Hovedsiden

Liten annonse
  Max Eberl ansatt som ny sportsdirektør i hardt pressede Bayern München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:19.10)
  max eberl blir den tyske fotballstorheten bayern münchens nye sportsdirektør fra 1. mars. den tyske klubben opplyser om ansettelsen i sine kanaler mandag. 50 år gamle eberl har undertegnet en avtale som strekker seg fram til sommeren 2027. den mangeårige sportsdirektøren i borussia mönchengladbach har vært bayerns foretrukne kandidat som ny sportsdirektør. som sportsdirektør vil eberl være tett involvert i ansettelsen av ny trener. thomas tuchel gir seg etter sesongslutt.

  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Molde kan hjelpe rivalene til Europa: – Vil gjøre noe med dynamikken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:10.49)
  moldes avansement i conferenceligaen gjør at norge kan få direkteplass til champions league og ytterligere et femte lag til europa. moldes overbevisende seier mot legia warszawa betyr at håpet lever for norsk fotball. bodø/glimt tapte på sin side en thriller mot ajax. for øyeblikket ligger norge på 15.-plass på rankingen til det europeiske fotballforbundet (uefa), også kjent som uefa-koeffisienten. en 15.-plass etter sesongslutt vil bety fem lag inn i europa fra 2025/26-sesongen. leif øverland er administrerende direktør i norsk toppfotball (ntf). han mener nok en europa-plass bør gjøre noe med stemningen i styrerommene til eliteserieklubbene. – det vil gjøre noe med dynamikken, sier øverland til ntb. – om man ikke har en europeisk ambisjon for de ti-tolv lagene med størst budsjett, griper man ikke muligheten. det er jo faktisk mulig, mener han. øverland viser til utviklingen til bodø/glimt. norges beste lag sist sesong var nede i 1. divisjon så sent som i 2017. – glimt hadde jo ikke noe større budsjett enn de andre da de begynte sin reise. danmark med fc københavn i mesterligaen er like foran norge på rankingen. israel som har to lag igjen i europa-spill, ligger på 16.-plass. (ntb)

  Riiber revurderer skulderoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:06.55)
  jarl magnus riiber legger seg ikke nødvendigvis under kniven for å operere sin plagsomme skulder foran vm-sesongen likevel. nå er kombinertstjernen i tenkeboksen. – jarl er er veldig i lupen på om han skal operere etter ikke. etter rennene i otepää var han veldig klar på at han skulle operere, men siden da har han nok blitt usikker etter å ha fått noen råd, sier sportssjef ivar stuan til ntb. han forteller videre at riiber nå skal «stressteste skuldra», før en endelig avgjørelse etter alle solemerker tas. – dette har vært et sånt hjerte-i-halsen-prosjekt, sier kombinertsjefen, som understreker at det er hovedpersonen alene som tar den endelige avgjørelsen rundt operasjon. riibers skulder, som ved gjentatte anledninger gjennom karrieren har hoppet ut av ledd, har skapt utfordringer for 26-åringen også denne sesongen. under verdenscupåpningen i ruka gjentok historien seg da han løftet armen for å feire et strålende skihopp. i etterkant ble det åpnet for at riiber kunne bli operert både underveis i sesongen – nærmere bestemt etter verdenscuprennene i otepää nylig – eller etter sesongslutt. (ntb)

  «Krevende» værmelding stopper kombinertløperne – helgens NM-renn avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.27)
  fredagens og lørdagens nm-konkurranser i kombinert på lillehammer og beitostølen er avlyst som følge av svært dårlige værutsikter. norges skiforbunds arrangementssjef terje lund bekrefter beslutningen om å avlyse til ntb onsdag kveld. – på grunn av usikkerhet med værmeldingen i lillehammer, avlyser vi allerede nå. det er meldt nedbør og vind som gjør det svært krevende å få avviklet hoppdelen fredag. dermed blir også lørdagens langrennsdel på beitostølen avlyst, sier han. kombinertløperne skulle etter planen ha gjort unna hoppdelen av nm-konkurransene for menn og kvinner i lysgårdsbakken fredag ettermiddag. da er det meldt mer enn 20 millimeter med nedbør i mjøsbyen. i tillegg er det også ventet til dels sterk vind i ol-anlegget. – veldig synd, men ikke noe å gjøre med. været styrer vi ikke. håper vi kan flytte rennene til november og sesongstarten til høsten, sier kombinertsjef ivar stuan til ntb. dermed får den hjemlige kombinerteliten en uventet ekstra frihelg. med til historien hører det at tre av de største profilene i norsk kombinert uansett ikke ville vært på startstreken denne helgen. gyda westvold hansen, jarl magnus riiber og jørgen graabak sliter alle hver på sin kant. – gyda responderer ikke normalt på trening for tiden og anbefales kun rolig trening i en periode fremover. jørgen ble syk etter sist verdenscuphelg. han er i lett trening, men det er for tidlig å trene hardt eller konkurrere på nåværende tidspunkt, sier kombinertlandslagets lege anders storhaug heen. riiber står over nm på grunn av utfordringer med sin skulder. han har slitt med den også tidligere i vinter, og det er planlagt en operasjon etter sesongslutt. (ntb)


  Brystoperasjon for Newcastle-spiss: – Det er en veldig merkelig skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.23)
  newcastle-profilen callum wilson var fredag gjennom en operasjon i en brystmuskel. han kan miste resten av inneværende sesong. manager eddie howe opplyste om målscorerens situasjon på en pressekonferanse fredag. wilson skadet seg i oppgjøret mot nottingham forest sist helg. – det er en veldig merkelig skade, som oppsto i en duell på slutten av kampen. til å begynne med trodde vi det var skulderen hans, men det er brystmuskelen, sa howe fredag. – han har oppsøkt en spesialist, og han opereres mens vi snakker nå. det er et stort slag for oss. jeg føler virkelig med ham. vi håper han er tilbake før sesongslutt, la han til. wilson står med sju ligascoringer for sjuendeplasserte newcastle denne sesongen. lørdag er bournemouth motstander. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »