef erik nevland om rekordsalget. – dette er det største salget i viking sin historie, og vi er veldig fornøyde med den avtalen som vi har landet, sier nevland. (nrk/ntb)

  Shiffrin står over helgens to renn i Soldeu

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:06.25)
  alpinstjernen mikaela shiffrin kjemper for sin sjette sammenlagttittel i verdenscupen, men kneskaden gjør at hun også står over helgens to renn i andorra. det er det venstre kneet som fortsatt skaper problemer for amerikaneren, etter at hun falt i høy fart i utforrennet i cortina d’ampezzo for to uker siden. – jeg ønsker virkelig å gjøre dette på riktig måte, sier shiffrin ifølge ntb. – selvfølgelig står mye på spill denne sesongen, og det kjenner jeg. men jeg merker også at det er mange muligheter de neste sesongene.

  Rosenborg signerte LSK-spiss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:14.21)
  rebecka wanvik holum har signert en toårskontrakt med rosenborg. det melder klubben på sine hjemmesider. holum har de siste to sesongene spilt for lsk kvinner. hun har tidligere spilt flere år i røa, og et år i avaldsnes. nå tar trønderjenta veien hjemover. mandag reiste 27-åringen med rbk til la manga på treningsleir. sportslig leder i klubben, mads pettersen, er begeistret for signeringen. – vi er glade for at hennes trønderske hjerte banker for rosenborg, og at vi kan nyte godt av rebeccas ferdigheter i 2024, sier han. (ntb)

  Goggia brakk beinet på trening – resten av sesongen ryker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:14.03)
  italienske sofia goggia er den siste i en rekke alpinister som har skadet seg stygt den siste tiden. hun krasjet på storslalåmtrening i ponte di legno mandag. italias skiforbund (fisi) bekrefter mandag ettermiddag at hun har pådratt seg to brudd i det høyre beinet. fisi opplyste tidligere i en pressemelding at goggia hektet høyrebeinet i en port under treningsøkta. det meldes videre at hun er operert for brudd på både leggbeinet og et bein i ankelen på et sykehus i milano. goggia har vært verdens beste utforkjører de siste sesongene. hun har vunnet 24 verdenscuprenn. (ntb)

  Goggia skadet seg på trening – resten av sesongen kan ryke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:14.03)
  italienske sofia goggia er den siste i en rekke alpinister som har skadet seg stygt den siste tiden. hun krasjet på storslalåmtrening i ponte di legno mandag. italias skiforbund (fisi) opplyser i en pressemelding at goggia hektet høyrebeinet i en port. italienske medier skriver at hun har brukket beinet på to steder, som vil bety en lang rehabiliteringsperiode, men dette bekreftes ikke av forbundet. – for øyeblikket er det ikke stilt noen diagnose av fisis medisinske kommisjon, som skal utføre nødvendige undersøkelser i løpet av de neste timene, skriver fisi. goggia har vært verdens beste utforkjører de siste sesongene. hun har vunnet 24 verdenscuprenn. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »